Bankera-lån: unik løsning til kryptolån

Bankera

Det var kun et spørgsmål om tid, før kryptovaluta-baserede lån blev en ting. En sådan udbyder, der for nylig kom ind på dette innovative marked er Bankera-lån.

Lanceret i slutningen af ​​2019 tilbyder platformen krypto-backede kreditlinjer fra kun € 25, op til en kæmpestor € 1 million.

Har du lyst til at finde ud af, om Bankera-lån er det rigtige til dine kryptofinansieringsbehov? Sørg for at læse vores dybtgående gennemgang.

Hvad er Bankera-lån?

I en nøddeskal er Bankera en online platform, der giver dig mulighed for at opnå en kredit til gengæld for at stille dine cryptocurrency-beholdninger op som sikkerhed. I denne forstand fungerer platformen i en lignende art som en traditionel sikret lån, for så vidt som sikkerhedsstillelsen dikterer, hvor meget du kan låne.

Bankera-låneside

For Bankera-lån starter dette kun med € 25 og går op til maksimalt € 1 million. Som vi snart vil dække, afhænger den rente, du betaler på din kryptokreditlinje, af et antal variabler. I den nederste ende kan du få en APR på 6,95%, hvis kreditlinjen er baseret på LTV (lån-til-værdi) på 25% eller derunder, og du låner € 5.000 eller mere.

I den højere ende betaler du op til 16,95% april, hvis du har brug for en LTV på mellem 50% og 75%, og du låner mindre end € 1.000. Uanset det beløb, du ønsker at låne, er alle lån baseret på en løbetid på 12 måneder. Du kan dog betale dit lån tidligt uden ekstra omkostninger eller potentielt udvide det yderligere, hvis behovet opstår.

Et af de mest attraktive aspekter ved at bruge en alternativ långiver som Bankera-lån er, at du kan vælge, hvordan du ønsker at modtage midlerne. For eksempel har du valget mellem at få dine lånemidler betalt i kryptokurrency eller deponeret på din euro-denominerede bankkonto.

Endelig er det også vigtigt at bemærke, at Bankera har sit helt eget digitale token. Kendt som Banker (BKN) -token, giver det dig mulighed for at reducere dine renter yderligere.

Så nu hvor du har en kort oversigt over, hvad Bankera-lån er, i næste afsnit vil vi undersøge, hvordan finansieringsprocessen fungerer mere detaljeret.

Hvordan fungerer Bankera-lån?

Her er en trinvis proces for, hvordan en Bankera Loans-kreditlinje fungerer i praksis.

Trin 1: Vurder, hvor meget du ønsker at låne

Først og fremmest afhænger det beløb, du vil kunne låne gennem Bankera-lån, af værdien af ​​din sikkerhed. Som det er tilfældet med de fleste sikrede lån i det traditionelle rum, er dette baseret på LTV for det underliggende aktiv.

Lad os f.eks. Sige, at du har 1 BTC. For enkelheds skyld antager vi, at den aktuelle værdi af BTC er € 10.000. Bankera Loans tilbyder en LTV på op til 75% på sine kreditlinjer, hvilket betyder at du maksimalt vil kunne låne € 7.500 (75% af € 10.000).

Trin 2: Indsæt din sikkerhed

Når du har besluttet, hvor meget du vil låne, skal du deponere din sikkerhed. Dette vil altid være i kryptokurrency, og den specifikke mønt, du kan bruge, afhænger af den lånepakke, du vælger.

Ikke desto mindre fungerer indbetalingsprocessen meget på samme måde som en tredjeparts kryptovaluta-udveksling, for så vidt du bliver nødt til at overføre mønterne til din unikke Bankera Loans-tegnebogadresse. Når pengene er ankommet, kan du begynde at trække din kreditgrænse ned.

Trin 3: Træk dine lånekasser tilbage

Det er vigtigt at bemærke, at du ikke er forpligtet til at begynde at trække din Bankera Loans kreditgrænse. Tværtimod, hvis du beslutter dig længere nede på linjen, at du ikke længere ønsker at låne noget, kan du blot trække din sikkerhed tilbage.

Når det er sagt, har du mulighed for at trække lånefondene ned i fiat-valuta eller kryptokurrency. Hvis du vælger sidstnævnte, skal du have en bankkonto, der er denomineret i euro.

Så snart du begynder at trække din kreditlinje ned, vil der blive anvendt renter på det beløb, du låner.

Hvordan tilbagebetaler jeg min kredit?

Du skal mindst tilbagebetale rentebeløbet hver måned. Dette skyldes den samme dato, hvor du trak pengene ud, om end en måned senere.

Med hensyn til betalingen har du igen to muligheder. For dem, der ønsker at holde fast i fiat-valuta, kan du foretage dine tilbagebetalinger via din europæiske bankkonto. Du skal bekræfte din identitet, før du kan gøre dette.

Bankerakurser

Alternativt kan du tilbagebetale renterne med en understøttet kryptokurrency.

Tage til efterretning; Du skal også holde øje med værdien af ​​din sikkerhed. I modsætning til traditionel lånesikkerhed, der er denomineret i fiat-valuta, vil dine cryptocurrency-beholdninger gå op og ned i værdi. Som sådan risikerer du at få din sikkerhed likvideret, hvis LTV på dit lån når 90% eller mere.

Hvis dette er tilfældet, vil Bankera Loans sandsynligvis forsøge at sælge din sikkerhed i det åbne marked for at dække det, du skylder. Som sådan tilrådes det, at du supplerer din sikkerhedsposition for at sikre, at dine midler ikke afvikles.

Finansieringspakker til Bankera-lån

Bankera Loans tilbyder tre forskellige lånepakker – som hver har forskellige renter.

Her er nedturen af, hvad du har brug for at vide.

Laveste priser:

For at modtage de laveste renter på din kreditlinje skal du holde LTV på 25% mindre. Ved at gøre dette får du 6,95% for at låne € 5.000 eller mere og 8.95% for lån på mellem € 1.000 – € 5.000.

Lån på under € 1.000 tiltrækker renter på 10,95%

Du har mulighed for at deponere din sikkerhed i BTC, ETH, XEM eller DASH.

Mest populære:

 Hvis du har brug for et LTV-forhold på mellem 25% og 50%, skal du betale en højere rente. Lån under € 1.000 koster 13,95%, mens lån på € 5.000 eller derover koster 9.95%.

Hvis du låner mellem € 1.000 og € 5.000, vil det koste dig 11,95% i renter. Tage til efterretning; kan du kun indbetale BTC eller ETH, hvis du vælger denne pakke.

Maks. LTV:

Hvis du har brug for at låne et LTV-beløb, der ligger mellem 50% på 75%, betaler du de højeste renter, der tilbydes af Bankera Loans.

Lån på under € 1.000 koster 16,95%, mens lån på mellem € 1.000 og 5.000 € koster 14,95%.

Endelig tiltrækker lån på € 5.000 eller mere en rente på 12,95%. Endnu en gang skal din sikkerhed betales i enten BTC eller ETH.

Uanset hvilken pakke du vælger, kan du låne mellem € 25 og € 1 million og vælge at modtage dine lånemidler i kryptokurrency eller euro.

Kunde support

Kundesupport hos Bankera Loans er tilgængelig døgnet rundt via live chat eller e-mail.

Dommen?

Sammenfattende er Bankera-lån en bemærkelsesværdig mulighed, hvis du ønsker at låne mellem € 25 og € 1 million, og du er glad for at stille dine cryptocurrency-beholdninger op som sikkerhed.

Mens de laveste renter er forbeholdt dem, der ønsker et LTV-forhold på 25% eller derunder, kan platformen lette lån på op til 75%.

Det mest attraktive salgsargument for Bankera-lån er, at du har mulighed for at få pengene overført til din euro-denominerede bankkonto eller via kryptokurver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me