Nexo Review: snelle geldleningen ondersteund door uw crypto-holdings

Nexo recensie

Nexo is een project dat deel uitmaakt van een snelgroeiende sector van gedecentraliseerde financiën (DeFi) die ernaar streeft een reeks financiële diensten te repliceren en te vervangen die al een aantal jaren worden aangeboden door meer gevestigde en traditionele entiteiten.

De opkomst van cryptocurrencies zoals Bitcoin heeft geresulteerd in de opkomst van een geheel nieuwe activaklasse en Nexo stelt haar gebruikers in staat om financiering te verkrijgen door een borg te storten in de vorm van een digitaal activum zoals Bitcoin of Ethereum..

Nexo streeft naar toegang tot kapitaal door iedereen toe te staan ​​geld te lenen met behulp van hun cryptocurrency-bezit als onderpand en om de kredietsector te verstoren door mensen toe te staan ​​hun digitale fondsen te gebruiken om leningen te ontvangen in een aantal populaire fiatvaluta’s.

Nexo-logo

Bezoek Nexo

Nexo Overzicht

Nexo is gevestigd in Zug, Zwitserland, hoewel het team niet te veel informatie geeft over de exacte locatie van het hoofdkantoor.

Ze kondigen echter aan dat de Nexo Group juridische entiteiten heeft op verschillende locaties over de hele wereld en dat het bedrijf in 2017 werd opgericht door Kosta Kantchev, Georgi Shulev en Antoni Trenchev..

Het trio voerde een succesvolle Initial Coin Offering (ICO) uit die eindigde in april 2018 en iets meer dan $ 52 miljoen aan financiering ophaalde, waarbij Michael Arrington’s Arrington XRP Capital een vroege bijdrage leverde..

Nexo Executive Team

Bovendien zijn de meerderheidsaandeelhouders (die de oprichters zijn) van Nexo meerderheidsaandeelhouders en oprichters van Credissimo, een toonaangevende Europese FinTech-groep die in 2007 is opgericht en die directe consumentenleningen online, e-commerce financiering en betalingsdiensten voor rekeningen aanbiedt..

Nexo opereert als een juridisch conforme entiteit waarbij het team beweert SEC-compliant te zijn en het team werkt ook in overeenstemming met alle toepasselijke regelgeving van de rechtsgebieden waarin ze actief zijn.

Nexo voldoet aan alle relevante KYC / AML-voorschriften en bewaart ook alle klantengelden in koude opslag in samenwerking met externe bewaarder BitGo die SOC 2 Type 2-gecertificeerd is.

BitGo Custody heeft ook $ 100 miljoen aan verzekeringsbescherming bij Lloyd’s of London, wat betekent dat de fondsen van klanten verzekerd zijn als zich een worstcasescenario zou voordoen.

Als gevolg hiervan kan Nexo opereren als een instant cryptoleningbedrijf dat beschikbaar is in meer dan 200 rechtsgebieden, waardoor mensen onderpand kunnen storten in ongeveer 15 digitale activa en direct toegang krijgen tot leningen in 45 fiat-valuta’s..

Welke services biedt Nexo?

Nexo biedt twee kerndiensten gebaseerd op het storten en uitlenen van geld.

Crypto-ondersteunde leenservice

Platformgebruikers kunnen meer dan 10 populaire cryptocurrencies storten, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Binance Coin (BNB) om een ​​lening te ontvangen in meer dan 40 fiat-valuta’s, zoals de Amerikaanse dollar (USD ), Euro (EUR), Canadese Dollar, (CAD), Japanse Yen (JPY) en Groot Brits Pond (GBP).

Het is mogelijk om een ​​bedrag te lenen ter waarde van meer dan 80% (ongeveer 50% voor BTC / ETH) van het gestorte activum en er zijn twee mogelijke rentetarieven van 5,9% APR en 11,9% APR, afhankelijk van hoe u ervoor kiest om uw lening terug te betalen.

Nexo heeft een handige leningcalculatorNexo heeft een handige leningcalculator

Hoogrentende rentedienst

Nexo biedt zijn gebruikers ook de mogelijkheid om geld te storten om rente op hun bezit te ontvangen, en rente wordt uitbetaald op fiatvaluta’s zoals USD, EUR en GBP, evenals op ‘stablecoins’ zoals USDT, TUSD, USDC, PAX, en SAI.

Gebruikers ontvangen een rente van 8% per jaar. en kan op elk moment geld toevoegen en opnemen. Nexo past ook samengestelde rente toe, wat betekent dat gebruikers dagelijks grotere bedragen op hun rekeningen kunnen ontvangen, en deze service is ook gratis en zonder commissie.

Nexo rentetarieven

Nexo Card-service

Het platform bevat ook de Nexo-creditcard die wordt ondersteund door MasterCard en die kan worden gebruikt om aankopen in winkels en online te doen of om geld op te nemen bij een geldautomaat..

De kaart biedt ook 5% cashback op elke aankoop die aan uw Nexo-portemonnee wordt toegevoegd wanneer een transactie is verrekend. De kredietlimiet van uw kaart is afhankelijk van de kredietlijn die u bij Nexo heeft, en de kaart wordt ook geleverd met een eigen mobiele app en is gratis met betrekking tot account- / inactiviteitskosten of deviezenaankopen.

Nexo-creditcard

Hoe werkt Nexo?

Gebruikers kunnen hun favoriete fiat-valuta of stablecoin storten om rente op het platform te verdienen, of een reeks cryptocurrencies storten als onderpand voor een lening in fiat-valuta.

De rentedienst betaalt een rente van 8% per jaar. (die dagelijks wordt samengesteld) terwijl de crypto-leenservice gebruikers een rente van 5,9% APR of 11,9% APR laat betalen, afhankelijk van of ze ervoor kiezen om het NEXO-token van het platform te gebruiken om hun lening terug te betalen.

Nexo-leningproces

Nexo-leningen zijn uitsluitend gebaseerd op de hoogte van uw borg, en er zijn geen kredietcontroles en er wordt niets gerapporteerd aan kredietinstanties.

Als gevolg hiervan wordt uw credit score niet beïnvloed door het gebruik van het platform en hoeft u geen informatie te verstrekken over uw persoonlijke financiën.

Momenteel is het minimale geleende bedrag dat u kunt opnemen / opnemen $ 500, terwijl het maximum $ 2.000.000 is, en hoewel crypto-gedekte leningen onmiddellijk zijn, kan het tot 1 werkdag duren om te verwerken, afhankelijk van uw KYC / AML-beveiligingscontroles.

Over het algemeen zijn deze leningen echter onmiddellijk en gegarandeerd en wordt van de gebruikers verwacht dat ze hun geld dezelfde of de volgende dag ontvangen, naast de referentie ‘Uw Nexo-lening’.

De verwerkingstijd is als volgt:

 • Lokale transfers: 1 werkdag
 • Internationale overschrijving: 3 tot 5 werkdagen
 • USDT (Tether): duurt gewoonlijk ongeveer 30 minuten

Als u achterloopt op uw aflossingen en de cryptocurrency die u als onderpand gebruikt in waarde daalt, zal het Nexo-team een ​​deel van uw aanbetaling verkopen om het tekort te dekken, maar u ontvangt een waarschuwing voordat dit gebeurt en u moet dit wel doen mis betalingen terwijl uw borg in waarde daalt op de open markt.

Zoals verwacht, is de beste manier om uw aflossingen bij te houden, maar als u geen aflossingen doet en uw borg in waarde stijgt, hoeft u zich nergens zorgen over te maken..

Berekeningen van de Nexo BTC-lening

Wie kan een lening afsluiten op Nexo?

Het platform staat open voor gebruikers over de hele wereld en om een ​​lening te krijgen, hoeft u alleen maar een Nexo-account te registreren op platform.nexo.io en onderpand op de rekening storten.

Er zijn geen kredietcontroles; Als u echter een lening aangaat in fiat-valuta, moet u slagen voor zowel de basisverificatie als de geavanceerde verificatie en moet u uw KYC / AML-informatie invoeren.

Nexo accepteert momenteel alleen fiat-overdrachten voor terugbetalingen vanuit de volgende rechtsgebieden:

Door Nexo ondersteunde landen

De bankpartner van Nexo zal automatisch alle betalingen weigeren die worden verzonden vanuit rechtsgebieden die niet op de lijst staan, en dit kan resulteren in extra bankkosten.

Hoeveel kunt u lenen op Nexo?

Om te bepalen hoeveel gebruikers kunnen lenen Nexo gebruikt een Loan-to-Value (LTV) systeem dat kredietlijnen opstelt op basis van het bedrag dat als borg is gestort.

In wezen verwijst de LTV naar de verhouding tussen een lening en de waarde van het onderpand en meet het saldo van de lening in verhouding tot de waarde van het ondersteunende onderpandactief..

LTV wordt berekend als het geleende bedrag in USD gedeeld door de waarde van het onderpand in USD, uitgedrukt als een percentage.

Bijvoorbeeld:

 • Leningbedrag: 300.000 USD;
 • Waarde van onderpand: 500.000 USD;
 • Loan-to-Value = ($ 300.000 / $ 500.000) * 100% = 60,0%

Nexo LTV uitgelegd

Het is ook belangrijk om te onthouden dat uw LTV-ratio kan fluctueren en dat wanneer de waarde van uw onderpand daalt, de LTV stijgt.

Dit betekent simpelweg dat de waarde van BTC, ETH, LTC, enz. Ter ondersteuning van uw door cryptovaluta gedekte lening, naar beneden gaat op de open markt.

Naarmate de prijs van het crypto-actief daalt, blijft de LTV stijgen en heeft de Nexo Oracle een drempel ingesteld waarbij het door onderpand gedekte actief zal worden verkocht om een ​​deel van de lening terug te betalen om de LTV opnieuw in evenwicht te brengen..

Deze drempel is vastgesteld op 83,3% en wanneer de LTV 83,3% bereikt, begint de Nexo Oracle met het initiëren van gedeeltelijke automatische terugbetalingen van leningen, maar u wordt vooraf per sms en e-mail op de hoogte gebracht..

Bijvoorbeeld:

 • Leningbedrag: 5000 USD;
 • Waarde van het onderpand: 6000 USD;
 • Loan-to-Value = ($ 5000 / $ 6000) * 100% = 83,3%

Met Nexo is er altijd de mogelijkheid om op elk moment meer onderpand over te dragen, en de specifieke LTV-ratio die aan uw lening is gekoppeld, hangt ook af van het type cryptocurrency dat u stort..

Dit zijn de huidige LTV-ratio’s die door Nexo worden gebruikt:

 • Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH): 50%
 • Stabiele munten: 90%
 • Rimpel (XRP): 40%
 • Binance Coin (BNB), Bitcoin Cash (BCH) en EOS: 30%
 • Stellaire lumen (XLM): 17%
 • NEXO: 15%

Voor alle gebruikers van het platform is het huidige maximale geleende bedrag dat u kunt opnemen / opnemen $ 2.000.000, terwijl het minimum $ 500 is.

Hoe u een lening kunt afsluiten op Nexo

Het proces is relatief eenvoudig voor iedereen die gewend is om een ​​lening te krijgen bij een traditionele financiële instelling en het team heeft het proces in deze korte video uiteengezet.

Om een ​​lening te krijgen, moet u de volgende stappen volgen:

 1. Meld u aan voor uw Nexo-account op https://platform.nexo.io/
 2. Stort uw crypto-activa. Het platform ondersteunt momenteel BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, BCH, EOS, TRX, NEXO en BNB naast een reeks stablecoins.
 3. Voltooi de basis- / geavanceerde verificatie in het gedeelte Mijn profiel;
 4. Ga naar “Lening opnemen” waar u het beschikbare geleende bedrag ziet;
 5. Kies de gewenste opnamemethode en voer uw bankrekening / Tether-adres in;
 6. Gebruik uw lening zoals u dat wilt.

Nexo stortingsopties

Als u een lening wilt aangaan tegen stablecoins, moet ten minste 50% van de lening worden gedekt met een ander crypto-actief zoals BTC of ETH als onderpand om te voldoen aan de antiwitwasnormen.

Het KYC-proces is volledig geautomatiseerd en duurt doorgaans minder dan twee minuten.

U moet een hoogwaardige foto uploaden van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs, zoals een paspoort of rijbewijs, en de naam die u opgeeft in het verificatieformulier moet overeenkomen met die op uw identiteitsbewijs.

Aflossen van cryptoleningen

Bij gebruik van het platform kunt u het aflossingsproces starten door in te loggen op

uw Nexo-account en klik op de knop “Lening terugbetalen”.

U bent vrij om uw lening in crypto, fiat of een combinatie van beide terug te betalen en er is geen minimale aflossing vereist. U kunt uw lening ook geheel of gedeeltelijk vervroegd terugbetalen en u betaalt alleen rente voor de dagen dat u leent..

Rente wordt dagelijks om 00:00 CET in rekening gebracht op het openstaande saldo en wordt afgeschreven van uw beschikbare leninglimiet, wat betekent dat er dagelijks rente wordt toegevoegd aan uw openstaande saldo..

De standaard looptijd van een lening is één jaar, die op verzoek kan worden verlengd zonder dat er enige terugbetaling vereist is, en de periode begint zodra u uw eerste lening heeft opgenomen..

Bij elke nieuwe opname van een lening wordt de begindatum gewijzigd in de datum van de laatste opname van een lening en u betaalt alleen rente over het geld dat u opneemt.

U kunt ook een terugbetaling doen door een bestelling te plaatsen bij de Nexo Oracle om een ​​deel van de crypto-activa op uw rekening te verkopen om het openstaande saldo geheel of gedeeltelijk terug te betalen..

Dit is handig als uw vermogen aanzienlijk in waarde stijgt, en het is vermeldenswaard dat als u een lening binnen 30 dagen na de laatste opname terugbetaalt, u nog steeds rente in rekening wordt gebracht voor de volledige periode van 30 dagen..

U kunt op elk moment en met elk bedrag aan fiat of cryptovaluta aflossen, en u kunt momenteel een lening terugbetalen met de volgende valuta’s:

 • Fiat: USD, Euro, GBP
 • Crypto: BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, stablecoins en NEXO (momenteel kan alleen de rente worden terugbetaald met Nexo)
 • Elke combinatie van Fiat en Crypto

Het Nexo-bedrijfsmodelHet Nexo-bedrijfsmodel

Ondersteunde valuta

Het platform accepteert verschillende valuta’s als financiering en de volgende munten kunnen als onderpand worden gebruikt:

 • BTC
 • ETH
 • XRP
 • LTC
 • XLM
 • BCH
 • EOS
 • TRX
 • NEXO
 • BNB
 • Stablecoins (USDT, TUSD, USDC, PAX en SAI)

Nexo ondersteunt momenteel 45 verschillende fiat-valuta’s waarmee gebruikers in een groot aantal verschillende landen fiat-opnames kunnen doen.

Valuta’s zoals USD, EUR, GBP, JPY, AUD en CAD worden ondersteund, terwijl Nexo ook fiat-overschrijvingen in RON, PHP, UAH en PKR toestaat.

De High Yield Interest-service ondersteunt de storting van geld in USD, EUR en GBP, evenals in de USDT-, TUSD-, USDC-, PAX- en SAI-stablecoins.

Door Nexo ondersteunde valuta's

Hoe u korting kunt krijgen met behulp van het Nexo-token

Het platform bevat zijn eigen NEXO-token dat kan worden gebruikt om een ​​korting te krijgen op de jaarlijkse rente van uw door cryptovaluta gedekte lening.

Het standaard jaarlijkse percentage (APR) op het platform is 11,9% en dit kan dalen tot 5,9% (een korting van 50%) wanneer u NEXO-tokens als onderpand gebruikt of wanneer u terugbetaalt met NEXO..

Om de volledige 50% Credit Line Interest Discount te ontvangen, moet u vanaf 10 februari voldoende NEXO-tokens in uw Nexo Wallet verwerven en inzetten om de rente te dekken voor de periode vanaf het opnemen van geld van de kredietlijn tot het moment van terugbetaling..

Iedereen die NEXO-tokens in zijn Nexo-portemonnee uitzet voor slechts een deel van de looptijd van zijn lening, ontvangt een rentekorting op de kredietlijn die evenredig is met het aantal dagen van de gehele periode waarvoor hij voldoende NEXO-tokens had ingezet om de rente te dekken.

Alle opgebouwde rente op het platform wordt berekend door de Nexo Oracle, die dagelijks de rente en de respectievelijke korting voor de portemonnee van elke klant bepaalt.

Bijvoorbeeld:

Als u van plan bent om een ​​lening van $ 1.000 voor een periode van één jaar op te nemen, genereert uw lening over een jaar een openstaande rente van ± 119,00 (1.000 x 11,9% = 119).

Om ervoor te zorgen dat u in aanmerking komt voor de 50% Credit Line Interest Discount, moet u het hele jaar door ten minste ± 119,00 USD aan NEXO-tokens inzetten.

Als uw uitstaande rente op een bepaald moment de waarde van uw NEXO-tokens overschreed, zou uw dagelijkse rente vanaf dat moment dienovereenkomstig worden aangepast.

Als u het bovenstaande voorbeeld gebruikt, en als de waarde van uw NEXO-tokens daalt tot ± 60 USD, dan is de dagelijkse rente ongeveer 9% (50% bij 11,9% en 50% bij 5,9%).

Hoe veilig is Nexo?

Het team heeft onlangs aangekondigd dat het bedrijf het ISO / IEC 27001: 2013-certificaat heeft behaald als resultaat van een audit van hun informatiebeveiligingsbeheersysteem (ISMS) door CISQ, ‘s werelds grootste leverancier van managementsysteemcertificering, en marktleider RINA.

De ISO / IEC 27001-certificering zorgt ervoor dat de beveiligingsinfrastructuur van Nexo van de hoogste standaard is, en het team gebruikt een reeks beveiligingsprotocollen zoals 256-bits codering en het vergrendelen van persoonlijke informatie achter beveiligde netwerken die alleen toegankelijk zijn voor een beperkt aantal personeelsleden. gevoelige klantinformatie wordt ook versleuteld via Secure Socket Layer (SSL) -technologie.

Accounts worden beveiligd door een combinatie van wachtwoorden en tweefactorauthenticatie (2FA), en u kunt ervoor kiezen om een ​​sms-bericht te ontvangen of een app zoals Authy te gebruiken om uw aanmeldingen te voltooien.

Nexo voldoet ook aan alle relevante wetten rond anti-witwaspraktijken en terrorismefinanciering, wat betekent dat alle gebruikers hun identiteit moeten verifiëren, en Nexo gebruikt Onfido als een vertrouwde derde partij om het KYC-proces te voltooien.

Nexo DashboardHet Nexo-dashboard

Het belangrijkste is dat het geld van klanten wordt bewaard in individueel toegewezen portefeuilles met meerdere handtekeningen in koude opslag, bewaard met BitGo, een volledig gecontroleerde, SOC 2 Type 2-gecertificeerde externe bewaarder..

Als gevolg hiervan zijn fondsen die bij BitGo worden gehouden, verzekerd tot een waarde van $ 100 miljoen, aangezien het bedrijf op zijn beurt is verzekerd door Lloyd’s of London. Deze bewaarderovereenkomst is van toepassing als het platform wordt gehackt, zijn privésleutels verliest of geld wordt gestolen door een medewerker.

Het bedrijf opereert met een hoge mate van professionaliteit; Hoewel Nexo in elk rechtsgebied waar het actief is, wettelijk conform is, wacht het nog steeds om te worden gereguleerd door een gerespecteerde financiële autoriteit.

Nexo-beveiliging

Is Nexo geschikt voor beginners?

In de DeFi-sector zijn de meeste van de betrokken activiteiten even wennen. Dit geldt ook bij het omgaan met cryptoleningen, en het platform is over het algemeen beter geschikt voor personen met enige ervaring met het kopen / verhandelen van crypto’s, het uitzetten van munten en / of het aangaan van leningen en het terugbetalen van hypotheken..

Nexo gebruikt echter een systeem dat niet al te moeilijk te hanteren is en er zijn geen minimale aflossingsbedragen, naast rentetarieven van ofwel 5,9% of 11,9%, en u bouwt alleen rente op over de opgenomen bedragen..

Er is ook een hoge mate van flexibiliteit bij het gebruik van het platform en leningen kunnen op elk moment volledig worden terugbetaald, en u kunt uw lening ook terugbetalen in crypto, fiat of een combinatie van beide..

Voor beginners is de mogelijkheid om rente te verdienen over geld dat u stort de aantrekkelijkere functie.

Daarnaast biedt Nexo een tal van bronnen op hun website en deze omvatten een ondersteuningscentrum, blog, sectie met veelgestelde vragen en helpcentrum. U kunt contact opnemen met het ondersteuningsteam door een aanvraagticket in te vullen en een e-mail te sturen naar ondersteuning @ nexo.io, of door de Live Chat-functie te gebruiken, die zich rechtsonder op uw scherm bevindt.

Het team beheert ook een reeks sociale mediakanalen in een aantal verschillende talen, waaronder een officiële Telegram Group, Twitter-account en Facebook-pagina.

Nexo's groeicijfers

Er zijn ook groepen beschikbaar voor Chinese en Koreaanse gebruikers en de webpagina is beschikbaar in tien talen, waaronder Frans, Spaans, Russisch, Chinees, Japans en Koreaans.

Andere functies, zoals de mobiele app, helpen om de service te stroomlijnen en de algehele gebruikerservaring te verbeteren, terwijl sms- en e-mailmeldingen van wijzigingen in de waarde van uw aanbetaling ook erg handig zijn. Het KYC-proces is ook vrij eenvoudig en vereist het uploaden van een hoogwaardige afbeelding van uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs.

Al met al is Nexo geschikt voor personen met enige ervaring in crypto of beleggen die crypto-holdings hebben die ze graag aan het werk willen zetten.

Hoewel Nexo een van de eenvoudigere uitleenplatforms is om te gebruiken, moet u nog steeds grip krijgen op het gebruik van de Nexo Oracle en het uitzetten van NEXO-munten, en het is verstandig om vertrouwd te raken met de LTV-ratio en precies hoe deze uw omstandigheden beïnvloedt voordat u begint een lening verstrekken.

Nexo heeft een zeer goede gebruikersinterface gebouwdNexo heeft een zeer goede gebruikersinterface gebouwd

Gevolgtrekking

Nexo is een innovatief en vooruitstrevend platform voor instant cryptoleningen waarmee mensen in meer dan 200 landen hun crypto-bezit kunnen gebruiken om leningen te ontvangen in ongeveer 45 fiat-valuta’s.

Het platform is goed ontworpen en het proces van het aanmaken van een account, het storten van geld en het aangaan van een lening is relatief eenvoudig, waarbij het dashboard gemakkelijk te navigeren en overzichtelijk is.

Het bedrijf blijkt ook erg populair te zijn en wint aan grip bij een aanzienlijk deel van de cryptogemeenschap, aangezien Nexo meer dan $ 700 miljoen aan leningen heeft verwerkt voor zijn 200.000 gebruikers..

De mogelijkheid om rente te verdienen op gestorte bedragen is een andere aantrekkelijke functie, terwijl de Nexo-creditcard en mobiele app het uitgeven van uw lening nog gemakkelijker maken.

Het project stelt mensen in staat om hun digitale activa aan het werk te zetten en direct toegang te krijgen tot contant geld terwijl ze toch het eigendom van hun activa behouden.

Bovendien is het systeem zeer fiscaal efficiënt, aangezien u nooit daadwerkelijk uitbetaalt, wat betekent dat u in de meeste landen geen extra opnames hoeft te betalen..

Zoals bij elk cryptoplatform of bij elke kredietinstelling is het echter even wennen en als u geen aflossingen doet terwijl uw borg in waarde afneemt, wordt een deel van uw borg automatisch verkocht om eventuele prijsdalingen op te vangen. Als gevolg hiervan is het het beste om op de hoogte te blijven van de LTV-ratio, Nexo Oracle en Staking-proces om ervoor te zorgen dat u vertrouwd bent met hoe het systeem werkt.

Bovendien, hoewel Nexo volledig compliant is in alle rechtsgebieden waarin het actief is, wacht het nog steeds om te worden gereguleerd door een goed erkende autoriteit en staat de crypto-industrie bekend om zijn volatiliteit en plotselinge veranderingen..

Dat gezegd hebbende, Nexo is een solide keuze voor iedereen die kapitaal wil verkrijgen door zijn crypto-bezit als onderpand aan te bieden, en iedereen die geïnteresseerd is, moet het leenstelsel goed bekijken om te beslissen hoe ze kunnen profiteren van het gebruik van het platform..

Bezoek Nexo

Nexo

src = “~ images \ nexo-review-fast-cash-leningen-ondersteund-door-uw-crypto-holdings.gif”

alt = “Nexo”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.8

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

9.0 / 10

Betaalmethoden

9.0 / 10

Voordelen

 • Onmiddellijke leningen zonder uitbetaling
 • Verdien rente op stortingen van Fiat en Stablecoin
 • Schone / eenvoudige interface en KYC-verificatie
 • Geen kredietcontroles
 • Geïntegreerde creditcard & Mobiele app

Nadelen

 • Enigszins gecentraliseerde service
 • Margeoproepen mogelijk
 • Het uitzetmodel is even wennen

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Nexo","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 02 \ /nexo-review.gif","Omschrijving"​"Nexo is een project dat deel uitmaakt van een snelgroeiende sector van gedecentraliseerde financiën (DeFi) die ernaar streeft een reeks financiële diensten te repliceren en te vervangen die al een aantal jaren worden aangeboden door meer gevestigde en traditionele entiteiten. De komst van cryptocurrencies zoals Bitcoin heeft geresulteerd in de opkomst van een…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.80"​,"naam"​"Nexo","reviewBody"​"Nexo is een project dat deel uitmaakt van een snelgroeiende gedecentraliseerde financiële sector (DeFi) die ernaar streeft een reeks financiële diensten te repliceren en te vervangen die al een aantal jaren worden aangeboden door meer gevestigde en traditionele entiteiten. \ R \ n \ r \ nDe opkomst van cryptocurrencies zoals Bitcoin heeft geresulteerd in de opkomst van een geheel nieuwe activaklasse en Nexo stelt zijn gebruikers in staat om financiering te verkrijgen door een borg te storten in de vorm van een digitaal activum zoals Bitcoin of Ethereum. \ r \ n \ r \ nNexo streeft ernaar toegang te krijgen tot kapitaal door iedereen in staat te stellen geld te lenen met behulp van hun cryptocurrency-bezit als onderpand en de kredietsector te verstoren door mensen toe te staan ​​hun digitale fondsen te gebruiken om leningen te ontvangen in een aantal populaire fiat-valuta’s. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBezoek Nexo \ r \ n \ r \ nNexo Overzicht \ r \ nNexo is gevestigd in Zug, Zwitserland, hoewel het team niet te veel informatie geeft over de exacte locatie van het hoofdkantoor. \ r \ n \ r \ nZe kondigen wel aan dat de Nexo Group heeft juridische entiteiten op verschillende locaties over de hele wereld en het bedrijf werd in 2017 opgericht door Kosta Kantchev, Georgi Shulev en Antoni Trenchev. \ r \ n \ r \ nHet trio voerde een succesvolle Initial Coin Offering (ICO) uit die eindigde in april 2018 en heeft iets meer dan $ 52 miljoen opgehaald, waarbij Michael Arrington \ u2019s Arrington XRP Capital een vroege bijdrage leverde. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDaarnaast hebben de meerderheidsaandeelhouders (die de oprichters zijn) van Nexo zijn meerderheidsaandeelhouders en oprichters van Credissimo, een toonaangevende Europese FinTech-groep die is opgericht in 2007 en die directe consumentenleningen online, e-commercefinanciering en factuurbetalingsdiensten biedt. \ R \ n \ r \ nNexo opereert als een juridisch conforme entiteit met het team beweert SEC-compliant te zijn en het team werkt ook in overeenstemming met alle toepasselijke voorschriften van de rechtsgebieden waarin ze actief zijn. \ r \ n \ r \ nNexo voldoet aan alle relevante KYC \ / AML-voorschriften en houdt ook alle gelden van klanten in koelopslag in samenwerking met derde deel y bewaarder BitGo die SOC 2 Type 2-gecertificeerd is. \ r \ n \ r \ nBitGo Custody heeft ook $ 100 miljoen aan verzekeringsbescherming bij Lloyd \ u2019s of London, wat betekent dat het geld van de klant verzekerd is als zich een worstcasescenario voordoet. \ r \ n \ r \ nDaardoor kan Nexo opereren als een instant crypto-leningbedrijf dat beschikbaar is in meer dan 200 rechtsgebieden, waardoor mensen onderpand kunnen storten in ongeveer 15 digitale activa en direct toegang krijgen tot leningen in 45 fiat-valuta’s. \ r \ n \ r \ n \ r \ nWelke services biedt Nexo? \ r \ nNexo biedt twee kernservices die zijn gebaseerd op het storten en uitlenen van geld. \ r \ nCrypto Backed Loan Service \ r \ nPlatformgebruikers kunnen meer dan 10 populaire cryptocurrencies, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Binance Coin (BNB) om een ​​lening te ontvangen in meer dan 40 fiat-valuta’s zoals de US Dollar (USD), Euro (EUR), Canadees Dollar, (CAD), Japanse Yen (JPY) en Groot-Brits pond (GBP). \ R \ n \ r \ nHet is mogelijk om een ​​bedrag wort te lenen h meer dan 80% (ongeveer 50% voor BTC \ / ETH) van het gestorte activum en er zijn twee mogelijke rentetarieven van 5,9% APR en 11,9% APR, afhankelijk van hoe u ervoor kiest om uw lening terug te betalen. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHoogrentende rentedienst \ r \ nNexo stelt zijn gebruikers ook in staat geld te storten om rente over hun bezit te ontvangen, en rente wordt uitbetaald op fiatvaluta’s zoals USD, EUR en GBP, evenals op stabiele munten \ u201d zoals USDT, TUSD, USDC, PAX en SAI. \ r \ n \ r \ nGebruikers ontvangen een rentepercentage van 8% per jaar en kan op elk moment geld toevoegen en opnemen. Nexo past ook samengestelde rente toe, wat betekent dat gebruikers dagelijks grotere bedragen op hun rekeningen kunnen ontvangen, en deze service is ook gratis en provisie. \ R \ n \ r \ n \ r \ nNexo Card Service \ r \ nHet platform ook bevat de Nexo-creditcard met MasterCard die kan worden gebruikt om aankopen in winkels en online te doen, of om geld op te nemen bij een geldautomaat. \ r \ n \ r \ nDe kaart biedt ook 5% cashback op elke aankoop die wordt toegevoegd aan uw Nexo-portemonnee wanneer een transactie is afgehandeld. De kredietlimiet van uw kaart is afhankelijk van de kredietlimiet die u bij Nexo heeft, en de kaart wordt ook geleverd met een eigen mobiele app en is gratis met betrekking tot account / inactiviteitskosten of deviezenaankopen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHoe werkt Nexo? \ r \ nGebruikers kunnen hun favoriete fiat-valuta of stablecoin storten om rente op het platform te verdienen, of een reeks cryptocurrencies storten als onderpand voor een fiat-valuta-lening. \ r \ n \ r \ nDe rentedienst betaalt een rentepercentage van 8% per jaar (die dagelijks wordt samengesteld) terwijl de crypto-leenservice gebruikers een rente van 5,9% APR of 11,9% APR ziet betalen, afhankelijk van of ze ervoor kiezen om het NEXO-token van het platform te gebruiken om hun lening terug te betalen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNexo-leningen zijn uitsluitend gebaseerd op de omvang van uw borg, en er zijn geen kredietcontroles en er wordt niets gerapporteerd aan kredietinstanties. \ r \ n \ r \ nAls gevolg hiervan zal uw kredietscore niet worden beïnvloed door het gebruik van het platform en u hoeft geen informatie te verstrekken over uw persoonlijke financiën. \ r \ n \ r \ nMomenteel is het minimale geleende bedrag dat u kunt opnemen \ / opnemen $ 500, terwijl het maximum $ 2.000.000 is, en hoewel Crypto-gedekte leningen zijn direct beschikbaar, het kan tot 1 werkdag duren voordat ze zijn verwerkt, afhankelijk van uw KYC \ / AML-beveiligingscontroles. Over het algemeen zijn deze leningen echter onmiddellijk en gegarandeerd en wordt van gebruikers verwacht dat ze hun geld ontvangen op dezelfde of de volgende dag naast de referentie \"Uw Nexo-lening. \"\ r \ n \ r \ nDe verwerkingstijd is als volgt: \ r \ n \ r \ n \ t Lokale overschrijvingen: 1 werkdag \ r \ n \ t Internationale overschrijving: 3 tot 5 werkdagen \ r \ n \ tUSDT (Tether ): duurt gewoonlijk ongeveer 30 minuten \ r \ n \ r \ nAls u achterloopt op uw terugbetalingen en de cryptocurrency die u als onderpand gebruikt in waarde daalt, zal het Nexo-team een ​​deel van uw aanbetaling verkopen om het tekort te dekken. u ontvangt een waarschuwing voordat dit gebeurt en het vereist dat u betalingen mist terwijl uw borg in waarde daalt op de open markt. \ r \ n \ r \ nZoals verwacht, is de beste manier om uw terugbetalingen bij te houden Als u echter geen terugbetalingen doet en uw borg in waarde stijgt, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. \ r \ n \ r \ n \ r \ nWie kan een lening afsluiten op Nexo? \ r \ nHet platform staat open voor gebruikers over de hele wereld, en om een ​​lening te krijgen, hoef je alleen maar een Nexo-account te registreren op platform.nexo.io \ u00a0 en een storting te doen storten op de rekening. \ r \ n \ r \ nEr zijn geen kredietcontroles; Als u echter een lening aangaat in fiat-valuta, moet u slagen voor zowel de basisverificatie als de geavanceerde verificatie en moet u uw KYC \ / AML-gegevens invoeren. \ r \ n \ r \ nNexo accepteert momenteel alleen fiat-overboekingen voor terugbetalingen van de volgende rechtsgebieden: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNexo \ u2019s bankpartner zal automatisch alle betalingen weigeren die worden verzonden vanuit rechtsgebieden die niet op de lijst staan, en dit kan resulteren in extra bankkosten. \ r \ nHoeveel kunt u lenen op Nexo? \ r \ nOm te bepalen hoeveel gebruikers precies kunnen lenen, gebruikt Nexo een Loan-to-Value (LTV) -systeem dat kredietlijnen opstelt op basis van het bedrag dat als onderpand is geplaatst storting. \ r \ n \ r \ nIn wezen verwijst de LTV naar de verhouding tussen een lening en de waarde van het onderpand en meet het saldo van de lening ten opzichte van de waarde van het ondersteunende onderpand. \ r \ n \ r \ nLTV wordt berekend als het geleende bedrag in USD gedeeld door de waarde van het onderpand in USD, uitgedrukt als een percentage. \ r \ n \ r \ nVoor voorbeeld: \ r \ n \ r \ n \ tLeningbedrag: 300.000 USD; \ r \ n \ t Waarde van onderpand: 500.000 USD; \ r \ n \ tLening-naar-Waarde = ($ 300.000 \ / $ 500.000) * 100% = 60,0% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet is ook belangrijk om te onthouden dat uw LTV-ratio kan fluctueren en wanneer de waarde van uw onderpand daalt, de LTV stijgt. \ r \ n \ r \ nDit betekent simpelweg dat de waarde van BTC , ETH, LTC, enz. Die uw crypto-gedekte lening ondersteunen, daalt op de open markt. \ R \ n \ r \ nAls de prijs van het \ u00a0crypto-activum daalt, blijft de LTV stijgen en heeft de Nexo Oracle een drempel in plaats waar het door onderpand gedekte actief zal worden verkocht om een ​​deel van de lening terug te betalen om de LTV opnieuw in evenwicht te brengen. \ r \ n \ r \ nDeze drempel is vastgesteld op 83,3%, en wanneer de LTV 83,3% bereikt, zal de Nexo Oracle starten het initiëren van gedeeltelijke automatische terugbetalingen van leningen, wordt u echter per sms en e-mail op de hoogte gebracht voordat dat gebeurt. \ r \ n \ r \ nVoorbeeld: \ r \ n \ r \ n \ tLeningbedrag: 5000 USD; \ r \ n \ t Waarde van onderpand: 6000 USD; \ r \ n \ tLoan-to-Value = ($ 5000 \ / $ 6000) * 100% = 83. 3% \ r \ n \ r \ nMet Nexo is er altijd de mogelijkheid om op elk moment meer onderpand over te dragen, en de specifieke LTV-ratio die aan uw lening is gekoppeld, hangt ook af van het type cryptocurrency dat u stort. \ R \ n \ r \ nHier zijn de huidige LTV-ratio’s die worden gebruikt door Nexo: \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin (BTC) en Ethereum (ETH): 50% \ r \ n \ tStablecoins: 90% \ r \ n \ tRipple (XRP ): 40% \ r \ n \ tBinance Coin (BNB), Bitcoin Cash (BCH) en EOS: 30% \ r \ n \ tStellar Lumens (XLM): 17% \ r \ n \ tNEXO: 15% \ r \ n \ r \ nVoor alle gebruikers van het platform is het huidige maximale geleende bedrag dat u kunt opnemen \ / opnemen $ 2.000.000, terwijl het minimum $ 500 is. \ r \ nHoe een lening af te sluiten op Nexo \ r \ nHet proces is relatief eenvoudig voor iedereen die gewend is een lening te krijgen bij een traditionele financiële instelling en het team heeft het proces in deze korte video uiteengezet. \ r \ n \ r \ nhttps: \ / \ / www.youtube.com \ / watch? v = ll3ZZj6IaF4&t = 3s \ r \ n \ r \ nOm een ​​lening te krijgen, moet u de volgende stappen volgen: \ r \ n \ r \ n \ tMeld u aan voor uw Nexo-account op https: \ / \ / platform.nexo .io \ / \ r \ n \ tStort uw crypto-activa. Het platform ondersteunt momenteel BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, BCH, EOS, TRX, NEXO en BNB naast een reeks stablecoins. \ R \ n \ tVul de basis \ / geavanceerde verificatie in het gedeelte Mijn profiel in; \ r \ n \ tGa naar \ u201cLening opnemen \ u201d waar u het beschikbare geleende bedrag ziet; \ r \ n \ tKies de gewenste opnamemethode en voer uw bankrekening in \ / Tether-adres; \ r \ n \ tGebruik uw lening zoals u wilt . \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls u een lening wilt aangaan tegen stablecoins, moet ten minste 50% van de lening worden gedekt met een ander crypto-activum zoals BTC of ETH als onderpand om voldoen aan de antiwitwasnormen. \ r \ n \ r \ nHet KYC-proces is volledig geautomatiseerd en duurt gewoonlijk minder dan twee minuten. \ r \ n \ r \ nJe moet een hoogwaardige foto uploaden van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs zoals een paspoort of rijbewijs en de naam die u opgeeft in het verificatieformulier, moeten overeenkomen met die op uw ID. \ r \ nCrypto-lening terugbetalen \ r \ nAls u het platform gebruikt, kunt u de terugbetalingspro stop door in te loggen op uw Nexo-account en op de \"Lening terugbetalen \" knop. \ r \ n \ r \ nU bent vrij om uw lening terug te betalen in crypto, fiat of een combinatie van beide, en er is geen minimale aflossing vereist. U kunt uw lening geheel of gedeeltelijk ook op elk moment vervroegd terugbetalen en u betaalt alleen rente voor de dagen dat u leent. \ R \ n \ r \ nRente wordt dagelijks om 00:00 uur CET in rekening gebracht op het openstaande saldo en wordt afgeschreven van de limiet van uw beschikbare lening, wat betekent dat er dagelijks rente wordt toegevoegd aan uw openstaande saldo. \ r \ n \ r \ n De standaard looptijd van een lening is één jaar, die op verzoek kan worden verlengd zonder dat u enige terugbetaling hoeft te vragen, en de periode begint één keer u doet uw eerste opname van een lening. \ r \ n \ r \ nElke nieuwe opname van een lening wijzigt de begindatum naar de datum van de laatste opname van de lening en u betaalt alleen rente over het geld dat u opneemt. \ r \ n \ r \ nU kunt ook een terugbetaling doen door een bestelling te plaatsen bij de Nexo Oracle om een ​​deel van de crypto-activa op uw rekening te verkopen om het openstaande saldo gedeeltelijk of volledig terug te betalen. \ r \ n \ r \ nDit is handig als uw vermogen waardeert aanzienlijk in waarde, en het is vermeldenswaard dat als u een lening binnen 30 dagen na de laatste opname terugbetaalt wal, er wordt nog steeds rente in rekening gebracht voor de volledige periode van 30 dagen. \ r \ n \ r \ nU kunt op elk moment en met elk bedrag van fiat of crypto een lening aflossen, en u kunt momenteel een lening terugbetalen met de volgende valuta’s : \ r \ n \ r \ n \ tFiat: USD, Euro, GBP \ r \ n \ tCrypto: BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, stablecoins en NEXO (momenteel kan alleen de rente worden terugbetaald met Nexo) \ r \ n \ tElke combinatie van Fiat en Crypto \ r \ n \ r \ n \ r \ nOndersteunde valuta’s \ r \ nHet platform accepteert verschillende valuta’s als financiering en de volgende munten kunnen als onderpand worden gebruikt: \ r \ n \ r \ n \ tBTC \ r \ n \ tETH \ r \ n \ tXRP \ r \ n \ tLTC \ r \ n \ tXLM \ r \ n \ tBCH \ r \ n \ tEOS \ r \ n \ tTRX \ r \ n \ tNEXO \ r \ n \ tBNB \ r \ n \ tStablecoins (USDT, TUSD, USDC, PAX en SAI) \ r \ n \ r \ nNexo ondersteunt momenteel 45 verschillende fiat-valuta’s waardoor gebruikers in een groot aantal verschillende landen om fiat-opnames te doen. Valuta’s zoals USD, EUR, GBP, JPY, AUD en CAD worden ondersteund, terwijl Nexo ook fiat-overschrijvingen in RON, PHP, UAH en PKR toestaat. \ r \ n \ r \ nHet High Yield Interest-service ondersteunt de storting van geld in USD, EUR en GBP, evenals in de USDT-, TUSD-, USDC-, PAX- en SAI-stablecoins. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHoe u een korting krijgt met het Nexo-token \ r \ nHet platform bevat het eigen NEXO-token dat kan worden gebruikt om een ​​korting te krijgen op de jaarlijkse rente van uw door cryptovaluta gedekte lening. \ r \ n \ r \ nHet standaard jaarlijkse percentage (APR) op het platform is 11,9% en dit kan dalen tot 5,9% (een korting van 50%) wanneer u NEXO-tokens als onderpand gebruikt of wanneer u terugbetaalt met NEXO. \ r \ n \ r \ nVanaf 10 februari om de volledige 50% te ontvangen Credit Line Interest Discount, u moet voldoende NEXO-tokens in uw Nexo-portemonnee verwerven en inzetten om de rente te dekken voor de periode vanaf het opnemen van geld van de kredietlijn tot het moment van terugbetaling. \ R \ n \ r \ nIedereen die NEXO-tokens inzet in hun Nexo-portemonnee voor slechts een deel van de looptijd van hun lening ontvangt een kredietlijnrentekorting evenredig aan het aantal dagen zonder de hele periode waarvoor ze voldoende NEXO-tokens hadden ingezet om de rente te dekken. \ r \ n \ r \ nAlle rente die op het platform wordt opgebouwd, wordt berekend door de Nexo Oracle die de rente en de respectievelijke korting voor elke klant bepaalt. dagelijkse portemonnee. \ r \ n \ r \ nBijvoorbeeld: \ r \ n \ r \ nAls u van plan bent een lening van $ 1.000 op te nemen voor een periode van een jaar, dan zou uw lening over een jaar het genereren van openstaande rente voor het bedrag van \ u00b1119,00 (1.000 x 11,9% = 119). \ r \ n \ r \ nHier, om ervoor te zorgen dat u in aanmerking komt voor de 50% Credit Line Interest Discount, moet u minimaal \ u00b1119,00 USD aan NEXO-tokens gedurende het hele jaar. \ r \ n \ r \ nAls uw uitstaande belangen op een bepaald moment de waarde van uw NEXO-tokens overschreden, zou uw dagelijkse rente vanaf dat moment dienovereenkomstig worden aangepast. \ r \ n \ r \ nAls in het bovenstaande voorbeeld de waarde van uw NEXO-tokens daalt tot \ u00b160 USD, is de dagelijkse rente ongeveer slechts 9% (50% op 11,9% en 50% op 5,9%). \ r \ nHoe veilig is Nexo? \ r \ nHet team heeft onlangs aangekondigd dat het bedrijf daarmee het ISO \ / IEC 27001: 2013-certificaat heeft behaald van hun informatiebeveiligingsbeheersysteem (ISMS) dat wordt gecontroleerd door CISQ, ‘s werelds grootste leverancier van managementsysteemcertificering, en industrieleider RINA. \ r \ n \ r \ nDe ISO \ / IEC 27001-certificering zorgt ervoor dat de beveiliging van Nexo infrastructuur is van de hoogste standaard en het team gebruikt een reeks beveiligingsprotocollen, zoals 256-bits codering en het vergrendelen van persoonlijke informatie achter beveiligde netwerken die alleen toegankelijk zijn voor een beperkt aantal medewerkers, waarbij alle gevoelige klantinformatie ook wordt gecodeerd via Secure Socket Layer ( SSL) -technologie. \ R \ n \ r \ nAccounts worden beveiligd door een combinatie van wachtwoorden en tweefactorauthenticatie (2FA), en je kunt ervoor kiezen om een ​​sms-bericht te ontvangen of een app zoals Authy te gebruiken om je aanmeldingen te voltooien. \ r \ n \ r \ nNexo voldoet ook aan alle relevante wetten rondom een ti-witwassen van geld en terrorismefinanciering, wat betekent dat alle gebruikers hun identiteit moeten verifiëren, en Nexo gebruikt Onfido als een vertrouwde derde partij om het KYC-proces te voltooien. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet belangrijkste is dat het geld van klanten wordt bewaard in individueel toegewezen portefeuilles met meerdere handtekeningen in koude opslag, bewaard met BitGo, een volledig gecontroleerde, SOC 2 Type 2-gecertificeerde, externe bewaarder. \ r \ n \ r \ nAls gevolg hiervan, fondsen die bij BitGo worden gehouden, zijn verzekerd tot een waarde van $ 100 miljoen, aangezien het bedrijf op zijn beurt is verzekerd door Lloyd \ u2019s of London. Deze bewaarovereenkomst is van toepassing als het platform wordt gehackt, zijn privésleutels kwijtraakt of als er geld wordt gestolen door een medewerker. \ R \ n \ r \ nHet bedrijf opereert met een hoge mate van professionaliteit; hoewel Nexo in elk rechtsgebied waar het actief is, wettelijk conform is, wacht het nog steeds om te worden gereguleerd door een gerespecteerde financiële autoriteit. \ r \ n \ r \ n \ r \ nIs Nexo geschikt voor beginners? \ r \ n bij de DeFi-sector zijn de meeste van de betrokken activiteiten even wennen. Dit geldt ook bij het omgaan met cryptoleningen, en het platform is over het algemeen beter geschikt voor personen met enige ervaring met het kopen / verhandelen van crypto’s, het uitzetten van munten en / of het aangaan van leningen en het terugbetalen van hypotheken. \ R \ n \ r \ nNexo maakt echter gebruik van een systeem dat niet al te moeilijk te hanteren is en er zijn geen minimale aflossingsbedragen, naast rentetarieven van ofwel 5,9% of 11,9%, en u bouwt alleen rente op over alle opgenomen bedragen. \ r \ n \ r \ nEr is ook een hoge mate van flexibiliteit bij het gebruik van het platform en leningen kunnen op elk moment volledig worden terugbetaald, en u kunt uw lening ook terugbetalen in crypto, fiat of een combinatie van beide. \ r \ n \ r \ nVoor beginners is de mogelijkheid om rente te verdienen over geld dat u stort wellicht de aantrekkelijkere functie. \ r \ n \ r \ nDaarnaast biedt Nexo een groot aantal bronnen op hun website, waaronder een ondersteuningscentrum, blog, veelgestelde vragen, en Helpcentrum. U kunt contact opnemen met het ondersteuningsteam door een aanvraagticket in te vullen, een e-mail te sturen naar [email protected] of door de Live Chat-functie te gebruiken, die zich rechtsonder op uw scherm bevindt. \ R \ n \ r \ nHet team beheert ook een reeks sociale mediakanalen in een aantal verschillende talen, waaronder een officiële Telegram-groep, \ u00a0 Twitter-account en Facebook-pagina. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEr zijn ook groepen beschikbaar voor Chinese en Koreaanse gebruikers en de webpagina is beschikbaar in tien talen, waaronder Frans, Spaans, Russisch, Chinees, Japans en Koreaans. \ r \ n \ r \ nAndere functies, zoals de mobiele app, helpen de service te stroomlijnen en de algehele gebruikerservaring verbeteren, terwijl sms- en e-mailmeldingen van wijzigingen in de waarde van uw storting ook erg handig zijn. Het KYC-proces is ook vrij eenvoudig en vereist het uploaden van een hoogwaardige afbeelding van uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs. \ R \ n \ r \ nAl met al is Nexo geschikt voor personen met enige ervaring in crypto of investeren die crypto hebben holdings die ze graag aan het werk zouden willen zetten. \ r \ n \ r \ nHoewel Nexo een van de eenvoudigere uitleenplatforms is om te gebruiken, moet u nog steeds grip krijgen op het gebruik van Nexo Oracle en het uitzetten van NEXO-munten, en het Het is verstandig om vertrouwd te raken met de LTV-ratio en precies hoe deze uw omstandigheden beïnvloedt voordat u een lening aangaat. \ r \ n \ r \ n \ r \ nConclusie \ r \ nNexo is een innovatief en vooruitstrevend platform voor instant cryptoleningen waarmee mensen in meer dan 200 landen hun crypto-bezit kunnen gebruiken om leningen te ontvangen in ongeveer 45 fiat-valuta’s. \ r \ n \ r \ n Het platform is goed ontworpen en het proces van het aanmaken van een account, het storten van geld en het aangaan van een lening is relatief eenvoudig met het dashboard dat gemakkelijk te navigeren en overzichtelijk is gratis. \ r \ n \ r \ nHet bedrijf blijkt ook erg populair te zijn en wint aan kracht bij een aanzienlijk deel van de cryptogemeenschap, aangezien Nexo meer dan $ 700 miljoen aan leningen heeft verwerkt voor zijn 200.000 gebruikers. \ r \ n \ r \ nDe mogelijkheid om rente te verdienen op gestorte gelden is een andere aantrekkelijke functie, terwijl de Nexo-creditcard en mobiele app het uitgeven van uw lening nog gemakkelijker maken. \ r \ n \ r \ nMet dit project kunnen mensen hun digitale activa aan het werk zetten en toegang tot contanten terwijl u toch het eigendom van hun bezittingen behoudt. \ r \ n \ r \ nDaarnaast is het systeem zeer fiscaal efficiënt, aangezien u nooit daadwerkelijk uitbetaalt, wat betekent dat u in de meeste landen niet aansprakelijk bent voor het betalen van extra opnames. \ r \ n \ r \ nEchter, zoals elk cryptoplatform of uitleeninstelling is het even wennen en als u niet terugbetaalt terwijl uw borg in waarde afneemt, wordt een deel van uw borg automatisch verkocht om om eventuele prijsdalingen op te vangen. Als gevolg hiervan is het het beste om op de hoogte te blijven van de LTV-ratio, Nexo Oracle en Staking-proces om ervoor te zorgen dat u vertrouwd bent met hoe het systeem werkt. Bovendien is Nexo in alle opzichten volledig compatibel. de rechtsgebieden waarin het actief is, wacht het nog steeds om te worden gereguleerd door een goed erkende autoriteit en de crypto-industrie staat bekend om zijn vluchtigheid en plotselinge veranderingen. Dat gezegd hebbende, Nexo is een solide keuze voor iedereen die op zoek is naar kapitaal verkrijgen door hun crypto-bezit als onderpand aan te bieden, en iedereen die geïnteresseerd is, moet het leenstelsel goed bekijken om te beslissen hoe ze kunnen profiteren van het gebruik van het platform. \ r \ nBezoek Nexo","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"datum gepubliceerd"​"03-02-2020"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me