Hvad er Saga? SGA Stablecoin bakket op af kurv af Fiat-valutaer

SAGA

Saga har en fed vision for fremtiden for global handel, og det har skabt et værktøj, der kan give folk overalt mulighed for at handle direkte med hinanden.

I modsætning til stablecoins, der er afhængige af en enkelt valuta for at opretholde deres værdi eller tokens som Bitcoin, der flyder frit, har Saga en ny løsning. Tokenet, som Saga har skabt, opretholder sin værdi via en tilknytning til Den Internationale Valutafonds (IMF) særlige trækningsrettigheder (SDR’er), som vil blive forklaret mere detaljeret nedenfor.

Holdet på Saga er også i topklasse. Det israelsk-baserede selskab har tidligere centralbankfolk på sit hold samt en nobelpristager i økonomi.

SAGA

På nogle måder arbejder Saga-projektet med at skabe en statsløs stablecoin, der kan bruges på samme måde som en person ville bruge en Bitcoin. Valget om at binde værdien af ​​Saga token (SGA) til SDR er en god måde at forhindre de problemer, som Vægten præsenterer, mens man sidestiller problemerne med et token som Bitcoin.

Saga har en solid idé

Bitcoin var en virkelig revolutionerende idé.

Mens Bitcoin har haft en enorm succes, er det ikke rigtig det samme som valuta, i det mindste på den måde, vi er vant til at tænke på valutaer. Det største problem for Bitcoin som valuta er, at dens værdi svinger voldsomt rundt. Dette er et reelt problem set fra et handelsafviklingsperspektiv, da volatilitet gør afdækning dyrere.

Stablecoin-løsningen er heller ikke ideel, da den sætter en enkelt centralbank i kontrol med valutaen. Det er ikke en direkte tilknytning, da stablecoin sandsynligvis vil blive forvaltet af en tredjepart, men ethvert aktiv, der er bundet til en fiat-valuta, vil stole på, at centralbanken, der administrerer denne valuta, opretholder sin værdi.

Saga valgte at bruge IMF’s SDR som base for dets token. Systemet, som Saga designede, tillader ikke store bevægelser i værdien af ​​dets token over for SDR’s værdi, og medmindre der er en vis større volatilitet i verdens største fiat-valutaer, vil Sagas token være relativt stabil.

Hvad er SDR’er?

Særlige trækningsrettigheder er ikke en ny idé. IMF skabte dem for mange årtier siden, men de tales sjældent om uden for økonomiske kredse. SDR’er er kun en kurv med verdens største valutaer, såsom amerikanske dollars, euro og kinesisk yuan.

Ifølge Ido Man, der er grundlæggeren af ​​Saga Foundation:

“Det (SDR’er) opnår formålet med ikke at være afhængig af en enkelt valuta eller en enkelt stat (mens) gør brugen af ​​en sikringsvaluta tilgængelig ikke kun for centralbanker, men for offentligheden.”

Hvordan det virker

Da Saga lancerede sit token den 10. december i år, var værdien af ​​et SGA-token værdien af ​​en tokeniseret SDR. Saga har reserver i en række forskellige valutaer, herunder kryptoer.

Værdien af ​​SGA forbliver nøjagtigt som SDR, indtil SGA-økonomien vil passere 20 M SGA’er. Derefter begynder SGA at vinde sin egen tillid, og opbakningsprocenten falder til under 100%. Indtil hvornår? det laveste punkt vil være 10%

Ifølge mennesket:

“Hvis nogen vil spekulere, er SGA sandsynligvis ikke det rette køretøj … Hvis markedsværdien voksede med 1 mia. Dollar natten over, ville prisen på SGA ikke engang fordobles.”

Det faktum, at virksomheden fortæller spekulanter at gå videre fra starten, vil naturligvis også afholde folk fra at forsøge at byde eller sælge SGA, hvilket sandsynligvis vil bidrage til at styrke dets status som et digitalt reserveaktiv..

SGA

Hvorfor SGA er relevant i dag

Der er ingen mangel på grunde til, at SGA-token kan blive en populær måde for folk at handle og afdække fiat valutarisiko. Verden vrider på kanten af ​​en recession, og nogle mindre økonomier, som Hong Kong, er allerede i en teknisk recession.

Den moderne overtagelse af økonomisk styring involverer normalt, at mange nyoprettede penge bliver brugt til en økonomi med lav rente, hvilket betyder, at en form for stigning i aktivværdier er uundgåelig.

Det store forbrug efter 2008 manifesterede sig i rekordhøje aktier og lave lave renter (så meget som ¼ af den globale investeringskvalitet har negative afkast), og den brede økonomi er stadig ikke kommet sig. Mere pengeskabelse er næsten uundgåelig på dette tidspunkt, hvilket gør ikke-politiske reserveaktiver som SGA meget attraktive set fra et afdækningsperspektiv..

Når regeringer begynder at skubbe centralbanker til mere stimulus, er resultatet generelt en lavere valutaværdi, hvilket kan gøre stablecoins mindre attraktive, når tiden går. En tilknytning til SDR gør disse bevægelser mindre bekymrende, da den ene valuta i kurven vil drage fordel af et fald i den anden.

Hvad er Saga?

Kunne SGA blive en reserveaktiv?

Et spørgsmål, som Saga måske forventer, er de politiske problemer, der har tendens til at opstå, når en økonomi falder. Sydafrika har brugt valutakontrol til at forsøge at opretholde værdien af ​​sin nationale valuta, Rand, og vi kan se dette ske med større valutaer, da centralbanker og regeringer ser efter måder at støtte værdien af ​​deres fiat-valutaer.

Kapitalkontrol i en regional økonomi vil ikke destabilisere det globale finansielle system, men de kan forårsage store problemer, hvis de blev brugt af en nation som De Forenede Stater til at beskytte den amerikanske dollar. Ud over store træk på FOREX-markedet vil den globale handel utvivlsomt blive påvirket.

En af de vigtigste ting, som valuta gør, er at muliggøre handel. Sagas SGA-token giver store og små investorer mulighed for at have et reserveaktivt aktiv, der kan bruges på tværs af grænser til handel, selvom en lands økonomiske landskab er under flux. I modsætning til en stablecoin er SGA sandsynligvis ikke påvirket af geopolitik, i det mindste af det samme beløb, som en national valuta ville være.

Et erfaren team

Saga har tiltrukket nogle af de lyseste sind inden for økonomi og teknologi til sit projekt. Kernegruppen i Saga har erfaring inden for en række brancher og er velegnet til at gøre SGA-token til en succes.

Her er kerneteamet på Saga (information fra virksomheden):

Ido Sadeh Man, grundlægger & Bestyrelsesformand: Mr. Sadeh Man tilbragte det sidste årti førende produkt- og teknologiorganisationer, herunder Odysii (solgt til Gilbarco Veeder-Root, NYSE: FTV), og i Mobli, hvor han var COO.

Keren Orian Nadel, administrerende direktør: Med over 15 års erfaring inden for strategi, produkt, marketing, operationer og P&L-ledelse, Keren har haft globale ledende stillinger i begge virksomhedsmiljøer (Microsoft, Haaretz Media) såvel som startups. Keren har en BA i statskundskab og en MA i offentlig politik fra Tel-Aviv University.

Barry Topf, cheføkonom: Hr. Topf sluttede sig til Saga efter en 33-årig karriere i Bank of Israel, hvor han fungerede som et af de grundlæggende medlemmer af det monetære politikudvalg og som seniorrådgiver for guvernøren, Stanley Fischer. Han havde også stillinger som chef for markedsoperationer, leder af udenrigsvalutaafdelingen og Chief Investment Officer. I sin egenskab af IMF-konsulent har Topf rådgivet over 25 lande om økonomisk politik.

Roy Eshkol, CTO & Blockchain-arkitekt: Roy sluttede sig til Saga med et væld af viden og erfaring inden for teknologier og infrastrukturer. Med en passion for metodiske specifikationer for informationsteknologi leder Roy Sagas arkitekturdesign og udvikling. Roy har en kandidatgrad i ledelsesvidenskab i ledelse af teknologi og informationssystemer fra Tel Aviv University.

Ron Sabo, ph.d., chefforsker: Med en ph.d. i eksperimentel kondenseret materiefysik fra Weizmann Institute of Science leder Ron Sagas forskningsafdeling. En Clore-lærd og foredrager også på det internationale program i elektrisk & Elektronikteknik ved Tel Aviv Universitet.

Saga har også en række rådgivere, der er lige kvalificerede inden for deres respektive områder, og vil sandsynligvis være en stor hjælp til projektet. Alle deres oplysninger er tilgængelig her.

Saga opretter nye aktiver

Cryptos var et kæmpe skift væk fra eksisterende aktivklasser, men med SGA-token har Saga taget blockchain-teknologi og gjort det til et levedygtigt handels- og reserveaktiv.

I fremtiden kan prisen på decentrale tokens muligvis falde til ro, men for øjeblikket er SGA en bro til en verden, hvor folk kan handle frit med blockchain-teknologi og ikke bekymre sig om prisvolatilitet. Hvis du vil lære mere om projektet og token, bare følg dette link.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me