Kryptium: Bringer decentraliseret P2P-væddemål til Blockchain

Kryptium

Onlinespil er en meget rentabel forretning med mange penge, der tjenes af de store centraliserede virksomheder, der udøver kontrol over branchen.

Kryptium er en ny platform og dApp, der giver folk fra hele verden mulighed for at oprette forbindelse og foretage indsatser. Der er ingen centraliseret odds-maker eller ‘house’, så det er muligt for enhver at foretage eller tage væddemål med Kryptium dApp.

Spil er en af ​​de mest regulerede virksomheder på jorden. Selv at lave et mindre væddemål med en ven er det ikke muligt at gøre lovligt de fleste steder, hvilket efterlader branchen i hænderne på nogle få store aktører (godt forbundne virksomheder).

Kryptium

Kryptium sigter mod at ændre den måde, hvorpå væddemål kan ske over internettet.

I stedet for at beskæftige sig med et firma, der tjener penge på al indsatsen, lader Kryptium folk bruge nogle af verdens mest populære kryptoer til at satse direkte med hinanden. At lave P2P-væddemål uden en mellemmand er en ny idé & det kunne være starten på nogle store ændringer i spil.

Kryptium giver dig mulighed for at lave P2P-væddemål med Cryptos

Et af de mest magtfulde aspekter af kryptokurver er deres evne til at forbinde mennesker direkte. Kryptium har aflyttet dette for at oprette en app, der giver folk mulighed for at lave begivenhedsbaserede indsatser på næsten enhver begivenhed, de ønsker: fra typiske sportsvæddemål til fantasispil, til væddemål med dine venner om, hvordan Game of Thrones vil ende.

Der er allerede mange væddemålssider derude, der giver dig mulighed for at spille med dine kryptoer. Kryptium er slet ikke et hasardspil. Kryptium er ikke en oddsproducent, og virksomheden har heller ikke indflydelse på, hvordan folk, der bruger Kryptium dApp, vælger at satse.

Kryptium ligner meget et torrent-program, der forbinder jævnaldrende over internettet og lader dem nyde begivenheder med indsatser. Alt hvad du behøver, er noget Ethereum til at bruge dApp, men der er andre Ethereum-kompatible kryptoer, der fungerer på dApp.

Om Kryptium

Gennemsigtig P2P-væddemål

Ethereums smarte kontrakt giver Kryptium mulighed for at bringe en helt ny form for væddemål til den globale markedsplads.

Alle transaktioner, der finder sted på Kryptium-platformen, registreres på Ethereum-blockchain, hvorfor Ethereum-kompatible tokens er de eneste, der vil arbejde med Kryptiums dApp for øjeblikket.

Den gode nyhed er, at det er simpelt at bruge Kryptium.

Når du har installeret appen på din computer, skal du bare finansiere din tegnebog og din konto, og du kan begynde at satse. Processen med at finansiere tegnebogen og væddemålskontoen er ligetil, og du kan se en videovejledning, der forklarer det her:

Hvorfor satse på en P2P-platform?

På mange måder er Kryptium meget mere end en simpel P2P-bettingplatform.

En af de mest innovative funktioner, som Kryptium har introduceret, er muligheden for mennesker eller grupper til at oprette online bettinghuse, der er baseret på blockchain i stedet for en server. Når et online bettinghus er hostet på en server, er det muligt, at det bliver tvunget til at lukke ned, selvom det har gjort forretning lovligt.

Væddemålstyper

Kryptium giver folk mulighed for at satse direkte med hinanden, enten på en-til-en-basis eller som en gruppe (poolbetting). Den store opside for alle parter er, at et Kryptium-væddemål fungerer som en automatisk spærring, og at dets modparter betales direkte, når de vinder.

Ingen flere ensidige tilbud

Hvis du ser gennem anmeldelserne af andre store online-spilcentre, tager det ikke lang tid at se, at der er nogle store problemer i onlinespilverdenen. Mange af de online hasardspilssider behandler deres kunders penge, som om de er deres, og de udbetaler ikke altid gevinster rettidigt.

Den app, som Kryptium oprettede, løser dette problem direkte. Alt væddemål på Kryptium er baseret på Ethereum-smarte kontrakter, hvilket betyder, at ingen af ​​parterne kan ændre vilkårene for et væddemål, når det er aftalt at.

Enkelt sagt kan ingen af ​​parterne tilbageholde betalingen, når væddemålet er aftalt af begge parter.

Lad os sige, at du satser på en stor fodboldkamp ved hjælp af Kryptium. Når dit hold vinder, vil smart-kontrakten deponere dine gevinster på din konto. Der er ingen måde for væddemålshuset at stoppe udbetalingen, og hvis du vil have kontanter, er det let at overføre din Ethereum til en børs, der bytter den til fiat-valuta.

Hvordan det virker

En stor mulighed

Internettet gør det meget let at oprette offshore-enheder, der giver en person eller gruppe mulighed for at drive et online væddemålshus fra en jurisdiktion, der tillader sådan aktivitet. Der er et enormt marked for spil til konkurrencedygtige priser, og Kryptium gør det meget nemt at starte dit eget spilhus.

Ud over de normale begivenhedsbaserede væddemålsmuligheder kunne der være nye muligheder i områder som spelturneringer og andre markeder, der er underbetjent af de store onlinespilvirksomheder, der koncentrerer sig om nationale og internationale sportsbegivenheder.

Mens forretning fra et kendt skatteparadis normalt indbyder til mistanke fra potentielle kunder, vil Ethereums smarte kontrakter hjælpe med at forsikre hele samfundet om, at væddemålshuset vil tjene godt på de indsatser, det tager.

Stadig et voksende marked

Kryptium ser potentialet for decentraliseret online væddemål, og de arbejder på at skabe en robust platform, der kan vokse med den efterspørgsel, der er derude.

Kryptium-platformen er i stand til at håndtere næsten enhver form for begivenhedsbaseret væddemål, der findes, og virksomheden planlægger at udvide sin funktionalitet til at understøtte væddemål på begivenheder i “komplekse” markeder, såsom aktier og forex. Dette åbner et helt nyt spektrum af muligheder for Kryptium, som effektivt kan understøtte peer-to-peer binære optioner.

Funktioner

Der er mange områder, hvor Kryptiums platform kan passe ind på markeder, der ikke serveres i øjeblikket. Hvis du ville oprette en kontorpool eller satse med dine venner på populært tv eller film, er Kryptium en perfekt pasform. Det er en helt skalerbar platform, der kan gøre næsten hvad som helst i verdenen af ​​begivenhedsbaseret væddemål.

Kryptium har en god start

I øjeblikket understøtter Kryptium væddemål med EthereumClassic (ETC), Expanse (EXP), PIRL (PIRL), Callisto (CLO), Ellaism (ELLA), POA (POA), Musicoin (MUSIC) og Ethereum (ETH). Kryptium har ikke tilføjet Bitcoin (BTC) til listen, men det kan det gøre, når platformen vokser.

Selvom det kan være lidt ubelejligt, at Kryptium ikke understøtter verdens mest værdifulde krypto, er kryptorummet blevet meget mere modent. Det er meget let at bytte BTC til enhver krypto derude og derefter føje det til din væddemålskonto.

Kryptium kommer ind på et voksende marked, som hele tiden opnår en dybere markedsindtrængning. Den store, dårlige kryptovinter, der startede sidste år, ser ud til at tø op, og det kan betyde, at en anden løbetur i kryptoer snart kommer.

En ting er helt sikkert, kryptobrug er stigende, og platforme som Kryptium vil hjælpe kryptosamfundet med at udvikle konkurrencedygtige tjenester til det eksisterende fiat-system. Det faktum, at Kryptium tillader sine brugere at have en meget højere grad af sikkerhed end eksisterende væddemål, er et stort plus og burde hjælpe det med at vokse til et massivt, eksisterende marked.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me