CPI Tech: Hvidmærke Blockchain-løsninger til STO’er, børser og mere

CPI Tech

CPI Tech er en tyskbaseret teknisk opstart, der er specialiseret i en række blockchain-softwarerelaterede produkter og tjenester. Dette dækker virksomhedens flagskibsudvekslingsplatform for hvidmærke-kryptovaluta til højfrekvent handel, en betalingsprotokol for salgsstedet, blockchain-udvikling, kampagnemarkedsføring og 360-graders vejledning for dem, der ønsker at deltage i et sikkerhedstoken-tilbud (STO).

Med et så varieret produktudbud forsøgte vi at udforske CPI Tech mere detaljeret. Hvis du er ivrig efter at finde ud af mere om, hvem CPI Tech er, og hvilke blockchain-baserede løsninger de arbejder på, skal du sørge for at læse vores dybtgående gennemgang.

CPI Tech

STO Creation

En af de kendetegnende tjenester, der tilbydes af teamet hos CPI Tech, er oprettelsen af ​​STO. Kort sagt har platformen til formål at hjælpe dem bag en STO crowdfunding-kampagne med at maksimere markedseksponeringen. Dette begynder med en rådgivningsperiode, hvor CPI Tech kortlægger en række strategiske mål for at sikre, at STO-kampagnen udnytter de bedste markedsmuligheder fuldt ud..

Rådgivningsperioden inkluderer også dybtgående markedsundersøgelser, der efterfølgende sikrer, at STO-projektet forstår sin målgruppe i sin helhed. I den tekniske afdeling tilbyder CPI Tech også STO-ingeniørtjenester. Dette sikrer, at forhold som blockchain-styring og tokenisering udføres på den mest effektive måde, og således sikres, at potentielle vejspærringer afhjælpes.

STO

Desuden og måske vigtigst af alt giver det meget erfarne team hos CPI Tech også kommende STO-projekter fuldt ud juridisk support. Dette er afgørende i en verden med stadigt skiftende regler for kryptokurrency og blockchain-teknologi, især når du tager højde for branchens grænseoverskridende natur. Endelig inkluderer STO-pakken, der tilbydes af CPI Tech, også assistance med salg og betalingsovervågning.

I sidste ende er konceptet med CPI Tech i forbindelse med en STO-kampagne at sikre, at hele slut-til-slut-processen er problemfri. Uanset om det er med hensyn til markedsundersøgelser, finansiering, teknisk teknik, betalinger eller juridisk support – teamet hos CPI Tech kan levere en 360 graders service.

Så nu, hvor vi har dækket de STO-tjenester, der tilbydes af CPI Tech, skal vi undersøge den udvekslingsplatform for white label, som virksomheden tilbyder.

CPI Tech Exchange-platform

Det teknisk kyndige team hos CPI Tech har skabt en omfattende udvekslingsplatform for hvide etiketter, hvilket betyder, at tredjepartsenheder har muligheden for at starte en handelsplatform inden for kun 30 dage.

Først og fremmest tillader den meget tilpasningsdygtige CPI-software tredjeparter at lette handel med kryptokurver, fiat-valutaer og tokeniserede aktiver fra den virkelige verden. Dette har potentialet til at imødekomme både afslappede detailhandlere såvel som dem, der ønsker at engagere sig i højfrekvente handler.

Med hensyn til førstnævnte har CPI Techs white-label-tilbud muligheden for at være vært for social handel. Dette betyder, at afslappede forhandlere kan kopiere handler fra succesrige forhandlere ved at klikke på en knap. Dette er stadig lidt af en sjældenhed i kryptokurrencyhandelsområdet.

Udveksling

Med hensyn til den underliggende motivation for højfrekvente forhandlere til at bruge CPI Tech-børsen, er platformen meget skalerbar og kan således udføre op til 10.000 ordrer per sekund pr. Marked.

Det er også værd at bemærke nogle af de andre nøglefunktioner, som CPI Tech-udvekslingssoftwaren leveres med. Dette inkluderer et optimeret dobbelt bogholderisystem, der gør det muligt for børsejere at overholde alle relevante juridiske regnskabsregler.

Desuden sikrer CPI Tech-teamet, at udvekslingen understøttes af institutionel kvalitetsteknologi, at udvekslingen er fuldt operationel 24/7. Udvekslingsplatformen leveres også med privat nøglebeskyttelse samt support døgnet rundt.

Vigtigst er det, at CPI Tech har oprettet en fuldt funktionel betalingsgateway til salgssteder for børsejere. Dette sikrer, at udvekslingsbrugere problemfrit kan deponere og hæve penge, både i form af fiat-valuta og digitale valutaer. Desuden har CPI Tech-betalingsgatewayen også en tilstedeværelse i offline-arenaen, hvilket efterfølgende tillader udvekslinger at indsamle kundefonde via betalinger i butikken.

Skræddersyede softwareprodukter

De, der er involveret i blockchain-aktiverarenaen, kan også være interesserede i CPI Techs softwareudviklingstjenester. Faktisk hævder holdet at bygge “prisvindende software, der ikke kun er funktionel og en fornøjelse at bruge – det er også optimeret til at gøre din virksomhed rentabel så hurtigt som muligt.”

Dette starter lige fra starten, hvor CPI Tech-udviklerne deltager i en indledende planlægnings- og analyseproces med henblik på at fastslå nøjagtigt, hvad både administratoren og slutbrugeren skal have.

Når fundamentet er blevet fastslået, fortsætter CPI Tech med arkitekturen og designfasen efterfulgt af softwareimplementering. For at afslutte 360-graders udviklingsprocessen vil CPI Tech derefter engagere sig i test og integration, opbygning af marketingstrategier og endelig – den komplette softwarelancering.

Det er også vigtigt at bemærke, at CPI Tech vil yde førsteklasses support efter salg ved at måle og optimere softwaren efter lanceringen for at sikre, at softwaren når sine underliggende mål.

Professionelle marketingtjenester

Som nævnt i det foregående afsnit tilbyder CPI Tech også professionelle marketingtjenester for at sikre, at din software når den rigtige målgruppe. Dette gør det muligt for start-ups i blockchain-aktiver – især dem, der er involveret i STO-rummet, at fokusere på andre områder af virksomheden, mens CPI Tech tager sig af markedsføring af alle ting.

For eksempel kommer tjenesten med digital mediamarkedsføring, der giver STO-enheder mulighed for at opbygge en fuldt engageret målgruppe via multikanalmedieindhold. For dem, der ønsker at tage tingene til det næste niveau, inkluderer dette også produktionen af ​​videoer.

Under hensyntagen til vigtigheden af ​​at have en stærk tilstedeværelse på sociale medier vil teamet hos CPI Tech sigte mod at øge STO’s eksponering på nøgleplatforme som Facebook, Reddit, Telegram og YouTube. Når det kommer til at omdanne det hårde arbejde til realiserbare ordrer, tilbyder CPI Tech også en omfattende salgsstrategi.

Ved at engagere sig med teamets ekspertmarketingteam kan STO-projekter få taget hånd om hele marketingstrategien. Endelig er det også værd at bemærke, at CPI Tech tilbyder skræddersyede SEO- og SEM-kampagner. Dette inkluderer PPC-kampagner via Google Adwords og Facebook Ads.

Teamet bag CPI Tech

Med et så varieret udvalg af innovative produkter og tjenester forsøgte vi at udforske teamet bag CPI Tech. Baseret i Tyskland blev virksomheden grundlagt af Marvin Steinberg og Maximilian Schmidt.

Begge enkeltpersoner har en meget succesrig track record i både blockchain og traditionelle forretningsarenaer. Steinberg grundlagde et energileverandørselskab i 2015, som senere blev solgt til det amerikanske Just Just Group-koncern med flere milliarder dollars et år senere.

Desuden har Steinberg med succes hævet overskuddet på 300 millioner dollars til nystartede blockchain-relaterede startups, der har brug for hjælp til finansiering. CPI Techs administrerende direktør Schmidt blev først eksponeret over for blockchain-aktivindustrien i 2014 og udviklede efterfølgende en række Bitcoin-betalingsløsninger og kryptocentriske applikationer undervejs.

Konklusion

Mens den noget brede vifte af produkter og tjenester, der tilbydes af platformen, ved første øjekast kan virke kompliceret – er det overordnede koncept det CPI Tech tilbyder en komplet 360-graders løsning til all-blockchain-software.

Mere specifikt kan de, der ønsker at deltage i en STO-kampagne, drage fordel af en end-to-end strategisk service, der inkluderer alt fra fundraising, softwareudvikling, juridisk support, tokenisering og endda en fuldstændig marketingstrategi.

Vi er også imponeret over den hvide label-udvekslingsplatform, der tilbydes af CPI Tech, som i virkeligheden giver tredjepartsoperatører mulighed for at lancere en skræddersyet udveksling på mindre end en måned. Alt i alt ser teamet bag CPI Tech ud til at skabe nogle meget innovative løsninger på den stadigt voksende vækst i kryptokurver og blockchain-teknologi.

For dem, der ønsker at udforske yderligere, hvordan CPI Tech kan hjælpe med deres STO-bestræbelser, er platformen vært for en simpel 2-minutters quizøvelse, der søger at fastslå, hvordan dit projekt kan vokse på den mest effektive måde.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me