Hvad er Cred? Decentraliseret Crypto Lending & Låneplatform

Cred

Hvis du ikke har hørt om Cred, kan det ændre sig i den nærmeste fremtid.

Cred er et voksende kryptofokuseret firma, der udvikler en række løsninger til kryptoindehavere, låntagere og virkelige handelsfolk. Virksomheden har ambitiøse mål og har tiltrukket nogle af de bedste talenter i den digitale betalingsindustri til sit team.

Virksomheden startede i 2018 under navnet Libra Credit, men har siden ændret navn til Cred. Det er godt finansieret og har en realistisk forretningsmodel, der kan vokse hurtigt i løbet af de næste par år.

Alle Creds aktiviteter fokuserer på at gøre kryptoer til en almindelig måde at spare, låne og betale, hvilket kan føre virksomheden til en førende position inden for det digitale betalingsrum.

Den oprindelige idé, der startede virksomheden, var enkel: gøre udlån og lånoptagelse enkel.

Cryptos tillader folk at oprette forbindelse globalt og løse nogle af de ineffektiviteter, der findes i banksektoren. Hvis en person ønsker at lave et lån til nogen i et andet land, er det næsten umuligt at gøre det på detailniveau i det nuværende finansielle system.

Tjen renter på dine kryptoindskudTjen renter på dine kryptoindskud

Den globale økonomi ville drage fordel af et dybere kreditmarked, især hvis banker fjernes fra ligningen. Cred tager fat på denne mulighed, og det er ikke det eneste område, som virksomheden arbejder på at forbedre.

Cred får Cryptos til at fungere

Cred arbejder på at skabe løsninger til alle i kryptoøkosystemet og også gøre kryptoer til en realistisk måde for folk at bruge på hverdagsprodukter.

Hvis du vil tjene på dine kryptobesiddelser, er Cred en af ​​de bedste platforme til at tjene renter på tokens. Cred har også måder for folk og virksomheder at låne i tokens, hvilket kan være billigere end fiat-lånemuligheder.

Lad os se hurtigt på nogle af de måder, som Cred tager kryptoøkonomiens mainstream på.

For Crypto indehavere

De fleste af de mennesker, der har tokens, håber på, at prisen stiger. Selvom dette sandsynligvis vil ske, er det også værd at lede efter måder at få en passiv indkomst fra renter på dine tokenreserver. Cred tillader kryptoindehavere at gøre netop det, og det arbejder også med et etableret forsikringsselskab for at tilbyde et højere sikkerhedsniveau til sine indskydere.

Afhængigt af det token og det beløb, der er deponeret hos Cred, kan tokenholdere tjene så meget som 10% om året på deres portefølje. Kombineret med stigende priser gør dette kryptoer til et af de mest attraktive aktiver på markedet. Mens stigende tokenpriser ikke er garanteret, vil interessen, som en indskyder modtager, vente på dem.

Hvordan Cred fungererHvordan Cred fungerer

For låntagere

Adgang til kredit er livsnerven i enhver virksomhed og er også nødvendig for mange individuelle indkøb. Cred skaber måder, hvorpå låntagere kan få adgang til kredit globalt med kryptolån, og også krypto-til-fiat, hvor regler tillader det. Nettoresultatet er en helt ny kilde til kredit, hvilket altid er godt for låntagere.

Brug din kreditgrænse i 3 år med rentebetalinger, der forfalder årligt.Brug din kreditgrænse i 3 år med rentebetalinger, der forfalder årligt.

For købmænd

En af de største ting, der holder krypto tilbage, er deres manglende evne til at blive brugt af almindelige mennesker til daglige køb. De fleste mennesker ved ikke, hvordan man bruger Bitcoin på deres lokale kaffebar, og det er meget lettere at bare trække et Visa-kort ud og betale. Cred arbejder på at ændre dette og har vist, at det er muligt i Californien, hvor dets system bruges af Cannabis-økonomien, da det er blevet lukket ud af det amerikanske banksystem..

Credede milepæle

Cred er netop offentliggjort en årlig opdatering på deres blog. På mindre end et år nåede de rentabilitet og tilmeldte kunder i over 190 lande og 29 amerikanske stater. Vi sikrede også California Lender’s License, tilføjede BitGo som depotudbyder og Lockton som vores forsikringsudbyder.

Top niveau talent

Cred har været yderst succesrig med at fremme sine mål og tiltrække lyse sind med masser af erfaring inden for det digitale betalingsrum. Sidste år var virksomheden i stand til at byde talentfulde fagfolk velkommen til sit team, som har stor erfaring inden for det digitale betalingsrum.

Ifølge Scott Thompson, som var præsident for PayPal og administrerende direktør for Yahoo !:

”Dette er et af de stærkeste lederteam, jeg har stødt på i krypto- og blockchain-branchen … Lu Hua, Dan Schatt og mange af individerne hos Cred er tidligere PayPal-ledere i min periode. Jeg er ikke i tvivl om, at de vil bringe den samme energi, forpligtelse og resultater til Cred, som de gjorde hos PayPal. ”

I dag er Thompson en rådgiver for Cred, men han er ikke den eneste professionelle, der hjælper virksomheden med at vokse. Sidste år Maxim Rohkline blev medlem af teamet som Chief Product Officer, James Alexander blev Chief Capital Officer, og Richard Oh blev ansat som GM til Asien-operationer.

Joe Podulka, et andet medlem af Cred-teamet, havde dette at sige om virksomheden:

“Cred løser konkrete problemer for enkeltpersoner, virksomheder og regeringer … Cred kombinerer det bedste fra blockchain og det bedste fra traditionel finansiering for at tilbyde overlegne finansielle tjenester og er forsikret, licenseret og kompatibel. Det er en fornøjelse at være en del af dette vindende hold. ”

Dan Wheeler er den generelle rådgiver for Cred og en advokat med masser af erfaring med at repræsentere den finansielle industri. Han var også formand for Financial Institutions Committee for California State Bar.

Wheeler kommenterede:

”Jeg har set mange fintech- og blockchain-virksomheder komme på tværs af mit skrivebord som leder af Bryan Caves Fintech-praksis, men Cred skiller sig ud fra pakken … Creds unikke kombination af globalt talent, vækstpotentiale og samarbejdsrelationer med regulatorer, politikere, investorer og partners er en vindende formel, der fik mig til at deltage i dette meget kompetente team. Cred har en meget bæredygtig model, og jeg forventer, at den vil få stor succes i de kommende år. ”

Cred udvider mulighederne

Omfanget af den ændring, som Cred arbejder på at skabe, er stort, men dens rækkevidde kan let falde inden for dets rækkevidde. Cred har allerede udlånsfaciliteter på over $ 250 millioner USD, og ​​det er et rentabelt selskab. Det er meget usandsynligt, at virksomheden er i stand til at tiltrække det hold, det har sammensat, hvis dets mål var urealistiske.

Cred har en række andre projekter og også et token, der handler som ‘LBA’. Verden er klar til en integreret finansiel platform, der udnytter de iboende styrker, som cryptos besidder, og Cred ser ud til at arbejde på, hvordan man udruller en platform, der kan bruges af både kunder på detailniveau og større virksomheder.

Cred versus traditionelle bankerCred versus traditionelle banker

Nye markeder i horisonten

Et af de mest attraktive aspekter af platformen, som Cred designet, er potentialet for, at den ikke kun bliver en betalingsplatform, men også et internationalt kreditmarked. På mange måder har det globale finansielle system skabt en situation, der er let at innovere i, da det stort set styres af en håndfuld monopolniveaubanker..

Ud over dyrere kredit gør disse betingelser også omkostningerne ved forbrugerlån kunstigt høje. Meget på samme måde som moderne elektronik har droppet omkostningerne (og øget strømmen) ved at dele information, lover kryptokurver at gøre det samme for kapital.

Der er bogstaveligt talt milliarder af mennesker, der besidder den elektronik, der er nødvendig for at deltage i det globale kryptoøkosystem, og Cred skaber de værktøjer, der giver finansiering mulighed for at vokse på tværs af grænser og uden for rækkevidden af ​​forankrede interesser.

Hvis du gerne vil vide mere om Cred, tjek dens hvidbog ved at klikke lige her. Du kan også besøg dets hjemmeside her, og find kontaktoplysninger for virksomheden. Cred tilbyder en række tjenester, og det kan muligvis hjælpe dig med at integrere kryptoer i dit liv eller din forretning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me