Hvad er XAR Network? Ramme for decentraliseret finansiering på Cosmos & Fantom

XAR-netværk

Det XAR-netværk kunne være et af de værktøjer, der bruges til at skabe nye finansielle systemer over hele verden. I stedet for at arbejde som et enkelt netværk tillader XAR Network udviklere at oprette deres egne systemer og har også en innovativ indsatsmodel.

Ifølge XAR Network:

”XAR Networks offentlige kæde er et tilladelsesløst decentraliseret netværk med fokus på DeFi (decentraliseret finansiering). Baseret på Lachesis og TxFlow-protokollen, Fantom Foundation’s konsensusmekanisme tillader høj respons med næsten øjeblikkelig fuld finalitet (~ 1,2 sekunder) ved meget høj transaktionsgennemstrømning (behandling over 20.000 transaktioner pr. sekund). ”

Evnen til at opbygge lokale finansielle netværk er en fantastisk funktion, og arkitekturen, der gør det muligt for XAR-netværket at fungere, er åben for at blive tilpasset til specifikke opgaver. Nogle enheder vil muligvis bruge det til at rydde transaktioner, mens andre måske bruge det som et middel til at skabe et afkast på tokens.

XAR-netværk

XAR-netværket imødekommer behovet for ny finansiering

Langt størstedelen af ​​mennesker har enkle økonomiske liv. Tidligere et par pensionskonti er folk bare nødt til at tjene penge og opbevare i et stabilt aktiv (som en national valuta). Bitcoin blev designet efter disse linjer. Bitcoin kan udveksles med varer og tjenester og også gemmes på sin offentlige blockchain.

Desværre, når det kommer til de mere komplekse dele af det finansielle system, er et relativt simpelt monetært system ikke nok. Talrige virksomheder er dukket op for at forsøge at udfylde hullerne, men de fleste af disse løsninger indebærer modpartsrisiko.

For eksempel, hvis du vil afdække din eksponering for Bitcoin, vil dine nemmeste muligheder være med en tredjepartsudveksling. Værdien af ​​din sikring vil kun være lige så god som børsen (din modpart), og hvis du skal pantsætte Bitcoin som sikkerhed, vil disse tokens være i fare.

XAR Network tackler disse udfordringer direkte.

XAR Network forklarer:

”XAR Networks offentlige kæde giver dig mulighed for at deponere ethvert understøttet digitalt aktiv, sætte det i sikkerhed, udmønte Collateralized Stable Currency Tokens (CSCT’er) baseret på denne sikkerhedsstillelse og derefter bruge disse CSCT’er til at indsætte og optjene belønninger. Alt imens du opretholder ejerskabet af dit underliggende sikkerhedsakt. Indsats af CSDT giver dig mulighed for at modtage belønninger fra gebyrpuljen, der er proportional med din andel af de samlede CSDT-indsatser i netværket. ”

XAR Network giver brugere og udviklere mulighed for at oprette en række finansielle værktøjer med sin platform og opnå et meget højere niveau af autonomi. Hvis Bitcoin tillod folk at handle og spare uden en tredjepart, arbejder XAR-netværket med at skabe en platform, der næsten helt fjerner behovet for tredjeparter fra finansielle transaktioner..

Xar-netværk

Decentraliseret finansiering (DeFi) er fremtiden

Som den nylige opdeling af US FEDs ACH-clearing-system viser, vil ethvert system, der er afhængig af centraliserede myndigheder, være sårbart over for afbrydelser, der kan have uventede konsekvenser. Evnen til at holde aktiver og handle med dem er basen i den moderne økonomi, men disse evner falder i stigende grad under regeringernes kontrol.

Den igangværende handelskrig mellem USA og Kina har forstyrret den globale økonomi og makuleret adskillige sektorer af økonomien i begge nationer. Hvis situationen fortsætter med at udvikle sig på denne måde, kan folk begynde at stille spørgsmålstegn ved regeringernes evne til effektivt at styre handelslove.

DeFi giver mennesker, virksomheder og endda nationer en måde at omgå det eksisterende finansielle system og drive forretning over internettet. I stedet for at være bundet af et stadig mere politiseret globalt finansielt system gør DeFi transaktioner mulige uanset de involverede parter.

XAR Network er et dybt system

XAR Network har en unik indsatsfunktion, der gør det muligt at collateralisere og handle handel med understøttede aktiver. Mens platformen er ny, da support til den udvikler sig, kan dette være et meget stærkt system til finansiering.

XAR Network forklarer indsatsmekanismen:

”CSSR er den stakingmekanisme, der bruges til at øge belønningen for stakers, der deltager i sikring af XAR-netværket. CSSR giver dig mulighed for at tage ethvert understøttet aktiv, sætte det i sikkerhed, udpege Collateralized Stable Currency Tokens (CSCT’er) baseret på denne sikkerhedsstillelse og derefter bruge disse CSCT’er til at satse. Mens du opretholder ejerskabet af dit underliggende sikkerhedsstillede aktiv. Indsats giver dig mulighed for at modtage belønninger fra gebyrpuljen, der er proportional med din andel af de samlede indsatser i netværket. Disse belønninger udbetales i et stabilt valutatoken, såsom CSDT (sikkerhedsstillet stabilt dollar-token), ikke i et inflationært token som i nogle andre netværk. ”

Når et aktiv er blevet sikkerhedsstillet, betyder det ikke noget, om det fungerer på en langsom blockchain. Som CSCT kan den handles eller bruges på nogen måde på XAR-netværket. På en måde er dette system en løsning på begrænsningerne i tidligere blockchain-systemer, som Bitcoin.

Platformen giver også folk mulighed for at vinde på deres token-beholdninger uden spekulation, hvilket er et andet problem, som tokens har været udsat for.

Mange investorer ønsker ikke at spekulere med deres kontanter, bare for at modtage et afkast. Platformen, som XAR Network bygger, skaber mange muligheder for belønninger med lav risiko, hvilket kan appellere til mere konservative investorer.

Et ikke-inflationært indsatssystem

XAR Network har identificeret et af problemerne med staking og skabt en løsning. Mange mennesker tror, ​​at indsats er inflationær, og XAR Network har designet en måde, hvorpå staking kan eksistere uden at øge udbuddet af tokens. Selvom der ikke er enighed om den inflatoriske karakter af indsatsen, imødekommer XAR Networks indsatssystem denne bekymring.

Fra XAR Network:

”Indsatsen i sin nuværende form er uholdbar og inflationær. Dette betyder, at det skaber mere forsyning ud af ingenting. Hvis der i øjeblikket er 10 tokens, og inflationen er 10%, vil der være 11 tokens. Når udbuddet stiger, falder prisen. Så hvis der kun er 10 tokens, og prisen pr. Token er $ 1, er den samlede tilgængelige USD for dette token $ 10. Hvis du øger den til 11 uden yderligere ny USD-kilde, vil prisen ændre sig til $ 0,91. Dette er ufordelagtigt for tidlige indehavere, der ender med at betale mere pr. Enhed i et stigende udbud. ”

Rum for innovation med XAR Network

XAR Network opretter værktøjer, der giver folk og organisationer mulighed for at bevæge sig væk fra traditionelle finansielle systemer og skabe monetære systemer, der fungerer for dem. Der er meget potentiale for positive ændringer, og enhver, der ønsker at blive involveret i XAR Network, kan finde flere oplysninger om systemet her.

DeFi er en ny idé og er bygget på bagsiden af ​​den første generation af decentraliserede blockchain-aktiver, som Bitcoin. Mens disse blockchains var banebrydende, har folk brug for mere funktionalitet fra en finansiel platform, hvis det vil udfordre eksisterende betalingssystemer, som Visa.

Ikke kun kan XAR Network håndtere et stort antal transaktioner, det har en meget kraftig sikkerhedsfunktion, der muligvis gør det til et clearingcenter for transaktioner på tværs af kæder, der ikke involverer en tredjeparts depot.

Den løsning, som XAR Network har skabt, passer muligvis ikke perfekt til fanatikere i kæden, men fjerner i vid udstrækning modpartsrisiko og skaber et offentligt register over transaktioner.

Hvis du vil vide mere om, hvordan XAR Network fungerer, eller hvordan du kan blive en del af det, er der masser af information om projektet her. Platformen er åben for alle, og hvis du leder efter en fleksibel måde at opbygge komplekse finansielle systemer på, er XAR Network værd at lære mere om.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me