Venlige annoncer: En decentraliseret reklameplatform for annoncører og udgivere

KindAds

Hvis der er en ting, der forstyrrer os alle – er det at skulle se på irrelevante annoncer, der næsten ikke giver nogen værdi i forhold til vores personlige interesser. På bagsiden er dette også et smertepunkt for dem, der er involveret i reklamepladsen, ikke mindst fordi værdifulde ressourcer spildes på irrelevante målgrupper..

Når det er sagt, holdet på Venlige annoncer hævder at have fundet en enkel løsning i form af en decentraliseret blockchain-protokol, der “forbedrer, hvordan udgivere og annoncører engagerer sig online.”

KindAds

Hvis du er interesseret i at finde ud af mere om, hvordan Kind Ads fungerer, det problem, de ønsker at løse, og hvordan de har til hensigt at gøre det – skal du læse vores fulde guide.

Hvad er venlige annoncer?

Det overordnede koncept med Kind Ads er at bygge bro mellem annoncørerne og onlineudgivere – efterfølgende give en løsning på den løbende hindring, som hverdagens forbrugere står over for, når de er vant til irrelevante reklamer.

Selvom dette selvfølgelig er frustrerende for webbrugere selv, er spørgsmålet om irrelevante annoncer også et stort problem for både annoncører og udgivere. Med hensyn til førstnævnte er dette direkte knyttet til reklamebudgetter, for så vidt ressourcer spildes ved at vise annoncer til de forkerte mennesker.

Og de tidligere – onlineudgivere ønsker ikke, at deres læsere skal generes af irriterende og irrelevante annoncer, der ikke tjener noget formål for deres publikum.

Det er dog vigtigt at bemærke, at teamet hos Kind Ads søger at tage tingene et skridt videre. I stedet for udgivere, der viser påtrængende annoncer på hele deres websted, fremmer Kind Ads også mere effektive kanaler som push-underretninger, e-mail og chat.

Desuden – og som vi vil dække mere dybtgående i afsnittet nedenfor, bliver hele økosystemet lettet af blockchain-teknologi. Især fungerer den incitamentsbaserede Kind Ads-platform oven på Ethereum-blockchain komplet suppleret med sit helt eget native ERC-20-token, kendt som Kind Token.

Hvordan fungerer venlige annoncer?

I sin mest basale form tillader Kind Ads annoncører og online-udgivere at engagere sig direkte via Kind Ads-hubben. Effektivt vil online-udgivere – såsom blogs, nyhedsplatforme og meningssider – have mulighed for at liste deres websted på Kind Ads.

Dernæst vil de involverede i den digitale reklamearena være i stand til at sortere udgivere efter relevans og målmarked. For eksempel vil et firma, der ønsker at reklamere for deres nyligt lancerede AI-baserede videokonsol, søge online-udgivere, der opererer i netop denne niche. Dermed kan annoncører være sikre på, at deres produkt og / eller service markedsføres til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Selvom ovennævnte matchingssystem er effektivt i sig selv, er processen overflødig, hvis annoncører ikke er i stand til at validere styrken, troværdigheden og værdien af ​​den pågældende onlineudgiver. Ellers kan udgivere potentielt snyde Kind Ads-systemet ved blot at oprette domæner af lav kvalitet, der i Googles øjne er næsten værdiløse..

Det er her Kind Ads-scoringssystemet hjælper.

Venlige annoncescoringssystem

Kort sagt har Kind Ads-scoringssystemet til formål at verificere troværdigheden hos onlineudgivere, der søger at samarbejde med digitale reklamefirmaer. Scoresystemet – som er baseret på den underliggende blockchain-protokol, gør det muligt for Kind Ads at rangere udgivere ved autonomt at evaluere domænes legitimationsoplysninger.

Dette vil se på en række nøglefaktorer, såsom domænes autoritet, levetid og specifikke niche – som alle kan verificeres uafhængigt af tredjepartsplatforme såsom Google Analytics.

Når annoncørerne har adgang til deres valgte nichedomæner, kan de træffe en beslutning baseret på platformens Kind Ads-score – efterfølgende sikre, at deres marketingressourcer bliver brugt på den mest effektive måde.

Da blockchain-protokollen løbende kan vurdere udgiverens Kind Ads-score, drager annoncører fordel af pålidelig og opdateret information på ubestemt tid.

Incitamentering

Det overordnede målmarked for Kind Ads er annoncører og onlineudgivere af høj kvalitet. Det vil dog ikke være let at tiltrække interessenter til platformen, ikke mindst fordi det digitale reklameplads er enormt konkurrencedygtigt. Når det er sagt, tilbyder teamet hos Kind Ads en række incitamenter til at tiltrække både annoncører og udgivere i alle former og størrelser.

Annoncører

Set fra reklamevirksomhedernes perspektiv kommer Kind Ads-platformen uden gebyrer. Tværtimod – og som pr Venlige annoncer whitepaper i sig selv vil traditionelle tredjepartsformidlere typisk opkræve et beløb på omkring 30%. I denne forstand kan annoncører, der i stedet vælger Kind Ads-modellen, spare et betydeligt beløb.

Markedsplads

Visning af KindAds Marketplace for Advertisingers

Ud over at blive matchet med relevante udgivere i høj kvalitet med en verificerbar Kind Ads-score, vil annoncører også have fordel af at have direkte adgang til flere udgivere på en fuldstændig gennemsigtig måde. Dette fjerner effektivt behovet for at bruge tjenester fra tredjepartsmæglere, såsom Google Adwords.

Forlag

Udgivere, der bruger Kind Ads-platformen, vil også være vant til en række fordele. Først og fremmest kan udgivere sikre, at reklamer tilknyttet deres websteder er af høj kvalitet og måske vigtigst af alt – relevante. Manglende opfyldelse af dette mål kan føre til evigvarende omdømmeskader.

For det andet står udgivere for at beholde en meget større andel af de annonceindtægter, som deres respektive platforme genererer. Faktisk distribuerer Kind Ads 75% af alle dollarbaserede annonceindtægter direkte til udgiveren.

Det er også vigtigt at bemærke, at udgivere afstemmer deres effektivitetsrapporter hver dag. Dette betyder, at alle respektive betalinger – som er allokeret i platformens oprindelige Kind Token – betales hver dag.

Udgiverprofil

Opsætning af din udgiverprofil

Slutbrugere

Slutbrugere har chancen for at optjene Kind Tokens, når de giver udgivere yderligere rettigheder til at markedsføre annoncer direkte til dem. I denne forstand belønnes daglige internetbrugere for at se annoncer, der er relevante for deres individuelle interesser.

I sidste ende giver dette hver interessent mulighed for at drage fordel af at engagere sig i et gennemsigtigt reklamemiljø. Hvis slutbrugere ikke længere vil se annoncer via Kind Ads-økosystemet, kan de til enhver tid fravælge dem.

På bagsiden tilskynder dette yderligere udgivere og annoncører til kun at deltage i kampagner af høj kvalitet med henblik på at reducere den hastighed, hvormed slutbrugere fravælger Kind Ads-økosystemet.

The Kind Token

Kind Token blev oprettet for at drive Kind Ads-økosystemet. Det kan bruges af annoncører til at betale for nye kampagner samt til at belønne onlineudgivere for at lette annoncerne på deres platform.

Desuden leveres Kind Ads-platformen også med en Tokenized Rewards Pool. Finansieret ved at tage de resterende 25% fra udgiverindtjeningen, bruges puljen til yderligere at tilskynde interessenter, der er involveret i platformen.

KIND Token

Konklusion

Sammenfattende har teamet bag Kind Ads skabt en reel løsning på det stadigt voksende problem med irriterende og irrelevante online-annoncer. Den underliggende blockchain-protokol har potentialet til at bedømme udgivere – såsom blogs og nyhedsportaler, baseret på deres legitimationsoplysninger.

Dette giver igen annoncører mulighed for kun at samarbejde med legitimt relevante platforme – i et fuldt gennemsigtigt miljø. Fra udgiverens perspektiv kan de ikke kun sikre, at de beskytter deres websted mod trusler fra ikke-relevante annoncer, men de vil også beholde en langt større andel af deres annonceindtægter.

Endelig og måske vigtigst af alt vil webstedsbrugere også være i stand til at drage fordel af Kind Ads-økosystemet, for så vidt de tjener Kind Tokens, når de tillader annoncører at præsentere relevante annoncer. Alt i alt, selvom konkurrencen er ekstremt hård i den sektor, som Kind Ads har til formål at revolutionere, har de en platform, der potentielt kan gavne alle involverede parter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me