Top Crypto Gaver til feriesæsonen 2020

Crypto Gaver

Kryptoøkonomien er blevet bullish igen for første gang i år, og den opvarmning er kommet lige i tide for, at ferieshopping-sæsonen 2020 ankommer i fuld styrke.

Som sådan er kryptocentriske gaver helt sikkert efterspurgte i år. Hvis det er en rute, du er interesseret i at udforske for nogen, her er en liste over ideer til gaver, der får mange kryptobrugere til at smile.

Holder det simpelt? Prøv Crypto Socks

Ved din ven er interesseret i krypto, men det handler om det?

Nogle kryptotema-sokker ville helt sikkert være et hit, og deres lille størrelse gør dem til ideelle “strømper”. Sørg for at tjekke crypto merch brand Kryptoez hvis du har brug for et sted at komme i gang.

Billede via Kryptoez

Top Crypto-bøger

Hvis du har en kryptovaluta-aficionado i dit liv, er chancerne for, at de er hooked på at lære mere om krypto. Jeg vil anbefale følgende bøger til alle Bitcoin- og Ethereum-fans.

Bitcoin:

Ethereum:

Kan ikke gå galt med hardware-tegnebøger

Det er en tilbagevendende ting hver feriesæson nu, men det er stadig sandheden, at hardware-tegnebøger er en af ​​de bedste gaver til cryptocurrency-brugerne i dit liv. Det er fordi det er den sikreste måde for almindelige brugere at beskytte deres kapitalandele på.

Det er altid rart at have backup hardware-tegnebøger også, så du kan ikke engang gå galt, hvis din tiltænkte modtager allerede har en sådan enhed. Nogle populære modeller at overveje inkluderer:

Ledger

Trezor

Alternativer

Et Axie Infinity Starter Team

En af de hurtigst voksende sektorer oven på Ethereum i år har været det ikke-fungible token (NFT) økosystem, der centrerer omkring blockchainbaseret kunst, spilaktiver, virtuelt land og mere.

Hvad angår spil, har en af ​​de tidlige stjerner i Ethereums NFT-spilvertikal været Axie Infinity, som ikke kun er populær i NFT-økosystemet, men også en af ​​Ethereums mest anvendte dApps generelt i øjeblikket.

En pæn kryptotema-gaveide, der passer til 2020, giver derfor et Axie Infinity-startteam, hvor minimumskravet til et sådant hold er 3 akser.

⛽️Gassen er lav lige nu!

Det er et godt tidspunkt at hente tre akser og starte dit eventyr!

&# 127873; https://t.co/ay4hKkbVKM

Vil du lære mere først? Tjek vores ofte stillede spørgsmål

&# 128071;&# 128071;&# 128071;https://t.co/asB4POpTb2

– Axie Infinity (@AxieInfinity) 29. november 2020

Hvis du er interesseret i at hente et startteam til en elsket eller ven denne feriesæson, skal du her gøre:

  1. Køb eller afsæt omkring $ 100 i ETH. Da det tager 3 akser at starte et hold, og Axie-gulvprisen er 0,05 ETH lige nu eller ~ $ 28 hver ved ETHs nuværende valutakurs på $ 552. En lille mængde af den ETH vil også blive brugt til at betale (dvs. som gas) for dine markedsføringstransaktioner.
  2. Naviger til afsnittet “Axie” i begge 1) det flagskib Axie Marketplace, eller 2) OpenSeas Axie Infinity Marketplace. Du er velkommen til at filtrere din søgning efter “Laveste pris” for at hoppe til de mest konkurrencedygtige priser.
  3. Vælg 3 akser, du kan lide, og gennemgå transaktionsprocessen “Køb nu” for hver.

Billede via OpenSea

På dette tidspunkt kan du opbevare Axies for den tilsigtede modtager eller oprette en tegnebog til dem og overføre NFT-aktiverne. En hardware-tegnebog ville naturligvis være den mest sikre løsning, men en browser-tegnebog som MetaMask ville også være fint for de fleste spillere.

NFT Art

Axie Infinity har været en tidlig stjerne i Ethereums NFT-spilarena. Udover spil har en anden af ​​de blomstrende NFT-økonomis hotteste sektorer imidlertid været kunstscenen, dvs. kryptokunst eller sjælden digital kunst.

Når det er sagt, hvis du ønsker at give en gave til en person, der allerede er i kryptoøkonomien og noget klogt rundt i rummet, kan et NFT-kunstværk være en smagfuld og tankevækkende mulighed.

Til at begynde med er NFT-økosystemet stadig relativt niche inden for den bredere kryptoøkonomi, så chancerne er, at du kan give din ven eller kollega deres første stykke kryptokunst (en gestus, de måske husker med glæde i de kommende år!). Plus dette ville være en gave, der fortsætter med at give, da de senere kunne være vært for dette stykke i et virtuelt galleri (f.eks. I Cryptovoxels eller Decentraland) eller sælge det senere, hvis dets værdi værdsætter.

Den gode nyhed er, at der er cryptoart tilgængelig til en række prispoint, så du behøver ikke bruge et skør beløb for at hente noget fantastisk. Hvis denne form for gaveidé er op til dig, skal du sørge for at tjekke følgende platforme:

Token skat

Det er den tid på året, hvor folk omkring krypto begynder at vende sig mod hinanden og spørge, “så hvad laver du ved dine skatter i år?”

Det skyldes, at der stadig er så mange åbne spørgsmål, når det kommer til skat og krypto, især i USA lige nu. Og den virkelighed er kun blevet forstærket i 2020 af fremkomsten af ​​nye blomstrende sektorer som DeFi og NFT’er, hvor vi begynder at se hidtil usete økonomiske aktiviteter.

Dette er alt for at sige, at mange mennesker, selv kryptoveteraner, bliver stressede over deres kryptoafgifter. Så en gave at overveje for en person, der er en krypto- eller DeFi-bruger, er medlemskab af TokenTax, en skatteopløsningstjeneste, der henvender sig til brugere, der deltager i banebrydende aktiviteter omkring cyrptoøkonomien.

Til at begynde med koster TokenTax’s grundlæggende medlemskabspakke $ 65 pr. År. En mere avanceret Premium-pakke koster $ 199 årligt og hjælper abonnenter med automatisk at spore deres DeFi-transaktioner. Derfor ville disse være gaver, der passer til folk, der aktivt bruger krypto rutinemæssigt.

Nodl One til Bitcoin

Nodl One, også kendt som “Personal Bitcoin Assistant”, er en Bitcoin suite-enhed. Det kan bruges til at køre en fuld Bitcoin-node, en Lightning Network-node, Tor og mere.

Billede via nodl.it

Har du en lidenskabelig BTC-fan i dit liv, som du gerne vil hjælpe med at tage deres Bitcoin-aktiviteter til det næste niveau? Noget som Nodl One kunne være den perfekte gave!

DAppNode til Ethereum

Ligner hvad Nodl One er for Bitcoin, den DAppNode er en hardwareenhed til alle ting Ethereum.

Billede via DAppNode

Specifikt giver “plug and play” -enheden dig mulighed for nemt at køre din egen Ethereum-node, Eth2-software og mere. Startmodellen, DAppNodeMini, går i øjeblikket til ~ $ 575.

At give krypto eller ej? Nogle overvejelser

Hvis du har været omkring krypto i et stykke tid, har du sandsynligvis gennemgået oplevelsen af ​​at give nogle mennesker lidt krypto for at få dem i gang i kaninhullet og sandsynligvis med blandede resultater.

Faktisk er det ret almindeligt, at folk glemmer deres begavede tegnebogskoder og / eller nøgler og mister deres begavede krypto for evigt.

Alt dette sagt vil du tage gavekryptering fra sag til sag. Undgå at gøre det, hvis du tror, ​​at modtageren i sidste ende ikke tager gaven alvorligt. Hvis du er tvunget, skal du kun give små mængder og bruge venlige tegnebøger som Argent, der har kontogendannelsesfunktioner!

Alternativt kan du overveje at give krypto indirekte. For eksempel afslørede et fællesskabsmedlem denne uge et julekort NFT, der kan indløses for en håndfuld billetter til Ethereum-baserede “no-loss lotto” opspil PoolTogether.

Ønsker at dele DeFi denne jul?

Et fællesskabsmedlem oprettede fysiske julekort for at dele PoolTogether-billetter!

Køb dem på Rarible: https://t.co/Dh7sObJ8ZI pic.twitter.com/da79vsLUBg

– PoolTogether (@PoolTogether_) 23. november 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me