En begyndervejledning til aXpire: Blockchain-baseret udgiftsstyringssystem

aXpire

aXpire er et blockchain-forbrugsstyringssystem. Virksomheden søger at anvende sine dokumenterede affaldshåndteringsteknikker via blockchain-styring for at hjælpe virksomheder med at operere slankere og med mindre fnug i deres antal forårsaget af menneskelige fejl, duplikation af arbejde og forældede papirarkivsystemer. aXpire betragter sig selv som en software-as-a-service virksomhedsressourceplanlægningsvirksomhed.

aXpire

”Der findes endnu ikke et betalingsøkosystem til at styre udgifter gennem en effektiv, sikker og automatiseret proces,” sagde virksomheden. ”Data bliver ofte lukket mellem ikke-kompatible software, og virksomheder har lov til at gemme oplysninger på papir, PDF-filer og regneark. Der er ofte en række forretningsbehov, der ikke adresseres som helhed på det nuværende softwaremarked. ”

Faktisk kan dårlig datahåndtering udgøre 15-25 procent af en given virksomheds indtægter, sagde aXpire med henvisning til en undersøgelse fra Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Hvem leder projektet?

Gary Markham har fungeret som selskabets administrerende direktør siden december 2016. Han har tidligere været i insurtech-selskab og aXpire-originator LSG LLC som strategirådgiver, begyndende i januar 2006.

aXpires programdirektør, Philip Knight, er en anden LSG-veteran, der har fungeret som Chief Product Officer siden juli 2012. Samtidig var Knight i den ikke-for-profit juridiske elektroniske dataudveksling Standard Oversight Committee.

aXpires hjemmekontor ligger på 80 Broad St. i New York City.

aXpire Team

Hvad gør aXpire?

aXpires blockchain-teknologi er specialiseret til brug i den finansielle sektor; specifikt til håndtering af udgifter for banker, hedgefonde og private equity-firmaer. Virksomheden planlægger i sidste ende at tage sin forretningsmodel til virksomheder uden for den finansielle sektor, efterhånden som den vokser, og modellerer den vej, som dens opretter LSG LLC. LSG LLCs tidligere kunder har inkluderet husstandsnavne som IBM, Coca-Cola, AT&T og Intel.

aXpires partnere

aXpire er i øjeblikket stiftende medlem af International RegTech Association og arbejder sammen med Microsoft Partners Network, R3, Enterprise Ethereum Alliance, Kotoba og mere.

Partnere

Hvordan virker det?

aXpires underskrift system er Resolvr spend management software. Resolvr integrerer eksisterende datasæt fra proprietær enterprise resource management software og anvender derefter blockchain-teknologi for at få hver del af disse data til at fungere mere effektivt – og ofte uafhængigt.

”I den første udgivelse af ‘Resolvr’ letter vi de problemfrie, kontrollerbare arbejdsgange i styring, gennemgang, fordeling og fordeling af digitale udgifter i henhold til den eller de fonde, som hver dollar skal tilknyttes,” sagde aXpire i sin hvidbogsoversigt . “Der er kontonafstemnings-, overvågnings- og kontrolmekanismer indbygget for at sikre, at alle interessenter kan dele oplysninger, foretage justeringer, sende annoteringer, vedhæftede filer og anden kommunikation, før det endelige produkt overdrages til en klients økonomiafdeling.”

I det væsentlige fungerer aXpires system som en universel manager for udgifter.

Hvad er fordelen i forhold til traditionelle systemer?

aXpire mener, at det kan udnytte blockchain-teknologi til at hacke affald og ineffektivitet ud af ældre systemer. Menneskelige fejl holdes på et minimum, da blockchain er indstillet til at arbejde med minimal ekstern interaktion. Data holdes både sikre og pænt i orden i et skybaseret system af blockchains iboende kryptografiske system. aXpire kan også bruge kunstig intelligens algoritmer til at forbedre sine begyndelsesprocesser.

Behandle

Dette kan have store konsekvenser for alle virksomhedsstørrelser, men især store virksomheder, der håndterer ekstraordinære mængder betalingsdata. Små fejl, menneskelige og ellers, har tendens til at akkumuleres i sådanne systemer. Desuden betyder den store størrelse og rækkevidde for nogle virksomheder, at et stort antal forskellige datahåndteringssystemer og procedurer vil være til stede. Introduktion af et enkelt, blockchain-baseret system udjævner de hårde kanter og skaber synergier ud af tidligere dysfunktionelle eller uorganiserede systemer.

Hvordan håndteres sikkerhed og datakohærens?

Blockchains er af natur et sikkert system til håndtering af data, da den globale blockchain uafhængigt verificeres og synkroniseres med sine individuelle noder. Dette system skaber færre svagheder og tillader øjeblikkelig kontrol på alle niveauer i kæden. En fond, der søger at bruge aXpires blockchain-teknologi, kunne være sikker på dens dataintegritet.

”Vi efterlader også et uforanderligt spor af transaktioner, der giver værdi i hele revisionen, overholdelse og rapporteringsprocessen for enhver klient, der er forpligtet til at forstå virksomhedsforbrugs- og rentabilitetsdata,” skrev aXpire. ”Regulerede hedgefonde skal f.eks. Rapportere fondsudgifter til SEC (US Securities and Exchange Commission). Enhver bruger af vores software vil også kunne se i realtid bruge data på tværs af virksomheden og levere live data til intelligent fortjenstmaksimering. ”

Denne evne til at se og manipulere data i realtid, samtidig med at den opretholder deres sikkerhed og integritet, er et af kendetegnene for hele blockchain-økosystemet. Det introducerer et mål for sikkerhed, som selv fysiske systemer har svært ved at matche. Når alt kommer til alt er det umuligt for alle data i kølerum i et lager at blive opdateret og verificeret samtidigt, sekund for sekund. aXpires blockchain-teknologi springer denne forhindring.

aXpires køreplan

I første kvartal af 2018 begyndte aXpire at shoppe sin nye blockchain-teknologi til sin eksisterende kundebase. Engang i andet kvartal planlægger aXpire at frigive en beta-version af sin peer-to-peer-markedsplads, Match BX, med en forbedret version af sit blockchain-program, Resolvr, der kommer i tredje kvartal.

Køreplan

Ved udgangen af ​​året håber aXpire at nå ud til kunder uden for sit traditionelle finansielle styrehus eller branchens agnostiske virksomheder.

aXpires kortsigtede køreplan går til andet kvartal 2019. På lang sigt håber aXpire at være den valgte softwareløsning for forbrugsstyring til en lang række brancher.

“Fremadrettet vil aXpire udvide sine teknologier til forbrugsadministration på tværs af brancher uden for aktivforvaltning, f.eks. naturressourcer, rejser & fritid, sundhedspleje, mad & drik, transport osv., fjernelse af menneskelige manuelle processer i omkostningsstyringslivscyklussen gennem en meget sikker SaaS-model, ”sagde virksomheden.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me