Beste uitleenplatforms voor cryptovaluta: gids voor door cryptovaluta gedekte leningen

Beste uitleenplatforms voor cryptocurrency

Ondanks de populaire kennis is het handelen in cryptocurrencies niet de beste en enige manier om winst te maken door gebruik te maken van uw huidige posities..

De markt biedt eerder verschillende andere investeringsinstrumenten, zoals kredietverlening in digitale valuta, waarmee kredietnemers en kredietverstrekkers geld tussen elkaar kunnen afhandelen in een ecosysteem dat zorgt voor goede rentetarieven, naast een voldoende mate van veiligheid..

Terwijl de markt voor cryptocurrency zich blijft ontwikkelen, vinden traditionele financiële instrumenten nu hun weg naar deze opkomende markt.

Als zodanig kunnen crypto-gebruikers nu marge lenen, crypto-naar-crypto-leningen en crypto-naar-fiat-leningen, om ofwel een rentetarief te verdienen op munten die worden uitgeleend, of om toegang te krijgen tot fiat / crypto voor investeringen, grootschalige aankopen of dagelijkse uitgaven.

Dit artikel zal zich richten op het benadrukken van de belangrijkste aspecten waarmee rekening moet worden gehouden bij het omgaan met de cryptoleningmarkt, terwijl ook een diepgaande analyse wordt gegeven van de belangrijkste digitale valutalenleningsplatforms die op de markt beschikbaar zijn..

Hoe Crypto Lending werkt

Het cryptoleningproces is eenvoudig op de meeste platforms die deze service aanbieden. Kredietverstrekkers zullen een deel van hun crypto-bezit op het platform storten. De munten worden vervolgens tegen een vooraf bepaalde rentevoet aan leners ter beschikking gesteld.

Leners kunnen dan een account aanmaken en een lening aangaan voor een bepaalde periode. Zodra de uitleentermijn is verstreken, zal de lener het geld terugstorten en een rente betalen voor de dienst.

Om de betrouwbaarheid te waarborgen en risico’s te helpen beperken, zoals het feit dat leners hun leningen niet kunnen terugbetalen, implementeren de meeste cryptoleningplatforms garanties of zetten ze zekerheden of systemen voor het dekken van leningen op..

De meeste kredietnemers gebruiken dergelijke diensten om twee redenen: dagelijkse uitgaven of margehandel. Hoewel de dagelijkse uitgaven vrij vanzelfsprekend zijn (een proces dat veel voorkomt op de traditionele financiële markt), houdt margehandel het gebruik van geleend geld in om risicovollere en waardevollere transacties uit te voeren..

Dus in het geval dat een juiste handelsbeslissing werd genomen, zal de handelaar een hogere winst ontvangen. In het geval van een slechte deal, zal de handelaar de verliezen uit eigen zak moeten betalen en ervoor moeten zorgen dat de lening wordt terugbetaald.

Er zijn meerdere voordelen aan cryptolening. Waaronder:

  • Extreem lage transactiekosten
  • U hoeft niet te voldoen aan buitensporige bankvoorwaarden
  • Minder bureaucratie
  • Geen bankrekening nodig
  • Gediversifieerde leningen
  • Zeer weinig limieten waarop diensten kunnen worden gebruikt op basis van factoren zoals nationaliteit of burgerschap
  • Snelle goedkeuringstijden.

Aan de andere kant zijn er ook meerdere risico’s geassocieerd met cryptolening. Waaronder:

  • Veiligheid uitleenplatforms
  • Een hoger wanbetalingspercentage op terugbetalingen in vergelijking met fiat

De inherente volatiliteit van de cryptocurrency-markt, die ertoe kan leiden dat debiteuren aanzienlijk meer terugbetalen dan ze hebben geleend, terwijl kredietverstrekkers soms winst kunnen verliezen als gevolg van buitensporige volatiliteit.

Topcrypto-uitleenplatforms

Zonder verder oponthoud, hier is onze diepgaande analyse van de populairste cryptocurrency-uitleenplatforms op de markt:

Nexo

Op dit moment wordt Nexo beschouwd als een van de meest populaire cryptoleningbedrijven die op de markt actief zijn. Volgens zijn website heeft Nexo meer dan $ 700 miljoen aan transacties verwerkt voor meer dan 200.000 gebruikers.

Dankzij zijn nalevingsinspanningen is het beschikbaar in meer dan 300 rechtsgebieden en ondersteunt het meer dan 45 fiat-valuta’s. Meer dan $ 1 miljard aan instant cryptoleningverzoeken werd verwerkt tijdens de 10 jaar van online lenen.

De visie van het bedrijf omvat het identificeren en oplossen van een verscheidenheid aan inefficiënties die duidelijk zijn op de kredietmarkt, door het gebruik van blockchain en andere innovatieve technologieën..

Nexo recensie

Uitleenfuncties

Nexo biedt een onmiddellijke cryptokredietlijn, waarmee gebruikers geld kunnen lenen zonder een kredietcontrole te hoeven doorlopen, door hun cryptocurrency als onderpand te gebruiken.

Het bedrijfsmodel van Nexo omvat het gebruik van mechanismen die bedoeld zijn om de waarde van digitale activa te ontgrendelen en tegelijkertijd het eigendom van crypto te behouden door middel van goedkope en fiscaal efficiënte kredietlijnen. Snelle toegang tot contant geld wordt geboden dankzij de implementatie van blockchain-technologie, die ook zorgt voor operationele veiligheid voor zowel kredietverstrekkers als kredietnemers, aangezien kredietverlening wordt uitgevoerd via op blockchain gebaseerde slimme leningcontracten..

Nexo heeft een handige leningcalculatorNexo heeft een handige leningcalculator

Nexo biedt ook een creditcard, waarmee debiteuren overal ter wereld gemakkelijk toegang hebben tot hun kredietlijn. De Nexo-kaart kan worden gebruikt om geldopnames uit te voeren of om rechtstreeks voor producten te betalen & diensten bij online en offline retailers. F.

ree onbeperkte virtuele kaarten worden aangeboden, naast cashback op alle aankopen. Op het moment van schrijven brengt de Nexo-kaart geen FX-, maandelijkse of jaarlijkse accountbeheerkosten met zich mee, afgezien van de rentevoet van de lening. Gebruikers zullen een rentetarief moeten betalen vanaf 5,9% APR.

Interesseren

Nexo is ook een geweldige oplossing voor investeerders. Met het crypto-uitleenplatform kunnen gebruikers 8% rente verdienen op EUR-, USD- en GBP-deposito’s, die voor 100% door activa worden gedekt. Zo wordt beleggers de mogelijkheid geboden om een ​​passief inkomen met een hoog rendement te verdienen met hun spaargeld.

Toegang tot fondsen is onmiddellijk, in tegenstelling tot de meeste traditionele banken en veel alternatieve kredietplatforms. Daarnaast biedt Nexo een dagelijkse samengestelde rente op alle deposito’s, naast een bewaarverzekering tot $ 100 miljoen op elke deposit.

Rentetarieven zijn ook beschikbaar op stablecoins, zoals USDT, TUSD, USDC, PAX en SAI.

Makkelijk te gebruiken

Het uitleenproces is heel eenvoudig: leners moeten een bepaald bedrag aan cryptovaluta overmaken naar hun NexoOracle-rekening (die dient als onderpand). Vervolgens wordt de lening onmiddellijk op uw Nexo-account gestort.

Het geld is vervolgens toegankelijk via de Nexo-kaart of door het op een bankrekening op te nemen. Zodra de uitleentijd is verstreken, moet het geld worden terugbetaald met een rentetarief (terugbetalingen zijn vrij flexibel, omdat ze op elk moment kunnen worden gedaan en in elk bedrag dat de gebruiker zich kan veroorloven).

Nexo heeft een zeer goede gebruikersinterface gebouwdNexo heeft een zeer goede gebruikersinterface gebouwd

Zodra het proces is afgerond, stelt het leningscontract gebruikers in staat om de eerste munten die als onderpand zijn gestort, op te nemen.

Ondersteunde munten

Enkele van de belangrijkste digitale valuta’s die door Nexo worden ondersteund, zijn onder meer: ​​Bitcoin, Ethereum, het Nexo-token, BNB, XRP, Litecoin, Tron, Stellar, Bitcoin Cash, EOS, Cardano, Dash, IOTA, Ethereum Classic , Zcash, Tezos, Monero, VeChain, KIN, NEO en Tezos.

Lees hier onze volledige Nexo-recensie.

Bezoek Nexo

BlockFi

BlockFi, opgericht in 2017, vertegenwoordigt een in New York gevestigde kredietinstelling die klanten leningen in USD verstrekt die worden gegarandeerd door middel van op cryptovaluta gebaseerd onderpand.

De belangrijkste missie van BlockFi is om te helpen zorgen voor meer liquiditeit op de markt voor cryptocurrency en tegelijkertijd debiteuren te helpen hun dagelijkse uitgaven beter te betalen. Op dit moment vertrouwen talrijke handelaren op de diensten van BlockFi voor margehandel.

Sinds de eerste start in 2017 is de populariteit van BlockFi snel gestegen, waardoor het bedrijf is getransformeerd tot een van de meest waardevolle spelers op de Amerikaanse markt voor cryptoleningen..

BlockFi recensieBlockFi: Cryptoloans

Uitleenfuncties

Qua uitleendiensten lijkt BlockFi behoorlijk op elkaar in vergelijking met sommige van de andere platforms die op deze markt actief zijn. Als zodanig biedt het platform een ​​lening van 50% tegen waarde (LTV), beschikbaar tegen een startrente van 4,5%. Het rentetarief voor debiteuren kan variëren op basis van het bedrag dat wordt geleend en andere factoren, zoals het minimale geleende bedrag of de opstartkosten. Het exacte bedrag dat moet worden terugbetaald, fluctueert niet in de tijd en gebruikers zijn hiervan op de hoogte vanaf het moment dat ze het virtuele leningscontract ondertekenen.

De typische looptijd voor BlockFi is 12 maanden, en er zijn verschillende opties waarvan gebruikers kunnen profiteren om de lening vooruit te betalen of om schulden te herfinancieren aan het einde van de terugverdientijd..

Door BlockFi Crypto-gedekte leningenDoor BlockFi Crypto-gedekte leningen

Volgens BlockFi lijkt het erop dat enkele van de belangrijkste gebruiksscenario’s voor hun leendiensten omvatten, maar zijn niet beperkt tot: investeringen in onroerend goed, het kopen van een auto, reizen over de hele wereld terwijl u cryptovaluta gebruikt om de kosten te betalen, het diversifiëren van uw beleggingsportefeuille. , of creditcardschuld terugbetalen.

Naast de standaard leenfunctie biedt BlockFi ook een handelsplatform, dat kan worden gebruikt om verschillende cryptoparen te verhandelen, waaronder BTC, ETH, LTC, USDC en GUSD.

Interesseren

Houders van cryptovaluta’s die de waarde van hun munten verder willen verhogen, kunnen overwegen om een ​​deel van hun bezit op BlockFi te storten, in ruil voor een jaarlijkse rente van maximaal 8,6%. Samengestelde rente is beschikbaar voor BTC, ETH, USDC en GUSD.

Hier zijn een aantal snelle aspecten die het vermelden waard zijn: BlockFi biedt institutionele steun en betaalt de rente rechtstreeks in crypto. Bovendien is er geen ICO-token vereist om het platform te gebruiken, noch worden de gestorte fondsen gebruikt om uitwisselingen te lenen.

Makkelijk te gebruiken

Het platform is vrij eenvoudig te gebruiken. Ten eerste moeten toekomstige BlockFi-leners een account op het platform aanmaken. Vervolgens kunnen ze ervoor kiezen om een ​​bepaald bedrag aan cryptocurrency als onderpand te storten om toegang te krijgen tot een cryptolening. Het aanvragen van een lening is een naadloze ervaring die over het algemeen binnen een paar klikken is afgerond. De kredietlimiet wordt dan onmiddellijk geopend en het geld wordt op uw rekening gestort.

Ondersteunde munten

Momenteel ondersteunt BlockFi Bitcoin, Ether en Litecoin als onderpand. Het platform werkt echter ook met stabiele munten, zoals USDC of de Gemini-dollar (GUSD).

Lees onze volledige BlockFi-recensie.

Bezoek BlockFi

CoinLoan.io

CoinLoan.io vertegenwoordigt een Estlands peer-to-peer-leningsplatform voor leningen met crypto-onderpand. Het is een van de meest populaire Europese cryptoleningplatforms geworden, mits het gebruikers een eenvoudig leenproces biedt, naast bank-grade beveiliging, ondersteuning voor meerdere cryptocurrency en natuurlijk het P2P-systeem..

Coinloan recensie

Uitleenfuncties

CoinLoan.io biedt een eenvoudige uitleenservice, wat inhoudt dat leners een bepaald bedrag aan cryptocurrency storten dat als onderpand zal dienen. Er wordt dan een kredietlijn geopend met een loan-to-value-ratio van ongeveer 70%, afhankelijk van verschillende voorwaarden, zoals het geleende bedrag, crypto met onderpand, enz..

Transparantie is een van de belangrijkste voordelen van dit platform. Met dit in gedachten krijgen potentiële debiteuren vóór het nemen van een leningsbesluit de exacte cijfers voor het uitleencontract..

Op het moment van schrijven betekent bijvoorbeeld een lening van 10.000 EUR met een looptijd van 7 dagen dat leners 1,60 BTC als onderpand storten. Het totale rentebedrag bedraagt ​​23,33 EUR, terwijl het rentepercentage 12% bedraagt. Voor deze specifieke transactie wordt ook een extra servicekosten van 100 EUR in rekening gebracht. Momenteel worden leningen aangeboden voor een looptijd van maximaal 3 jaar.

Renterekening op muntenRenterekening op munten

Lenen via Coinloan.io levert verschillende voordelen op voor leners. Deze omvatten de mogelijkheid om crypto-activa te behouden voor het geval u ze als een investering aanhoudt, helemaal geen kredietcontroles, flexibele leningsvoorwaarden en handige opnamemethoden.

Afbetalingen kunnen in één keer of maandelijks worden gedaan.

Het kredietinstrument dat door dit platform wordt geboden, is geschikt voor leners die hun dagelijkse uitgaven willen dekken, margehandelaren, juridische entiteiten en zelfs institutionele beleggers. Cryptocurrency met onderpand kan worden beschermd in het geval van marktprijsdalingen door vervroegde aflossingen op leningen of door een verhoogd onderpand om de huidige LTV te verlagen.

Interesseren

Degenen die geïnteresseerd zijn in het gebruik van CoinLoan om winst te maken, zullen blij zijn te weten dat het platform een ​​wereldwijde, betrouwbare en gebruiksvriendelijke service biedt voor crediteuren.

Rentetarieven variëren meestal op basis van verschillende factoren, maar het bedrijf adverteert voor de meeste deposito’s met een rente van 9% APR. Schuldeisers kunnen hun geld aan het einde van de looptijd van de lening opnemen via verschillende betaalmethoden, waaronder SWIFT- en SEPA-bankoverschrijvingen of AdvCash.

CoinLoan biedt kredietverstrekkers met verschillende garanties: het bedrijf is wettelijk geregistreerd en heeft een vergunning in de Europese Unie, wat betekent dat het onderworpen is aan de financiële wetgeving van de EU die een voordelige bescherming biedt aan consumenten. Aflossingen zijn gegarandeerd (in geval van niet-betaling wordt de gecodeerde crypto verkocht, waardoor de vereiste liquiditeit wordt verkregen), terwijl alle transacties SSL-versleuteld zijn.

Onmiddellijke leningenDirecte leningen met uw crypto als onderpand

Het uitleenplatform voldoet aan alle Europese AML / KYC-beleidsregels, bedoeld om het witwassen van geld, terrorismefinanciering en andere illegale financiële activiteiten te verminderen, daarom worden er verificaties ingevoerd.

Makkelijk te gebruiken

CoinLoan.io is gemakkelijk te gebruiken voor zowel crediteuren als debiteuren. Om toegang te krijgen tot een cryptokredietlijn, moeten leners een account aanmaken en de AML / KYC-procedure afronden. Een storting kan dan worden gedaan via de ondersteunde cryptocurrencies.

Gebruikers kunnen vervolgens de leenvoorwaarden van hun voorkeur selecteren, zoals het gewenste kredietbedrag, de leenvaluta, de rentevoet en de leentermijn. Een hogere rente leidt doorgaans tot een snellere acceptatie van een lening. Gebruikers kunnen vervolgens een P2P-uitleenverzoek genereren of een van de aanbiedingen accepteren die al op de marktplaats beschikbaar zijn.

Een vergelijkbare procedure wordt ook ingevoerd voor kredietverstrekkers. Zodra het account is aangemaakt, zullen geldschieters een storting moeten doen in fiat, crypto of stablecoins. Vervolgens kunnen de juiste leenvoorwaarden worden gekozen. Ten slotte kunnen schuldeisers ervoor kiezen om een ​​leningaanbieding te maken die op de markt wordt gepubliceerd, of ze kunnen eenvoudig een uitleenverzoek accepteren.

Ondersteunde munten

Leners kunnen hun stortingen doen in BTC, BCH, ETH, LTC, XMR, CLT en ONT. Wat crediteuren betreft, accepteert het platform stortingen in traditionele fiat-valuta’s zoals USD, EUR, GBP en RUB, cryptocurrencies (BTC, BCH, ETH, LTC, CMR, CLT, ONT) en stablecoins (USDT, TUSD, USDC, DAI, PAX).

Op basis hiervan biedt CoinLoan een van de grootste keuze aan cryptocurrencies, fiat en stablecoins op de markt.

Lees hier onze volledige Coinloan Review.

Bezoek CoinLoan

YouHODLER

YouHodler vertegenwoordigt een in Cyprus en Zwitserland gevestigd bedrijf dat zich richt op het verstrekken van leendiensten voor cryptocurrency ‘HODLERS’ over de hele wereld.

Het biedt verschillende diensten, waaronder, maar niet beperkt tot, instant crypto-leningen, het turbocharge-systeem waarmee gebruikers een aanzienlijk hogere hoeveelheid digitale valuta kunnen lenen, rente voor spaarders en het MultiHODL-systeem, dat fungeert als een instrument dat is ontworpen om gebruikersgelden te vermenigvuldigen. door risico te benutten.

YouHODLER biedt ook een cryptocurrency wallet-app, die kan worden gebruikt om tot 12 cryptocurrencies, 4 stablecoins en 2 fiat-valuta’s op te slaan, uit te wisselen en uit te geven.

Tot nu toe zijn meer dan $ 20 miljoen aan EUR, USD, USDT en BTC door het platform verwerkt voor meer dan 10.000 klanten.

Houd HODLing bij en ontvang tegelijkertijd contant geld voor normale behoeften. Verkoop geen crypto, maar gebruik contant geldHoud HODLing bij en ontvang tegelijkertijd contant geld voor normale behoeften. Verkoop geen crypto, maar gebruik contant geld

Uitleenfuncties

De uitleenfuncties van YouHODLER lijken veel op de meeste concurrenten op de markt. Een van de belangrijkste voordelen van dit platform is het hoge en flexibele Loan-to-Value-tarief (LTV), beschikbaar tegen 90%, 70% en 50%. Zo kunnen gebruikers hogere kredietlijnen krijgen voor lagere stortingen, in tegenstelling tot sommige andere oplossingen.

Een crypto-onderpand van 1BTC levert bijvoorbeeld een geleend bedrag op van $ 8,8K, met een LTV van 90% en een looptijd van 30 dagen. Leningstermijnen kunnen op elk moment worden verlengd, zolang er een extra vergoeding wordt betaald.

YouHODLER geeft gebruikers toegang tot direct geld dat wordt verstrekt door de fiat-fondsen van het bedrijf. Het is dus niet nodig om een ​​schuldeiser te zoeken en te vinden, in tegenstelling tot P2P-cryptoleningplatforms. De veiligheid is gegarandeerd dankzij de beproefde custodian-oplossing, naast het beveiligingsfonds van $ 1 miljoen. Leningen zijn toegankelijk via desktopcomputers, maar ook via de mobiele apps van YouHODLER voor Android en iOS.

YouHODLER heeft geen verborgen kosten, omdat het trots is op transparantie. Zo krijgen gebruikers voorafgaand aan het ondertekenen van een leencontract toegang tot een overzicht van hun leenvoorwaarden & voorwaarden.

Interesseren

Met het platform kunnen gebruikers van cryptocurrency winst maken op hun koude activa. Maandelijks kan tot 12% jaarlijkse rente worden verdiend door verschillende cryptocurrencies in de YouHODLER-portemonnee te storten. Uitbetalingen worden gedaan in crypto of stablecoins, terwijl gestorte besparingen worden gegarandeerd via het beveiligingsfonds van $ 1 miljoen. Spaarders hebben ook de mogelijkheid om hun spaargeld als onderpand aan te wenden voor het verstrekken van liquiditeit.

Momenteel wordt 12% APR gegeven op stablecoins, gevolgd door 7,2% APR voor op BTC gebaseerde deposito’s en 4,2% APR op BNB-deposito’s.

Makkelijk te gebruiken

Het gebruik van dit platform is ongetwijfeld een naadloze ervaring, dankzij het vriendelijke ontwerp en de talrijke gebruikerstools. Om toegang te krijgen tot een lening, moeten gebruikers een account aanmaken en onderpand overboeken naar de YouHODLER-portemonnee. Zodra de leenvoorwaarden zijn vastgesteld, duurt de goedkeuring van de aanvraag enkele seconden. Fondsen zijn beschikbaar in EUR, USD, USDT en BTC. De belangrijkste opnamemogelijkheden zijn onder meer SEPA / SWIFT-bankoverschrijving, MasterCard / VISA-creditcardoverdrachten en opnames van crypto-adressen. Maandelijkse of volledige aflossingen kunnen dan worden gedaan totdat het geleende bedrag is gedekt. Gebruikers zijn dan vrij om hun munten met onderpand op te nemen.

Er worden ook oplossingen voor leningbeheer aangeboden. Deze omvatten de optie om de LTV te verhogen, de looptijd van de lening te beheren, een take-profitprijs in te stellen, de prijsverlagingslimiet te verlengen, te sluiten zonder terug te betalen, of extra Bitcoin te lenen..

Ondersteunde munten

Onderpandstortingsopties zijn onder meer BTC, ETH, BNB, XRP, XLM, LTC, BCH, BSV, DASH, EOS, LINK, REP en BAT. Leningen worden aangeboden in EUR, USD, USDT en BTC.

Rentegerichte stortingen kunnen worden gedaan in USDT, USDC, TUSD, PAX, BNB en BTC.

Bezoek YouHodler

Crypto.com

Crypto.com, opgericht in 2016, vertegenwoordigt een financieel platform voor cryptocurrency, dat verschillende diensten aanbiedt, waaronder maar niet beperkt tot op beurzen gebaseerde handel, investeringstools, een crypto-betalingsacceptatiesysteem voor handelaren, een Visa-creditcard en een crypto-uitleenplatform..

De visie van het bedrijf is om de wereldwijde overgang naar het gebruik van digitale valuta te helpen versnellen. Tot dusverre heeft het platform verschillende doelen bereikt, waardoor de algehele populariteit op de markt is verbeterd. In de toekomst wil Crypto.com hun diensten verder verbeteren en tegelijkertijd de creditcarddekking uitbreiden in andere delen van de wereld (zoals Europa en Azië)..

Stort Crypto, ontvang een onmiddellijke leningStort Crypto, ontvang een onmiddellijke lening

Uitleenfuncties

Net als sommige van de andere bedrijven die bij deze markt betrokken zijn, biedt Crypto.com een ​​snel en gemakkelijk te gebruiken cryptocurrency-uitleensysteem. Met dit in gedachten krijgen gebruikers direct toegang tot krediet dat klaar is om te besteden, zonder dat ze ingewikkelde aanvraagprocedures hoeven te doorlopen, zoals kredietcontroles. In feite is er geen enkele terugbetalingstermijn voor leningen.

Het systeem is vrij eenvoudig en houdt in dat gebruikers een bepaald bedrag aan cryptocurrency storten dat als onderpand zal dienen. Op dit moment biedt Crypto.com leningen aan die gelijk zijn aan 50% van het bedrag aan crypto dat is gestort. Als een gebruiker dus $ 100.000 stort in een van de ondersteunde digitale valuta’s, krijgt hij toegang tot een onmiddellijke kredietlimiet van $ 50.000 in PAX of TUSD.

Het geld is toegankelijk via de Crypto.com Visa-creditcard. Momenteel zijn er verschillende kaartlagen waarvoor gebruikers kunnen kiezen. De gratis kaart biedt alleen toegang tot de kredietlijn, naast een 1% MCO-beloning voor alle uitgaven die via de kaart worden gedaan. Degenen die besluiten om een ​​grotere MCO-inzet te plaatsen, krijgen toegang tot tal van voordelen, zoals gratis Spotify- en Netflix-abonnementen. Andere voordelen zijn toegang tot LoungeKey-lounges op de luchthaven, grotere maandelijkse limieten voor geldopnames, lagere interbancaire wisselkoersen, naast aanbiedingen van Expedia of Airbnb.

Interesseren

Net als de meeste andere platforms voor het uitlenen van digitale valuta, biedt Crypto.com beleggers ook de mogelijkheid om rente te ontvangen over hun deposito’s. Als zodanig wordt 8% rente gegeven op crypto-stortingen, terwijl stablecoin-stortingen jaarlijks tot 12% rente ontvangen.

Jaarlijkse rentetarieven zijn afhankelijk van het bedrag aan MCO dat als inzet wordt geplaatst. Met dit in gedachten zal een MCO-belang van 50 of minder leiden tot iets lagere rentetarieven.

Makkelijk te gebruiken

Dit uitleenplatform heeft aanzienlijke middelen geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat het gebruikers een naadloze ervaring biedt. Als zodanig is het platform toegankelijk via desktops, naast de app die beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten.

Om cryptocurrency uit te lenen, moeten gebruikers een account aanmaken en vervolgens een bepaald bedrag aan crypto storten in een van de ondersteunde munten, die als onderpand zullen dienen. Er wordt dan direct een kredietlijn aangemaakt, die toegankelijk is via de Crypto.com Visa-kaart.

Ondersteunde munten

Op dit moment accepteert Crypto.com de volgende cryptocurrencies als onderpand voor leningen: BTC, ETH, XRP, MCO, CRO en LTC.

Beleggers die cryptocurrency willen storten in ruil voor een jaarlijkse rente, kunnen naast verschillende andere kiezen voor Bitcoin, Ethereum Litecoin, XRP, Binance Token, ChainLink, Maker, Pax Gold, TrueUSD, Paxos Standard, USD Coin, Tether. Crypto.com werkt constant aan het vergroten van het aantal ondersteunde munten en tokens.

Bezoek Crypto.com

Celsius.Network

Het Celsius-netwerk is zonder twijfel een van de meest populaire kredietopties voor cryptocurrency die momenteel op de markt beschikbaar zijn. De startup werd opgericht in 2017 met als doel het potentieel van blockchain-technologie te benutten om consumenten economische kansen, financiële vrijheid en inkomensgelijkheid te bieden..

Tot nu toe heeft het Celsius-netwerk meer dan $ 4,2 miljard aan leningen verwerkt en is het verantwoordelijk voor het afhandelen van $ 300 miljoen aan activa. Momenteel zijn er meer dan 40.000 actieve wallets op het platform, waardoor het een van de meest populaire crypto-leendiensten is.

Met Celsius Network kunt u rente verdienen over uw crypto en er direct tegen lenen. Geen kosten ooit.Met Celsius Network kunt u rente verdienen over uw crypto en er direct tegen lenen. Geen kosten ooit.

Uitleenfuncties

Het Celsius-netwerk is een uitstekende keuze voor individuen, handelaren, investeerders en privé-entiteiten die meer liquiditeit nodig hebben, maar niet bereid zijn om hun cryptocurrency te verkopen. Als zodanig faciliteert het platform op onderpand gebaseerde cryptokredietlijnen.

Momenteel hebben gebruikers de mogelijkheid om hun onderpand in verschillende populaire cryptocurrencies te storten, tegen een Loan-to-Value (LTV) -tarief van 25%, 33% en 50%.

Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende leentermijnen, namelijk 6 maanden, 1 jaar, 2 jaar en 3 jaar. Rentetarieven voor leningen zijn meestal afhankelijk van de factoren die hierboven zijn genoemd.

Als zodanig zal een lening van $ 1.500 (0,61 BTC aan onderpand, 25% LTV en over een looptijd van 6 maanden) een rentepercentage (APR) van 3,46% met zich meebrengen indien betaald via het eigen token (CEL) van Celsius.Network, of 4,95% indien betaald via fiat.

Celsius.Network biedt momenteel een minimale lening van $ 1.500. Het uitlenende bureau vermeldt geen bepaald maximum, maar grotere leningsaanvragen kunnen onderworpen zijn aan handmatige goedkeuring. Rentetarieven beginnen bij 3,47% APR, terwijl leentermijnen op elk moment gratis kunnen worden verlengd. Momenteel zijn er geen kosten of boetes waaraan leners kunnen worden onderworpen. Als zodanig zal het niet terugbetalen van de lening (naast het niet verlengen van de looptijd) leiden tot de verkoop van het gestorte onderpand.

Net als bij de meeste andere crypto-gebaseerde uitleenplatforms is er geen kredietcontrole. Leningen worden doorgaans binnen enkele minuten goedgekeurd, terwijl het aanvraagproces niet langer dan 60 seconden duurt.

Het Celsius.Network biedt gebruikers toegang tot verschillende andere services, waaronder de CEL Token (een in-app utility-token dat gebruikersvoordelen biedt en waarmee kan worden betaald voor de services van het platform), naast het CelPay-platform, dat dient om waardoor de onmiddellijke overdracht van verschillende cryptocurrencies naar alle mensen mogelijk wordt.

Interesseren

Dit platform is ook zeer geschikt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verdienen van winst op de cryptocurrency die ze momenteel bezitten. Als zodanig kunnen gebruikers ervoor kiezen om meer dan 25 cryptocurrencies te storten en een jaarlijkse rente van maximaal 12% te verdienen.

Houd er rekening mee dat de rentevoet varieert op basis van verschillende factoren, zoals het bedrag dat wordt gestort, de munt naar keuze, de looptijd en of de rente moet worden ontvangen in een fiat- of CEL-token. De rentetarieven zijn aanzienlijk hoger als gebruikers kiezen voor het CEL-token. Een Bitcoin-storting kan bijvoorbeeld een jaarlijkse op fiat gebaseerde rente van 2,53% of een jaarlijkse CEL-tokenrente van 8,43% opleveren..

Op dit moment is er geen minimale of maximale storting. Toegang tot de rentedienst is gratis, terwijl de fondsen nooit worden geblokkeerd. Spaarders kunnen dus altijd hun munten opnemen.

Makkelijk te gebruiken

Het Celsius.Network is trots op zijn intuïtieve gebruikersinterface die zeer gemakkelijk te gebruiken is. Het verkrijgen van een lening houdt dus in dat gebruikers een account aanmaken en de KYC-procedure doorlopen. Het platform heeft gekozen voor een Typeform-gebaseerd sollicitatieproces dat binnen 1 minuut kan worden afgerond. Het vereist dat gebruikers hun leenvoorwaarden selecteren en de aanbetaling doen. Kort daarna wordt de kredietlijn geopend, waardoor gebruikers het geld via verschillende betalingsopties kunnen opnemen.

Vanaf dit punt kan er maandelijks worden afgelost totdat het volledige bedrag is gedekt. Aan het einde van de uitleentermijn kan de onderpand crypto worden opgenomen. Duidelijke gegevens over vervaldata en rentetarieven zijn te allen tijde beschikbaar.

Ondersteunde munten

Leners kunnen hun onderpand in verschillende munten storten, waaronder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple, Litecoin en Dash. Leningen worden gegeven in Tether, Fiat, TUSD, CEL-tokens en een paar andere stablecoins.

Gebruikers die rente op hun munten willen verdienen, kunnen ervoor kiezen om te storten: CEL, BTC, ETH, LTC, XRP, OMG, BCH, ZRX, BTC, ZEC, XLM, DASH, TUSD, GUSD, PAX, USDC, DAI, ORBS , USDT, TGBP, TAUD, TCAD, THKD, EOS, MCDAI.

We kunnen gemakkelijk concluderen dat het Celsius.Network een van de meest crypto-inclusieve uitleenplatforms is, dankzij de talrijke ondersteunde munten.

Bezoek Celsius

Onderste LIne

Op basis van alles dat tot nu toe is uitgelicht, biedt de markt voor cryptocurrency een overvloed aan digitale valutoleningen.

De platforminfrastructuur en het uitleenproces zijn vergelijkbaar voor alle marktconcurrenten, maar er zijn verschillende belangrijke verschillen waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een cryptocrediteur.

Platforms bieden dus over het algemeen verschillende LTV-tarieven, rentetarieven en leenvoorwaarden aan. Evenzo zijn er aanzienlijke verschillen in termen van ondersteunde cryptocurrencies, daarom is het het beste om te kiezen voor een platform dat uw favoriete munten accepteert.

Last but not least raden we u aan de voorwaarden zorgvuldig te lezen & voorwaarden voor alle cryptolenders waarmee u overweegt om mee te werken. Evenzo is het het beste om uw lokale wetgeving te controleren, om te bepalen of crypto-gebaseerde leningen legaal zijn in uw rechtsgebied en uw belastingvereisten bij het aangaan van een lening..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me