Begyndervejledning til Utrum: Blockchain-vidensplatform for investorer i kryptovaluta

Uturm-guide

Utrum er en decentral platform, der leverer kuraterede, omdømme-baserede anmeldelser af kryptokurrency, analyser og markedsforudsigelser. Platformen er rettet mod dem på alle oplevelsesniveauer, uanset om du er ny i kryptokurrency eller en erfaren investor. Utrums økosystem belønner deltagerne via AI, medlemsvalgte kuratorer og crowd-visdom med belønningerne udstedt i OOT-tokens.

Uturm-guide

Hvilke problemer løser Utrum?

Holdet bag Utrum har til formål at løse et par vigtige problemer med kryptovalutaindustrien, herunder det faktum, at det er blandt de investeringsøkosystemer, der har den højeste risiko. De specifikke problemer, som Utrum hjælper med at løse, afhænger af hvilken type bruger du diskuterer.

Problemer

Crypto-investorer står over for problemer relateret til:

 • At finde ud af teknologien bag et projekt eller en krypto, og om den er bæredygtig,
 • Hvis projektet er legitimt, så kan de tjene penge på ICO,
 • Projektudviklernes omdømme,
 • Sådan oprettes netværk med investorer, og
 • Hvor kan man finde professionel rådgivning, som de kan stole på.

Crypto-nybegyndere mangler oplysninger relateret til:

 • Hvor skal jeg begynde,
 • Hvordan man lærer, hvis de ikke er teknologisk kyndige,
 • Hvordan folk får store afkast,
 • Hvor kan du finde nøjagtige og kvalitetsoplysninger, og
 • Sådan vælges hvilke ICO’er der skal investeres i.

Crypto-udviklere har i øjeblikket brug for flere måder at forblive synlige på det voksende marked, så deres innovative produkter ikke går tabt uden at stole på crypto-mediers pay-for-play-karakter.

Endelig lider kryptoanalytikere i øjeblikket af:

 • Manglende incitamenter til forsknings- og analyseprojekter,
 • Manglen på klare målinger til feedback og oprettelse af rapporter og
 • Intet godt sted at dele deres resultater.

Hvordan løser Utrum alle disse problemer?

Gennem en række funktioner og en veldesignet platform kan Utrum løse alle de ovennævnte problemer og hjælpe alle involverede i kryptoverdenen. Utrum leverer et system, der er snydebestandigt, robust og sikkert på samme tid. For at hjælpe dem på alle niveauer har platformen en omfattende database med alle kryptoprodukter og tjenester, herunder detaljer om produktet, teamet, markedet og nyhederne.

Eksperter og analytikere kan bruge platformen til at dele deres råd og fund, mens medlemmer af alle færdighedsniveauer kan stille spørgsmål for at modtage denne professionelle rådgivning til gengæld. Analytikerne leverer også undersøgelser af information som baggrundskontrol af udviklerne af ICO’er og kryptoprojekter. Disse analytikere ser på alt fra holdmedlemmernes domæner, sociale mediesider og søgemaskinens resultater.

Løsninger

Brugere på alle oplevelsesniveauer på Utrum kan efterlade anmeldelser og vurderinger for forskellige ICO, tokens og kryptokurver plus relaterede tjenester, der hjælper med at styre andres beslutninger. Platformen har endda en markedsplads til køb og salg af tjenester relateret til krypto. De, der tidligere ikke havde nogen måde at møde andre i kryptoverdenen, kan drage fordel af Utrum som et sted for netværk med kryptoentusiaster.

Hvad er nogle nøglefunktioner i Utrum?

En af de vigtigste egenskaber ved Utrum er, at det er en decentral platform baseret på blockchain. Samlet set giver netværket brugere kryptoanalyser, information og anmeldelser. Platformen kombinerer kunstig intelligens med crowd-visdom fra analytikere for at tilskynde til smarte investeringer. Ud over at hjælpe brugerne med at forbedre kvaliteten af ​​deres investeringer belønner Utrum medlemmer med tokens for markedsforudsigelser, analyser og anmeldelser.

Hvilken slags information kan brugerne få og dele på Utrum?

De typer information relateret til kryptokurrency, som brugere kan dele eller få adgang til på Utrum, er tilsyneladende ubegrænset. Der er anmeldelser og vurderinger fra brugere for mange produkter og tjenester i kryptoverdenen. Disse anmeldelser inkluderer en kombination af kunstig intelligens og crowd-visdom. Eksperter tilbyder uddannelsesmæssige, markedsmæssige og tekniske kryptoanalyser. Der er også en vidensbase, der indeholder videoer og artikler, der hjælper begyndere med at lære hurtigt.

Utrum tilbyder også et premiumabonnement til institutionelle investorer og interesserede medlemmer. Med dette abonnement kan de få adgang til dybtgående markedsforudsigelse og teknisk analyse af forskellige ICO’er og kryptoprojekter.

Hvordan tjener brugere på Utrum belønninger?

Utrum tilskynder til deltagelse i sit økosystem via tokenbelønninger. Du kan optjene disse belønninger via OOT-tokens for vurderinger og anmeldelser, hvis du er et almindeligt medlem eller bidragyder. Analytikere, der gennemfører dybtgående markeds- og teknisk analyse, tjener også tokens til disse analyser.

Belønninger

Hvordan forhindrer Utrum svig?

Et af hovedfunktionerne i Utrum er dens “Trust Factor”, som er et system til indlæring af omdømme, der kan lære resultater og vurderingsmønstre, mens samfundet vokser. Derefter bruger den disse oplysninger til at lokalisere og forhindre svigagtig praksis.

Hvad skal du vide om indtjening på Utrum?

Bidragydere, der modtager udbetalinger, vil have dem låst i to uger inden de frigives. Selve platformen tjener indtægter fra premium-abonnementer, udviklere af ICO’er og kryptoer og et transaktionsgebyr på 1 procent på Utrum Marketplace. Platformen vil også brænde 15 procent af sin månedlige omsætning for at mindske inflationen. Yderligere beskyttelse af inflationen kommer fra optjeningsbelønningen på 0,834 procent.

Hvordan ser Utrum-køreplanen ud?

Holdet bag Utrum kom med konceptet i september 2017. Holdet sluttede derefter med at samle medlemmer i oktober 2017 og annoncerede projektet i december samme år. Utrum udgav sin hvidbog i februar 2018 og havde ICO-token-salg i maj. Børsnoteringen fandt sted i juli.

Køreplan

Platformens alfa-frigivelse vil være i 4. kvartal 2018 med kryptodatabase, nyhedsfeed og netværksmodul. Betaudgivelsen vil være i 1. kvartal 2019 med modulet til markedsforudsigelser, portefølje og gennemgang.

Konklusion

Utrum er en platform, der sigter mod at appellere til alle interesserede i kryptovaluta-investeringer. Platformen tilbyder en måde, hvorpå de på alle kryptooplevelsesniveauer kan interagere. Det inkluderer information til begyndere såvel som crowd- og AI-drevet rådgivning til alle fra en nybegynder til en ekspert. Analytikere kan dele deres forskning i bytte for belønninger, og de, der ønsker at øge deres investeringer i krypto, kan finde information og forslag til, hvilke projekter de skal deltage i.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me