Begyndervejledning til Zcoin: Zerocoin-protokol til private finansielle transaktioner

ZCoin Guide

ZCoin er en kryptokurrency, der følger Zerocoin-protokollen, en type nul-viden-bevis. For dem, der ikke er bekendt med ideen, er nul-vidensbeviser metoder til at bevise eksistensen af ​​information uden faktisk at afsløre de pågældende oplysninger. Hovedmålet med Zcoin er at tilvejebringe en kryptovaluta, der giver brugerne fuldstændig fortrolighed i alle transaktioner, noget som andre kryptokurver ikke giver.

ZCoin Guide

Hvilke problemer med privatlivets fred adresserer Zcoin?

Der er nogle iboende fejl i Bitcoins struktur, når det kommer til privatlivets fred. Det perfekte eksempel er, at den valgte metode til løsning af problemet kendt som “dobbeltforbrug” er at gemme alle Bitcoin-transaktioner på en offentlig hovedbog. Dette betyder, at hver transaktion er synlig og ofrer privatlivets fred.

Derudover har mange undersøgelser vist, at du kan bruge forskellige teknikker til at analysere Bitcoin-netværkstopologien. Faktisk er det de samme metoder, som du ville bruge til at analysere socialt netværkstopologi, hvilket betyder, at mange mennesker er fortrolige med dem. Fordi alle kan få adgang til den offentlige hovedbog, er der intet privatliv fra nogen, herunder magtfulde institutioner og virksomheder. Zcoin tilbyder eksemplet på NSA ved hjælp af oplysningerne for at få mere.

Bitcoin privatliv

Zcoin anerkender, at andre kryptokurver har egenskaber til at forbedre anonymiteten, men de gør ikke nok. Bitcoin bruger for eksempel ringsignaturer eller transaktionsblandinger, men disse scorer ikke godt på en måling kendt som “sporbarhedssættet”, der måler cryptocurrency-privatliv.

Hvordan leverer Zcoin forbedret privatliv?

Nøglen til Zcoyns evne til at forbedre privatlivets fred i forhold til Bitcoin-protokollen er brugen af ​​Zerocoin-teknologien. Med denne teknologi “pryder” du en mønt, som du finder anført på den offentlige finans, og gør den til en privat mønt. Derefter, når du vælger at bruge denne “prægede” mønt, er der ingen grund til at afsløre ejeren. Du kan gentage denne proces igen og igen for at få fuldstændig fortrolighed. Processen med prægning af den nye mønt betyder, at transaktionen ikke er bundet til ældre transaktioner. Dette bryder kæden og eliminerer muligheden for at analysere blockchain for at bestemme ejeren af ​​mønterne.

Forbedringer

Gennem forbedret privatliv har Zcoin til formål at forbedre den individuelle frihed. Det kan levere handelsfrihed via økonomisk privatliv. På denne måde kan folk gennemføre transaktioner, men de vil, så længe de ikke krænker andres individuelle frihed eller trivsel. Zcoin føler også, at frihed til handel fører til fred og velstand mellem kulturer og lande.

Hvad andet skal du vide om Zerocoin-protokollen?

Det er vigtigt at vide, at Zcoin kvalificerer sig som den allerførste komplette implementering af Zerocoin-protokollen. Denne protokol giver brugerne mulighed for at nyde fuldstændig privatliv med kryptografiske bevis uden kendskab. Der er konstant aktiv forskning og forbedring af Zerocoin-protokollen, herunder oprettelse af en ny udvidelse, der kan skjule adresse- og transaktionsbalancer.

Sådan mine Zcoin?

En af måderne at få Zcoin på er ved minedrift, som du kan gøre med AMD og Nvidia GPU’er eller en CPU. Inden minedrift skal du oprette en Zcoin (XZC) -adresse for at modtage dine minebetalinger. For at udvinde Zcoin skal du starte med at få din minearbejder, enten en Nvidia GPU, AMD GPU eller CPU minearbejder, og derefter udpakke din EXE-binær i din valgte mappe. Registrer dig i en af ​​puljerne, og konfigurer derefter din minearbejder ved hjælp af koden på Zcoin’s “How to Mine” -side. Derfra skal du bare køre .bat-filen, du oprettede, når du konfigurerede din miner.

Sådan køber du ZCoin

Du er ikke i stand til at købe ZCoin med en “Fiat” -valuta, så du bliver nødt til først at købe en anden valuta – de nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskort og derefter købe det for ZCoin ved en udveksling, der viser tokenet. Læs videre for at se, hvordan du køber det.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er let at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer.

Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Køb Ethereum

I Coinbase skal du besøge fanen “Køb / Sælg” øverst, vælge “Ethereum”, vælge din betalingsmetode og indtaste det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb ZCoin på Binance

Du kan nu sende din Ether over til Binance for at foretage dit køb af XZC. Se på vores anmeldelse af Binance her for at se, hvordan du tilmelder dig og køber på deres børs.

Binance tegnebøger

GVT er også tilgængelig på følgende børser:

  • Bittrex
  • UpBit
  • Cryptopia
  • AEX

Hvad er znoder?

Generelt er noder computere, der er vært for fulde kopier af Zcoin-blockchain og arbejder for at kontrollere transaktionens gyldighed. Znoder tjener en del af Zcoin’s blokbelønning som et incitament til at være vært for den kraftfulde, pålidelige knude til at understøtte netværket.

For at oprette en Znode skal en bruger have 1.000 XZC, hvilket er refunderbart sikkerhedsstillelse. Dette krav eksisterer for at sikre, at enhver indehaver af en Znode har en interesse i mønten og vil blive tilskyndet til at sikre, at den har høj oppetid, opdateres ofte og fungerer ærligt. I fremtiden håber Zcoin at bruge Znodes som byggesten til yderligere tjenester, såsom delegering af Zerocoin-transaktionsbehandling.

ZNoder

De, der opretter Znodes, modtager 30 procent af blokbelønningen, hvilket i øjeblikket ville være 15 XZC. Znodes modtager denne belønning i en kø, og udbetalingen er typisk en gang hvert par dage, men det varierer afhængigt af antallet af aktive Znodes. Mængden af ​​returnering afhænger af aktive znoder, da mere aktive znoder resulterer i færre belønninger for hver.

Hvad er MTP-algoritmen?

Zcoin bruger MTP-algoritmen til at give fair og decentral sikkerhed i modsætning til proof-of-work-mønter, som Bitcoin, der har centraliseret sikkerhed. MTP-algoritmen blev udviklet i juni 2016. Den skal modstå ASIC- og GPU-minedrift, så minedrift bliver mulig med bare en CPU, hvilket mindsker forskellen mellem typer af brugere.

Hvordan sammenlignes Zcoin med Zcash?

Både Zcoin og Zcash blev udviklet fra Zerocoin; de er dog to separate enheder, og ingen af ​​dem forgrener den anden. I stedet stoler de på forskellige kryptografiske antagelser, hvilket giver hver sin afvejning. Teamet på Zcoin siger, at de to kryptokurver supplerer hinanden og beskriver dem som “søskendeprojekter.”

Zcash har yderligere fortrolighed, da Zcash skjuler det sendte beløb, hvilket Zcoin ikke gør. Begge skjuler både modtager og afsender. Zcash har også lidt mere avanceret kryptokurrency, men dette er muligvis ikke positivt, da det afhængigt af fremtidig forskning kan gøre det mere risikabelt. Derudover betyder denne avancerede kryptografi, at Zcash-transaktioner tager mere tid end Zcoin-transaktioner.

Konklusion

For dem, der sætter pris på fordelene ved kryptokurrency, men ikke kan lide manglen på privatliv, tilbyder Zcoin en fremragende mulighed. Dens anvendelse af Zerocoin-protokollen forbedrer privatlivets fred for både modtageren og afsenderen i en transaktion uden unødvendige komplikationer.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me