Ser du efter Yield Farm på Ethereum? Her er de bedste ressourcer til at komme i gang

Yield Farming

Ethereums decentrale finansieringssektor, eller DeFi, har oplevet en eksplosiv vækst i løbet af de sidste par måneder. Og en af ​​de største dynamikker, der driver denne nylige vækst, har været stigningen i det, der kaldes udbyttebrug.

Så hvad er det? Udbytteopdræt centrerer omkring styringstokens, som Compounds COMP eller Curve’s CRV, der bruges af DeFi-projekter til at styre deres respektive protokoller. I afkastlandbrugskampagner belønnes styringstokens til brugere, der leverer og bruger disse protokoller.

Syntetiske aktiver-projekt Synthetix var et af de første projekter, der eksperimenterede med denne slags kampagne tilbage i marts 2020, da teamet belønnede sUSD-likviditetsudbydere på Curve og en tidligere gengivelse af yEarn med Synthetixs SNX-tokens.

Imidlertid katalyserede Compounds lancering af sine COMP-belønninger tidligt om sommeren fænomenet og banede vejen for, at andre projekter kunne følge trop. Siden da har udbyttelandbrug taget DeFi-arenaen med storm, med regeringsmærker som YFI, CRV, BAL, MTA og mere, der er lanceret ud af portene med disse kampagner live og for meget ado.

Når det er sagt, er afkastopdræt stadig meget ung, og chancerne er, at vi får se projekter, der eksperimenterer med denne kryptonative bootstrapping-metode i de kommende år. Det er næppe for sent at lære om og deltage i udbytte landbrugsmuligheder, men du vil gå ind i dine neo-landbrugs bestræbelser med de bedst mulige værktøjer. Til dette formål er her en liste over store ressourcer, som jeg anbefaler alle nyankomne inden for landbrug.

yieldfarming.info

Oprettet af udvikleren weeb som et arbejde af kærlighedsprojekt, yieldfarming.info er et sted med bare knogler, som du kan tilslutte din Ethereum-adresse til for nemt at hente statistik om dine igangværende udbytteopdrætaktiviteter.

Webstedet sporer nogle af arenaens største belønningsmuligheder, som Curve sUSD-puljen, der tildeler likviditetsudbydere med både SNX og CRV. Ressourcen har også en FUN ZONE, hvor data kan hentes om mere risikable og mere eksplicit eksperimentelle udbytteopdrætsprojekter, f.eks. Yam Finance’s nu nedlagte YAMv1 og Tendies (TEND).

DeFi far

DeFi far, vært for den Ethereal podcast og skaberen af ​​YouTube DeFi tutorials-videoer, er en fantastisk person at følge, hvis du er interesseret i udbytteopdræt.

Hvorfor? Han har en evne til at forklare DeFi og give landbrugsprocesser på en enkel, trin-for-måde måde, og han er også altid foran om de involverede risici. Han er en lige skydespil, der virkelig er interesseret i at hjælpe nyankomne med at lære rebene i Ethereums hotteste projekter, så han kan helt sikkert bringe dig op i fart i god form.

Selvom jeg venter på @YamFinance for at løse dette problem med decimaler $ YAM token bruger, når de har ordnet det, her er alt, hvad jeg vil gøre for at migrere min lille høst af $ YAM v1 til v2:

1⃣Gå til https://t.co/esq5QZmBWf

2⃣Tilslut tegnebogen

3⃣Godkend V2-migration

4⃣Bekræft uanset 2. txn https://t.co/t1pMCvbFGY pic.twitter.com/O9vLew5jAu

– ⟠ DeFi Dad ⟠ defidad.eth (@DeFi_Dad) 19. august 2020

Zapper

Zapper, resultatet af en fusion mellem DeFiZap- og DeFiSnap-holdene tilbage i maj 2020 er hurtigt blevet det afgørende DeFi-instrumentbræt for Ethereums første bølge af afkastbønder.

Hvad der er godt ved Zapper er, at det ikke kun er en fremragende porteføljetracker. Dashboardet hjælper dig med at “zappe” ind i likviditetspuljer og give landbrugsmuligheder med i det væsentlige et klik-oplevelse, da det effektivt tager sig af alle nødvendige transaktioner under emhætten.

Hvis jeg ikke havde @zapper_fi for at hjælpe mig, mens jeg har været landbrug i de sidste par uger, ville jeg sandsynligvis være blevet sindssyg

– Anthony Sassano | sassal.eth &# 128104; ‍&# 127806; &# 127988; (@ sassal0x) 21. august 2020

Navnlig har webstedet også et afsnit, der er specielt dedikeret til at spore udbytteopdræt i realtid.

CoinGecko

Interesseret i Ethereum og DeFi-projekter, men stadig bruger CoinMarketCap som dit go-to-kryptomarkedswebsted? Så velkommen til lyset min ven, som er CoinGecko.

CoinGecko gør alt, hvad CMC gør, men dets team er langt mere smidigt og har en dybere viden om kryptoøkonomien. Hvis du er en rentebonde, er CoinGecko et godt sted til at studere vigtige markedsdata omkring de projekter, du er interesseret i landbrug, og for at finde gode handler via sine handelsparslister.

Desuden er CoinGecko et af de første og bedste websteder til at spore sociale pengestatistikker med udbytteopdrætskampagner, der nu spreder sig omkring sociale pengeprojekter som $ ALEX. Det er bestemt en ressource at have på din radar. 

.@coingecko har fuldt ud erstattet CMC for mig. det tog lang tid (gamle vaner dør hårdt) men til sidst lykkedes det noget at gøre det

– Hasu (@hasufl) 21. august 2020

Uniswap

Decentrale børser eller DEXer er konge i 2020, og Uniswap er konge over DEXerne. Lær om det nu, og bliv fortrolig med protokollen, for den er kommet for at blive, og det bliver en rundvisning i fremtiden.

Grunden til, at jeg nævner Uniswap med hensyn til udbyttelandbrug, er, at du undertiden bliver nødt til at handle med aktiver for at sætte disse aktiver til landbrug. Til det formål er Uniswap i sidste ende dit bedste valg. Det har den bedste likviditet og den samlede handelsoplevelse på hele DEX-arenaen.

ETH tankstation

Inden for den sidste måned oplevede Ethereum sine gaspriser – omkostningerne ved at behandle en Ethereum-transaktion – blev bonkers. På et tidspunkt ramte disse priser 400 gwei, hvilket i lægmandssprog simpelthen betyder, at transaktioner blev atypisk dyre.

Den gode nyhed er, at det betyder, at efterspørgslen efter at bruge Ethereum er høj, og desuden er skaleringsløsninger lige rundt om hjørnet, men i mellemtiden vil høje gaspriser være smertefulde for de fleste landbrugere. Du får gavn af at holde styr på den aktuelle gas-tid-statistik og for det ETH tankstation er et fremragende værktøj.

learningyearn.finance

YEarn-projektet har taget DeFi med storm i år. Hvorfor? Fordi protokollen gør et fremragende stykke arbejde med at give brugerne mulighed for automatisk at generere udbytte omkring Ethereums hotteste projekter.

Men selvom yEarn gør DeFi til at give landbrug let, er det ikke nødvendigvis det nemmeste projekt at pakke dit hoved i starten. For det, learningyearn.finance er en græsrodsressource, der gør et godt stykke arbejde med at nedbryde de forskellige kritiske dynamikker i yEarn-projektet.

DeFi Pulse Farmer

Nogle gange tager det nogen, der har en måde med ord på, for virkelig at hjælpe dig med at forstå komplicerede ting for første gang. Cooper Turley, en forfatter til DeFi Pulse Farmer nyhedsbrev blandt andre ventures, er nøjagtigt den person, når det kommer til at give landbrug.

DeFi Pulse-webstedet er generelt en fremragende kilde for Ethereum-brugere, men Turley går dybt i udbytteopdræt med Farmer-nyhedsbrevet, og hvis du ønsker at komme ind på scenen, er abonnement en god start.

Zerion

Zerion er som Zapper, det er et andet fantastisk dashboard til DeFi-brugere. Nogle foretrækker muligvis Zapper, og andre foretrækker muligvis Zerion, men sidstnævnte er også et godt instrumentbræt, og du vil ikke være sikker på, hvad du kan lide, før du prøver begge.

Når det er sagt, er et område, hvor Zerion er mere smidig for nu, sociale penge-tokens, f.eks. ALEX og videre, idet det allerede har tilføjet support til de store. Og det er nøglen for nogle brugere på et tidspunkt, hvor udbytteavlaktiviteter også begynder at dukke op omkring disse persontegn.

TokenTax

Da DeFi-aktiviteter er så nye, kan det være en hovedpine at beskæftige sig med skatter relateret til DeFi. Udbytteopdræt er næppe en undtagelse her.

Alligevel er nogle skatteressourcer bedre end andre, når det kommer til at imødekomme behovene hos DeFi-brugere og i forlængelse af udbyttebønder. TokenTax er et sådant værktøj. Byggerne af løsningen bruger DeFi-apps selv, så de ved førstehånds ønsker og behov hos DeFi-brugere, der ønsker at spore alle deres forretninger effektivt.

Konklusion

Den nylige stigning i DeFi og afkastopdræt har trukket kryptoøkonomien mod et tyremarked. Men ud over hype risikerer der bestemt meget.

For at skære igennem disse risici og give landbrug så sikkert som muligt skal du bruge de bedste ressourcer rundt. Vær smart og vær forsigtig, og brug de bedste tilgængelige oplysninger til at træffe informerede beslutninger for dine handler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me