Vejledning til Uniworld Ecosystem: Tech For a New Era of AI & Blockchain

Uniworld er en inkluderende AI & Blockchain-økosystem med visionen om at bringe teknologier tættere på menneskers liv og hæve levestandarden overalt.

For at nå sine mål leverer Uniworld state-of-the-art infrastruktur og højteknologiske applikationer og løsninger, som konstant undersøges, udvikles og renoveres af Unilab DAO Network.

Gruppen er en international organisation grundlagt i 2013 og er aktiv over hele verden med aktiviteter i Japan, Canada, Singapore, Ungarn, Polen og Vietnam.

I øjeblikket er Uniworlds hovedbase i Singapore med den lovlige forretningsregistreringslicens certificeret af øbyens myndighed. Singapore er et godt sted for enhver form for blockchain-udvikling og tilbyder en rig talentpool samt intelligente investorer.

Indtil videre har Uniworld fokuseret på 2 vigtige produktlag:

  • Kerneprodukterne i Uniwolrd består af 2 hovedkomponenter, som er Unichain (en intern blockchain-teknologi, der er i stand til bredt at udvide anvendelsesområdet for blockchain-brug) og Unibot (en AI-platform med dyb selvlæringsevne).
  • Takket være gennemførelsen af ​​de ovennævnte 2 kernelag har Uniworld studeret og produceret en række praktiske produkter, hvoraf den ene kaldes Unime. Dette produkt kombinerer karakteren af ​​Unichain og Unibot. Specifikt danner Unime en bro, der forbinder mennesker med et smart samfund.

Flere innovationer fra Uniworld kommer

I den meget nær fremtid planlægger Uni-gruppen at skaffe midler fra blockchain-samfundet ved at udstede mønten Unicash (UNW), som kan bruges til alle transaktioner i dets økosystem.

For at få sig til at skille sig ud sammenlignet med andre tjenester, der bruger tokens og tilbyder whitepapers, har Uniworld afsluttet opbygningen af ​​et separat mainnet for at ernære “deres egen mønt Unicash / UNW som den oprindelige kryptokurrency i UniWorld.io Ecosystem.”

Flere oplysninger om Uniworld-økosystemet kan være fundet lige her.

Lær mere om UniChain

UniChain er en unik blockchain-platform, der anvender den nyeste teknologiske generation af BC 4.0 i sine funktioner, såsom “TPS op til millioner, cross chain, multichain” med hastighed og effektivitet.

I øjeblikket tillader UniChain brugere at oprette en UNI-tegnebog for at få en belønning på 5 UNW og opleve øjeblikkelige transaktioner. Transaktionshastigheder på blockchain-netværk kan være langsomme, og øjeblikkelige transaktioner ville være et stort salgsargument for platformen.

UniChains specifikationer er imponerende – fra antallet af transaktioner pr. Sekund (TPS), blokeringstid, bekræftelsestid og så videre.

Mens de fleste kryptokapitalindsamlinger lanceres med tokens og ikke et mainnet, adskiller UniChain sig for at færdiggøre sit eget mainnet i april 2020. Virksomheden håber, at det vil styrke sin evne til at udvikle “grundlæggende værktøjer til at opbygge en token, sidekæde på hovednetværket ”.

Hvis du gerne vil tilmelde dig en konto lige nu bare klik her.

Lidt om Unibot

Unibot er en kunstig intelligens (AI), der understøtter smart browsing ved at producere AI-bots. Ansøgninger om Unibot kunne findes i både den kommercielle og indenlandske sektor.

Bygning af broer med unime

Unime er designet til at være en bro, der bringer mennesker til en verden, der har et smart samfund. Unime 1.0 uden tilstedeværelse af tegnebøger og AI-bots er nu tilgængelige til download fra Google Play butik, mens en ny opgradering med integrationen af ​​kryptotegnebøger og bots forventes frigivet inden udgangen af ​​juli i år.

På samme måde som SIGNAL-platformen er Unime designet til meget sikret opkald og sms’er uden nogen bekymring for intervention fra en tredjepart. Unimes platform, der er integreret med 3 andre, er i stand til at udføre flere opgaver samtidigt.

Unime kan være et gennembrud, når det kommer til at forbedre brugernes komfort og bringe nye teknologier tættere på det virkelige liv. Det er også en dør, der åbner for nye handlende til kryptomarkedet. Uniworld har gjort et stort arbejde med at etablere et økosystem, der dækker næsten alt fra “børser, tegnebøger, otc, dapp, ren blockchain …”

Et aktivt fællesskab

Fordi gruppen forstår offentlighedens sult efter måder at få adgang til information, har Uniworld udviklet flere kommandokanaler, fra sin officielle hjemmeside til populære sociale netværk, såsom Telegram, Youtube, Twitter og Github.

Uniworld kommunikerer også sine medlemmer ved ofte at opdatere hotte emner på bitcoin eller sin egen nyhedsside.

Brugere kan også dele deres ideer med gruppen via supportkanaler. Uniworld har et virksomhedsregistreringsnummer Singapore, som hjælper med at demonstrere, at det er oprigtigt med at levere værdi og innovation.

Unicash og lanceringen af ​​præ-salg

Unicash kommer snart, og der er måder at deltage i pre-lanceringen og lanceringen af ​​tokenet. Her er nogle detaljer, hvis du er interesseret i at få et forspring på salget.

Specifikationer og registrering

Unicash (UNW) er Uniworlds egen mønt, der fungerer på samme måde som andre eksisterende kryptovalutaer. Møntens samlede forsyning kan ikke udvides med 1 milliard UNW.

Lige nu er al information relateret til Unicash præ-salg, privat salg og offentligt salg afsløret, så investorer kan deltage, hvis de vælger at gøre det.

Officielt er UniChain-platformen ansvarlig for den oprindelige cirkulation af Unicash med et frigivet beløb på 300 millioner UNW. Den private salgspris er $ 0,15 pr. Enhed, det tildelte antal er 5% svarende til 5.000.000 UNW, og oplåsningstakten er 17% pr. Måned.

Forsalg og offentligt salg vil have et maksimalt volumen på henholdsvis 12.200.000 UNW og 240.000.000 UNW svarende til 1,22% og 24% af den samlede forsyning.

Enhedsprisen i perioden før salg er ca. $ 0,24, og oplåsningstakten er 17% / måned, mens det offentlige salg tilbydes til $ 0,34 / UNW og vil blive låst op til 50% om måneden.

Enhver erhvervsdrivende fra hele verden kan starte nu ved at registrere en konto på:

https://accounts.uniworld.io/

Du bliver nødt til at oprette en ny UNI-tegnebog, der fungerer på samme måde som andre blockchain-platforme, såsom blockchain.com eller TRUST.

Unicash detaljer før salg

Unicash-tokens tilbydes tidligt til en attraktiv pris. Forsalgsrunden er opdelt i 3 sessioner, der finder sted den 28. juli, 30. juli og 1. august.

De første købere får den mest konkurrencedygtige pris på $ 0.22 / UNW i 1. runde og stiger op til $ 0.24 og $ 0.26 pr. UNW i de næste 2 runder.

Der frigøres et specifikt beløb, som vil være omkring 2 millioner UNW ved 1. præ-salg, hvor antallet til 2. og 3. runde stiger til 4 millioner og 6 millioner UNW.

Cirka 40% af Unicash forventes at blive distribueret i Uniworld-økosystemet, mens 25% vil blive spredt gennem det offentlige salg. Andre proportioner tildeles projektteamet (12%) til markedsføring (10%), R&D (8%), rådgiver (3%) og privat salg (2%).

Den eneste måde at købe Unicash på er at bruge Binance-mønt (BNB). BNB er let at købe på Binance eller andre børser, der understøtter tokenet.

Uniworld tilbyder også et fantastisk henvisningsprogram, der belønner en vellykket henvisning med yderligere 5% af UNW. Der er 3 forskellige placeringer (VIP1, VIP2, VIP3) for at belønne folk for at anbefale projektet til folk, de kender.

Lær mere om præ-salg, eller den tilknyttet program.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me