En begyndervejledning til Haven-protokol: Sporbare betalinger og offshore-opbevaring

Haven-protokol

Havn er en gaffel med privatlivsmønter Monero, der fakturerer sig selv som ikke sporbar. Det tilbyder fiat-værdilagring ved hjælp af et system til prægning og afbrænding af mønter via smarte kontrakter. Brugere vil ideelt set være i stand til at sende deres midler til offshore lagringskontrakter, mens de bevarer en del af blockchains midler live for at forblive lydhøre over for markedet.

Haven-protokol

“Med Haven tillader den indbyggede indbyggede smarte kontrakt værdilagring i form af fiat-valuta uden at skulle konvertere ud af Haven,” skrev udviklerne i deres hvidbog. “I det mindste svarer det til at have en schweizisk bankkonto i din baglomme.”

Hvordan virker det?

Havens unikke prægnings- og afbrændingssystem tjener til at styrke den oprindelige Monero-protokols sikkerheds- og privatlivsaspekter. Haven sendes fra en brugers tegnebog til en smart kontrakt, der bevarer Havens fiat-værdi på tidspunktet for transaktionen. Balancen forbliver helt på blockchain; det er ikke sporbart, og det kan ikke knyttes til en bestemt bruger.

Spørgsmålet om svingende priser annulleres derefter med mint-and-burn-tilgangen. Fiat-værdien af ​​en given brugers transaktion registreres, og derefter brændes en tilsvarende mængde Haven, hvilket reducerer den samlede forsyning af mønten. Hvis fiat-værdien bevæger sig inden det tidspunkt, hvor brugeren ønsker at hæve sine midler fra “offshore” -lagringskontoen, matches fiat-værdien med en ny mængde nymynte Haven-mønter. Dette garanterer et tilbagelevering af fiat-værdien uden at destabilisere prisen på Haven selv, alt sammen mens fiat-værdi beløbet er skilt fra ejeren.

Hvordan forbliver Haven stabil?

Der er ikke adgang til Haven med den traditionelle beregning af total forsyning, da manipulation af dette tal er nøglen til at opretholde Havens integritet og bekæmpe inflation.

Mængdeteorien om penge beskriver processen som MV = PT. M står for pengemængden, V er hastigheden af ​​disse penge, P er det gennemsnitlige prisniveau og T er transaktionsvolumen.

Som traditionelt løst viser denne ligning, at det gennemsnitlige prisniveau eller inflationen stiger, når pengemængden stiger, idet alle andre faktorer er ens. Haven introducerer dog M som en ukendt mængde.

Stabil krypto

”Selvom der er 18,4 millioner mønter (før halemission), der skal udvindes, lader ‘mynte og brænding’ pengemængden svinge frit,” ifølge udviklerne. “Pengens hastighed er også kryptografisk umulig at bestemme, da Haven-blockchain ikke afslører mængden af ​​overført Haven eller de tegnebogadresser, de overføres til. Af denne grund kan valutaen ikke vurderes baseret på den samlede forsyning. ”

Hvorfor bruge Offshore Storage?

Haven nævner behovet for at opbevare store mængder fiat-valuta uden for banksystemet som en vigtig brugssag til offshore-opbevaring.

”Fortrolighedsfokuserede kryptoer er perfekte til dette, men uden en pålidelig måde at opretholde værdi gennem udsving på kan processen med at holde være kostbar,” skrev udviklerne. “At sende Haven offshore ganske bogstaveligt, får penge til at forsvinde, indtil du vil have dem tilbage, på hvilket tidspunkt værdien forbliver intakt.”

Haven kan også bruges til salgssteder, der ønsker at forhindre en vares fiat-værdi i at svinge.

Kort sagt, Haven er nyttig til at holde fiat-midler stabile og hemmelige.

”Haven er en gaffel af Monero, så den arver den stealth og anonymitet, som den er berømt for,” skrev udviklerne. ”Haven har også fordelen ved at starte blockchain fra bunden med RingCT for ekstra privatliv. Yderligere giver Havens smarte kontrakt til offshore-lagring privatpersoner, der er opmærksomme på privatlivets fred, der ønsker at holde deres penge i en ikke-sporbar valuta uden at være udsat for markedssvingninger, et middel til at gøre det. ”

Hvordan garanterer Haven sikkerhed og privatliv?

Haven drager fordel af den kryptografiske mekanisme kendt som ringsignaturer, detaljeret oprindeligt af CryptoNote og vedtaget af Monero. I en traditionel mønt, som Bitcoin, underskriver brugeren sine data med en kryptografisk hash. Moneros team sammenligner Bitcoin-metoden med en underskrift på en personlig check. Hashet og brugeren kan derefter antydes. Ringsignaturer introducerer muligheden for, at en af ​​flere brugere faktisk loggede af og verificerede dataene.

Offshore smarte kontrakter vil blive tilbudt, når Haven-netværket er robust nok til at stå på egne ben.

“Det nuværende fokus er på vækst, stabilitet, privatlivets fred og brugbarhed til hverdagslige transaktioner med en brugervenlig mobil tegnebog-app, som alle kan bruge uden forudgående kendskab til krypto,” sagde udviklerne..

Hvem er holdet bag havn?

Måske i tråd med møntens usporelige natur er hverken Haven-webstedet eller hvidbogen underskrevet eller giver nogen specifik holdoplysninger. Haven betjener Twitter-håndtaget @HavenProtocol. To yderligere Twitter-brugere – @haven_dev og @donjor – har givet interviews i medierne som Haven Protocol-udviklere.

Hvordan ser markedet ud?

XHV bærer en pris på $ 3,15 fra maj 2018 med en cirkulerende forsyning på ca. 2.162.000. Dens markedsværdi er næsten $ 7 millioner med en daglig handelsvolumen på $ 136.873. På grund af det ret usædvanlige mynte-og-brændesystem er det umuligt at angive en samlet forsyning til enhver tid.

Pumpe & Dump

Det skal bemærkes, at Haven var genstand for et mislykket forsøg på en “Pump and Dump” -ordning, som blev koordineret af medlemmer af en privat gruppe. Gruppen var offentliggjort og ordningen blev aldrig gennemført. Selvom det ikke skete, er det noget at holde øje med, hvis du beslutter at købe en XHV.

Hvad er der på Haven’s Roadmap?

Haven planlægger at introducere iOS- og Android-mobilbøger i andet kvartal af 2018 med fokus på brugervenlighed for klienter, der ikke er bekendt med kryptokurrency. I2P-integration begynder i tredje kvartal for at forhindre, at IP-adresser knyttes til individuelle transaktioner. Ved udgangen af ​​året håber Haven at have sine offshore-oplagringssmarte kontrakter tilgængelige og eksekverbare på markedet.

Køreplan

Hvor kan jeg få havn?

Haven handles i øjeblikket på TradeOgre, Nanex og Palitanx. Minedrift er også en mulighed med flere etablerede puljer angivet på Haven-hjemmesiden.

Hvor kan jeg lære mere?

Du kan besøge Haven Protocol-webstedet her eller læs hvidbogen her. Haven anbefaler også udvalgte Monero-protokolaflæsninger i sin hvidbog for en bedre forståelse af Haven’s rødder.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me