Begyndervejledning til Viuly: Decentraliseret videodelingsplatform

Hvad er Viuly?

De fleste onlinebrugere bruger en betydelig mængde tidskrævende onlinevideoer på videoplatforme som Youtube og Vimeo. Mens disse centraliserede platforme er gode, stoler de på reklamer for at tjene penge på den platform. Mens disse annoncer generelt er irriterende, drager de mest fordel af platformen, hvor virksomhederne tjener fra 50 – 60% af annonceindkomsten. I vores opmærksomhedsøkonomi har ingen stoppet som stillet spørgsmålet – hvorfor skal vi udsættes for reklamer, når vi ikke engang får kompensation for vores opmærksomhed? Opmærksomhed og tid er en vare i den digitale tidsalder. Indtast Viuly, det firma, der ønsker at ændre forretningsmodellen på markedet for videodeling.

Hvad er Viuly?

Viuly er en decentral videodelingsplatform, der bruger blockchain til at betale og belønne videoskabere og forbrugere. Betalingerne foretages i VIU-tokens. Transaktionshistorikken er offentlig på Viuly-blockchain. Det sigter mod at løse de problemer, der er forbundet med central videodeling.

Du er muligvis allerede bekendt med Viuly-tokens, hvis du er indehaver af Ethereum, de droppede 485 millioner af deres tokens – så kig i din Ethereum-tegnebog for at se, om du har modtaget nogle.

Hvad er problemerne relateret til centraliseret videodeling?

Som nævnt før modtager brugere, der ser videoer online, ingen kompensation for deres tid eller opmærksomhed. Annoncører tjener en masse indtægter, men udnytter brugere ved ikke at kompensere dem for deres indsats. Desuden modtager videoskabere kun 40 – 50% af annonceindtægterne. Det er dæmpende at skabe videoindhold af høj kvalitet, når størstedelen af ​​annonceindtægterne går til selve platformen. Platformers reklamebudgetter er oppustede, da de inkluderer driftsomkostninger og fortjeneste for disse virksomheder, der anslås til omkring 15 – 20%. Kliksvindel er også et problem, hvor bots spilder reklamebudget. Dette fører til, at annoncører skal bruge flere penge bare for at få reelle synspunkter.

Video platform

Det Viuly-video Platform

Hvordan vil viuly løse disse problemer?

Brugere, der ser videoer, belønnes for deres opmærksomhed. Brugere skal være registreret et logget ind for at optjene belønninger. Brugere hver mellem 25 – 95% af annonceomsætningen for hver video, de ser. Videoskabere tjener 65% af annoncørernes annonceudgifter. Brugere kan også betale for premiumindhold ved hjælp af VIU-kryptokurrency. Videoskabere tjener også 90% af de midler, der betales for premiumindhold. Den største fordel ved en decentral videoplatform er, at statistikken for visninger og annonceudgifter er uafhængig og gennemsigtig. Alle data registreres på blockchain. Betalinger foretages direkte og automatisk uden behov for menneskelig interaktion. Annonceomkostningerne anslås til at være 20% lavere end centraliserede videoplatforme.

Viuly-platform

Hvad er Viuly (VIU) Cryptocurrency?

VIU-token er et Ethereum ERC-20-baseret smart contract-token. Tokenets vækst er knyttet til brugerbasen og efterspørgslen efter tokenet. Jo flere brugere der er på Viuly, jo flere annoncører vil annoncere. Det samlede udbud af VIU er begrænset, så med en stigning i efterspørgslen skal værdien af ​​token også stige over tid.

Hvordan fungerer Viuly?

Viuly-platformen er afhængig af et andet stykke decentraliseret teknologi kaldet IPFS. Dette er en peer-to-peer hypermedia-protokol, der henter data fra flere computere eller peers i stedet for en central server. Dette svarer til den måde, torrentdownloads fungerer på, men flere ejere gemmer ikke de samme data. Hver netværksdeltager gemmer kun de data, som den er interesseret i, så der ikke er nogen duplikering af databesparende lagerplads. Det fungerer også som et versionssporingssystem for filer, der er blevet ændret, hvor der findes mere end en version af den samme fil på netværket. Folk belønnes for at bruge deres lagerplads og være vært for Viuly-videoer. De betales i VIU-tokens. Metoden til opbevaring forhindrer også brugere i at downloade premiumvideoer. Videoer modereres også ved hjælp af et klassificeringssystem.

Hvordan beskytter Viuly platformen ved hjælp af vurderinger?

Der er et automatisk præ-moderationssystem på plads, så videoer kan screenes. Dette er for at kontrollere originalt indhold, og om videoer er i overensstemmelse med sund fornuft. Hvis systemet opfanger en overtrædelse, sender det informationen til en liste over moderatorer. Disse moderatorer er brugere med den højeste vurdering på Viuly-platformen og er automatisk valgt. De kan bekræfte eller benægte overtrædelserne. Hvis det bekræftes, slettes videoen automatisk, og brugerens rating nedgraderes. Brugere kan bruge platformen som enten annoncører, skabere eller forbrugere.

Hvordan fungerer Viuly for annoncører?

Annoncører uploader en videoannonce til Viuly. De kan vælge pris pr. Visning og angive målretning baseret på deres demografiske målgruppe. Videoannoncen vises kun for brugere, der opfylder de demografiske kriterier. Belønningen udbetales automatisk til en brugers tegnebog for hver unik visning af annoncen. Annoncører kan også annoncere under gratis videoer. Dette gør det muligt at vise bannere eller 30 sekunders videoer under denne video. Både skaberen og forbrugeren modtager en belønning – 65% går til skaberen, og forbrugeren modtager 25% af prisen pr. Visning. Der er også en markedsplads integreret i Viuly, hvor annoncører kan sælge deres varer. Brugere kan købe øjeblikkeligt ved hjælp af VIU-tokens, der overføres fra deres tegnebøger til sælgerens tegnebøger.

Annoncører

Hvordan fungerer Viuly for indholdsskabere?

Videoskabere kan uploade premiumvideoer og vælge en pris pr. Visning. Dette muliggør oprettelse af indtægtsgenererende videokanaler for eksempel online vejledning. Kanalskabere kan også oprette betalte kanaler, hvor forbrugerne betaler et abonnementsgebyr. I stedet for at have premium-indhold kan skabere også uploade gratis videoer, der kan tjene penge på med annoncer. Hvis der tjenes penge på videoen, modtager videoskaberne 65% af det angivne annonceudbud pr. Unik visning. Den sidste mulighed for videoskabere er helt gratis videoer, der ikke understøttes af annoncer. I stedet er der en donationsknap under videoen, hvor forbrugerne kan donere VIU-tokes til videoskabere og støtte deres omkostninger.

Indholdsskabere

Hvordan fungerer Viuly for videoforbrugere?

Forbrugerne kan se gratis videoer, der understøttes af annoncer og automatisk modtage 25% af prisen pr. Visning i deres tegnebøger. Forbrugere kan også se gratis videoer uden annoncer og donere VIU-tokens, hvis de nød indholdet direkte til videoskaberne. Forbrugere kan se salgsfremmende videoer og modtage 90% af annonceudgiften pr. Visning. Der er også mulighed for at abonnere på en premium-kanal ved hjælp af VIU-tokens eller at købe varer og tjenester ved hjælp af VIU-token direkte fra sælgeren på Viuly-markedspladsen. Forbrugere af videoindhold ved aldrig, hvilke videoer der belønner dem med tokens, så det er ikke en belønningsbaseret visning.

Brugere

Hvordan ser køreplanen ud?

Viuly har allerede en alfa-version af platformen kører og sigter mod at lancere betaversionen snart. Hovedformålet med projektet er at have over 25 millioner mennesker på Viuly-platformen inden 2019.

Viuly køreplan

Konklusion

Viuly ser ud til at løse reelle mangler i centraliserede videodelingsplatforme. At belønne brugere for deres opmærksomhed er et stort incitament til at se annoncer og motiverer også annoncører til at oprette kvalitetsannoncer. Borte er de dage, hvor forbrugere af video tankeløst springer og irriterende annonce for at komme til det videoindhold, de har til hensigt at se. Når forbrugerne er klar over, at de får kompensation for deres tid, ændres interaktionen med videoannoncer fuldstændigt. Transaktionen er ikke længere udnyttende, men brugeren belønnes lige for deres tid og opmærksomhed.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me