Cardstack: Framework & Protocol for at gøre blockchains brugbare og skalerbare

Cardstack

Målet med Cardstack er at gøre det decentrale web mere tilgængeligt for den gennemsnitlige person på internettet. Dette inkluderer smarte kontrakter, blockchains og dApps. Cardstack ser sig selv som et knudepunkt, der gør det muligt for den gennemsnitlige person uden meget eller teknisk viden at opleve decentralisering. Med Cardstack er alle apps og dApps på et enkelt, praktisk sted med et enkelt token, hvilket gør det nemt at se mulighederne forbundet med decentralisering.

Cardstack

Teamet på Cardstack erkender, at det er udfordrende at få adgang til og administrere traditionelle centraliserede apps eller endda dApps, da branchen er så fragmenteret. På grund af fragmenteringen skal brugerne bruge flere abonnementer eller tokens, hvis de ønsker at bruge mere end en eller to apps eller dApps. Dette er især udfordrende i tilfælde af dApps, da styring af en kryptoportefølje har sine egne tekniske kompleksiteter.

Cardstack sigter mod at overvinde disse udfordringer ved at placere alle de apps og dApps, som folk bruger, i en enkelt brugervenlig platform. Dette gør det muligt at blande og matche yndlingsfunktioner i forskellige apps. Det gør det også nemt at bruge et enkelt token til at udforske software eller dApps, herunder brug af prøveversioner.

Cardstack-teknologi

Cardstack-teamet indikerer, at dets teknologi er et stort skridt fremad for blockchain på ethvert tidspunkt i softwarestakken takket være leveringen af ​​værktøjer, der giver alle adgang til det decentrale internet.

Teknologi

App Framework er en komplet SDK, der hjælper med at opbygge sammenhængende og kraftfulde blockchain-apps. Cardstack Hub sidder i kernen i App Framework. Denne Cardstack Hub orkestrerer overførsel af data og værdi på tværs af skyen og flere blockchains.

Aggregationsprotokollen eller Tally-protokollen lader dApps, der drives af Cardstack, trykke på den. Denne protokol giver disse dApp’er mulighed for at udføre en række komplekse beregninger til organisering af det store brugernetværk. Disse beregninger kan give mulighed for funktioner som at belønne godt arbejde, tælle stemmer eller batching betalinger.

Ecosystem Token er Cardstack Token (CARD), der lader udviklere tjene penge på de Cardstack-baserede apps, som de opretter. Dette gøres via smarte kontrakter, der kører på CARD-tokenet. ERC-20-tokenet er Ethereum-baseret. Det blev oprettet specifikt for at belønne de samfund, der drives af Cardstack på en fair måde.

Softwarestakken har Ethereum-blockchain i bunden med økosystemtokenet over CARD. Ovenfor finder du Aggregation Protocol eller Tally med App Framework eller Cardstack Hub øverst. Øverst på stakken er Next Gen Blockchain-applikationer.

Lag

Hvordan fungerer Cardstack?

Cardstack nærmer sig decentralisering via muligheden for selvsuveree brugere til at fungere som et knudepunkt. Dette betyder, at hver bruger styrer deres softwarestak, der holder strømmen af ​​interaktioner mellem tjenester og applikationer på netværk med forskellige topologier. Cardstack Hub kan oprette forbindelse til regeringer af hierarkisk art, centraliserede virksomheder, fuldt decentrale kryptovalutaer, decentraliseret uddannelse med on-ramper, fødereret medie, multi-cloud sociale faktorer og decentral viden med all-ramper.

Nav

Inden for selve Cardstack Hub er der forskellige funktioner, såsom lagring, analyse, forespørgsel, konfiguration, implementering, udgivelse, notifikation, browsing, chatting, arbejdsgange, automatisering, søgning og versioner.

Platformen har også en hvidbog, visionpapir, belønningspapir og papir på tokens og kontrakter for at give flere detaljer om funktionaliteten.

Hvordan hjælper Cardstack slutbrugere?

For slutbrugere tilbyder Cardstack muligheden for let at blande og matche forskellige cloud-apps og dApp’er uden komplikationer. Cardstack Hub giver også slutbrugere mulighed for at oprette fantastiske kombinationer af apps og arbejdsgange. Slutbrugere kan bruge et enkelt token, CARD, der derefter opretter individuelle holdeaftaler med hver tjeneste, du har brug for. Ingen kryptovalutaekspertise er nødvendig, så du kan komme i gang meget hurtigt ved hjælp af fiat-valuta. Cardstack giver dig også mulighed for altid at have kontrol over dine data og holde dine data suveræne eller vælge at sende dem, hvor du vil, takket være den kortbaserede brugeroplevelse.

Hvordan hjælper Cardstack udviklere?

Udviklere kan bruge den omfattende SDK fra Cardstack til at opbygge deres egne kraftfulde og udvidelige applikationer. De har adgang til et bibliotek fyldt med kraftig drop-in-funktionalitet. Off-chain-sammenlægning af Cardstack kan også forbedre appoplevelsen. Udviklere behøver ikke bekymre sig om fair løn takket være Cardstack-algoritmen til betaling og styring, der drives af samfundet. Alt er 100 procent open source, og udviklere får endda godtgjort deres materialomkostninger.

Hvordan hjælper Cardstack analytiske minearbejdere?

Analytiske minearbejdere kan drage fordel af Cardstack for at skabe formuefordeling på en retfærdig måde via deres evne til at drive samfundsdrevne algoritmer. Disse minearbejdere beskytter systemet mod trusler som spam, dårlig tro-aktører og outliers. Minearbejdere tjener Cardstack-tokens som gebyrer, som de derefter enten kan cirkulere tilbage i økosystemet eller holde fast i. Endelig kompenseres de via sorteringsordningen, som forhindrer en enkelt part i at kontrollere belønningsfunktionaliteten.

Kortstab Minimum levedygtigt produkt

Ifølge Cardstack-platformen er projektets mindste levedygtige fase allerede afsluttet med hensyn til brugeroplevelse, orkestrering, integrationer og smarte kontrakter. Konsensus-MVP er stadig i gang, men næsten fuldstændig.

Cardstack køreplan

Med hensyn til brugeroplevelse arbejder Cardstack på Card Space: Community Contribution Management Features, som er fase 3. Projektet er i fase 3 til orkestrering, Cardstack Hub: Index & Forespørgsel, som efterfølges af fase 4, som er Cardstack Hub: Gratis at bruge peer-to-peer-implementering. Integrationer er også i fase 3, Blockchain Plug-ins: Flere EVM-smarte kontrakter, Orakler. Smarte kontrakter er ligeledes i fase 3, CARD med software & Servicekupon: Universal “gas” -mekanisme til blockchain- og skybaserede hjælpeprogrammer.

Konklusion

Cardstack sigter mod at hjælpe udviklere, slutbrugere og analytiske minearbejdere ved at tilbyde en decentral hub, hvor det er muligt at få adgang til en række dApp’er og applikationer. Dette giver bekvemmelighed ved at finde alt på ét sted og få adgang til det hele med et enkelt token, CARD.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me