Square Cash-app: Bitcoin-omzet bereikt $ 65 miljoen in Q1 2019

Square Cash-app

Silicon Valley Payments Power Square heeft zijn Aandeelhoudersverslag Q1 2019 deze week en onthulde dienovereenkomstig dat zijn bitcoin-inkomsten sinds het vorige kwartaal een tastbare zegen zagen.

Square lanceerde voor het eerst een bitcoin koopt en verkoopt bèta in het najaar van 2017 via de Cash-app van het bedrijf voordat het de service aan de overgrote meerderheid van zijn gebruikers openstelde begin 2018. Sindsdien is de app steeds populairder gebleken bij Bitcoiners en heeft het zijn bitcoin-inkomsten groeien constant in natura.

Square Cash-app

Volgens het Q1-rapport genereerde Square $ 65,5 miljoen USD aan bitcoin-inkomsten in de eerste drie maanden van 2019 – een stijging van 25 procent ten opzichte van de $ 52,4 miljoen aan bitcoin-inkomsten van het bedrijf in Q4 2018.

Evenzo bedroegen de bitcoin-kosten van Square in het eerste kwartaal $ 64,7 miljoen, wat betekent dat het bedrijf ten noorden van $ 830.000 aan winst in BTC-winst over het kwartaal binnenhaalde – een stijging van ongeveer 80 procent ten opzichte van de winstmarge van $ 490.000 in het voorgaande kwartaal..

Het is vermeldenswaard dat dit ook allemaal retailklanten zijn.

Geen enkele persoon maakte meer dan 0,2% van de Bitcoin-aankopen van Q1 2019 uit.

Square beperkt alle klanten tot $ 10.000 aan Bitcoin per week.

– Kevin Rooke (@kerooke) 1 mei 2019

Die groei laat zien dat de start van 2019 duidelijk veelbelovend was voor de bitcoin-activiteiten van Square. Vorig jaar verzamelde de stijgende financiële dienstverlener $ 166 miljoen aan BTC-inkomsten, dus het bedrijf heeft al bijna 40 procent van dat bedrag geproduceerd in Q1 2019.

Met name als gevolg van de limiet van $ 10.000 per week aan bitcoinaankopen van de Cash-app, zijn particuliere crypto-investeerders degene die de acute groei aandrijven..

“Geen enkele persoon maakte meer dan 0,2% van de bitcoin-aankopen van Q1 2019 uit”, merkte techcommentator Kevin Rooke op Twitter op..

Als de BTC-verkopen op Square Cash de huidige groeipercentages behouden, zal tegen de volgende Bitcoin-halvering (mei 2020) ongeveer 2 BTC worden gekocht op Square Cash voor elke nieuwe BTC die wordt gedolven. pic.twitter.com/GPxXhaGK15

– Yassine Elmandjra (@yassineARK) 1 mei 2019

In de nasleep van de publicatie van het rapport, benadrukte ARK Invest crypto-analist Yassine Elmandjra ook dat als de Bitcoin-verkoop van de Cash-app doorgaat op hun huidige traject, “ ongeveer 2 BTC zal worden gekocht [via Square] voor elke nieuwe BTC die wordt gedolven. ”

Geen slechte positie om in te zitten voor een onderneming die vorig jaar serieus begon met het omarmen van bitcoin-handel. Toch verbleekt de bitcoin-inkomsten van Square nog steeds in vergelijking met de fiat-kant van de activiteiten van het bedrijf, die in het eerste kwartaal van dit jaar meer dan $ 650 miljoen opleverden..

Square CEO Jack Dorsey heeft zichzelf gevestigd als Pro-Crypto

Als CEO van zowel Twitter als Square heeft Jack Dorsey een aanzienlijk sociaal en financieel kapitaal. In de afgelopen maanden is hij een lieveling geworden van de cryptoverse vanwege zijn steeds directere toenadering tot bitcoin.

Dorsey maakte afgelopen voorjaar voor het eerst opschudding in de ruimte toen hij aan The Times verklaarde dat hij geloofde dat bitcoin de valuta van de toekomst was:

“De wereld zal uiteindelijk één munt hebben, het internet zal één munt hebben. Persoonlijk geloof ik dat het bitcoin zal zijn. [Het zou] waarschijnlijk meer dan tien jaar duren, maar het zou sneller kunnen gaan […] Het is traag en kostbaar, maar naarmate meer en meer mensen het hebben, verdwijnen die dingen. Er zijn nieuwere technologieën die voortbouwen op blockchain en deze beter benaderbaar maken. “

In diezelfde periode droeg Dorsey met name bij aan een startkapitaalronde voor Lightning Labs – de organisatie onder leiding van Elizabeth Stark die het Lightning Network ontwikkelt, de voorgestelde tweedelaagsschaaloplossing voor Bitcoin..

Eerder dit jaar nam Dorsey zelfs deel aan de “Lightning Torch” -campagne, waarbij Lightning-gebruikers een relay-achtige bitcoin-factuur over de hele wereld stuurden. De CEO van Twitter stuurde de figuurlijke fakkel naar Stark van Lightning Labs.

Cool voorbeeld van #BitcoinTwitter experimenteren op het Lightning Network.

&# 128293;

⚡️Torch ontvangen, nu doorgegeven aan @starkness! #LNtrustchain https://t.co/YVMAv62fCN

– krik &# 127757;&# 127759;&# 127758; (@jack) 5 februari 2019

In februari evangeliseerde Dorsey ook bitcoin op Joe Rogans extreem populaire gratis podcastserie, The Joe Rogan Experience, waar hij BTC noemde als de eigen valuta van internet..

De Twitter- en Square-maestro maakten ook furore in maart toen hij de oprichting aankondigde van Square Crypto, een nieuwe crypto-tak van het betalingsbedrijf dat zich zal richten op het ontwikkelen van gratis open-sourcebronnen voor het cryptocurrency-ecosysteem.

“Werk waar u ook bent, rapporteer rechtstreeks aan mij, en we kunnen u zelfs in bitcoin betalen”, zei Dorsey.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me