DeFi Project Synthetix Demo’s L2 Ethereum Exchange mogelijk gemaakt door optimistische rollups

Synthetix

Optimisme PBC onthulde in februari de Optimistic Virtual Machine (OVM), een veelbelovende layer-two scaling-technologie voor Ethereum aangedreven door optimistische rollups (ORU)..

Het gaat dus snel, aangezien de OVM nu ‘gevechtstesten”Met dank aan het gedecentraliseerde financieringsproject Synthetix. De groep vormt de weg voor meer DeFi-projecten die de komende maanden volgen met hun eigen efficiëntiegerichte omhelzingen.

Voor de context kunnen ORU’s extreem schaalbare sidechains tot stand brengen die de mogelijkheden van Ethereum’s mainnet enorm kunnen uitbreiden. Dienovereenkomstig is de OVM van Optimisim een ​​vroege hit omdat het een laag-twee, ORU-compatibele virtuele machine is die kan draaien in de ‘wereldcomputer’, de Ethereum Virtual Machine (EVM)..

De toekomst van slimme contracten is misschien al aangebroken. En het nieuwste goede voorbeeld van die toekomst is een nieuwe, door OVM aangedreven demoversie van de niet-bewarende gedecentraliseerde uitwisseling van Synthetix, Synthetix.Exchange.

Ethereum’s nieuwste L2 Exchange-experiment

Op dinsdag 5 mei zijn de projecten Synthetix en Optimism mede aangekondigd de lancering van een L2-demo van Synthetix.Exchange.

“Deze integratie toont de kracht van OVM aan om supersnelle Ethereum-transacties te leveren om de handelservaring van Synthetix een boost te geven”, aldus het Synthetix-team..

De samenwerking is een spraakmakende test van de moed van de OVM. Synthetix – een handelsprotocol voor synthetische activa – is momenteel het op een na grootste DeFi-project per waarde dat is vergrendeld in zijn slimme contracten. De nieuwe L2-demo zal, en heeft al, nieuwe ogen geworpen voor wat ORU’s kunnen helpen Ethereum-projecten te bereiken.

En wat zijn de optimalisaties bij de hand? Volgens het Optimism-team kan de OVM Synthetix en andere DeFi-projecten grote voordelen bieden, zoals “het verlichten van problemen met hoge gaskosten, trage transacties en dure Oracle-updates.”

Er ontstaat handelsconcurrentie

Om te vieren en te laten zien wat de nieuwe OVM-aangedreven demo-uitwisseling kan doen, lanceerde Synthetix een handelswedstrijd met een eerste prijs van 15.000 SNX.

Die hoofdprijs, die tegen huidige prijzen meer dan $ 12.000 waard is, gaat tussen 5 mei en 19 mei naar de meest productieve handelaar van OVM-sUSD-tokens. (Opmerking: sUSD is de vaste stabiele munt van Synthetix.)

De traders op de 2e en 3e plaats winnen respectievelijk 10.000 en 5.000 SNX, terwijl iedereen die in de top 20 plaatst elk 1.200 SNX wint..

“Onze handelsconcurrentie zal de verbeterde handelservaring via OVM aantonen. Het loopt twee weken – om te beginnen kan iedereen 100.000 OVM sUSD aanvragen via Twitter, ”zei Synthetix.

De meest spraakmakende deelnemer van de wedstrijd tot nu toe was Ethereum-bedenker Vitalik Buterin, die in de uren na de aankondiging van Synthetix en Optimism liet weten dat hij van plan was mee te doen aan de campagne op Twitter..

Hallo @ synthetixl2demo het is 0x630a5689A5DD8Ac0707090C53F438EDc98E8E695, laat me meedoen aan de L2 testnet-handelswedstrijd! @optimismepbc @Schoonhoven https://t.co/EhE6BeVUeS

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 5 mei 2020

Als Buterin meedoet, kun je het beste geloven dat de demo interessant, veelbelovend, het overwegen waard is en ook indicatief is voor toekomstige experimenten.

Niet de eerste rodeo van optimisme

De nieuwe L2 Synthetix.Exchange-demo is niet de eerste OVM-meld in de DEX-arena. De eerste was Uniswap’s “Unipig” -uitwisseling vorig jaar, hoewel deze op dat moment zijn onvolwassen beperkingen had, zei Optimism:

“In oktober 2019 hebben we Unipig.exchange gecreëerd, de eerste end-to-end implementatie van Optimistic Rollup in samenwerking met Uniswap. Unipig bewees wat mogelijk was, maar het was niet praktisch … Het vereiste een aangepaste backend & zelfs op maat gemaakte contracten. Er was heel weinig dat we konden hergebruiken vanuit de bestaande Uniswap-codebase. “

Helaas, dat is waar de nieuwe Synthetix.Exchange-demo binnenkomt. Het nieuwe initiatief is te danken aan verbeterde technologie en inzichten en is veel representatiever voor het DeFi-ecosysteem dat gaat komen, zei Optimism:

“Deze keer hebben we geen aangepast systeem voor Synthetix gebouwd – we hebben het gebouwd voor Ethereum … De volgende stap is om de Optimistic Rollup-backend gebouwd voor Uniswap te combineren met de OVM-node die is gebouwd voor Synthetix, en de droom van een volledig Ethereum-compatibel systeem te realiseren. laag 2-protocol. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me