Begyndervejledning til Ubiq

Ubiq-guide

Ubiq er et digitalt aktiver og blockchain-firma, der bruger en decentral platform til oprettelse og udførelse af smarte kontrakter og applikationer. Blockchain fungerer som en stor globalt distribueret hovedbog og supercomputer, og det giver udviklere mulighed for at producere decentrale og automatiserede løsninger til tusindvis af opgaver.

Ubiq er en open source, offentlig, blockchain-baseret distribueret computerplatform med smart kontraktfunktionalitet og er bygget på en forbedret Ethereum codebase forked fra Ethereum 1.5.8. Ubiq bruger tegnebøger som gateways til de decentrale applikationer inden for blockchain.

Ubiq-websted

Ubiq-netværket tilbyder en sikker og stabil blockchain til vært for en Ethereum Virtual Machine (EVM), som også integrerer en decentral virtuel maskine, der giver mulighed for generering af kontrakter og tokens.

Ubiq-netværket giver en stabil blockchain til vært for en Ethereum Virtual Machine. Med flere flere hårde gafler planlagt til ETHs fremtid, ville virksomheder, der ønsker at implementere applikationer på en Ethereum Virtual Machine, være genstand for hyppige opdateringer og risikoen for ustabilitet forbundet med blockchain-hårde gafler. Ubiq-udviklingsteamets engagement og fokus på at levere en stabil og pålidelig platform giver kunder inden for økonomi og virksomhed mulighed for at bygge i dag uden at bekymre sig om en usikker fremtid.

Kædens værditoken, Ubiq (UBQ), blev oprettet, efter at udviklingsteamet overførte værdien af ​​et tre år gammelt token, Jumbucks (JBS), til en blockchain med Ethereum-funktionalitet.

UBQ kan handles på kryptokursudvekslinger og bruges også til at betale for transaktionsgebyrer og beregningstjenester inden for Ubiq-netværket.

Holdet bag Ubiq

Ubiq Technologies Inc. blev grundlagt af fire medlemmer, som alle havde været involveret i kryptovalutaverdenen i flere år. Alt udviklingsteamet havde arbejdet som entreprenører eller rådgivere med mange forskellige blockchains, bygget blockchain-støttede tjenester og havde skabt integrationer med finansielle platforme.

Julian Yap, en systemingeniør har tidligere arbejdet på projekter med Bittrex exchange, Blocktech og Decred, Luke Williams, udvikler af Iquidus Explorer, et meget anvendt blockchain-søgeværktøj, Kris Hansen, en etableret blockchain-udvikler, og Alex Sterk, vært af #blocktalk og underviser i blockchain-teknologier.

Ubiq Team

Denne erfaring og eksponering for blockchain-teknologi er, hvor motivationen og viden til at udvikle en af ​​de mest velafrundede kæder til rådighed kommer fra. Ubiq-teamet sigter mod at tilbyde den mest stabile, fleksible og bugfri platform til udvikling af virksomhedsapplikationer, som kan opnås gennem omfattende observation, test og forbedringer af de forskellige tilgængelige blockchain-teknologier..

Ubiq har ingen ICO eller premine, som de mener vil bane vejen mod en lys fremtid for virksomheden på grund af, at der ikke er nogen historie om at erhverve finansiering gennem ukonventionelle og uprøvede metoder.

For at finansiere sig selv og udvikle Ubiqs funktionalitet er virksomheden Ubiq Technologies Inc. blevet stillet op til at fungere som et finansieringsmiddel til platformen. Dette opnås allerede med deres konsulentmuligheder, forretningspartnerskaber og teknologier, der er under udvikling.

Hvordan virker det?

I de fleste tilfælde oprettes en konto ved hjælp af en Fusion Wallet. Imidlertid implementerer Ubiq også en biometrisk indikation, som deres brugere kan deltage i. De biometriske indikatorer oprettes ud fra tretten forskellige punkter i brugerens fingeraftryk, som derefter randomiseres med andre data. Da konti selv er klassificeret som en digital signatur, kan du underskrive transaktioner og kontrakter direkte fra din enhed.

Brug af en enhed garanterer sikker adgang, hver gang en tjeneste tilgås, logges den, og når en transaktion er underskrevet og transmitteret til netværket, er der derefter en permanent registrering af denne aktivitet i blockchain. Muligheden for smarte kontrakter betyder også, at det er muligt at have flere underskrifter og nøgler på en parts konto.

Alt arbejde på blockchain er standardiseret for at sikre, at problemer løses med en ensartet hastighed, og brugerne har et par muligheder for, hvordan data kan lagres, som er i rå tal, krypteret eller i tokens.

Incentivisering af minearbejdere med onkelblokke

Ubiq har valgt en 88 sekunders bloktid i modsætning til de 60 sekunder eller derunder, der er ansat andre steder, da de bemærkede, at der ofte er forældreløse blokke, hvor minearbejdere ikke modtager hinandens arbejde, før de løser deres egne, når der er sådan en hurtig blokere tid. Ved at bruge onkelblokke tillades dette arbejde stadig, men Ubiq behøver ikke at stole på dette arbejde for regelmæssig drift. Enhver potentiel belønning gives derefter til minearbejderen, der arbejder fra hovedkæden.

For at tilskynde minearbejdere til at udvinde hovedet på kæden og minimere den uforudsigelige inflation af onkelblokke er minearbejdere af duplikatblokløsninger belønninger. Hvis en minearbejder udvinder en onkelblok med dybde 1, belønnes de 50% af den aktuelle blokbelønning. Belønningsbeløbet er indstillet og standardiseret, så en minearbejder, der inkluderer en onkelblok, belønnes med et tillægsbeløb af (nuværende bloktildeling / 32) UBQ pr. Blok.

Sådan oprettes en UBIQ-tegnebog

For at bruge Ubiq-platformen skal du oprette din egen tegnebog – du kan vælge at downloade Fusion Wallet eller du kan bruge den browserbaserede Pyrus-tegnebog.

Tegnebogen samler alle dine konti, aktiver og applikationer i en sikker grænseflade og indeholder alle de værktøjer, en bruger har brug for til at skrive og implementere smarte kontrakter og tokens.

Der er to hovedmåder at bruge Fusion Wallet som beskrevet på Ubiq-webstedet:

Pyrus (browser)

Pyrus er en browserbaseret Ubiq-tegnebog på klientsiden. Generer tegnebøger helt på klientsiden, send nemt Ubiq og ethvert ERC-20 Standard Token (f.eks. QWARK, APX), generer og send offline-transaktioner, så dine private nøgler aldrig rører ved en internetforbundet enhed.

Pyrus

Fusion (Desktop)

Fusion Wallet samler alle dine konti, aktiver og applikationsgrænseflader og kombinerer al Ubiq-blockchain-funktionalitet i en sikker og kraftfuld grænseflade. Med alle værktøjerne til at skrive og implementere dine egne smarte kontrakter og tokens.

Sådan køber du UBIQ

Det er i øjeblikket ikke muligt at købe UBIQ med en “Fiat” -valuta, så den nemmeste måde at købe den på i øjeblikket er ved at købe enten Bitcoin eller Ethereum og derefter bytte disse til det på en børs. I dette afsnit viser vi dig, hvordan du kan købe UBIQ med et kredit- eller betalingskort ved hjælp af Coinbase-webstedet og derefter bytte det til UBQ hos Bittrex.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er nemt at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til tilmelding du krediteres $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Coinbase sender dig derefter et link via e-mail for at bekræfte din e-mail-konto, når du først har klikket på linket i e-mailen, føres du til en bekræftelsesside. Du skal derefter tilføje dit telefonnummer og uploade et foto af dit id – dette kan være et pas, kørekort osv. Du skal også tilføje dine betalingsoplysninger, så du kan tilføje din bankkonto eller et betalingskort eller kreditkort efter behov – efter en kort periode bliver din konto derefter verificeret, og du kan derefter foretage dit første køb.

Coinbase-verifikation

Køb Ethereum eller Bitcoin

Til denne vejledning køber vi bitcoin for at bytte til vores målkryptovaluta. Så i Coinbase, besøg fanen “Køb / Sælg” øverst, vælg “Bitcoin”, vælg din betalingsmetode og indtast det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal BTC.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dine Bitcoins til din konto

Tilmeld dig Bittrex

Du bliver nu nødt til at oprette en konto hos Bittrex, som er en Cryptocurrency Exchange, hvor du er i stand til at købe mange forskellige valutaer.

Bittrex-register

Du bliver nu nødt til at bekræfte dig selv med Bittrex ved at indtaste dine personlige oplysninger til den grundlæggende verifikation. Du bliver også nødt til at udføre “forbedret verifikation” for at kunne trække dig tilbage fra webstedet. Dette indebærer at uploade et foto-ID såsom pas eller kørekort og tage en selfie af dig selv og også uploade det.

Bittrex-verifikation

Send din Bitcoin til Bittrex

På din Bittrex-konto skal du klikke på linket “Tegnebøger” øverst og ved siden af ​​Bitcoin. Klik på symbolet “+”, så vises en popup – klik på knappen “Ny adresse” for at få din tegnebog-adresse.

Bittrex Wallet-adresse

Kopier denne adresse og gå tilbage til Coinbase-webstedet, og klik på linket “Konti” øverst, vælg Bitcoin og klik på “Send”

Coinbase Send

Indtast Bittrex tegnebogadresse i feltet “Modtager”, vælg det beløb, du vil sende.

Vigtigt: Dobbeltkontrol, at tegnebogadressen matcher din bittrex bitcoin-tegnebogadresse, da du kan miste penge, hvis du har en fejl her.

Klik på “Fortsæt”, og så bliver du muligvis nødt til at bekræfte transaktionen med din e-mail eller telefon, hvis du har aktiveret 2-faktor-godkendelse.

Transaktionen sendes nu over Bitcoin-netværket og det tager kort tid at ankomme – du kan tjekke ind på din Bittrex-konto under “Wallets” > “Afventende indlån” for at se transaktionen. Når det er bekræftet, vil Bitcoin være på din konto, og du kan handle dem for UBIQ.

Handel med Bitcoin for UBIQ

I Bittrex øverst til venstre – klik på linket til markeder, så vises en rullemenu, indtast Ubiq og klik derefter på “UBQ” for at komme til handelsskærmen.

UBQ-handel

Sådan ser handelsskærmen ud, den kan først være lidt overvældende, men den er ganske enkel. Øverst ser du de røde og grønne stearinlys, der viser prisen UBIQ har handlet til, prisen måles i bitcoin. Til højre øverst vil du se den “sidste” pris, “Bud” er, hvad folk tilbyder at købe det til, og “Spørg” er, hvad folk tilbyder at sælge det til. Det viser også den 24 timers høje og lave pris.

Under dette vil du se de handelsbokse, hvor du kan købe eller sælge, her kan du indtaste det beløb, du vil købe, prisen pr. Enhed i bitcoin, du er villig til at betale, og kassen beregner derefter den samlede pris for dig.

Her kan du se, at jeg har indtastet 100 UBQ i alt, og jeg valgte det øverste bud på 0,00023571 Bitcoin pr. UBQ. Fordi de tilbydes af en sælger til denne pris, skal ordren gå igennem – du kan vælge en lavere pris, hvis du vil, og ordren forbliver i bøgerne, indtil den er opfyldt. Dette er dog ikke garanteret, da prisen kan stige.

Købe

Når din ordre er opfyldt, kan du trække UBQ’en tilbage til din tegnebog-adresse, du oprettede.

Pengepolitikken

Ubiq har etableret en pengepolitik med deres kryptokurrency for at opretholde kontrol over tokens inflation. For det første år er inflationen sat til 7,3% pr. Blok, men politikken beskriver, hvordan inflationen gradvist vil blive reduceret til 0,7% i løbet af de næste otte år.

Ved at gennemføre denne pengepolitik har Ubiq leveret en fast inflationsplan og forhindrer et gebyr-kun minemarked i at udvikle sig inden for netværket.

Konklusion

Ubiq kunne blive en konkurrent inden for kryptovalutaverdenen, da markedsværdien af ​​UBQ var mere end $ 80 mio. USD i juni 2017 og allerede var blevet den 47. største digitale valuta. 30. august 2017 nåede prisen på det oprindelige token sit højdepunkt på over $ 3.

Siden den oprindelige udgivelse i januar 2017 har Ubiq formået at skabe en del oprør på trods af ikke engang at have været på markedet i et år.

De har et team med en enorm mængde viden og erfaring bag sig, der har sat standarder og politikker, der vil være til gavn for hele kryptovaluta-valutasamfundet og allerede har leveret flere innovationer oven på den forkedte Ethereum-codebase, de startede med.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me