Ethereum No-Loss Lotto DApp PoolTogether krijgt boost van nieuwe donateurs

Zwembad samen

PoolTogether heeft een manier om de mainstream binnen te dringen, maar meer belanghebbenden zien de voordelen van een doorbraak dApp in Ethereums eerste ‘verliesloze’ loterijspel – tenminste als een nieuwe meevaller van $ 1 miljoen USD een indicatie is.

Op 3 februari kondigde het PoolTogether-team aan dat het $ 1 miljoen had opgehaald “om onze missie om financiële gezondheid te versterken te versnellen.” IDEO CoLab Ventures leidde de verhoging, en ConsenSys Labs en DTC Capital hebben ook meegeholpen.

We zijn blij om te delen. PoolTogether heeft $ 1,05 miljoen opgehaald om het aan de prijs gekoppelde spaarprotocol uit te breiden. Geleid door @IDEOVC met deelname van @BuienRadarNL en @dtccapital.

Hier zijn een paar van de onmiddellijke voordelen voor PoolTogether-spelers en -ontwikkelaars. &# 127942;

– PoolTogether (@PoolTogether_) 3 februari 2020

Op het nieuws zei PoolTogether-maker Leighton Cusack dat de financiering zou leiden tot ‘onmiddellijke verbeteringen’ rond de dApp, waardoor gebruikers op elk moment tickets kunnen kopen die 1: 1 voor Dai kunnen worden ingetrokken, maar met de onderliggende Dai uitgeleend om te genereren een prijzenpot die wekelijks wordt toegekend aan één willekeurige kaarthouder.

Die verbeteringen omvatten een grotere Dai-prijzenpot voor gebruikers, een model zonder kosten en verdere beveiligingsaudits.

Nieuwe mijlpalen net bereikt

Pas vorige maand, specifiek op 22 januari, bereikte PoolTogether zijn eerste 1.500 gebruikers en de eerste prijzenpot van meer dan $ 1.000 Dai.

Slechts een paar dagen later was dat aantal gebruikers echter met nog eens 33 procent gestegen tot 2.000 gebruikers en de prijzenpot met nog eens 50 procent tot $ 1.500, wat aangeeft dat de dApp op korte termijn stoom oppakte. De gelegenheid was ook de eerste keer dat de onderliggende Dai-fondsen van de lotto de drempel van $ 1 miljoen overschreden.

felicitaties voor @RTLnieuws voor het overschrijden van de Dai-mijlpaal van $ 1 miljoen! &# 127881; pic.twitter.com/cLxzxhA2uk

– Spencer Noon (@spencernoon) 31 januari 2020

Interessant is dat de toename van de activiteit volgt op het feit dat de code van dApp wordt gecontroleerd door het gerenommeerde OpenZeppelin-team. “Over het algemeen zijn we blij met de beveiligingshouding van het team en de gezondheid van de codebase”, concludeerden de auditors.

Een DeFi primitieve opkomst

PoolTogether is uniek omdat het het eerste project in de crypto-economie is – hoewel ongetwijfeld niet het laatste – dat gebruik maakt van een Prize Linked Savings-model. Zoals de maker van de dApp Leighton Cusack verder uitlegde in zijn aankondiging van 3 februari:

“Prize Linked Savings (PLS) is een onderontwikkelde financiële primitief op de blockchain. PLS-producten zijn een populaire en effectieve methode om gezond financieel gedrag te bevorderen – alleen al in het VK wordt momenteel meer dan $ 100 miljard bespaard in PLS-producten¹. Het bouwen van een PLS-protocol op Ethereum verbetert de traditionele opties door de efficiëntie te vergroten, de toegang te verbreden en het vertrouwen te verbeteren. “

Inderdaad, Spencer Noon, hoofd van DTC Capital, heeft eerder opgemerkt dat PLS-systemen het potentieel hebben om extreem populair te zijn bij reguliere gebruikers. In een Twitter-thread van afgelopen herfst legde Noon een link naar onderzoek van Harvard en Oxford dat suggereerde dat PLS ‘aantrekkelijk zou kunnen zijn voor alle demografieën’ en de ‘totale besparingen met gemiddeld 1% van het jaarinkomen’ zou kunnen verhogen.

2/8. Als je weinig tijd hebt, zijn hier de afhaalrestaurants van de krant:

☑️ PLS is aantrekkelijk voor alle demografische groepen

☑️ Mensen die PLS gebruiken, verhoogden hun totale besparing met gemiddeld 1% van het jaarinkomen

☑️ Er is oorzakelijk bewijs dat PLS loterij vervangt en ook een aanvulling is op besparingen pic.twitter.com/fiqZDgcIr6

– Spencer Noon (@spencernoon) 6 november 2019

Dat onderzoek onderzocht het geval van een PLS-dienst die werd geleverd door de Eerste Nationale Bank van Zuid-Afrika tussen 2003 en 2008. De middag merkte verder op dat de vraag naar het aanbod explosief bleek te zijn, in zoverre er “meer PLS-rekeningen waren dan gewone spaarrekeningen” bij de instelling slechts anderhalf jaar nadat de dienst begon.

Het zijn anekdotes als deze die Noon optimistisch maken over de toekomstperspectieven van PoolTogether en het team van de dApp kijkt naar de onboarding van drommen nieuwkomers.

“Wij geloven dat aan prijzen gekoppelde besparingen het startpunt zullen zijn voor miljoenen nieuwe DeFi-gebruikers”, aldus Leighton Cusack.

Als die projectie uitpakt, wordt PoolTogether klaargemaakt om een ​​van de eerste doorbraak-apps van Ethereum te worden. Maar er zullen op korte termijn uitdagingen zijn, wat er ook gebeurt.

Zoals het eerder genoemde OpenZeppelin-team opmerkte in hun audit, is een van die uitdagingen het navigeren door de kwestie van ‘geprivilegieerde rollen’ in de codebase van het project..

Toch concludeerden de auditors “we zijn blij … het [PoolTogether-team] heeft de implicaties van hun dreigingsmodel overwogen met de bedoeling het ontwerp waar nodig te upgraden”, dus de zaken zijn hoopvol..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me