MiL.k Alliance: En Blockchain-baseret platform til loyalitetsprogrammer

Mælk

Belønningsprogrammer er en fantastisk måde at opbygge kundeloyalitet på. Problemet er, at mange af disse hårdt tjente belønningspunkter ikke bruges. MiL.k Alliance arbejder på at bruge blockchain til at stoppe belønningspoint fra at blive spildt og sørge for, at folk har det godt med de virksomheder, de støtter.

Et belønningspunkt betragtes ikke som en valutaenhed. Med blockchain kan belønningspoint bruges på en række måder. Pointene kan byttes mod andre former for bonuspoint eller endda kontanter. MiL.k Alliance ved, at nye ideer kan være magtfulde, og det har skabt nye måder at få belønninger til at fungere for mennesker og hjælpe virksomheder med at få mest muligt ud af deres loyalitetsprogrammer.

Fordele ved MiL.k

Der er mange synergier, der findes i rejse- og gæstfrihedsbranchen. Når en person tager på ferie eller skal rejse på forretningsrejse, bruger de ikke en enkelt rejsebureau. En person kan akkumulere belønningspoint fra en række forskellige virksomheder, når de rejser.

Problemet er, at selvom en person har et antal point, kan de falde under tærsklen inden for loyalitetssystemet. MiL.k Alliance har en løsning, og den er allerede blevet vedtaget af nogle større rejsevirksomheder.

Hvad er MiL.k Alliance?

MiL.k Alliance blev officielt lanceret i 2019, og det er en blockchain-platform, der lader rejser, fritid, kultur eller andre livsstilsvirksomheder arbejde sammen for deres kunder. Ved at bruge et indbygget kryptotoken. MiL.k-brugere har en bred vifte af muligheder for, hvordan de vil bruge point.

I stedet for at blive låst i et enkelt belønningspunktsystem kan klienter bruge en kontantudvekslingsfunktion eller sende dem som gaver til deres familie og venner. Konceptet med en integreret blockchain-baseret platform til loyalitetsprogrammer kom fra Jayden Joo og Rooney Jung, de to medstiftere af MiL.k Alliance.

Med deres stærke digitale baggrund og deres ambitioner om blockchain-teknologi begyndte grundlæggerne at gøre forventningerne til virkelighed ved at oprette MiL.k Alliance-projektet. Målet med MiL.k Alliance er at sikre, at loyalitetsprogrammer fungerer, og folk får de belønninger, de fortjener.

MiL.k Alliance-funktioner

MiL.k Alliance har skabt et skalerbart system, der fungerer for alle i loyalitetsprogrammets økosystem. Derudover giver det mulighed for masser af fleksibilitet i, hvordan point bruges eller byttes mod andre værdifulde ting.

Her er nogle af hovedfunktionerne i MiL.k Alliance-platformen:

To-type tokensystem

MiL.k Alliance-platformen har to slags digitale aktiver – Brand Token og MiL.k Coin.

Her er hvad de gør:

  • Brand Token er repræsentativ for de kilometertal, der oprindeligt blev tilbudt af servicevirksomheder
  • MiL.k Coin er betalingsmetoden for Brand Tokens på platformen

MiL.k Alliance-platformen giver kunderne mulighed for at bruge MiL.k Coin (valuta) til at handle for Brand Tokens (produkter).

MiL.k Coin vil være den eneste handelsmulighed til at foretage transaktioner i Brand Tokens og vil fungere som den eneste måde at kombinere kilometertal og gøre dem til valuta på sin platform.

Når en person tjener kilometerpoint, symboliserer systemet dem for at udvide tilgængeligheden af ​​kilometertal. Det vil også tilbyde andre fordele for brugere, såsom rabatter eller andre incitamenter, da virksomheden udvikler nye partnerskaber.

Multi-Blockchain-system

Som en integreret platform opretter MiL.k Alliance forskellige blockchains til MiL.k Coin og hver Brand Tokens. Da der ikke vil være nogen overlapning mellem de to blockchains, bør problemer med informationsbeskyttelse, systemets pålidelighed og effektivitet helt undgås.

Globalt netværk

MiL.k Alliance har allerede indgået et samarbejde med fire virksomheder, der er aktive i den sydkoreanske rejsebranche. Platformen integrerer kilometertal for praktiske ting som flyselskaber, indkvartering, shopping og transport.

Med flere virksomheder, der deltager i MiL.k Alliance, får klienter bedre måder at bruge deres belønningspoint på. Virksomheder drager også fordel af deres deltagelse, da klienter får meget lettere ved at bruge belønningspoint og sandsynligvis vil favorisere virksomheder, der er inden for Alliancen.

MiL.K Alliance Fordele

For brugere er sikkerhed en af ​​de største bekymringer, når det kommer til at bruge enhver form for online værdilagringssystem. Tokenisering af loyalitetspoint gennem blockchain vil gøre brugerens transaktioner mere sikre og tilbyde en åben oversigt over transaktionerne til alle i økosystemet.

MiL.k Alliance-brugere har masser af muligheder for at udbetale kilometertal, før de ikke længere er gyldige. Når kunder er tilfredse med deres belønningspoint, er alle i systemet i en bedre position.

Platformen er nem at bruge og kan bruges uden specifik blockchain-ekspertise. Kunder kan bruge det til at administrere, tilføje og handle belønningspoint. Alt hvad de skal gøre er at installere MiL.k-appen og begynde at samle belønningspoint.

Mange kunder ville ikke engang vide, at de bruger blockchain, hvilket vil hjælpe virksomheden med at opretholde en god brugeroplevelse.

En større pool skaber potentiale på hovedet

MiL.k Alliance arbejder på at skabe en pulje af kundedeling, hvor servicevirksomheder kan samarbejde og udnytte deres samlede kundebase. Virksomheder bruger mindre på at opbygge deres eget kilometertal med hjælp fra MiL.k Alliance’s blockchain.

Ikke alene kommer poolens fælles karakter til gode for kunder, men mindsker også byrden for servicevirksomheder på mange måder. Revisioner er meget lettere, og det er mere sandsynligt, at de vælges, hvis de er i puljen.

Da MiL.k Alliance er en platform med flere tilslutningskæder, kan hver servicevirksomhedspartner have en separat blockchain. Dette sikrer, at kundeoplysningerne for hvert servicevirksomhed ikke lækkes til andre virksomheder eller uden for netværket.

Nye partnerskaber

For nylig har MiL.k Alliance gjort det udvidet sit netværk ved at tilføje Shinsegae Duty Free til sin liste over partnere. Det har allerede partnerskabsaftaler med Yanolja, Delivery Car og Seoul Airport Limousine.

CEO Cho Jung-min kommenterede, “En ny partner i den toldfrie butik, Shinsegae Duty Free, er et væsentligt element for rejser til udlandet … Vi kan skabe synergier mellem tjenester, da vi kan dele kunder, der ønsker at nyde rejse og fritid, såsom Yanolza, Dilka og Seoul Airport Limousine, som allerede har tilsluttet sig mælk. Brugere kan også bruge toldfrie varer gennem mælkeplatformen. Du kan udføre en række forskellige aktiviteter, såsom køb. ”

Masser af muligheder i rejsesektoren

MiL.k Alliance har nogle klare fordele i forhold til andre platforme, der håndterer loyalitetsprogrammer, og det kan muligvis udvides til en sektor, der er klar til at blive rykket op.

Rejsebelønningspoint kan tilføje sig hurtigt, og blockchain er en fantastisk måde at holde styr på, hvor mange point en person har optjent. Med MiL.k Alliance tilføjes evnen til at udveksle disse point til mixet, hvilket gør det til en fremragende mulighed for alle, der kan deltage.

At give folk magten til at bruge deres belønningspoint på det bredere marked er helt sikkert populært, og det bør også tiltrække nye rejsetjenesteudbydere. Mange virksomheder ønsker at bruge blockchain, og MiL.k Alliance gør det meget nemmere at skifte til blockchain.

Hvis du vil lære mere om, hvordan du bruger MiL.k Alliance til din virksomheds loyalitetsprogram, eller hvis du vil downloade appen, Klik bare her for at besøge MiL.k Alliance-webstedet. Virksomheden har tydeligt identificeret en kæmpe mulighed og er godt placeret til at gøre en stor forskel i, hvordan loyalitetsprogrammer bruges globalt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me