Indigen Token Sale: Et Blockchain-projekt til bevarelse af oprindelig kultur

Indfødte

Indfødte beskriver sig selv som et blockchain-projekt for at bevare den oprindelige kultur. Indigen (IDG) er det første blockchain- og kryptokurrencyprojekt, der blev oprettet specifikt til oprindelige folk.

IDG bruger en masternode blockchain, som er meget bæredygtig som sin basis. Denne masternode blockchain sparer energi ved ikke at kræve specialiserede minearbejdere.

IDG i sig selv er en hjælpemønt, der fremmer blockchain-projekterne ved at tjene som et incitament eller belønning for dem, der bidrager til projekter. Derudover er IDG en donations- og betalingsvaluta, hvor en del af salget bliver brugt inden for Indigen-opsøgende programmer.

Indfødte

Hvad er indigen ST?

Indigen ST (IDGT) er et ERC-20-token på Ethereum-platformen. Det begyndte med en ICO i januar 2019 og er en metode til at tilføre ekstra finansiering til både opsøgende programmer og blockchain-projekter. Alle midler fra token-salget af IDGT går til opsøgende programmer, blockchain-projekter og reinvestering i fremtidige aktiviteter, der genererer indtægter. Denne sidste anvendelse muliggør Indigens fremtidige bæredygtighed.

Ledelsesteamet har ikke reserverede tokens og har ingen tokens til personlig brug. Dette følger det faktum, at Indigens hovedprioritet er at følge dets mission og vision, velgørenhedsprojekter og forretningsmål. Målet er ikke, at ledelsen skal tjene penge.

Dem, der har et påkrævet antal IDGT, modtager belønninger i form af udbytte fra fremtidige projekter. Disse belønninger udbetales ved hjælp af smarte kontrakter og udbetales i Ethereum. Der er en maksimal forsyning på 100.000.000 IDGT, hvor hver 1.000.000 IDGT repræsenterer 1 procent af de fulde aktier. Indtil det punkt når, vil IDGT-prægning forekomme efter behov.

Indigen foreslår at bruge Ethereum Wallet til Desktop, MyEtherWallet til Web, Metamask til Browser eller Coinomi til Mobile til at gemme din IDGT. Projektet tilbyder også instruktioner til at føje tokenet til en Ethereum-tegnebog, inden du køber det.

Hvornår er IDGT-tegnsalget?

Den første 10.000.000 IDGT-pris er sat til 0.0001 Ethereum pr. 1 IDGT. Der var en nytårsbonus den 1. januar 2019, hvor 1 ETH svarede til 19.000 IDGT. Forsalget begyndte den 7. januar, i hvilket tidsrum 1 ETH vil være lig med 10.000 IDGT (i et forhold på 0.0001 ETH til 1 IDGT). Derfra begynder det faktiske tokensalg den 1. februar 2019 og løber indtil 30. juni. I denne periode svarer 1 ETH til IDGT, så hver IDGT er 0.000125 Ethereum.

Når de 10 millioner IDGT fra tokensalget er solgt eller efter en børsnotering, stiger prisen på IDGT med så meget som 50 procent.

Hvad ellers skal du vide om tegnsalget?

50 procent af de midler, der indsamles fra tokensalget, geninvesteres i indkomstgenererende fremtidige projekter af Indigen. Dette er projektets metode til at sikre stabilitet i fremtiden såvel som dets måde at garantere udbytte til tokenholdere. Yderligere 25 procent vil gå til udvikling, reklame, markedsføring, messer og salgsfremmende begivenheder, erhvervelse af licenser, international ekspansion og relaterede anvendelser. De sidste 25 procent går til forretningsdrift, konsulenter, personale og ledelse, daglige og kontorudgifter, velgørenhedsprojekter og relaterede udgifter.

Hvad er indfødt BYGGET?

BYGG er et af projekterne hos Indigen, og det står for Blockchain Unabridged Indigenous Language Database. Dette projekt stammer fra ideen om, at det er vigtigt at bevare indfødte gruppers sprog, før du rent faktisk kan bevare deres kulturer og traditioner. Lanceringen af ​​BUILD i 2019 falder også sammen med FNs internationale år for indfødte sprog.

Indigen Build

BUILD involverer indsamling og forskning af oprindelige sprog, der starter i Filippinerne. Målet med dette projekt er at genoplive såvel som at bevare rækkevidden af ​​indfødte dialekter. BUILD bruger den distribuerede hovedbogsteknologi til at holde dataene, da de er uforanderlige, decentraliserede og kan registrere tidsstempler og spore historiske poster. Når dataene er på blockchain, anvender BUILD enten maskinlæringsteknologier eller AI for at muliggøre realtidsoversættelser mellem stammedialekter eller indfødte sprog. Dette bør dramatisk reducere sprogbarrierer.

Inden for BUILD kan brugere modtage IDG som priser for at bidrage til projektet. Bidrag inkluderer tilføjelse af poster til databasen og upvoting-poster.

Indigen resultater

I 1. kvartal af 2018 lancerede Indigen sin 1.0 web-tegnebog såvel som lanceringen af ​​hjemmesiden. Q2 sav Indigen Mobile 1.0 til Android, komplet med indbyggede handelsværktøjer. Q3 omfattede Indigen 2.0 Masternode Blockchain Upgrade plus migration af web tegnebøger. 4. kvartal af 2018 involverede Merchant Connect Tools og lanceringen af ​​IAM Indigen Products.

Indigen Mobile App

Indigen Road Map

I løbet af 1. og 2. kvartal i 2019 vil Indigen lancere Indigen ST (IDGT) og forberede rygraden i sit BUILD-projekt. Dette er også når Indigen tilføjer funktioner til belønning af bidragydere via IDG-tokens. Q3 og Q4 vil omfatte fortsat udvikling af BUILD sammen med forskning og dokumentation af oprindelige sprog i Filippinerne. I løbet af denne tid vil Indigen også danne partnerskaber med indfødte grupper og lancere sit Indigen IAM Scholar-program for indfødte børn.

Hvad andre projekter er i Indigens fremtid?

Indigen er også allerede brainstorming og planlægning af andre projekter. En af disse ville være et blockchain-projekt til Digital Identity. Dette er et vigtigt fremtidigt projekt, da mangel på officiel identifikation er et alvorligt problem i mange fattige nationer, især blandt indfødte befolkninger. Et Digital Identity-projekt kan hjælpe med en række situationer fra statslige tjenester til låneansøgninger til bistandsbestemmelser. Indigen overvejer også andre relaterede projekter i fremtiden, såsom et register over ejendomme, der er uforanderligt, så oprindelige folk behøver ikke bekymre sig om, at rige og magtfulde embedsmænd stjæler deres jord, svindelfri afstemning eller forsyningskædestyring.

Konklusion

Indigen er et projekt, der bruger blockchain samt kryptokurrency til at bevare og registrere kulturer og traditioner hos indfødte grupper rundt om i verden. Der er et løbende tokensalg i øjeblikket. Indigen har også allerede påbegyndt sit første projekt, BUILD, der har til formål at bevare oprindelige sprog.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me