Begyndervejledning til undergrund

Undergrund tager fordelene ved decentralisering og sigter mod at anvende dem på nettet som helhed, hvilket giver et open source-netværk, der kan føre til et gratis og retfærdigt internet. Enhver, der ønsker det, kan tildele nogle af deres ekstra computerressourcer med Substratum til at deltage i netværket og kan betales i kryptokurrency, hver gang de serverer indhold. Et decentralt internet kan hjælpe med nogle af de problemer, der står over for, nemlig angrebet på netneutralitet og censur rundt om i verden.

Undergrundswebsted

Hvorfor er underlaget nødvendigt?

Med Substratum behøver brugerne ikke at bekymre sig om frihed, censur eller netneutralitet. Uden underlag har brugerne ingen kontrol over internettet, men dette netværk sætter det tilbage i vores kontrol. På undergrunden har alle applikationer og websteder den samme mulighed for at sende deres beskeder, en skarp kontrast til traditionelle metoder til at få adgang til internettet, især nu med faldet af netneutralitet i USA. Selv når netneutralitet var på plads, fungerede undergrund som en backup for at sikre, at ingen enkelt enhed havde kontrol over indholdssynlighed.

Hvordan fungerer underlag?

I stedet for at kræve en Tor eller VPN, Substratum-netværket består af noder fra hele verden for sikkert at levere indhold. Alle kan bruge Substratum Host til at være vært for applikationer eller websteder og betale de netværksbrugere, der betjener indholdet.

Hvordan det virker

Substratum-noderne sender indhold mellem værterne og web-brugerne. Når du kører en node, modtager du Substratum-kryptokurrency som betaling for videresendelse af indholdet. Endelig kan de, der ser indhold hostet af Substratum, få adgang til siderne eller applikationerne i deres yndlingswebbrowser uden nogen censurblokke.

Hvad er de andre nøglekomponenter i undergrundsnetværket?

Som nævnt tillader Substratum Nodes brugere at videresende indhold sendt af værter og modtage betaling i kryptokurrency. Substratum Host bruges af alle, der ønsker at være vært for en applikation, database eller et sted på netværket. Ud over de tidligere nævnte komponenter har Substratum software med et enkelt klik med en intuitiv og enkel grænseflade, så brugerne let kan komme i gang. Det har også kunstig intelligens, der kan finde den ideelle knude til at maksimere den hastighed, hvormed indholdet serveres til slutbrugeren.

For at forbedre processen med at udvikle applikationer og mere på Substratum-platformen inkluderer systemet en SDK og API. Der er også specialudviklet kompressionsteknologi, der reducerer ventetid så meget som muligt. Kryptografien på plads er meget avanceret for at sikre sikkerheden af ​​alle data inden for netværket på hele sin rejse mellem enderne. For ekstra sikkerhed kan en enkelt anmodning udfyldes af flere noder, der opdeler dataene. Endelig gør CryptoPay det muligt for websteder inden for undergrundsnetværket at behandle eventuelle cryptocurrency-betalinger foretaget med børsnoterede mønter.

Kan nogen bruge underlag?

Den gennemsnitlige person kan bestemt navigere på internettet eller bruge en smartphone eller tablet, men de er måske i tvivl om deres evne til at køre det. Undergrund er designet specielt til at gøre det let at køre internettet. Hvert værktøj blev oprettet med brugervenlighed som et af de primære mål. Der kræves heller ingen viden eller kræfter for at køre noder, da de gør det uafhængigt og bag kulisserne, så du kan fortsætte med at bruge din valgte browser, mens du tjener substrat-tokens.

Besøgende på sider og applikationer, der hostes af Substratum Network, ved ikke forskellen, bortset fra manglen på censur. Disse websteder ses som alle andre uden krav om at downloade software eller installere plugins.

Hvad er de økonomiske fordele ved underlag?

De, der vælger at køre Substratum Nodes, kan tjene penge via mikrotransaktioner, mens de sover eller gør noget andet, et incitament, der hjælper systemet med at vokse, samtidig med at de giver dem, der understøtter netværket, indtægter. Dem, der søger hostingtjenester, vil også opleve fordele på grund af den strømlinede betalingsmodel. Ved at stole på kryptokurrency-mikrotransaktioner skal udgivere kun betale for de anmodninger, der behandles, i stedet for et generelt gebyr eller et bestemt beløb for en tidsramme. På denne måde betaler du kun for det antal hosting, du rent faktisk bruger i stedet for oppetid, og holder omkostningerne proportionale med din sides popularitet.

Tjen

Hvad er substrat?

Tokenet bag substratet er substrat, som er repræsenteret på samme måde som dollars og cent som et heltal efterfulgt af to decimaler, kaldet substrat og atomer. Substrat er, hvad virksomheder, der ønsker at være vært, bruger til at betale for tjenester, og hvad de med Substratum Nodes modtager som betaling.

Underlag

For eksempel, hvis nogen ønsker at være vært for en side på det decentrale web, ville de købe substrat med fiat eller kryptokurver. De betaler derefter det medlem af Substratum Network, der kører den node, der bruges til at tjene indholdet, ved hjælp af det substrat, de allerede har købt.

Substrat er også den formidler, der bruges til transaktioner via CryptoPay. Dette system lader kunder betale med den kryptovaluta, de foretrækker. Derfra konverterer Substratum det til værtens foretrukne valuta via Substrate.

Sådan opbevares SUB

SUB er et Ethereum ERC-20-token, hvilket betyder at du kan gemme det i enhver tegnebog, der understøtter Ethereum som MyEtherWallet eller en hardware-tegnebog som en Trezor eller Ledger.

Send Ether

Sådan køber du Substratum SUB

Du er ikke i stand til at købe SUB med en “Fiat” -valuta, så du bliver nødt til først at købe en anden valuta – den nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskort og derefter købe det til SUB ved en børs som Binance.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er let at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptokurrency fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld dig”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Køb Ethereum

Til denne vejledning køber vi Ethereum for at bytte til vores målkryptovaluta. Årsagen til dette er, at det har langt billigere gebyrer end bitcoin for afsendelse, og transaktionen sker også meget hurtigere. Så i Coinbase, besøg fanen “Køb / Sælg” øverst, vælg “Ethereum”, vælg din betalingsmetode og indtast det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb SUB på Binance

Du kan nu sende din Ether over til Binance for at foretage dit køb af SUB, se på vores anmeldelse af Binance her for at se, hvordan du tilmelder dig og køber på deres børs.

Binance tegnebøger

Hvad er underlaget opnået?

Substratum blev grundlagt tilbage i februar 2017, hvilket også er, da MVP blev rullet ud, og virksomheden blev introduceret. I juli blev hvidbogen og hjemmesiden V1 lanceret. ICO-tokensalget fandt sted i august og hævede mere end $ 12 millioner USD. Senere samme måned blev V2 på hjemmesiden lanceret. I september optrådte SUB-token på børser, herunder Tidex, Etherdelta og Coss.io. I oktober blev det føjet til Binance, og Ohio-kontoret åbnede. November inkluderede tilføjelsen af ​​SUB til KuCoin og Private Alpha Test I, som blev afsluttet med en succesrangering på 100 procent globalt. Endelig skete den anden Private Alpha Test i december, og hjemmesiden V3 blev lanceret.

Konklusion

Undergrund er en logisk udvidelse af decentraliseringstendensen og en, der kan have meget vigtige fordele for brugere over hele verden. I årevis har regeringer censureret specifikke typer information, og med det nylige fald i netneutralitet i USA begynder websteder at blive behandlet forskelligt på det traditionelle web. Substratum tilbyder en løsning på disse problemer ved at tillade et virkelig gratis internet. Takket være de belønninger, der tilbydes dem, der kører Substratum Nodes, bør det ikke have noget problem at vokse og give tilstrækkelig computerkraft til at tjene brugernes krav.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me