En begynderguide til NEO

En begynderguide til NEO

NEO er en Cryptocurrency-platform, der udvikles af Onchain, et Shanghai-baseret selskab, der startede livet som “Antshares” og for nylig gennemgik en rebrand for at blive kendt som NEO. Det er en platform, der understøtter smarte kontrakter og er blevet omtalt som “kinesisk Ethereum”, da det giver lignende funktionalitet, herunder support til DAPPS og ICO’er. Mens det ligner Ethereum i nogle henseender, skiller det sig ud i det faktum, at du kan kode med de fleste sprog som JAVA, C / C # og GO for det, mens du med Ethereum skal bruge deres eget soliditetssprog..

Ved siden af ​​mønten “NEO” er der en anden kaldet “GAS”, som er den valuta, der bruges af apps på systemet, svarende til Ethereums Ether. Indehavere af NEO modtager belønninger i form af GAS, og det kan også købes separat.

Tidligere har den kinesiske regering gjort det klart, at den ikke betragter Bitcoin som en valuta og udstedte en embedsmand advarsel til dets brugere.

”Bitcoin er en bestemt virtuel vare og har ikke den samme juridiske status som valutaen. Det kan ikke og bør ikke bruges som penge i markedets omsætning. Deltagende institutioner og enkeltpersoner bør omhyggeligt deltage i aktiviteter såsom Bitcoin-investering og bære det tilsvarende ansvar og risici. ”

Imidlertid har NEO tilsyneladende fået regeringsgodkendelse have deltaget en statssponseret industrikonference, som lover godt for virksomheden, men også i fremtiden kan åbne den for statslige reguleringer.

NEO er for nylig eksploderet i pris da det er ICO som Antshares for lidt over et år siden, og vi synes, det er et meget lovende produkt af en række årsager, se nedenfor, hvor vi dykker ned i NEO.

Hvem står bag det?

Som nævnt i indledningen blev NEO skabt af Onchain, et firma startet af i 2014, som er “engageret i design, forskning og udvikling af det blockchain-distribuerede ledgersystem”.

Holdet ledes af Da Hongfei, grundlægger og kerneudvikler Zhang Zhengwen, generalsekretær Tao Rongqi samt andre samfundsudviklere, operatører og bidragydere.

Der har været nogle diskussioner i samfundet omkring hvor mange udviklere der faktisk arbejder på projektet, med forslag om at kun 2 personer arbejder på koden til NEO. Fra det opdaterede websted kan du nu se, at de har opført 4 udviklere, en front-end-udvikler og en ingeniør, der arbejder på projektet. Dette stemmer overens med deres Github, som også lister 4 personer.

Hvorfor kunne dette være stort?

Der er en række grunde til, at jeg kan se, at NEO lykkes – Ethereum har allerede bevist, at der er et specifikt behov for en platform, der tillader smarte kontrakter og ICO’er, og det faktum, at NEO giver folk mulighed for at kode for det på mange sprog fjerner barrieren for at komme ind for at skulle lære et nyt sprog for at gøre det, åbner dette udviklerpuljen betydeligt.

NEO har indgået en række højt profilerede partnerskaber, det skaber altid tillid til et projekt, når du ser store navne-virksomheder tilknyttet det. Indtil videre har NEO samarbejdet med Bancor, Coindash og Agrello, som er blandt nogle af de første, der har nået aftaler om teknisk samarbejde med NEO. Der er også en forbindelse med moderselskabet Onchain og Alibaba, Alibaba er Kinas og muligvis verdens største e-handelsfirma.

Onchain sammen med Fadada og Microsoft har også startede et konsortium Blockchain kaldet The Legal Chain. Som er oprettet for at levere digitale bevisopbevaringstjenester, herunder digitale kontrakter, intellektuelle ejendomme, e-medicinske journaler osv.

ICO’er er en stor faktor i at hjælpe med at køre en platform, en stor del af Ethereums prisstigning kan tilskrives ICO-manien, der har fundet sted det sidste år. NEO vil snart være vært for deres egne ICO’er på platformen med den første, Rød puls, lancering den 10. september 2017.

Endelig er det kæmpe positivt, at virksomheden har kinesisk statslig opbakning. Selvom NEO kun forbliver succesrig i øst, er markedet der stort og vokser dagligt.

ICO detaljer

Som Antshares rejste de 6119,53 BTC / 4,5 millioner dollars på ICO på 31 dage; fra 8. august til 7. september.

NEOs 100 millioner tokens er opdelt i to portioner. Den første del er 50 millioner tokens fordelt proportionalt til tilhængere af NEO under ICO. Den anden del er 50 millioner NEO styret af NEO-rådet til at støtte NEOs langsigtede udvikling,

NEO har oplevet en eksplosiv vækst i prisen i år, fra ICO-prisen på 0,03 $ ramte den en højeste tid på over $ 50 i august 2017 og har for nylig slået sig ned til omkring $ 35 (pr. 23. august 2017). Et virkelig fantastisk afkast for alle, der deltog i ICO eller købte det sidste år.

dbFT & GAS

NEO bruger ikke et Proof of Work-system som Ethereum og Bitcoin, men valgte i stedet Delegeret byzantinsk fejltolerance (dbFT).

dbFT giver hurtige transaktionsbekræftelsestider, opmuntrer de fleste angrebsvektorer og opretholder en enkelt blockchain-version uden risiko for gafler eller alternative blockchain-poster, der opstår – uanset hvor meget computerkraft eller mønter en angriber besidder.

Du kan se nærmere på de tekniske detaljer om dette i deres hvidbog men i det væsentlige hvad dette betyder for tokenholdere er, at det at holde NEO vil generere dig GAS.

GAS genereres med hver nye blok. Den oprindelige samlede mængde GAS er nul. Med den stigende hastighed for ny blokgenerering opnås den samlede grænse på 100 millioner GAS på cirka 22 år. Intervallet mellem hver blok er ca. 15-20 sekunder, og der genereres 2 millioner blokke på ca. et år.

Hvert år genereres omkring 2 millioner blokke, og den første generation vil være 8 GAS pr. Blok. Der vil være en årlig reduktion på 1 GAS pr. Blok pr. År, der falder sammen med overgangen til hver 2 million blokke.

For at modtage GAS skal du holde din NEO i en tegnebog og ikke på en børs. Der er mobile, stationære og webbaserede tegnebøger tilgængelige på den officielle hjemmeside her.

Konklusion

Selvom NEO har steget i pris i år, handler det i øjeblikket under det høje niveau, så det kunne være et godt punkt at købe ind nu – du vil ikke se de skøre afkast, som folk, der købte i starten af ​​dette år, gjorde men Jeg synes, at tokenet har et godt potentiale til at nå $ 100+, muligvis ved udgangen af ​​dette år, afhængigt af markedet. Det ser ud til at være et godt langtidshold, hvis det kunne nærme sig ethvert nær Ethereums succesniveau, vil du gøre det meget godt ved at holde NEO og samle GAS-belønninger.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me