EBO lancerer mobilapp for at bringe åben finansiering til masserne

EBO

Verden ændrer sig, og nye ideer slår rod. EBO er en del af en positiv ændring mod åben finansiering. Uden for kryptokurrency-samfundet kan ideerne, der understøtter åben finansiering, være lidt vanskelige at forstå.

EBO tager eksisterende teknologi og skaber platforme, som alle kan bruge til at vokse med den åbne finansbevægelse. Indtil videre har EBO oprettet fire platforme, og enhver kan bruge dem uden nogen form for portvogter.

I modsætning til mange børser har open finance ingen grænser og kan bruges af alle med en computer eller smartphone, der har forbindelse til internettet. Finansielle tjenester med lave omkostninger uden omkostninger kan styrke milliarder af mennesker og få penge til at fungere for folket.

Den magt, som åben finansiering har til at forbedre verden, er betydelig. EBO har allerede gjort imponerende fremskridt med at skabe virkelige åbne finansieringsløsninger, og de arbejder på at hjælpe folk med at nå en ny sektor, der kan ændre finansiering til det bedre.

Hvad er EBO-bygning?

Virksomheden, der startede EBO’s åbne finansieringsøkosystem, er Blockchain Exploration GmbH, der stadig har hovedkontor i Zug, Schweiz. EBOs moderselskab har eksisteret siden 2017, da det blev grundlagt af Terrance Sullivan.

I løbet af det sidste år har det lanceret tre produkter, der fokuserer på at lade almindelige mennesker bruge åben finansiering i deres daglige liv. Mens nogle aspekter af brugen af ​​kryptoer er vanskelige for en normal person, der er vant til det etablerede finansielle system, er de produkter, som EBO håndværker, gjort meget brugervenlige.

Her er de tre produkter, som EBO i øjeblikket tilbyder. Alle er gratis at bruge!

EtherBlockchain.io

EtherBlockchain.io ramte markederne i midten af ​​2019. Det tilbyder folk en Ethereum Blockchain Explorer samt en decentral token-udveksling, der løber ud af 0x-protokollen. Med disse værktøjer er folk i stand til at deltage i det åbne økonomi-økosystem.

Etherblockchain.io

I stedet for at bruge kryptobørser, der tvinger brugerne til at opgive forvaring af deres tokens, vil en decentral børs tillade tokenhandel uden tab af ejerskab. En af de største ting, som åben finansiering har at tilbyde, er direkte ejerskab over digitale aktiver, hvilket giver mening for alle.

EBO-mobilapplikation

EBO-mobilapplikationen blev bygget af en gaffel fra Trust Wallet og er tilgængelig til iOS. Det er en sikker måde at gemme Ethereum-baserede tokens på og vil sandsynligvis understøtte andre former for digitale aktiver i den nærmeste fremtid. EBO-mobilapplikation er også hurtig at bruge, hvilket er fantastisk for handlende på farten.

EBO-app

EBO Chrome-browserapplikation

EBO Chrome Browser-applikationen er bygget af en Metamask-gaffel. Det har været tilgængeligt fra Google Chrome-butikken siden slutningen af ​​sidste år. Ligesom EBO-mobilapplikationen er denne browser designet som en del af EBOs fulde cirkel åben økonomioplevelse. Det var designet til at være hurtigt og sikkert at bruge og det er værd at se, hvis du vil have en desktop-kryptoprogram.

EBO Chrome-app

Open Finance er en GameChanger

Åben økonomi ligner en vej til en meget lysere økonomisk fremtid.

Ved at slå de barrierer, der står mellem mennesker, ned, kan kapital flyde uhindret, hvor den kan gøre mest godt. I dag ville det være vanskeligt at foretage en sikkerhedsstillet mikrolån til en person i Indien eller Indonesien, men med åben finansiering er dette en let transaktion at gennemføre.

Med åben finansiering er det meget nemmere at flytte små mængder penge over hele kloden. Selvom dette også ville være tilfældet for store værdisummer, er det ikke noget nyt. Banker tillader de fleste mennesker at overføre penge globalt, men banktjenester er ikke let tilgængelige for alle.

Åben finansiering reducerer omkostningerne ved at bruge ‘banktjenester’ til næsten ingenting. Så længe en person har en smartphone eller computer, kan de bruge Ethereum-baseret åben finansiering med EBOs-pakke med værktøjer. Der er adskillige måder, hvorpå dette kan hjælpe folk og også gøre handel mere gennemsigtig.

Portmanden er væk

Enhver del af det etablerede finansielle system vil have ”gatekeeper” -politikker. Disse er oprettet af regeringer, og derefter skal finansielle serviceselskaber overholde ved at føje disse regler til platformen.

I en verden af ​​åben finansiering findes disse portvagtspolitikker ikke. Det er vanskeligt at forklare, hvor meget enklere denne mangel på regler gør finansielle tjenester eller opregne alle de omkostninger, der simpelthen ikke findes i et åbent finansieringsøkosystem.

Lad os bruge et meget simpelt eksempel for at illustrere, hvor meget mere tilgængelig åben finansiering er for alle, der har den hardware, der giver dem mulighed for at deltage i økosystemet. Vi kan antage, at en person i et fattigt land ikke kan få alt det papirarbejde, de har brug for sammen til en bankkonto, endsige det mindste depositum.

Med åben finansiering eksisterer intet af dette. Alt, hvad en person har brug for, er en enhed til at køre den åbne økonomisoftware, og de er klar. En person kan sende og modtage penge uden gebyrer og også handle med digitale aktiver.

Efterhånden som det åbne finansieringsøkosystem udvikler sig, vil udlånsplatforme gøre det meget lettere for folk at få adgang til kredit og også yde Peer-to-Peer-lån (P2P). Fjernelse af portvagterne betyder flere muligheder for alle undtagen de forankrede megabanker.

Open Finance tilbyder klare fordele for brugerne

Det betyder virkelig ikke, om en person bare bruger åben finansiering til at sende et par dollars til en elsket over hele verden, eller om de er økonomidirektør i et større firma. De samme ting, der gavner en person, viser, hvor rentabel åben finansiering er på lang sigt.

Her er nogle af de grundlæggende ting, der gør open finance så nyttige:

Hurtig download og brugervenlighed

Alle kan downloade EBO’s værktøjer og komme i gang med det samme. Det er let at sende og modtage tokens og også bruge de andre værktøjer, som Ethereum blockchain tilbyder til enhver bruger.

Ingen modpart eller udveksling

Selvom en blockchain er decentraliseret, er mange af kryptobørser ikke. For at handle på børserne skal du aflevere dine private nøgler, hvilket betyder at du mister ejerskabet af aktiverne.

Med et åbent finansieringsøkosystem mister du aldrig ejerskabet af dine tokens, og der er ingen måde for en Mt. Gox-esque (mislykket crypto exchange) situation for at kompromittere dine aktiver.

Markederne er åbne 24/7

Digitale aktiver er ikke afhængige af en udveksling til arbejde, hvilket betyder, at du kan gøre forretninger til enhver tid, hvor som helst med en internetforbindelse. Dette giver mening for alle, da livet ikke tager en pause efter kl. 17 eller i weekenden!

EBO kunne få stor indflydelse

EBO har vist, at den forstår hvad det åbne økonomi-økosystem, der er ved at opstå, har brug for at fremme dets globale rækkevidde. Virksomheden har allerede lanceret tre fantastiske produkter, og det fortsætter med at arbejde på andre nyttige åbne finansieringsværktøjer.

Finansens fremtid vil sandsynligvis se meget anderledes ud, og decentrale platforme vil sandsynligvis tage afsted på en langt mere offentlig måde i løbet af det næste årti. Hvis du vil lære mere om EBO eller gennemse nogle af dens produkter, bare klik lige her for at besøge dets hjemmeside.

Folk skal have bedre muligheder, når det kommer til økonomiske værktøjer. Det ser ud til, at EBO og et åbent finansøkosystem kan være en stor del af en ændring til det bedre!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me