Bedste Cryptocurrency Låneplatforme: Vejledning til kryptobakket lån

Bedste Cryptocurrency Låneplatforme

På trods af populær viden er handel med kryptokurver ikke den bedste og eneste måde at tjene penge på ved at udnytte dine nuværende beholdninger.

Markedet tilbyder snarere adskillige andre investeringsværktøjer, såsom digital valutalån, som gør det muligt for låntagere og långivere at handle penge mellem hinanden i et økosystem, der sikrer gode renter sammen med en tilstrækkelig grad af sikkerhed.

Efterhånden som kryptovalutamarkedet fortsætter med at udvikle sig, finder traditionelle finansielle instrumenter sig nu på dette nye marked.

Som sådan kan kryptobrugere nu engagere sig i marginaludlån, krypto-til-kryptolån og krypto-til-fiat-udlån med det formål enten at tjene en rente på mønter, der udlånes, eller for at få adgang til fiat / krypto til investeringer, større indkøb eller daglige udgifter.

Denne artikel vil fokusere på at fremhæve de vigtigste aspekter, der er værd at tage i betragtning, når vi beskæftiger os med kryptolånemarkedet, mens de også indeholder en dybdegående analyse af de vigtigste udlånsplatforme til digital valuta, der er tilgængelige på markedet..

Sådan fungerer Crypto-udlån

Kryptolåneprocessen er ligetil på de fleste platforme, der tilbyder denne service. Långivere vil deponere en del af deres kryptobesiddelser på platformen. Mønterne stilles derefter til rådighed for låntagere til en forudindstillet rente.

Låntagere kan derefter oprette en konto og optage et lån i en bestemt periode. Når udlånstiden er udløbet, returnerer låntagerne midlerne og betaler en rente på toppen for tjenesten.

For at sikre pålidelighed og hjælpe med at afbøde risici, såsom at låntagere ikke er i stand til at betale deres lån tilbage, implementerer de fleste kryptolåneplatforme garantier eller opretter sikkerheds- eller lånebaksystemer.

De fleste låntagere bruger sådanne tjenester af to grunde: daglige udgifter eller marginhandel. Mens de daglige udgifter er ret selvforklarende (en proces, der er udbredt på det traditionelle finansielle marked), indebærer marginhandel brug af lånte midler til at foretage mere risikable og højere værditransaktioner.

Såfremt der blev truffet en ordentlig handelsbeslutning, vil den erhvervsdrivende modtage et højere overskud. I tilfælde af en dårlig aftale skal den erhvervsdrivende betale for tabene fra egen lomme, samtidig med at det sikres, at lånet tilbagebetales.

Der er flere fordele til kryptolån. Disse inkluderer:

  • Ekstremt lave transaktionsgebyrer
  • Intet behov for at opfylde overdrevne bankbetingelser
  • Nedsat bureaukrati
  • Intet behov for en bankkonto
  • Diversificerede lån
  • Meget få grænser for, hvilke tjenester der kan bruges baseret på faktorer som nationalitet eller statsborgerskab
  • Hurtige godkendelsestider.

På den anden side er der også flere risici forbundet med kryptolån. Disse inkluderer:

  • Låneplatforms sikkerhed
  • En højere standardprocent på tilbagebetalinger sammenlignet med fiat

Den iboende volatilitet på kryptokurrencymarkedet, hvilket kan medføre, at debitorer betaler tilbage betydeligt mere, end de lånte, mens långivere undertiden kan miste fortjeneste på grund af overdreven volatilitet.

Top Crypto-udlånsplatforme

Uden yderligere ado er her vores dybtgående analyse af markedets mest populære kryptokurrencyudlånsplatforme:

Nexo

På dette tidspunkt betragtes Nexo som et af de mest populære kryptolånevirksomheder, der er aktive på markedet. Ifølge sin hjemmeside har Nexo behandlet mere end $ 700 millioner transaktioner til mere end 200.000 brugere.

Takket være dens overholdelsesindsats er den tilgængelig i over 300 jurisdiktioner, mens den understøtter mere end 45 fiat-valutaer. Øjeblikkelige kryptolåneanmodninger til en værdi af $ 1 + milliard blev behandlet i løbet af de 10 år med onlineudlån.

Virksomhedens vision indebærer at identificere og løse en række ineffektiviteter, der er tydelige på udlånsmarkedet ved hjælp af blockchain og andre innovative teknologier.

Nexo anmeldelse

Udlånsfunktioner

Nexo tilbyder en øjeblikkelig kryptokreditlinje, der giver brugerne mulighed for at låne penge uden at skulle gennemgå en kreditkontrol ved at stille deres kryptokurrency op som sikkerhed.

Nexos forretningsmodel omfatter brugen af ​​mekanismer, der er beregnet til at frigøre værdien af ​​digitale aktiver, samtidig med at ejerskabet af krypto bevares gennem billige og skatteeffektive kreditlinjer. Hurtig adgang til kontanter leveres takket være implementeringen af ​​blockchain-teknologi, som også sikrer driftssikkerhed for både långivere og låntagere, da udlån gennemføres via blockchain-baserede smarte lånekontrakter.

Nexo har en praktisk låneberegnerNexo har en praktisk låneberegner

Nexo tilbyder også et kreditkort, som giver debitorer let adgang til deres kreditlinje overalt i verden. Nexo-kortet kan bruges til at foretage hæveautomat eller direkte betale for produkter & tjenester hos online- og offlineforhandlere. F

ree ubegrænsede virtuelle kort tilbydes sammen med cashback på alle køb. I skrivende stund medfører Nexo-kortet ikke FX, månedlige eller årlige kontostyringsgebyrer bortset fra lånets rente. Brugere skal betale en rentesats fra 5,9% i april.

Interesse

Nexo er også en god løsning for investorer. Kryptoudlånsplatformen giver brugerne mulighed for at tjene 8% renter på EUR-, USD- og GBP-indskud, som er 100% aktiv-bakket. Således tilbydes investorer muligheden for at tjene en passiv indkomst med højt udbytte på deres opsparing.

Adgang til midler er øjeblikkelig i modsætning til de fleste traditionelle banker og mange alternative udlånsplatforme. Derudover har Nexo en daglig sammensat rente på alle indskud sammen med depotforsikring på op til $ 100 millioner på hver indbetaling.

Rentesatser er også tilgængelige på stablecoins, såsom USDT, TUSD, USDC, PAX og SAI.

Brugervenlighed

Låneprocessen er meget ligetil: Låntagere skal overføre en bestemt mængde krypto til deres NexoOracle-konto (bundet til at tjene som sikkerhed). Derefter modtages lånet øjeblikkeligt til din Nexo-konto.

Pengene kan derefter fås via Nexo-kortet eller ved at trække dem ud på en bankkonto. Når lånetiden er udløbet, skal midlerne tilbagebetales med en rentesats (tilbagebetalingerne er ret fleksible, da de kan foretages på ethvert tidspunkt og i hvilket beløb brugeren har råd til).

Nexo har bygget en meget god brugergrænsefladeNexo har bygget en meget god brugergrænseflade

Når processen er afsluttet, vil lånekontrakten give brugerne mulighed for at trække de oprindelige mønter, der er deponeret som sikkerhed.

Understøttede mønter

Nogle af de vigtigste digitale valutaer, der understøttes af Nexo, inkluderer, men er ikke begrænset til: Bitcoin, Ethereum, Nexo-token, BNB, XRP, Litecoin, Tron, Stellar, Bitcoin Cash, EOS, Cardano, Dash, IOTA, Ethereum Classic , Zcash, Tezos, Monero, VeChain, KIN, NEO og Tezos.

Læs vores fulde Nexo-anmeldelse her.

Besøg Nexo

BlockFi

Grundlagt i 2017 repræsenterer BlockFi en New York-baseret udlånsinstitution, der giver kunder USD-lån, der er garanteret via kryptobaseret sikkerhed.

BlockFi’s vigtigste mission er at hjælpe med at skabe øget likviditet på kryptokurrencymarkedet, samtidig med at debitorer bedre har råd til deres daglige udgifter. På dette tidspunkt stoler adskillige forhandlere på BlockFi’s tjenester med henblik på marginhandel.

Siden den oprindelige start i 2017 steg BlockFi’s popularitet hurtigt og omdannede dermed virksomheden til en af ​​de mest værdifulde aktører på det amerikanske kryptolånemarked.

BlockFi anmeldelseBlockFi: Cryptoloans

Udlånsfunktioner

Med hensyn til sine udlånstjenester er BlockFi ret ens sammenlignet med nogle af de andre platforme, der er aktive på dette marked. Som sådan tilbyder platformen et 50% lån til værdi (LTV), der er tilgængeligt til en startrente på 4,5%. Rentesatsen for debitorer kan variere afhængigt af det beløb, der lånes, og andre faktorer såsom minimumslånsbeløbet eller oprindelsesgebyret. Det nøjagtige beløb, der skal betales tilbage, svinger ikke med tiden, og brugerne er opmærksomme på det fra det øjeblik, de underskriver den virtuelle lånekontrakt.

Den typiske lånetid for BlockFi er på 12 måneder, og der er flere muligheder, som brugerne kan drage fordel af for enten at forudbetale lånet eller refinansiere gæld i slutningen af ​​tilbagebetalingsperioden.

BlockFi Crypto-støttede lånBlockFi Crypto-støttede lån

Ifølge BlockFi ser det ud til, at nogle af de vigtigste anvendelsessager til deres udlånstjenester inkluderer, men ikke er begrænset til: ejendomsinvesteringer, køb af en bil, rejser rundt i hele verden, mens de bruger krypto til at betale for udgifterne, diversificere ens investeringsportefølje eller tilbagebetaling af kreditkortgæld.

Bortset fra standardudlånsfunktionen tilbyder BlockFi også en handelsplatform, som kan bruges til at handle med flere kryptopar, herunder BTC, ETH, LTC, USDC og GUSD.

Interesse

Indehavere af kryptovaluta, der gerne vil øge værdien af ​​deres mønter yderligere, vil måske overveje at deponere en del af deres beholdning på BlockFi til gengæld for en årlig rente på op til 8,6%. Sammensat rente er tilgængelig for BTC, ETH, USDC og GUSD.

Her er flere hurtige aspekter, der er værd at bemærke: BlockFi tilbyder institutionel opbakning og betaler renterne direkte i krypto. Derudover er der ikke noget ICO-token, der kræves for at bruge platformen, og de deponerede midler bruges heller ikke til at låne udvekslinger.

Brugervenlighed

Platformen er ret nem at bruge. For det første skal fremtidige BlockFi-låntagere oprette en konto på platformen. Derefter kan de vælge at deponere en bestemt mængde kryptokurrency som sikkerhed for at få adgang til et kryptolån. At anmode om et lån er en problemfri oplevelse, der generelt afsluttes med få klik. Kreditgrænsen åbnes derefter med det samme, og pengene deponeres på din konto.

Understøttede mønter

I øjeblikket understøtter BlockFi Bitcoin, Ether og Litecoin som sikkerhed. Imidlertid fungerer platformen også med stabile mønter, såsom USDC eller Gemini dollar (GUSD).

Læs vores fulde BlockFi-anmeldelse.

Besøg BlockFi

CoinLoan.io

CoinLoan.io repræsenterer en estisk peer-to-peer-udlånsplatform til krypto-sikkerhedsstillede lån. Det er blevet en af ​​de mest populære europæiske crypto-udlånsplatforme, forudsat at det giver brugerne en simpel udlånsproces sammen med sikkerhed i bankkvalitet, flere kryptokurrencyunderstøttelse og selvfølgelig P2P-systemet.

Coinloan anmeldelse

Udlånsfunktioner

CoinLoan.io tilbyder en simpel udlånstjeneste, hvilket indebærer, at låntagere deponerer en bestemt mængde kryptokurrency, der vil tjene som sikkerhed. Derefter åbnes en kreditgrænse med et lån til værdi på ca. 70% afhængigt af flere betingelser, såsom lånebeløb, sikkerhedsstillet krypto osv..

Gennemsigtighed er en af ​​de største fordele ved denne platform. Med dette i tankerne, før potentielle låntagere træffer en beslutning om lånoptagelse, får de de nøjagtige tal for udlånskontrakten.

F.eks. Vil et lån på 10.000 EUR med en løbetid på 7 dage i skrivende stund medføre, at låntagere indbetaler 1,60 BTC som sikkerhed. Det samlede rentebeløb er 23,33 EUR, mens renten vil være 12%. Der opkræves også et ekstra servicegebyr på 100 EUR for denne specifikke transaktion. I øjeblikket tilbydes lån i op til 3-årige vilkår.

Coinloan-rentekontoCoinloan-rentekonto

Lån via Coinloan.io vil give flere fordele for låntagere. Disse inkluderer muligheden for at bevare kryptoaktiver i tilfælde af at du holder dem som en investering, ingen kreditkontrol overhovedet, fleksible udlånsbetingelser sammen med praktiske tilbagetrækningsmetoder.

Tilbagebetalinger kan foretages på én gang eller hver måned.

Udlånsinstrumentet leveret af denne platform er velegnet til låntagere, der ønsker at dække deres daglige udgifter, marginhandlere, juridiske enheder og endda institutionelle investorer. Sikkerhedsstillet kryptovaluta kan beskyttes i tilfælde af, at markedsprisen falder gennem tidlige tilbagebetalinger af lån eller øget sikkerhedsstillelse, der skal reducere den nuværende LTV.

Interesse

De, der er interesserede i at bruge CoinLoan til at skabe overskud, vil med glæde vide, at platformen tilbyder en verdensomspændende, pålidelig og brugervenlig service til kreditorer.

Renterne har en tendens til at variere afhængigt af flere faktorer, men virksomheden annoncerer en APR-rente på 9% for de fleste indskud. Kreditorer kan hæve deres midler i slutningen af ​​låneperioden via flere betalingsmetoder, herunder SWIFT- og SEPA-bankoverførsler eller AdvCash.

CoinLoan-udbydere giver flere garantier: Virksomheden er lovligt registreret og licenseret i Den Europæiske Union, hvilket betyder, at det er underlagt EU’s finansielle lovgivning, som giver fordelagtig beskyttelse til forbrugerne. Tilbagebetalinger er garanteret (i tilfælde af manglende betaling sælges den sikkerhedsstillede krypto og opnår således den nødvendige likviditet), mens alle transaktioner er SSL-krypterede.

Øjeblikkelige lånØjeblikkelige lån, der bruger din krypto som sikkerhed

Udlånsplatformen er i overensstemmelse med alle europæiske AML / KYC-politikker, der er beregnet til at reducere hvidvaskning af penge, finansiering af terrorisme og andre ulovlige finansielle aktiviteter, og der er derfor foretaget verifikationer.

Brugervenlighed

CoinLoan.io er let at bruge for både kreditorer og debitorer. For at få adgang til en kryptokreditlinje skal låntagere som sådan oprette en konto og afslutte AML / KYC-proceduren. En indbetaling kan derefter foretages via de understøttede kryptokurver.

Brugere får derefter lov til at vælge deres foretrukne lånebetingelser, såsom det ønskede kreditbeløb, lånevaluta, rentesats og låneperiode. En højere rente fører generelt til en hurtigere accept af lånet. Brugere kan derefter generere en P2P-udlånsanmodning eller acceptere et af de tilbud, der allerede er tilgængelige på markedet.

En lignende procedure er også indført for långivere. Når kontoen er oprettet, skal långivere foretage et depositum i fiat, crypto eller stablecoins. De relevante lånebetingelser kan derefter vælges. Endelig kan kreditorer vælge at oprette et lånetilbud, der vil blive offentliggjort på markedet, eller de kan simpelthen acceptere en udlånsanmodning.

Understøttede mønter

Låntagere kan foretage deres indskud i BTC, BCH, ETH, LTC, XMR, CLT og ONT. Med hensyn til kreditorer accepterer platformen indskud foretaget i traditionelle fiat-valutaer som USD, EUR, GBP og RUB, kryptovalutaer (BTC, BCH, ETH, LTC, CMR, CLT, ONT) og stablecoins (USDT, TUSD, USDC, DAI, PAX).

Baseret på dette tilbyder CoinLoan et af markedets største udvalg af kryptokurver, fiat og stablecoins.

Læs vores fulde Coinloan-anmeldelse her.

Besøg CoinLoan

YouHODLER

YouHodler repræsenterer et cypriotisk og schweizisk-baseret firma, der fokuserer på at levere udlånstjenester til kryptokurrency ‘HODLERS’ over hele verden.

Det tilbyder flere tjenester, herunder men ikke begrænset til øjeblikkelige kryptolån, turboladningssystemet, der giver brugerne mulighed for at låne en betydeligt højere mængde digital valuta, renter til indskydere og MultiHODL-systemet, der fungerer som et instrument designet til at formere brugerfondene ved at udnytte risikoen.

YouHODLER tilbyder også en cryptocurrency-pung-app, som kan bruges til at gemme, veksle og bruge op til 12 kryptovalutaer, 4 stablecoins og 2 fiat-valutaer.

Indtil videre er mere end $ 20 millioner i EUR, USD, USDT og BTC behandlet af platformen til mere end 10.000 kunder.

Behold HODLing og få kontanter til regelmæssige behov på samme tid. Sælg ikke krypto, brug kontanterBehold HODLing og få kontanter til regelmæssige behov på samme tid. Sælg ikke krypto, brug kontanter

Udlånsfunktioner

YouHODLERS udlånsfunktioner er ret ens sammenlignet med de fleste markedskonkurrenter. En af de vigtigste fordele ved denne platform er dens høje og fleksible Loan-to-Value (LTV) -sats, der er tilgængelig til 90%, 70% og 50%. Således kan brugere opnå højere kreditgrænser for lavere indskud i modsætning til nogle af de andre løsninger.

For eksempel vil kryptosikkerhed på 1BTC give et lånebeløb på $ 8,8K med en LTV på 90% og en varighed på 30 dage. Lånevilkår kan forlænges når som helst, så længe der betales et ekstra gebyr.

YouHODLER giver brugerne adgang til øjeblikkelige kontanter leveret af virksomhedens fiatbaserede fonde. Der er således ikke behov for at lede efter og finde en kreditor i modsætning til P2P-kryptolåneplatforme. Sikkerhed er garanteret takket være den gennemprøvede depotløsning sammen med sikkerhedsfonden på 1 million dollars. Der er adgang til lån både via stationære computere, men også via YouHODLERs Android- og iOS-mobilapps.

YouHODLER har ikke skjulte gebyrer, da det er stolt af gennemsigtighed. Før brugerne underskriver en lånekontrakt, får brugerne således adgang til en oversigt over deres lånevilkår & betingelser.

Interesse

Platformen giver cryptocurrency-brugere mulighed for at tjene overskud på deres kolde aktiver. Op til 12% årlig rente kan optjenes månedligt ved at deponere flere kryptovalutaer i YouHODLER-tegnebogen. Udbetalinger foretages i enten krypto eller stablecoins, mens indskudte besparelser er garanteret via sikkerhedsfonden på 1 million dollars. Indskydere har også mulighed for at bruge deres opsparingsmidler som sikkerhed til udlån af likviditet.

I øjeblikket gives 12% apr på stablecoins efterfulgt af 7,2% apr for BTC-baserede indskud og 4,2% apr på BNB-indskud.

Brugervenlighed

Brug af denne platform er uden tvivl en problemfri oplevelse på grund af det venlige design og mange brugerværktøjer. For at få adgang til et lån skal brugerne oprette en konto og overføre sikkerhedsstillelse til YouHODLER-tegnebogen. Når lånevilkårene er indstillet, tager godkendelsen af ​​ansøgningen et par sekunder. Der er adgang til midler i EUR, USD, USDT og BTC. De vigtigste udbetalingsmuligheder inkluderer SEPA / SWIFT bankoverførsel, MasterCard / VISA kreditkortoverførsler og tilbagekaldelse af kryptoadresser. Månedlige eller fulde tilbagebetalinger kan derefter foretages, indtil lånebeløbet er dækket. Brugere kan derefter trække deres sikkerhedsmønter tilbage.

Lånestyringsløsninger tilbydes også. Disse inkluderer muligheden for at øge LTV, styre lånets varighed, indstille en take profit-pris, udvide prisnedgrænsen, lukke uden tilbagebetaling eller låne yderligere Bitcoin.

Understøttede mønter

Sikkerhedsindskudsindstillinger inkluderer BTC, ETH, BNB, XRP, XLM, LTC, BCH, BSV, DASH, EOS, LINK, REP og BAT. Lån tilbydes i EUR, USD, USDT og BTC.

Renteorienterede indskud kan foretages i USDT, USDC, TUSD, PAX, BNB og BTC.

Besøg YouHodler

Crypto.com

Grundlagt i 2016 repræsenterer Crypto.com en finansiel kryptokurrencyplatform, der tilbyder flere tjenester, herunder men ikke begrænset til børsbaseret handel, investeringsværktøjer, et kryptobetalingssystem for købmænd, et Visa-kreditkort og en kryptolåneplatform.

Virksomhedens vision er at hjælpe med at fremskynde verdens overgang til brug af digital valuta. Indtil videre har platformen nået flere mål og dermed forbedret sin samlede markeds popularitet. I fremtiden sigter Crypto.com mod at forbedre deres tjenester yderligere, samtidig med at dets kreditkortdækning udvides i andre regioner i verden (såsom Europa og Asien).

Indbetal Crypto, få et øjeblikkeligt lånIndbetal Crypto, få et øjeblikkeligt lån

Udlånsfunktioner

På samme måde som nogle af de andre virksomheder, der er involveret i dette marked, tilbyder Crypto.com et hurtigt og let at bruge kryptovalutaudlånssystem. Med dette i tankerne får brugerne adgang til øjeblikkelig kredit, der er klar til at blive brugt uden at skulle gennemgå komplicerede ansøgningsprocedurer, såsom kreditkontrol. Faktisk er der ingen tilbagebetalingsfrist overhovedet på lån.

Systemet er ret simpelt og indebærer, at brugerne deponerer en bestemt mængde kryptokurrency, der fungerer som sikkerhed. På dette tidspunkt tilbyder Crypto.com lån svarende til 50% af den mængde krypto, der er blevet deponeret. Som sådan, hvis en bruger indbetaler $ 100.000 i en af ​​de understøttede digitale valutaer, vil de få adgang til en øjeblikkelig kreditgrænse på $ 50.000 i PAX eller TUSD.

Kontanterne kan tilgås via Crypto.com Visa-kreditkortet. I øjeblikket er der flere kortniveauer, som brugerne kan vælge. Det gratis kort giver kun adgang til kreditgrænsen sammen med en MCO-belønning på 1% på alle udgifter, der foretages via kortet. De, der beslutter at placere en større MCO-aktie, får adgang til adskillige fordele, såsom gratis Spotify og Netflix-abonnementer. Andre fordele inkluderer LoungeKey lufthavnsadgang, større månedlige ATM-tilbagetrækningsgrænser, lavere interbank valutakurser sammen med Expedia eller Airbnb-kampagner.

Interesse

Ligesom de fleste andre digitale valutaudlånsplatforme tilbyder Crypto.com også investorer muligheden for at modtage renter på deres indskud. Som sådan gives der 8% renter på kryptoindskud, mens stablecoin-indskud modtager op til 12% rente årligt.

Årlige renter afhænger af mængden af ​​MCO, der sættes som indsats. Med dette i tankerne vil en 50 eller mindre MCO-aktie føre til lidt lavere renter.

Brugervenlighed

Denne udlånsplatform har investeret betydelige ressourcer i at sikre, at den giver brugerne en problemfri oplevelse. Som sådan kan platformen tilgås via desktops sammen med den app, der er tilgængelig til iOS- og Android-enheder.

For at låne kryptovaluta skal brugerne oprette en konto og derefter fortsætte med at deponere en bestemt mængde krypto i en af ​​de understøttede mønter, som vil tjene som sikkerhed. Der oprettes derefter en øjeblikkelig kreditgrænse, som du kan få adgang til via Crypto.com Visa-kortet.

Understøttede mønter

På dette tidspunkt accepterer Crypto.com følgende kryptovalutaer som sikkerhedsstillelse: BTC, ETH, XRP, MCO, CRO og LTC.

Investorer, der ønsker at deponere kryptovaluta til gengæld for en årlig interesse, kan vælge Bitcoin, Ethereum Litecoin, XRP, Binance Token, ChainLink, Maker, Pax Gold, TrueUSD, Paxos Standard, USD Coin, Tether sammen med flere andre. Crypto.com arbejder konstant på at øge antallet af understøttede mønter og poletter.

Besøg Crypto.com

Celsius.Netværk

Celsius-netværket er uden tvivl et af de mest populære valg af kryptovalutaudlån, der er tilgængelige på markedet lige nu. Opstarten blev grundlagt tilbage i 2017 med det formål at udnytte potentialet i blockchain-teknologi for at tilbyde forbrugerne økonomiske muligheder, økonomisk frihed og ligestilling mellem indkomst.

Indtil videre har Celsius-netværket behandlet mere end 4,2 mia. Dollars i oprindelseslån og er ansvarlig for at håndtere 300 mio. Dollars i aktiver. I øjeblikket er der 40.000+ aktive tegnebøger på platformen, hvilket gør den til en af ​​de mest populære kryptolånetjenester.

Celsius Network giver dig mulighed for at tjene renter på din krypto og straks låne mod den. Ingen gebyrer nogensinde.Celsius Network giver dig mulighed for at tjene renter på din krypto og straks låne mod den. Ingen gebyrer nogensinde.

Udlånsfunktioner

Celsius-netværket repræsenterer et godt valg for enkeltpersoner, handlende, investorer og private enheder, der kræver øget likviditet, men alligevel ikke er villige til at sælge deres kryptovaluta. Som sådan letter platformen sikkerhedsbaserede kryptokreditlinjer.

I øjeblikket har brugerne mulighed for at deponere deres sikkerhedsstillelse i flere populære kryptovalutaer med en Loan-to-Value (LTV) -sats på 25%, 33% og 50%.

Brugere kan vælge mellem flere lånevilkår, disse er 6 måneder, 1 år, 2 år og 3 år. Renter for lånoptagelse afhænger ofte af de faktorer, der er fremhævet ovenfor.

Som sådan vil et $ 1.500-lån (0,61 BTC i sikkerhed, 25% LTV og over en periode på 6 måneder) medføre en rentesats (APR) på 3,46%, hvis den betales via Celsius.Networks proprietære token (CEL) eller 4,95% hvis betalt via fiat.

Celsius.Network tilbyder i øjeblikket et minimumslån på $ 1.500. Lånebureauet nævner ikke et bestemt maksimum, men større låneanmodninger kan være genstand for manuel godkendelse. Renter starter ved 3,47% i april, mens lånevilkår kan forlænges gratis til enhver tid. I øjeblikket er der ingen gebyrer eller sanktioner, som låntagere kan blive underlagt. Manglende tilbagebetaling af lånet (ved siden af ​​ikke forlængelse af løbetiden) vil som sådan føre til salg af den deponerede sikkerhed.

På samme måde som de fleste andre kryptobaserede udlånsplatforme er der ingen kreditkontrol. Lån godkendes normalt inden for få minutter, mens ansøgningsprocessen ikke tager længere end 60 sekunder.

Celsius.Network giver brugerne adgang til adskillige andre tjenester, herunder CEL-tokenet (et in-app-værktøjstoken, der tilbyder brugerfordele og som kan bruges til at betale for platformens tjenester) sammen med CelPay-platformen, der tjener formålet med bemyndige øjeblikkelig overførsel af flere kryptokurver til alle mennesker.

Interesse

Denne platform er også velegnet til dem, der er interesserede i at tjene penge på den kryptovaluta, de i øjeblikket ejer. Som sådan kan brugerne vælge at deponere over 25 kryptokurver og tjene en årlig rente på op til 12%.

Husk, at renten varierer afhængigt af flere faktorer, såsom det beløb, der deponeres, den valgte mønt, udtrykket, og om interessen skal modtages i fiat eller CEL-token. Renterne er betydeligt højere, hvis brugerne vælger CEL-token. For eksempel kan et Bitcoin-indskud give en 2,53% årlig fiat-baseret rente eller en 8,43% årlig CEL-token-rente.

På dette tidspunkt er der ingen minimums- eller maksimumsindbetaling. Adgang til rentetjenesten er gratis, mens midlerne aldrig låses. Således kan indskydere altid trække deres mønter ud.

Brugervenlighed

Celsius.Network er stolt af en intuitiv brugergrænseflade, der er meget nem at bruge. Som sådan indebærer opnåelse af et lån, at brugerne opretter en konto og gennemgår KYC-proceduren. Platformen har valgt en Typeform-baseret applikationsproces, der kan afsluttes inden for 1 minut. Det kræver, at brugerne vælger deres lånevilkår og foretager depositum. Kort efter åbnes kreditgrænsen, hvilket giver brugerne mulighed for at trække midlerne via flere betalingsmuligheder.

Fra dette tidspunkt kan månedlige tilbagebetalinger foretages, indtil hele beløbet er dækket. I slutningen af ​​låneperioden kan den sikkerhedsstillede krypto trækkes tilbage. Der er altid klare data om forfaldsdatoer og rentesatser for tilbagebetaling.

Understøttede mønter

Låntagere kan deponere deres sikkerhed i flere mønter, herunder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple, Litecoin og Dash. Lån gives i Tether, Fiat, TUSD, CEL-tokens og et par andre stablecoins.

Brugere, der ønsker at tjene renter på deres mønter, kan vælge at indbetale: CEL, BTC, ETH, LTC, XRP, OMG, BCH, ZRX, BTC, ZEC, XLM, DASH, TUSD, GUSD, PAX, USDC, DAI, ORBS , USDT, TGBP, TAUD, TCAD, THKD, EOS, MCDAI.

Vi kan let konkludere, at Celsius.Network er en af ​​de mest krypto-inkluderende udlånsplatforme takket være dens mange understøttede mønter.

Besøg Celsius

Bundlinie

Baseret på alt, hvad der er blevet fremhævet hidtil, tilbyder kryptokurrencymarkedet en overflod af digitale valutaudlånstjenester.

Platformsinfrastrukturen og udlånsprocessen er ens for alle markedskonkurrenter, alligevel er der flere vigtige forskelle, der skal tages i betragtning, når du vælger en kryptokreditor.

Således tilbyder platforme generelt forskellige LTV-renter, rente-apr og lånevilkår. Tilsvarende er der betydelige forskelle med hensyn til understøttede kryptokurver, derfor er det bedst at vælge en platform, der accepterer dine yndlingsmønter.

Sidst men ikke mindst anbefaler vi, at du læser vilkårene nøje & betingelser for alle kryptolångivere, som du overvejer at arbejde med. Tilsvarende er det bedst at kontrollere dine lokale love for at afgøre, om kryptobaserede lån er lovlige i din jurisdiktion og dine skattekrav, når du optager et lån.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me