Coinloan Review: Cryptovaluta-baseret P2P-låneplatform

Coinloan anmeldelse

Peer-to-peer-udlånsområdet er vokset til eksponentielle højder i de senere år, ikke mindst fordi det er en win-win-situation for både låntager og långivere. Med hensyn til den tidligere baner P2P-websteder vejen for en problemfri låneproces, der fjerner uendelige dokumenter.

Og sidstnævnte – P2P-sider tillader hverdagslige investorer at låne deres penge ud til gengæld for fast rente. Som sådan var det kun et spørgsmål om tid, før fænomenet nåede kryptovaluta-arenaen.

I spidsen for dette er Coinloan – som hævder at være den første P2P-udlånsplatform for lån bakket op af kryptoaktiver.

Kort sagt giver platformen enkeltpersoner mulighed for at låne penge mod cryptocurrency-beholdninger – med en Loan-to-Value (LTV) på op til 70%, der tilbydes. For dem, der ønsker at få en passiv indkomst, tilbyder Coinloan typisk tocifrede afkast, når de finansierer investeringen med fiat-valuta eller stabile mønter.

Har du lyst til at finde ud af, om P2P-udlånsplatformen passer til dine finansierings- eller investeringsbehov? Sørg for at læse vores Coinloan-anmeldelse.

Coinloans hjemmesideCoinLoan er den første P2P-udlånsplatform til kryptoassets-støttede lån

Besøg CoinLoan

Hvad er Coinloan?

I sin mest basale form, Coinloan er en peer-to-peer-udlånsplatform, der henvender sig til både låntagere og investorer. For dem, der ønsker at låne penge, fungerer platformen på samme måde som et sikret lån. Dette skyldes, at du bliver bedt om at stille dine cryptocurrency-beholdninger op som sikkerhed.

Til gengæld vil du være i stand til at låne op til 70% af kryptokurrencyens LTV. Desuden letter dette også behovet for at få foretaget en kreditkontrol, så platformen er egnet, selvom du er i besiddelse af en dårlig kreditvurdering.

Sådan fungerer platformenSådan fungerer platformen

Coinloan giver dig mulighed for at låne penge både på kort og lang sigt. Dette dækker lånevilkår på kun 7 dage, helt op til 3 år. Du bliver selvfølgelig nødt til at betale renter på de lånte midler, som du ville gøre med enhver anden udbyder af lån.

I den anden ende af spektret er Coinloan også velegnet til dem af jer, der ønsker at tjene passiv indkomst. Platformen giver dig mulighed for at investere fiatvaluta og stabile mønter, hvor midlerne derefter distribueres til dem, der låner penge fra Coinloan. Til gengæld tilbyder platformen en ret saftig overgangsrate på 12% om året. Imidlertid – og som vi snart vil dække mere detaljeret, vil den nøjagtige hastighed variere afhængigt af et antal variabler.

Med hensyn til selve virksomheden blev Coinloan først lanceret i 2016, og det har sit hovedkvarter i Estland. Virksomheden er reguleret af den estiske finanstilsynsmyndighed – hvilket betyder, at den har de krævede europæiske finansielle licenser til at fungere.

Der er meget at lære om de kernetjenester, der tilbydes af Coinloan, så det er nok bedst, at vi udforsker platformen fra låntagerens og investorens perspektiv.

Brug af Coinloan som låntager

Hvis du tidligere har lånt midler fra en traditionel finansiel institution, ved du på første hånd, hvor besværlig processen kan være. Du skal udfylde utallige dokumenter – selv når du ansøger online. Du får derefter en kreditkontrol på dig, med den søgning, der sandsynligvis vises på din kreditrapport.

Vigtigst er det, at hvis din kreditprofil er mindre end ideel, kan du muligvis få din låneansøgning nægtet på stedet.

Fordele for låntagereFordele for låntagere

Som sådan er det værd at overveje en alternativ udlånsplatform som Coinloan – så længe du er i besiddelse af kryptokurver. Som nævnt ovenfor skal du deponere dine kryptovalutaer i Coinloan for at være berettiget til finansiering, og det beløb, du kan låne, er baseret på markedsværdien af ​​din sikkerhed på indbetalingstidspunktet.

Lad os nedbryde nogle af de grundlæggende.

Lånestørrelse

Coinloan baserer sin finansieringsprodukter på LTV for din kryptovaluta-sikkerhed. Dette kan gå så højt som 70%, hvilket er enormt. Lad os for eksempel sige, at du beslutter at sætte Bitcoin i værdi af $ 10.000 som sikkerhed. Hvis du er berettiget til den maksimale LTV på 70%, vil du være i stand til at låne op til $ 7.000.

Vær opmærksom på, at LTV er baseret på den aktuelle markedsværdi på det tidspunkt, du foretager indbetalingen. At vide, hvor flygtige kryptokurver kan være, vil LTV sandsynligvis bevæge sig dagligt. Som sådan giver du dig selv et meget større sikkerhedsnet ved at vælge en lavere LTV.

Øjeblikkelige lånØjeblikkelige lån, der bruger din krypto som sikkerhed

Understøttede kryptovalutaer

Platformen understøtter i øjeblikket syv kryptoaktiver som et middel til at securitisere din låneansøgning. Dette inkluderer følgende:

 • Ethereum (ETH)
 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Monero (XMR)
 • Ontologi (ONT)
 • CoinLoan-token (CLT)

Coinloan bemærker, at det planlægger at tilføje flere understøttede kryptokurver i den nærmeste fremtid. Du vil også bemærke, at platformen har sit eget digitale token – CoinLoan Token (CLT).

Renter

Der er ingen fast rentesats pr. Ord på Coinloan, da den vil variere fra låntager til låntager. Dette afhænger af det lånte beløb, lånets løbetid, typen af ​​kryptokurrency, der anvendes som sikkerhed, og størrelsen af ​​LTV.

Afgørende – og helt i tråd med P2P-etos, bestemmes den endelige rente af markederne. Da investorer vil vælge, hvilke lån de tilbagebetaler, vil interessen variere alt efter markedsforholdene.

Det er også vigtigt at bemærke, at du vælger en interesseaftale eller en hovedaftale + interesse. Hvis du vælger førstnævnte, inkluderer dine tilbagebetalinger kun renterne, hvor hovedstolen forfalder på din sidste tilbagebetalingsdato.

TegnebogPungesiden til deponering af din krypto som sikkerhed

Hvordan betales mine Coinloan-midler?

Når du har fået dit lån bekræftet af platformen, du har en række muligheder, når det kommer til adgang til midlerne. Dette inkluderer fiat-valuta, stabile mønter og kryptokurver.

Fiat valuta

Du kan hæve dine lånemidler i EUR, USD, GBP eller RUB.

Coinloan understøtter følgende betalingskanaler til at udføre udbetalingen:

 • SEPA
 • SWIFT
 • AdvCash
 • Alfa-Bank

Stabile mønter

Hvis du vælger at trække dine lånemidler ud som en stabil mønt, kan du vælge mellem følgende:

 • TUSD
 • USDC
 • USDT
 • PAX
 • DAI
 • EURS

Kryptovalutaer

Lånemidler kan også udbetales i følgende kryptovalutaer:

 • BTC
 • ETH
 • LTC
 • XMR
 • CLT

Hvordan og hvornår har jeg brug for at tilbagebetale min Coinloan Funds?

For det første, når du gennemgår Coinloan-ansøgningsprocessen, får du mulighed for at vælge længden af ​​din påkrævede lånetid.

Du kan vælge mellem følgende

 • 7 dage
 • 14 dage
 • 1 måned
 • 3 måneder
 • 6 måneder
 • 1 år
 • 2 år
 • 3 år

Uanset hvilken lånetid du vælger, skal du foretage dine tilbagebetalinger i samme valuta som du lånte. For eksempel, hvis du lånte pengene i USD, skal du tilbagebetale i fiat-valuta. Tilsvarende, hvis du lånte Bitcoin, skal tilbagebetalinger foretages via BTC.

Din første tilbagebetaling forfalder 30 dage efter, at pengene blev trukket fra Coinloan, og derefter hver 30. dag efter det. Men hvis du valgte et kortfristet lån på mindre end 30 dage, skal du foretage din tilbagebetaling fuldt ud inden lånets sidste dag. For eksempel, hvis du lånte kontanter på en 14-dages periode, skal du foretage tilbagebetalingen senest dag 14.

LTV-risici og bagud på tilbagebetalinger

Det er afgørende, at du har en klar forståelse af risikoen ved at låne penge fra Coinloan. Årsagen til dette er, at dit lån er baseret på markedsværdien af ​​din kryptovaluta-sikkerhed på indbetalingstidspunktet. Når kryptokurrencymarkederne opererer i en meget ustabil slagmark, vil værdien af ​​din sikkerhed svinge dagligt. Som sådan vil dette påvirke lånets LTV, hvilket betyder, at du kan træde ind i ‘likvidationsområde’.

Sådan fungerer det:

 1. Lad os sige, at du optager et lån fra Coinloan til en LTV på 70%. Dette ville være den maksimale LTV, der tilbydes af platformen.
 2. Du deponerede Bitcoin som din sikkerhed, da den var værd $ 8.000. Det betyder, at du lånte $ 5.600.
 3. Et par uger senere begynder værdien af ​​Bitcoin imidlertid at falde. Med Bitcoin nu til en værdi af $ 7.000, beløber dit lån sig til en LTV på 80% – baseret på de $ 5.600, du lånte.
 4. Som sådan modtager du en underretning fra Coinloan, der fortæller dig, at du risikerer at blive afviklet.
 5. Du kan enten tilbagebetale nogle af lånemidlerne for at bringe dit LTV-forhold ned igen eller ikke gøre noget.
 6. Hvis du vælger ikke at gøre noget, og prisen på Bitcoin fortsætter med at falde, fortsætter Coinloan med at sælge dine kapitalandele for at bringe LTV ned.

På bagsiden er der altid chancen for, at LTV for dit lån vil falde, hvis værdien af ​​dine securitiserede kryptokurver stiger. Hvis dette er tilfældet, har du mulighed for at låne flere penge mod din sikkerhed.

Så nu hvor du har en fuldstændig forståelse af, hvordan Coinloan fungerer ud fra låntagerens perspektiv, vil vi nu undersøge, hvordan platformen er for de af jer, der ønsker at investere.

Brug Coinloan som investor

Hvis du er en dagligdags investor, der ønsker at tjene lidt passiv indkomst på siden – er det værd at overveje Coinloans metis. Dette skyldes, at platformen tilbyder generøse afkast, der ofte falder inden for den tvivlscifrede tærskel.

Mens det specifikke udbytte, der tilbydes, vil variere, annoncerer Coinloan en årlig rente på 12%, som er meget konkurrencedygtig.

Fordele for investorerFordele for investorer

Trin 1: Åbn en konto, og bekræft din identitet

Hvis du nogensinde har brugt en peer-to-peer-udlånsplatform før, fungerer processen stort set den samme på Coinloan.

Først og fremmest bliver du nødt til det Opret en konto og gå derefter igennem KYC-processen (Know Your Customer). Dette er et krav på grund af Coinloans forhold til fiat-penge – og endnu vigtigere på grund af deres lovgivningsmæssige status.

TilmeldeTilmeldingsprocessen er ligetil

Som sådan skal du uploade en kopi af dit regeringsudstedte ID, som kan være et pas eller et nationalt ID-kort. Hvis du er fra USA, kan dette også være et kørekort. Du skal også uploade et billede af dig, der holder ID’et ved siden af ​​dit ansigt. Dette sikrer, at du er den, du siger, du er.

Trin 2: Depositum

Du får flere indbetalingsmuligheder, når du bruger platformen som investor. Dette inkluderer en bankoverførsel via SWIFT eller SEPA samt et debet- eller kreditkort. Hvis du bruger et kreditkort, skal du sørge for, at din bank ikke kategoriserer indbetalingen som et kontant forskud. Hvis det gør det, bliver du muligvis opkrævet 3% renter med det samme – hvilket derefter vil have en direkte indvirkning på dit Coinloan-afkast.

IndskudsfondeIndskudsfonde

Vær opmærksom på, at den primære valuta, der anvendes af platformens udlånsside, er EUR. Mens du kan bruge et kort eller en bankkonto fra ethvert land, konverterer Coinloan det automatisk ved transaktionens punkt, hvis det ikke er en EUR-betaling. Endnu en gang kan dette medføre yderligere gebyrer.

Trin 3: Invester i et lån

Når du har finansieret din Coinloan-konto, er du klar til at foretage din første investering. Du har to muligheder til rådighed for dig. For det første kan du oprette dine egne låneparametre og derefter sende det til Coinloan-markedet. Dette skal omfatte målinger som det beløb, du gerne udlåner, i hvor lang tid og til hvilken rente.

LånemarkedLånemarked – Lån, der tilbydes

Alternativt kan du gå over til markedet for at se, hvilke lånekrav der allerede er live. Det er her, låntagere har stillet deres krav – så hvis du kan lide udseendet på en bestemt finansieringsanmodning, kan du straks bakke det op.

Uanset hvilken mulighed du beslutter at gå med, vil investeringen blive taget fra din Coinloan-kontosaldo.

Trin 4: Modtag dine tilbagebetalinger

Når du har bakket et lån på Coinloan, fungerer tilbagebetalingsprocessen den samme som ethvert andet P2P-sted. Hvis du vælger et kortvarigt lån på mindre end 30 dage, modtager du din tilbagebetaling i et hit. Dette vil være på eller før lånets løbetid. For eksempel, hvis du vælger en 7-dages låneperiode, skal du modtage din tilbagebetaling senest på dag 7.

Alternativt, hvis lånet er på 3 måneder eller mere, vil du modtage månedlige tilbagebetalinger. Det specifikke beløb afhænger af, om du har valgt en struktur, der kun er interesseret eller hovedstol + interesse. Hvis det er førstnævnte, modtager du kun den gældende rente hver måned og derefter den første hovedstol på den sidste tilbagebetalingsdato. Hvis det er sidstnævnte, modtager du lige store tilbagebetalinger hver måned, indtil lånet tilbagebetales fuldt ud.

Coinloan-rentekonto

Den anden mulighed, som du har til din rådighed som investor, er Coinloan-rentekonto. Dette giver dig mulighed for at tjene 8% renter om året for at deponere dine digitale tokens på Coinloan.

I skrivende stund inkluderer dette kun USDC, USDT og PAX. Interessen kan ændres til enhver tid, selvom investeringen ikke er baseret på en minimumsperiode. Som sådan kan du trække dine mønter ud igen, når og når du finder det passende.

Coinloan-rentekontoCoinloan-rentekonto

Er mine penge sikre hos Coinloan?

Uanset om du er låntager eller investor – skal du have en klar forståelse af, hvor sikre dine penge er på Coinloan. Først og fremmest har Coinloan en række regulerende licenser og certifikater.

Dette inkluderer en FinCEN MSB registrering, FATCA FFI registrering, MTR Virtual Currency Wallet Service License og en MTR Financial Institution License. Platformen offentliggør også sine tre europæiske finansielle licensnumre, som er:

 • FVR000111
 • FRK000091
 • FFA000241

Fra låntagers perspektiv er din største risiko den sikkerhed, du har opbevaret på Coinloan. For at imødegå disse risici opbevarer Coinloan ingen private nøgler på netværksforbundne enheder, og alle kryptoaktiver er gemt i kolde multi-signatur tegnebøger.

Desuden behandles alle udbetalinger manuelt. Selvom dette betyder, at udbetalinger ikke er øjeblikkelige, sikrer dette, at dine midler holdes sikre til enhver tid.

Hvis du er en investor i Coinloan med udestående lån, er den største risiko, du står over for, en standard. Den gode nyhed er, at alle lån på Coinloan er securitiseret med kryptoaktiver, som platformen vil gribe og sælge i tilfælde af misligholdelse.

Kunde support

Hvis du har brug for at tale med et medlem af Coinloans kundesupportteam, kan du gøre dette via live chat. Alternativt kan du sende holdet en e-mail på [email protected]

Supportteamet på Coinloan har også en tilstedeværelse på sociale medier, som inkluderer Facebook, Twitter og Telegram.

Coinloan Review: Dommen?

Sammenfattende, Coinloan tilbyder et interessant alternativ til det stadigt voksende peer-to-peer-udlånsrum. Hvis du er en låntager, der er i besiddelse af en understøttet digital valuta, har du chancen for et lån på op til 70% LTV af aktivets markedsværdi.

Ikke kun kan du vælge at modtage midlerne i enten fiat-valuta eller kryptovaluta, men der udføres ingen kreditkontrol. Som sådan er platformen egnet, selvom din kredit er mindre end ideel.

I den anden ende af spektret er Coinloan også bemærkelsesværdig for dem af jer, der er på udkig efter passiv indkomst. Ved at deponere fiat-valuta og opsætte dine foretrukne lånevilkår kan du tjene op til 12% i årligt afkast.

Selvom investeringen ikke er 100% idiotsikker, har du den ekstra sikkerhed for låntagerens kryptosikkerhed.

Besøg CoinLoan

CoinLoan

src = “~ billeder \ coinloan-gennemgang-kryptokurrency-baseret-p2p-lån-platform.gif”

alt = “Coinloan anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordele

 • Attraktivt for investorer & Låntagere
 • Let at bruge
 • Godt designet
 • Lån sikret med kryptosikkerhed
 • Stor tilbagevenden på tilbud

Ulemper

 • Viser ikke oplysninger om standardindstillinger

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"CoinLoan","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 02 \ /coinloan-review.gif","beskrivelse":"Peer-to-peer-udlånsområdet er vokset til eksponentielle højder de seneste år, ikke mindst fordi det er en win-win-situation for både låntager og långivere. Med hensyn til den tidligere baner P2P-websteder vejen for en problemfri låneproces, der fjerner uendelige dokumenter. Og sidstnævnte – P2P-websteder giver hverdagslige investorer mulighed for at låne ud…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Kane Pepi"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.60"},"navn":"CoinLoan","reviewBody":"Peer-to-peer-udlånsområdet er vokset til eksponentielle højder de seneste år, ikke mindst fordi det er en win-win-situation for både låntager og långivere. Med hensyn til førstnævnte baner P2P-websteder vejen for en problemfri låneproces, der fjerner uendelige dokumenter. \ R \ n \ r \ nOg sidstnævnte – P2P-websteder giver hverdagslige investorer mulighed for at låne deres penge ud til gengæld for faste renter. Som sådan var det kun et tidsspørgsmål, før fænomenet nåede kryptovalutaarenaen. \ R \ n \ r \ nI spidsen for dette er Coinloan – der hævder at være den første P2P-udlånsplatform for lån bakket op af kryptoaktiver. \ r \ n \ r \ n I en nøddeskal giver platformen enkeltpersoner mulighed for at låne penge mod cryptocurrency-beholdninger – med en Loan-to-Value (LTV) på op til 70%, der tilbydes. \ u00a0 For dem, der ønsker at få en passiv indkomst, Coinloan tilbyder typisk tocifrede afkast, når de finansierer investeringen med fiat-valuta eller stabile mønter. \ R \ n \ r \ n Har du lyst til at finde ud af, om P2P-udlånsplatformen passer til dine finansierings- eller investeringsbehov? Sørg for at læse vores Coinloan-anmeldelse. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesøg CoinLoan \ r \ n \ r \ nHvad er Coinloan? \ R \ nI sin mest grundlæggende form er Coinloan en peer-to-peer-udlån platform, der henvender sig til både låntagere og investorer. For dem, der ønsker at låne penge, fungerer platformen på samme måde som et sikret lån. Dette skyldes, at du bliver bedt om at stille dine cryptocurrency-beholdninger op som sikkerhed. \ R \ n \ r \ n Til gengæld vil du være i stand til at låne op til 70% af kryptovalutaens LTV. Desuden letter dette også behovet for at få foretaget en kreditkontrol, så platformen er egnet, selvom du er i besiddelse af en dårlig kreditvurdering. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCoinloan tillader dig til at låne midler både på kort og lang sigt. Dette dækker lånevilkår på kun 7 dage, helt op til 3 år. Du bliver selvfølgelig nødt til at betale renter på de lånte midler, som du ville gøre med enhver anden udbyder. \ R \ n \ r \ nI den anden ende af spektret er Coinloan også velegnet til dem af jer, der ønsker at tjene passiv indkomst. Platformen giver dig mulighed for at investere fiatvaluta og stabile mønter, hvor midlerne derefter distribueres til dem, der låner penge fra Coinloan. Til gengæld tilbyder platformen en ret saftig overgangsrate på 12% om året. Imidlertid – og som vi snart dækker mere detaljeret, vil den nøjagtige sats variere afhængigt af et antal variabler. \ R \ n \ r \ nMed hensyn til selve virksomheden blev Coinloan først lanceret i 2016, og det har sit hovedkvarter i Estland. Virksomheden er reguleret af den estiske finanstilsynsmyndighed – hvilket betyder, at den har de nødvendige europæiske finansielle licenser til at fungere. \ R \ n \ r \ nDer er meget at lære om de kernetjenester, der tilbydes af Coinloan, så det er sandsynligvis bedst at vi udforsker platformen fra låntagerens og investorens perspektiv. \ r \ nBrug af Coinloan som låntager \ r \ nHvis du tidligere har lånt midler fra en traditionel finansiel institution, så ved du førstehånds, hvor besværlig den er processen kan være. Du bliver bedt om at udfylde utallige dokumenter – selv når du ansøger online. Derefter kører du en kreditcheck med dig, hvor søgningen sandsynligvis vises på din kreditrapport. \ R \ n \ r \ nVigtigst af alt, hvis din kreditprofil er mindre end ideel, kan du muligvis få din låneansøgning afvist på stedet. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSom sådan er det værd at overveje en alternativ udlånsplatform som Coinloan – så længe du er i besiddelse af kryptovalutaer. Som nævnt ovenfor skal du deponere dine kryptokurver på Coinloan for at være berettiget til finansiering, og det beløb, du kan låne, er baseret på markedsværdien af ​​din sikkerhed på indbetalingstidspunktet. \ R \ n \ r \ nLad \ u2019 nedbryde nogle af de grundlæggende. \ r \ nLånestørrelse \ r \ nCoinloan baserer sine finansieringsprodukter på LTV for din kryptovaluta-sikkerhed. Dette kan gå så højt som 70%, hvilket er enormt. Lad os f.eks. Sige, at du beslutter dig for at stille $ 10.000 i værdi af Bitcoin som sikkerhed. Hvis du er berettiget til den maksimale LTV på 70%, vil du være i stand til at låne op til $ 7.000. \ R \ n \ r \ nBemærk, at LTV er baseret på den aktuelle markedsværdi på det tidspunkt, du foretager indbetalingen. At vide, hvor flygtige kryptokurver kan være, vil LTV sandsynligvis bevæge sig dagligt. Som sådan giver du dig selv et meget større sikkerhedsnet ved at vælge en lavere LTV. \ R \ n \ r \ n \ r \ nStøttede kryptovalutaer \ r \ nPlatformen understøtter i øjeblikket syv kryptoaktiver som et middel til at sikre din låneansøgning . Dette inkluderer følgende: \ r \ n \ r \ n \ tEthereum (ETH) \ r \ n \ tBitcoin (BTC) \ r \ n \ tBitcoin Cash (BCH) \ r \ n \ tLitecoin (LTC) \ r \ n \ tMonero (XMR) \ r \ n \ tOntology (ONT) \ r \ n \ tCoinLoan Token (CLT) \ r \ n \ r \ nCoinloan bemærker, at det planlægger at tilføje flere understøttede kryptokurver i den nærmeste fremtid. Du bemærker også, at platformen har sit eget digitale token – CoinLoan Token (CLT). \ R \ nRenter \ r \ nDer er ingen fast rente per sige på Coinloan, da dette vil variere fra låntager til- låntager. Dette vil afhænge af det lånte beløb, lånets løbetid, typen af ​​kryptokurrency, der anvendes som sikkerhed, og størrelsen af ​​LTV. \ R \ n \ r \ n Vigtigst – og fuldt ud i tråd med P2P-etos, den endelige rente bestemmes af markederne. Da investorer kommer til at vælge, hvilke lån de tilbagebetaler, vil interessen variere alt efter markedsforholdene. \ R \ n \ r \ nDet er også vigtigt at bemærke, at du får mulighed for at vælge en interesse-kun aftale eller en Principal + rente-aftale . Hvis du vælger den førstnævnte, inkluderer dine tilbagebetalinger kun renterne, hvor hovedstolen forfalder på din sidste tilbagebetalingsdato. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvordan betales mine Coinloan-midler? \ R \ nNår du har haft dit lån bekræftet af platformen, har du en række muligheder, når det kommer til adgang til midlerne. Dette inkluderer fiat-valuta, stabile mønter og kryptokurver. \ R \ nFiat-valuta \ r \ nDu kan trække dine lånemidler i EUR, USD, GBP eller RUB. \ R \ n \ r \ nCoinloan understøtter følgende betalingskanaler til at udføre tilbagetrækningen: \ r \ n \ r \ n \ tSEPA \ r \ n \ tSWIFT \ r \ n \ tAdvCash \ r \ n \ tAlfa-Bank \ r \ n \ r \ nStabile mønter \ r \ nHvis du vælger at trække dig ud dine lånemidler som en stabil mønt, kan du vælge mellem følgende: \ r \ n \ r \ n \ tTUSD \ r \ n \ tUSDC \ r \ n \ tUSDT \ r \ n \ tPAX \ r \ n \ tDAI \ r \ n \ tEURS \ r \ n \ r \ nKryptovaluta \ r \ nLånemidler kan også udbetales i følgende kryptovalutaer: \ r \ n \ r \ n \ tBTC \ r \ n \ tETH \ r \ n \ tLTC \ r \ n \ tXMR \ r \ n \ tCLT \ r \ n \ r \ nHvordan og hvornår skal jeg tilbagebetale mine Coinloan-midler? \ r \ nFørst når du gennemgår Coinloan-ansøgningsprocessen, kommer du til vælg længden af ​​din påkrævede låneperiode. \ r \ n \ r \ nDu kan vælge mellem de følgende \ r \ n \ r \ n \ t7 dage \ r \ n \ t14 dage \ r \ n \ t1 måned \ r \ n \ t3 måneder \ r \ n \ t6 måneder \ r \ n \ t1 år \ r \ n \ t2 år \ r \ n \ t3 år \ r \ n \ r \ n Uanset låneperioden t Hvis du vælger, skal du foretage dine tilbagebetalinger i samme valuta som du lånte. Hvis du f.eks. Lånte pengene i USD, skal du tilbagebetale i fiat-valuta. Tilsvarende, hvis du lånte Bitcoin, skal tilbagebetaling foretages via BTC. \ R \ n \ r \ nDin første tilbagebetaling forfalder 30 dage efter, at midlerne blev trukket fra Coinloan, og derefter hver 30. dag derefter. Men hvis du valgte et kortfristet lån på mindre end 30 dage, skal du foretage din tilbagebetaling fuldt ud inden lånets sidste dag. For eksempel, hvis du lånte kontanter på en 14-dages periode, skal du foretage tilbagebetalingen senest dag 14. \ r \ nLTV-risici og bagud på tilbagebetalinger \ r \ nDet er afgørende, at du har en fast forståelse af risikoen ved at låne penge fra Coinloan. Årsagen til dette er, at dit lån er baseret på markedsværdien af ​​din kryptovaluta-sikkerhed på indbetalingstidspunktet. Når kryptokurrencymarkederne opererer i en meget ustabil slagmark, vil værdien af ​​din sikkerhed svinge dagligt. Som sådan vil dette påvirke lånets LTV, hvilket betyder at du kan træde ind i \ u2018liquidation \ u2019-området. \ R \ n \ r \ n Her er hvordan det fungerer: \ r \ n \ r \ n \ tLad \ u2019s sig, at du optager et lån fra Coinloan til en LTV på 70%. Dette ville være den maksimale LTV, der tilbydes af platformen. \ R \ n \ tDu deponerede Bitcoin som din sikkerhed, når den var værd $ 8.000. Dette betyder, at du lånte $ 5.600. \ R \ n \ tImidlertid, nogle få uger senere begynder værdien af ​​Bitcoin at falde. Med Bitcoin nu til en værdi af $ 7.000, beløber dit lån sig til en LTV på 80% – baseret på de $ 5.600, du lånte. \ R \ n \ t Som sådan modtager du en underretning fra Coinloan, der fortæller dig, at du løber risikoen for at blive afviklet . \ r \ n \ tDu kan enten tilbagebetale nogle af lånemidlerne for at bringe dit LTV-forhold ned igen eller ikke gøre noget. \ r \ n \ tHvis du vælger at gøre noget, og prisen på Bitcoin fortsætter med at falde, fortsætter Coinloan at sælge dine kapitalandele for at nedbringe LTV. \ r \ n \ r \ n På bagsiden er der altid chancen for, at LTV på dit lån vil falde, hvis værdien af ​​dine securitiserede kryptokurver stiger. Hvis dette er tilfældet, har du mulighed for at låne flere penge mod din sikkerhed. \ R \ n \ r \ n Så nu, hvor du har en fuldstændig forståelse af, hvordan Coinloan fungerer ud fra låntagerens perspektiv, vi skal nu undersøge, hvordan platformen er for de af jer, der ønsker at investere. \ r \ nBrug af Coinloan som en investor \ r \ nHvis du er en dagligdags investor, der ønsker at tjene lidt passiv indkomst på side – det er værd at overveje Coinloans metis. Dette skyldes, at platformen tilbyder generøse afkast, der ofte falder inden for den tvivlscifrede tærskel. \ R \ n \ r \ n Mens det specifikke afkast, der tilbydes, vil variere, annoncerer Coinloan en årlig rente på 12%, hvilket er meget konkurrencedygtigt. \ r \ n \ r \ n \ r \ nTrin 1: Åbn en konto og bekræft din identitet \ r \ nHvis du nogensinde har brugt en peer-to-peer-udlånsplatform før, fungerer processen stort set den samme på Coinloan. \ r \ n \ r \ n Først og fremmest skal du oprette en konto og derefter gennemgå KYC-processen (Know Your Customer). Dette er et krav på grund af Coinloans forhold til fiat-penge – og vigtigere, på grund af dets lovgivningsmæssige status. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSom sådan skal du uploade en kopi af din regeringsudstedt ID, som kan være et pas eller et nationalt ID-kort. Hvis du er fra USA, kan dette også være et kørekort. Du skal også uploade et billede af dig, der holder ID’et ved siden af ​​dit ansigt. Dette sikrer, at du er den, du siger, du er. \ R \ nTrin 2: Indskudsfonde \ r \ nDu får flere indbetalingsmuligheder, når du bruger platformen som investor. Dette inkluderer en bankoverførsel via SWIFT eller SEPA samt et debet- eller kreditkort. Hvis du bruger et kreditkort, skal du sørge for, at din bank ikke kategoriserer indbetalingen som et kontant forskud. Hvis det gør det, bliver du muligvis opkrævet 3% renter med det samme – hvilket derefter vil have en direkte indflydelse på dit Coinloan-afkast. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBemærk, den primære valuta, der anvendes af udlånet siden af ​​platformen er EUR. Mens du kan bruge et kort eller en bankkonto fra ethvert land, vil Coinloan automatisk konvertere det på transaktionsstedet, hvis det er en ikke-EUR-betaling. Endnu en gang kan dette medføre yderligere gebyrer. \ R \ nTrin 3: Invester i et lån \ r \ n Når du har finansieret din Coinloan-konto, er du så klar til at foretage din første investering. Du har to muligheder til rådighed for dig. For det første kan du oprette dine egne låneparametre og derefter sende det til Coinloan-markedet. Dette skal omfatte metrics som det beløb, du gerne udlåner, hvor længe og til hvilken rente. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Alternativt kan du gå over til markedet for at se hvilke lånekrav der allerede er i live. Det er her, låntagere har stillet deres krav – \ u00a0, så hvis du kan lide udseendet af en bestemt finansieringsanmodning, kan du straks bakke det op. \ R \ n \ r \ nUanset hvilken mulighed du beslutter at gå med, vil investeringen blive taget fra din Coinloan-kontosaldo. \ r \ nTrin 4: Modtag dine tilbagebetalinger \ r \ nNår du har bakket et lån på Coinloan, fungerer tilbagebetalingsprocessen den samme som ethvert andet P2P-sted. Hvis du vælger et kortvarigt lån på mindre end 30 dage, modtager du din tilbagebetaling i et hit. Dette vil være på eller før lånets løbetid. Hvis du f.eks. Vælger en 7-dages låneperiode, skal du modtage din tilbagebetaling senest på dag 7. \ r \ n \ r \ n Alternativt, hvis lånet er 3 måneder eller mere, vil du modtage månedlige tilbagebetalinger . Det specifikke beløb afhænger af, om du har valgt en struktur, der kun er interesseret eller hovedstol + interesse. Hvis det er førstnævnte, modtager du kun de gældende renter hver måned og derefter den første hovedstol på den sidste tilbagebetalingsdato. Hvis det er sidstnævnte, modtager du lige store tilbagebetalinger hver måned, indtil lånet tilbagebetales fuldt ud. \ R \ nCoinloan Interest Account \ r \ nDen anden mulighed, som du har til din rådighed som investor, er Coinloan Interest Account. Dette giver dig mulighed for at tjene 8% renter om året for at deponere dine digitale tokens i Coinloan. \ R \ n \ r \ n På tidspunktet for skrivningen inkluderer dette kun USDC, USDT og PAX. Interessen kan ændres til enhver tid, selvom investeringen ikke er baseret på en minimumsperiode. Som sådan kan du trække dine mønter ud igen, når og når du finder det passende. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Er mit penge sikkert hos Coinloan? \ R \ n Uanset om du er låntager eller investor – du skal have en klar forståelse af, hvor sikre dine penge er på Coinloan. Først og fremmest har Coinloan en række regulerende licenser og certifikater. \ R \ n \ r \ n Dette inkluderer en FinCEN MSB-registrering, FATCA FFI-registrering, MTR Virtual Currency Wallet Service License og en MTR Financial Institution License. Platformen offentliggør også sine tre europæiske finansielle licensnumre, som er: \ r \ n \ r \ n \ tFVR000111 \ r \ n \ tFRK000091 \ r \ n \ tFFA000241 \ r \ n \ r \ n Fra låntagernes perspektiv er din største risiko er den sikkerhed, du har gemt på Coinloan. For at imødegå disse risici opbevarer Coinloan ingen private nøgler på netværksforbundne enheder, og alle kryptoaktiver gemmes i kolde multi-signatur tegnebøger. \ R \ n \ r \ nDesuden behandles alle udbetalinger manuelt. Selvom dette betyder, at udbetalinger ikke er øjeblikkelige, sikrer dette, at dine midler altid holdes sikre. \ R \ n \ r \ nHvis du er en investor i Coinloan med udestående lån, er den største risiko, du står over for, en standard . Den gode nyhed er, at alle lån på Coinloan er securitiseret med kryptoaktiver, som platformen vil gribe og sælge i tilfælde af misligholdelse. \ R \ nKundesupport \ r \ nHvis du har brug for at tale med et medlem af Coinloans kundesupport team, kan du gøre dette via live chat. Alternativt kan du sende holdet en e-mail på [email protected] \ r \ n \ r \ n Supportteamet på Coinloan har også en tilstedeværelse på sociale medier, som inkluderer Facebook, Twitter og Telegram. \ R \ nCoinloan Review: Bedømmelsen? \ Sammendrag tilbyder Coinloan et interessant alternativ til det stadigt voksende peer-to-peer-udlånsrum. Hvis du er en låntager, der har en understøttet digital valuta, har du chancen for et lån på op til 70% LTV af aktivets markedsværdi. \ R \ n \ r \ nIkke kun kan du vælger at modtage midlerne i enten fiat-valuta eller kryptokurrency, men der udføres ingen kreditkontrol. Som sådan er platformen egnet, selvom din kredit er mindre end ideel. \ R \ n \ r \ nI den anden ende af spektret er Coinloan også bemærkelsesværdig for dem af jer i udkig efter passiv indkomst. Ved at deponere fiat-valuta og opsætte dine foretrukne lånevilkår kan du tjene op til 12% i årligt afkast. \ R \ n \ r \ n Mens investeringen ikke er 100% idiotsikker, har du den ekstra sikkerhed for låntagers kryptosikkerhed. \ r \ nBesøg CoinLoan","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Kane Pepi"},"dato Udgivet":"2020-02-06"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me