Callisto-netværk: Cryptocurrency-platform baseret på Ethereum-protokollen

Callisto Network Guide

Callisto-netværk er en blockchain-platform baseret på Ethereum-protokollen med sin egen kryptovaluta CLO, udviklet af Ethereum Commonwealth, et af tre ETC-udviklingsteams.

Callisto Network Guide

Callisto Network sigter mod at øge økosystemets sikkerhed ved at forbedre metoderne til at udvikle smarte kontrakter og implementere eksperimentelle protokoller. Disse protokoller kombinerer kernefunktioner inden for smarte kontrakter med flettet protokol-niveau-konfiguration. Callisto Network er designet, så det er muligt at bruge indbyggede mekanismer som smarte kontrakter til at implementere nøglefunktioner på platformen. Derudover håber Callisto-netværket at definere såvel som standardisere den protokol, der bruges til referenceimplementering med et styringssystem, indbygget koldspil og en finansieringsmekanisme til udvikling, alt baseret på smarte kontrakter.

Netværkets hovedmål er at skabe en velundersøgt referenceimplementering af et blockchain-økosystem såvel som et selvfinansieret, selvstyret og selvbærende udviklingsmiljø..

Smart kontrakt økosystem sikkerhed

For at løse problemerne i forbindelse med økosystemsikkerhed i smart kontrakt introducerer Callisto en “officiel” afdeling til revision af smarte kontrakter inden for Ethereum Commonwealth. Revisorerne for smarte kontrakter modtager betaling på protokolniveau i en analog til det smarte kontraktskat. Smarte kontraktudviklere modtager revisionen helt gratis på grund af denne metode til at betale revisorer. Alle kan indsende disse revisionsanmodninger, og fordi midlerne kommer fra Callisto Networks egne fonde, bør revisionssystemet forbedre sikkerheden i ETC-økosystemet. Der er mere detaljerede oplysninger om revisionsprocessen, herunder registreringsdatabasen og belønningerne, i hvidbogen Callisto Network.

Hvordan adresserer Callisto skalerbarhed?

Et andet problem, som Callisto tackler, er skalerbarhed, specielt ETC-netværk og i forlængelse heraf CLO-netværk. Holdet bag Callisto erkender, at det ville være tidskrævende og spildende at opfinde deres egne mekanismer til videreformidling af transaktioner og implementering af sidekæder. I stedet kigger de mod kryds-kæderelationsmekanismerne, der findes på tredje generationens blockchains, som AION og EOS.io. Med andre ord vil Callisto forbedre skalerbarheden af ​​både ETC og CLO ved hjælp af mekanik, der allerede findes og har vist sig at være effektiv i stedet for at genopfinde hjulet.

Hvorfor skaber Callisto nye forbedringer på protokolniveau?

ETC-samfundet er generelt meget konservativt, hvorfor Callisto vil foretage forbedringer på protokolniveau. Visse forbedringer af ETC kommer fra CLO-netværket, uanset om de andre ETC-udviklingsteam accepterer dem. Eksempler inkluderer on-chain governance-systemet og cold staking-protokollen.

Cold Staking

Et problem over for Ethereum Classic er, at de ikke er et incitament for brugerne til at holde deres mønter. Callisto vil introducere “Cold Staking” for at løse dette, hvilket er en proces til at belønne brugere med interesse baseret på deres besiddelse af CLO-token. Dette fungerer ved, at brugere tilføjer deres tokens i en smart kontrakt i mindst en måned, de er ikke noget andet krav, såsom at køre en node, som krævet af Masternode-mønter..

Callisto Airdrop

Ved blok 5,5 millioner af ETC-netværket var der et øjebliksbillede af Ethereum Classic’s blockchain, der skete den 5. marts 2018. Hver adresse med ETC i sin saldo ved denne blok modtager Callisto-token, CLO, i et forhold på 1: 1. Efter dette øjebliksbillede af ETC-saldoen starter Callisto Testnet 2.0, ikke mainnet.

Callisto Airdrop

De, der ønsker at deltage i Callisto airdrop, opfordres til at trække deres ETC tilbage fra børser for at garantere, at de modtager den. Callisto vil blive understøttet af Classic Ether Wallet efter lanceringen af ​​mainnet, hvilket gør denne ene mulighed for at holde din ETC indtil airdrop. Teknisk set modtager alle børser deres CLO, når mainnet lanceres. Udvekslinger skal have to muligheder, evnen til at understøtte Callisto og derefter give det til brugerne plus muligheden for at holde Callisto for sig selv.

Callisto Network Wallets

Flere tegnebøger understøtter Callisto-netværket. Disse inkluderer Classic Ether Wallet, Trust Wallet App, Guarda Wallet og Coinomi Wallet. Derudover kan du kontrollere, om en tegnebog er kompatibel med Callisto ved at se, om den lader dig eksportere din konto. Bare husk, at kompatibilitet ikke sikrer, at den pågældende tegnebog understøtter Callisto. Du kan dog eksportere din konto til enhver kompatibel tegnebog og derefter bruge kontoen med en af ​​tegnebøgerne, der understøtter Callisto-netværket..

CLO-mønt

Callisto-valuta CLO er allerede noteret på Aktier. Udveksling, BiteBTC, SimpleSwap, OOOBTC, EKSRATER.

Holdet er i kontakt med en række andre større børser og afventer svar, så denne liste skal vokse over tid.

Minedrift puljer

Da du kan udvinde Callisto-tokens, ligesom du ville ETC, er der flere puljer, der understøtter Callisto. Listen indeholder i øjeblikket 14 puljer: clopool.pro, coinfoundry.org, epool.io, 2miners.com, callisto-pool.com, callistopool.org, callistopool.io, mole-pool.net, solopool.org, clona.ru , clopool.net, minerpool.net, clo.pool.sexy og comining.io.

Minedrift puljer

Callisto Block Explorers

De, der er interesseret i den tekniske side af Callisto, kan se block explorers på explorer.callisto.network, callistoexplorer.com, eller cloexplorer.org.

Callisto-statistik

Callisto opretholder et aktivt link til en side med opdaterede statistikker på sin hjemmeside. På tidspunktet for skrivningen angav Callisto Network Stats-siden, at den bedste blok var nr. 462.635, med nul nuværende onkler, en gennemsnitlig bloktid på 13,46 sekunder, en gennemsnitlig netværkshashrate på 2 TH / s og en sværhedsgrad på 25,63 TH. Også i skrivende stund var gasprisen 21 gwei med en gasgrænse på 4712388 gas, 18/18 aktive noder, oppetid på 100 procent og sidelatens på 135 ms. Nogle af disse tal svinger sekund til sekund, mens andre forbliver mere eller mindre stabile. Du kan også se grafiske gengivelser af nogle af disse tal over tid.

Callisto har to planlagte hårde gafler, hvoraf den første er 11. november 2018 og giver mulighed for koldstakningsprotokol. Den anden er planlagt et år senere med mulighed for en forsinkelse, og den giver mulighed for et styringssystem.

Konklusion

Callisto-netværket er baseret på Ethereum-protokollen og udviklet af Ethereum Commonwealth, et udviklingsteam for ETC. Med Callisto Network har Ethereum Commonwealth til formål at løse nogle af de spørgsmål, der er relateret til Ethereum Classic, såsom skalerbarhed og sikkerhed i smarte kontrakter økosystemer.

Den kolde indsats er en fremragende tilføjelse til platformen og bør tilskynde til investering og besiddelse af CLO-netværkstokenet.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me