Begyndervejledning til VideoCoin: System til opbevaring, distribution og kodning af videoindhold

Videocoin Guide

Det VideoCoin Netværk er et decentraliseret system til distribution, kodning og lagring af indhold. Det tager eksisterende skybaserede videotjenester og gør dem til et effektivt algoritmisk marked. Det hele kører på den nye blockchain udviklet af teamet og bruger VideoCoin (VID), det indfødte protokol-token.

Videocoin Guide

Hvorfor er VideoCoin nødvendigt?

Holdet bag VideoCoin anerkender, at 82 procent af internettrafikken er videoer, 11 procent er web og data, 4 procent er fildeling og 3 procent er spil. Da video tegner sig for en så stor del af internettrafikken, skal den køre problemfrit og effektivt. På trods af dette er der adskillige hindringer i vejen, der begrænser dets potentiale og anvendelse.

Videoindhold

VideoCoin sigter specifikt mod at overvinde forhindringer på grund af regler, specifikt det faktum, at kvaliteten af ​​tjenester fra udbydere af videotjenester kan blive påvirket af deregulering og reguleringsbevægelser. Projektet har også til formål at overvinde problemer relateret til privatlivets fred, nemlig at forbruger- og distributionstransaktionsjournaler er gennemsigtige for offentlige enheder og udbydere.

Teamet på VideoCoin finder centralisering af videotjenester som problematisk, da der kun er et enkelt fejlpunkt. Centraliseringen fører også til begrænset fleksibilitet og funktioner, da leverandører låser brugerne ind. Endelig har platformen til formål at imødegå de stigende omkostninger for medievirksomheder takket være overgangen fra udsendelseslevering til hurtigt voksende IP-baserede muligheder.

Hvordan adresserer VideoCoin disse bekymringer?

Via sit økosystem løser VideoCoin alle disse bekymringer og forbedrer de eksisterende videotjenesteplatforme på innovative måder. Holdet forventer, at omkostningerne falder et sted mellem 50 og 80 procent ved at drage fordel af tidligere ubrugte beregningsressourcer. For yderligere at sænke omkostningerne og forbedre effektiviteten vil VideoCoin slippe af med mellemmarkedets oligarker i stedet for peer-to-peer-behandling, lagring og distribution af videoer.

Mellem ende-til-ende-kryptering og decentralisering vil VideoCoin også forbedre sikkerheden over eksisterende systemer. Det vil endda give mulighed for nye generationer takket være dets åbne API’er og udvikling baseret på open source-materialer.

Hvordan bruger VideoCoin Blockchain?

Mange af fordelene ved VideoCoin i forhold til eksisterende videotjenesteudbydere skyldes dets gearing af blockchain, hvilket det gør på flere måder. Både kodning og lagring sker via blockchain, da disse opgaver sendes til netværket sammen med parametre til encoder-konfiguration. Minearbejdere konkurrerer mod hinanden om at vinde bud og levere lagerplads eller computerkraft. Ved hjælp af CDN-konfigurationsparametrene sendes distributions- og hentningsopgaver til netværket. Minearbejdere konkurrerer om at vinde bud for at hente videoer fra lagringsminearbejdere og derefter distribuere denne video til slutkunder, som med et CDN.

Blockchain

Hvilken konsensusmekanisme bruger VideoCoin?

VideoCoin kræver utroligt hurtige transaktionstider, da det blev bygget til at drive videostreaming på netværket. Det er afhængig af en nyttig proof-of-work-algoritme til at bruge GPU’er og CPU’er hardware-accelererede videofunktioner. Det har også en unik proof-of-stake-model, der driver den decentrale videoinfrastruktur, som i sig selv er kompleks.

Hvorfor betyder evnen til at udvikle applikationer noget??

Som nævnt vil udviklere være i stand til at oprette applikationer takket være VideoCoins open source-natur og API’er. Disse applikationer kan gøre det muligt at forestille sig nogle af de mest populære videoplatforme som decentrale peer-to-peer-applikationer. Eksempler er YouTube- og Hulu- eller Netflix-kontrakter. I det første kunne en klient bruge VideoCoins opbevaring, distribution og kodning til at skabe en decentral variation af YouTube og lade skabere tjene VideoCoins fra forbrugerne.

Hvad er VideoCoin-tokenet, og hvordan tjener du det?

VideoCoin-tokenet er en vigtig del af økosystemet og er dets oprindelige protokol-token. Opbevaringsminearbejdere kan optjene VideoCoin-tokens ved at gemme videoer, og de får bedre belønninger ved at pantsætte mere lagerplads. Distributionsminearbejdere tjener tokens ved at levere videoer, og jo mere båndbredde de tilbyder, jo bedre er deres belønning. Comput minearbejdere giver den CPU-tid, der bruges til omkodning, og som med andre minearbejdere får de bedre belønninger for mere computerkraft. Endelig tjener relæminearbejdere tokens ved at videresende lagring på tredjepartsservere. Jo mere båndbredde og opbevaring de giver, jo større er deres belønning.

Videomønter

Holdet

Videocoin har et fantastisk hold bag projektet ledet af Halsey Minor:

Halsey Minor er en internetvisionær, der til dato har grundlagt eller medstiftet teknologivirksomheder, der har skabt over $ 100 milliarder i kumulativ værdi, herunder: CNET, Uphold, Live Planet, Salesforce, Google Voice, OpenDNS og Vignette.

Hold

Hvad skal du vide om VideoCoin Token Sale og Token Distribution?

Under token-salget er de fastsatte mål mindst $ 10 millioner med en soft cap på $ 15 millioner og en hård cap på $ 50 millioner. Tokenprisen er sat til $ 1 pr. 15. februar 2018. I løbet af forsalget blev der solgt 105,83 millioner tokens med en levetidsforsyning på 881,94 millioner og en minedrift på 617,3 millioner.

Af de samlede 882 millioner tokens blev 12 procent eller 106 millioner tildelt til forsalget. Halvfjerds procent (eller 617 millioner) tildeles minearbejdere, 9,8 procent (eller 68 millioner) til virksomheden, 3 procent (eller 26 millioner) til rådgivere, 2,2 procent (eller 20 millioner) til markedsføring og 1,5 procent (eller 13 millioner ) hver til opkøb og fundamentet.

Midler

Leveringen af ​​VideoCoin er under kontrol af en asymptotisk funktion, der halverer blokbelønningen hvert fjerde år. I år 10 vil omkring 93 procent af alle minearbejdende tokens være distribueret. På grund af dette vil den fulde levetidstilførsel (881,94 millioner tokens) ikke blive nået i flere årtier. Til sidst vil blokbelønninger være meget knappe og kun påvirke Verifier-poolen, som altid forbliver incitamenteret via transaktions- og wattage-gebyrer.

Hvordan ser VideoCoin-køreplanen ud?

VideoCoin-token-forsalget sluttede i maj 2018, og token-distributionen finder sted seks uger efter dens afslutning, i juli. Dette er også når forkøbstoken accepteres på Inc Cloud og Live Planet. Alfa-versionen af ​​VideoCoin-netværket lanceres i januar 2019, og betaversionen lanceres i juli.

Køreplan

Konklusion

VideoCoin sigter mod at forbedre den måde, som brugerne oplever, gemmer og behandler videoer på. Som en decentral videoplatform forbedrer VideoCoin forbedringer i forhold til traditionelle videoplatforme ved at udnytte blockchain-teknologi. Forsalget er allerede afsluttet, og tokens distribueres snart med produktlanceringen næste år. VideoCoin har virkelig et stort potentiale i betragtning af det solide team bag projektet og den betydelige procentdel af internettrafikken, der er dedikeret til videoer, hvilket uden tvivl gør dette til et projekt at se.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me