Begyndervejledning til Waltonchain

Waltonchain Guide

Lanceret i november 2016, Waltonchain er et fælles projekt mellem kinesiske og koreanske udviklere, der har til formål at kombinere blockchain-teknologi og radiofrekvensidentifikation (RFID) for at hjælpe med styringen af ​​forsyningsændringer med det erklærede mål at skubbe integrationen af ​​blockchain og tingenes internet fremad. Ifølge udviklerne er den hjælp, som Waltonchain kan inkorporere fysiske aktiver i blockchain ved at tilbyde et decentraliseret netværk, der kan gemme og give information om aktivernes udviklingscyklus. Som et resultat af denne decentralisering foreslår udviklerne, at kombinationen af ​​RFID-teknologi Waltonchain vil skabe et autentisk, pålideligt, sporbart og fuldt gennemsigtigt forretningsøkosystem med fuldt delte data.

Værdien af ​​tingenes internet

Tingenes internet (IoT) henviser til informationsudveksling og kommunikation mellem fysiske enheder, der er forbundet via et internetnetværk. Ifølge udviklerne af Waltonchain er ulempen ved nuværende IoT-modeller, at interaktioner mellem de fysiske enheder på sådanne netværk kun kan udføres under samme tillidsdomæne mellem verificerede og forudgodkendte enheder, hvilket betyder, at de fysiske enheder, der er forbundet til netværk skal verificeres under den samme IoT-tjenesteudbyder.

Waltonchain-websted

Udviklerne af Waltonchain foreslår, at centraliseringen af ​​IoT som et resultat betyder, at autonomt samarbejde og effektive transaktioner ikke kan nås effektivt på grund af kompleksiteten og usikkerheden i tillidsforholdet mellem interessenter uden for det centraliserede netværk. De fremmer derfor et nyt koncept kaldet “Value Internet of Things” (VIoT). Ifølge udviklerne kan VIoT ved at være vært for et IoT-netværk på blockchain give decentral adgang til blockchain gennem et utal af enheder ved hjælp af RFID-teknologi. Da blockchain er åben, og hver transaktion registreres i blockchain, falder spørgsmål vedrørende tillid væk, hvilket giver mulighed for sikrere handel mellem interessenter.

RFID-teknologi

Patenteret af Charles Walton i 1983 (Waltonchain er opkaldt til hans ære) bruger RFID-teknologi elektromagnetiske felter til at vedhæfte en digital identitet til et objekt i den virkelige verden ved hjælp af små chips fastgjort til objekter, der ‘tagger’ objekterne. Disse tagchips fungerer på en måde svarende til stregkoder bortset fra det faktum, at RFID-chips ikke behøver at være inden for synsfeltet for den RFID-læser, der bruges til at identificere chipsene..

RFID-chip

Selvom teknologien har eksisteret i en eller anden form siden Anden Verdenskrig, har reduktionen i produktionsomkostningerne for RFID-hardware i de senere år resulteret i øget tilpasning af hardwaren i en lang række industrier. Et almindeligt eksempel på brugen af ​​RFID-teknologi kan ses i betalingscabiner på motorveje eller i ‘flishugning’ af dyr. RFID-teknologi er også blevet brugt i detailbranchen til at automatisere sporing af varer gennem detailforsyningskæden for at øge lagernøjagtigheden og i medicinalindustrien til at identificere forfalskede produkter.

Ifølge Waltonchain-udviklerne kræver VIoT hardware og software, hvor hardware består af RFID-tagchips og læsere, der bruges til at forbinde RFID-teknologien til blockchain ved hjælp af tagchips til at oprette forbindelse til blockchain, mens du bruger læseren som en knude på kæden. Den software, der bruges i VioT, er Waltonchain.

Strukturen i Waltonchain

Strukturen i Walton-økosystemet involverer brugen af ​​sidekæder, eller i tilfælde af Walton, forældrekæder og underkæder (eller barnekæder). Forældrekæden kaldes Waltonchain, som i de indledende faser af produktet (trin 1.0) er beregnet til at åbne det komplette forsyningskædesystem i beklædningsindustrien inklusive produktion, logistik, oplagring og butikker (med hver separat konto i systemet kendt som en underkæde). Tokenet, der bruges til cirkulation og betaling i hele dette system, kaldes Waltoncoin (WTC).

WTC blev oprettet som et Ethereum ERC20-token for dets ICO, og i alt 100 millioner WTC’er blev udstedt og tildelt til hver konto i overensstemmelse med det etablerede program, hvor den samlede mængde WTC’er ikke ændrede sig. Blokposteringer opdateres hvert 60. sekund, og op til 255 transaktioner kan inkluderes i en blok. WTC’s vigtigste funktion er at udstede underkæder, give udbytteinteresser og fungere som en kreditmekanisme. Waltonchain fungerer som den offentlige hovedbog for WTC-transaktioner og er gemt på noder på netværket.Det er Genesis-blok, der skal oprettes engang i begyndelsen af ​​2018.

Selvom underkæder kan oprettes af alle, der er involveret i processen, og som har autonomi til at tilpasse funktionerne i underkæden og de specifikke oplysninger om underkæde-tokens, ledes underkæderne af moderkæden eller Waltonchain. Selvom underkæderne muligvis bruger andre tokens i deres transaktioner, registreres alle transaktioner i underkæderne, der bruger WTC-tokens, kun i moderkæden, der kører uafhængigt af underkæden. Fordelene ved denne struktur betyder, at knudepunkterne i moderkæden ikke behøver at gemme underkædedata, hvilket ifølge udviklerne gør underkæden skalerbar samt sørger for sikkerhed på grund af den overordnede og underkædens særlige karakter.

Waltonchain bruger et bevis på stav & Trust (PoST) konsensusmekanisme, en opdateret version af ProSS of Stake (PoS) konsensusmekanisme. Ifølge udviklerne er PoST-systemet en opdatering af PoS-mekanismen ved at tilføje et “node-omdømme-evalueringssystem”, som giver mulighed for justerbar sværhedsgrad for hver node som et middel til at sikre integritet belønnes og dermed forbedre sikkerheden i blockchain. Imidlertid tillader den fleksible struktur i Walton-økosystemet underkæder at bestemme deres egen konsensusmekanisme “for at opnå den optimale applikationseffekt i forskellige applikationsscenarier.”

Der betales et bytegebyr for transaktioner på Waltonchain (dvs. gebyrer for netværksbrug). Regnskabsknudepunktet kan indstille en minimumsomkostning for dette gebyr, og transaktionsknudepunktet kan angive en maksimalomkostning. Når begge betingelser er opfyldt, vil transaktionen blive skrevet til blockchain. Ifølge udviklerne er byte-gebyret, der driver blockchain til konto, da regnskabsknudepunktet skal betale byte-gebyret for at starte token-transaktioner og oprettelse af underkæde. Regnskabsknudepunktet udfører blokberegning og konsensusverifikation for at opnå bytegebyret. WTC-tokens skal bruges til at betale dette bytegebyr, og noder, der har moder WTC, vinder udbytte fra udvikling af underkæder, efterhånden som antallet af underkæder og transaktioner stiger, og som følge heraf øges efterspørgslen efter WTC til at betale bytegebyrer.

Anvendelse af Waltonchain

Fase 1.0 af Waltonchain-projektet er at anvende Walton-økosystemet anvendt på beklædningsindustrien. I denne fase, når der produceres varer, genereres der et unikt RFID for hvert produkt, som registreres af hvert underordnet knudepunkt (produktionsknudepunkter) i hvert trin i produktionen. Hver barneknude er udstyret med en RFID-læser og er forbundet til en masterknude. Hver masternode er forbundet til internettet og kommunikerer med andre masternoder, hvilket skaber en produktionsblok til registrering af denne information.

Under opbevaring af produkter vil underordnede noder (oplagringsnoder) blive brugt til at sørge for lagerinspektion, lagerplacering og lagerinspektion. Hver sektion har en RFID-læser til at registrere de tilsvarende oplysninger, og der oprettes en lagerblok, der forbinder med produktionsblokken.

Waltonchain Partners

Under transport anvendes yderligere noder (logistiknoder), der registrerer produktets status under transport, med de registrerede data, der danner logistikblokken.

Når produktet har nået sælgeren, betragtes hver leverandørbutik som en masternode for at registrere produktets status og information samt kundeoplysninger og præferencer. Denne knude kan give kunderne belønninger i henhold til deres forbrug i form af WTC, hvor transaktionen registreres i blockchain og dermed inkluderer kundeoplysninger.

Ifølge udviklerne, ved at anvende Waltonchain i beklædningsindustrien, vil spørgsmål i forsyningskæden som produktspecifikationer, langsom omsætning inden for lagerstyring, overdreven tillid til personale og regelmæssigheden af ​​at have varer udsolgt være en ting af fortiden. Anvendelse af denne teknologi til beklædningsindustrien kan gøre en detailhandler til en “smart butik”, hvilket giver ledere mulighed for at generere statistiske rapporter i realtid, der informerer dem om produkternes popularitet og giver dem mulighed for at reagere i overensstemmelse hermed for at sikre, at produktionsplaner er i overensstemmelse med popularitet, hvorved spild og dermed forbundne omkostninger reduceres. Derudover giver kunden anvendelse af Waltonchain i branchen, at kunderne kan spore oprindelsen af ​​de produkter, de køber, og føle sig sikre i den viden, at de produkter, de køber, er legitime.

Fordele ved Waltonchain og VIOT

Ifølge udviklerne vil kombinationen af ​​blockchain og IOT muliggøre oprettelse af et autentisk, pålideligt, sporbart og fuldt gennemsigtigt forretningsøkosystem med fuldt delte data, der er afhængige af kombinationen af ​​RFID-teknologi og Waltonchain. Med den yderligere anvendelse af maskinlæring og kunstig intelligens er det meningen, at der i sidste ende vil blive skabt en komplet forsyningskæde inklusive produktion, logistik, butikker, salg og eftersalgsservice.

Sådan køber du Walton WTC

Du er ikke i stand til at købe WTC med “Fiat” -valuta, så du bliver først nødt til at købe en anden valuta – de nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskort / kreditkort og derefter bytte det for WTC ved en børs som Binance.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er let at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Coinbase sender dig derefter et link via e-mail for at bekræfte din e-mail-konto, når du først har klikket på linket i e-mailen, føres du til en bekræftelsesside. Du skal derefter tilføje dit telefonnummer og uploade et foto af dit id – dette kan være et pas, kørekort osv. Du skal også tilføje dine betalingsoplysninger, så du kan tilføje din bankkonto eller et betalingskort eller kreditkort efter behov – efter en kort periode bliver din konto derefter verificeret, og du kan derefter foretage dit første køb.

Coinbase-verifikation

Køb Ethereum eller Bitcoin

Til denne vejledning køber vi Ethereum for at bytte til vores målkryptovaluta. Årsagen til dette er, at det har langt billigere gebyrer end bitcoin for afsendelse, og transaktionen sker også meget hurtigere. Så i Coinbase, besøg fanen “Køb / Sælg” øverst, vælg “Ethereum”, vælg din betalingsmetode og indtast det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb WTC på Binance

Du kan nu sende din Ether over til Binance for at foretage dit køb af WTC, se på vores anmeldelse af Binance her for at se, hvordan du tilmelder dig og køber på deres børs.

Binance tegnebøger

Når du har købt dine Walton Chain-tokens, anbefaler vi, at du trækker dem tilbage til din Ethereum-tegnebog i stedet for at lade dem være på børsen.

Udviklingsstadier i Waltonchain

Walton-teamet har til hensigt at udvikle Waltonchain i fire vækstfaser, der stirrer fra at opbygge det underliggende fundament, gradvist udvides til detail-, logistiknetværk og endelig integrere produktproducenter.

Som diskuteret ovenfor, i fase 1.0 af projektet, har Waltonchain-teamet udviklet en tøjsystemintegrationsløsning baseret på RFID-teknologi, som er blevet anvendt på flere pilotprojekter. Det næste trin er udviklingen af ​​RFID-chips, der bruger en asymmetrisk krypteringsalgoritme, der vil blive brugt med Walton-netværket..

I fase 2.0 af projektet vil RFID-chips være i masseproduktion til brug i detail- og logistikindustrien. Det vil omfatte et smart kreditsystem, der giver kunderne mulighed for at betale for, administrere, evaluere, spore og handle produkter i hele forsyningskæden. I fase 2.0 forventer udviklerne, at logistikindustrien vil være i stand til at opnå fuld logistikinformation i kæden, der dækker den komplette logistikproces fra lager til kunde.

I fase 3.0 af projektet vil teknologien blive anvendt på produktionsfasen for at opnå sporbar tilpasning af smart emballage. Denne fase vil omfatte alle faser i produktionskæden, herunder køb af råmaterialer, produktion og montering og emballering. Hensigten er, at dette vil eliminere muligheden for forfalskning.

Projektets fase 4.0 involverer opgradering af hardware og forbedring af datastrukturen. På dette tidspunkt forventer udviklingsteamet, at hele Waltonchain vil blive brugt bredt over hele verden og bringe:

“En mere bekvem, intelligent og pålidelig verden for alle, og på samme tid give flotte belønninger til investorerne i Waltonchain.”

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me