Begyndervejledning til tether

Tether Guide

Hvis du kom ind i kryptokurver i 2017, er der næsten ingen måde, du ikke hørte om Tether (USDT): det gode, det dårlige og det grimme.

Faktisk har “stablecoin”, såkaldt fordi et enkelt tether-token er designet til at opretholde den samme værdi, uanset om kryptomarkederne er op, ned eller sidelæns, har mildt sagt haft et dramatisk år.

Tether-websted

I dag leder vi dig derfor gennem Tether. Hvad det er, og hvorfor det har skabt så meget opmærksomhed i løbet af de sidste par måneder.

Tether 101

Tether er et Ethereum-baseret ERC20-token, der faktureres som “U.S. dollar token. ” Det skyldes, at hver tether siges at være knyttet til fiat-reserver 1: 1, hvor disse reserver opretholdes på endnu ikke offentliggjorte bankkonti under Tether Limiteds kontrol. Tether Limited er selvfølgelig organisationen, der leder token-projektet.

Tether-tokens kan knyttes til forskellige valutaer; den mest almindelige er USDT, tether-tokens, der angiveligt støttes af amerikanske dollars. Der er også eurobindinger (EURT), og der er i øjeblikket arbejdet med bånd, der er knyttet til japanske yen.

Tether fordele

Tether Foundation forsvarer disse reserver ved at sige projektets regnskaber revideres, men vi kommer nærmere ind på det senere.

Ideen bag symbolet? For at gøre det let for investorer og købmænd at overføre fiat-værdier stabilt til en kryptokurrency for at drage fordel af de friktionsfrie fordele ved krypto-til-kryptomuligheder. For eksempel “camperer” brugerne ofte i tether-tokens for at bevare overskuddet under baisse markeder.

Det førnævnte Tether Limited siges at skabe og ødelægge binder ved modtagelse af depositum og udbetalingsordrer.

Hvor Tether findes

Fordelene ved en stablecoin har længe været ønsket i kryptovalutaområdet, så tether-tokens er blevet en del af handelspar på adskillige fremtrædende kryptobørs.

Disse børser inkluderer:

  • Binance
  • Bitfinex
  • Bittrex
  • Poloniex

Faktisk er USDT- og EURT-optioner blevet populære hos mange forhandlere, der forsøger at undgå de skatteimplikationer, der ofte er forbundet med krypto-til-fiat-udvekslinger. Og denne popularitet vises i den blomstrende forsyning af tether-tokens, som nu er over hele 1,3 milliarder tokens ved pressetiden.

Tether

Billede via Coincap.io

Der er bekymring for, at enhver udveksling, der har stor eksponering for bindehår, er i stor fare for at gå ned, hvis Tether-projektet til sidst imploderer, men igen, vi vil berøre det senere.

Som det ser ud, er det bare vigtigt at bemærke, at mange mennesker faktisk bruger tether-tokens lige nu. Og det kan have enorme forgreninger, uanset om Tether lykkes eller mislykkes.

Bitfinex-påstandene

Med flere og flere brugere, der stoler på tethers som en måde at have fiat-lignende kapaciteter i cryptocurrency trading arenaen, er Tether-projektet i sig selv kommet under meget mere kontrol. Og nogle af de ting, som samfundet mener, at det er dukket op inden for denne kontrol, vedrører mildt sagt.

Hvis hver USDT virkelig er bakket op af et fiat-aktiv fra den virkelige verden, så skal alt være problematisk. Tether er virkelig en stablecoin, hvis det er tilfældet.

Nogle af de skitsere rygter, der cirkulerer og spekuleres i, har at gøre med forholdet mellem Tether-projektet og den titanisk populære kryptokurrencyudveksling Bitfinex.

Bitfinex Exchange

Rygterne inkluderer beskyldninger om partnerskaber mellem Tether og Bitfinex i aktiviteter som:

  • falske (reservefri) tether-udstedelser
  • hvidvaskning
  • samarbejdsoverdækning

For at være klar har begge projekter benægtet disse beskyldninger på det kraftigste og henviser til dem som sammensværgelser i lyset af deres udtalt uskyld. Der er blevet lovet revision, og der er truffet juridiske handlinger mod personer, der anklages for at sprede bagvaskende løgn.

Men disse stærke handlinger har ikke stoppet røgen fra at buldre …

Overvej for eksempel, at de nylige Paradise Papers-dokumenter lækker (en massiv række af meget følsomme økonomiske data om verdens rigeste og mest hemmeligholdte borgere) forrådte en overraskende og tidligere ukendt kendsgerning: ifølge The New York Times, både Tether og Bitfinex del topledere.

Det skyldes, at Giancarlo Devasini er administrerende direktør for både børsen og stablecoin-projektet, og Phil Potter er Chief Strategy Officer (CSO) hos begge virksomheder også.

Phil Potter, billede fra New York Times

Disse forbindelser var aldrig kendt før og beder om alle mulige spørgsmål. Bitfinex er den største udveksling af kryptovaluta i volumen i verden og er en vigtig legitimator af USDT. Problemet er, at hver gang en stor tilstrømning af tether-tokens rammer Bitfinex, ser bitcoinprisen ud til at skyde op. Dette er skitseret og bør skabe forsigtighed i samfundet.

Hvorfor? For hvis USDT ikke virkelig understøttes 1: 1 af fiat-reserver, kommer falske penge ind på kryptokurrencymarkederne og til gengæld falder krypteringspriserne falskt op. Det ville være som at bruge penge, de ikke rigtig behøver at købe krypto, og at virkeligheden for eksempel vil blive bagt i bitcoinprisen.

Er det, hvad rummet står over for nu? Det er svært at sige. Men der er ingen tvivl om, at det er en bekymring, der er vokset i intensitet i de seneste uger.

Tether og Bitfinex svarer

De to projekter går ikke ned uden kamp, ​​som vi sagde før.

De udgav en rapport i september, der beskriver deres økonomiske situation. Men mange var ikke tilfredse. Rapporten var ikke en formel revision, og den blev udført af et relativt lille regnskabsfirma. Revisorerne havde heller ikke adgang til alle relevante oplysninger, da nogle data blev redigeret.

I mellemtiden har Bitfinex og Tether ansat PR-teamet 5W Public Relations til at håndtere det voksende nedfald. 5W Public Relations har været overbevist om ikke at afsløre, hvem disse selskabers bankkonti er placeret hos. Uvilligheden til at navngive navne er i det mindste troværdig, da Tether havde mange konti lukket i år – især gennem Wells Fargo

Apocalypse Tether

Så hvad er mareridtsscenariet, hvis alt virkelig er så slemt som de nejsejere siger, det er?

Hvis markederne opdager, at bånd ikke faktisk er bakket op af reelle reserver, vil flere begivenheder ske som en kædereaktion.

Hvis Tethers ikke er fuldt bakket op, hvad sker der, når markedet opdager dette, og Tethers kollapser?

For det første styrter bitcoin-prisen på børser, der ikke bruger USDT i par, da kyndige kryptovaluta-investorer begynder at slå lejr i sikkerheden for fiat-valutaer.

Dernæst vil investorer oversvømme bitcoin og andre kryptovalutaer fra USDT-baserede børser til børser, der ikke har USDT-handelspar. Sidstnævnte kan lukkes, enten forsætligt eller utilsigtet på grund af hypervolumen.

For det tredje kan børser, der er stærkt afhængige af tether-tokens, som Bittrex for eksempel, øjeblikkeligt blive insolvente som USDT-tokens og kryptokurrencypriser generelt krater.

Der er ikke noget ønskeligt i dette mareridtsscenarie. Men hvis der var nogen sølvforing, ville det være, at hvis Tether kører en bedragerisk ordning, skal de udsættes for, og det bliver smertefuldt uanset hvad – bedre hurtigere end senere.

Vores råd? Begynd at teste, hvor hurtigt du kan downloade din krypto i fiat. Det er en øvelsestest, der kan være praktisk, hvis tingene går sydpå på den værst mulige måde.

Kan rummet overleve en kryptoexplosion?

Nå, kryptokurrencyarenaen har set et katastrofalt sammenbrud før med Mt. Gox-udveksling kollapsede for flere år siden. Mange mistede alt. Og prisen på bitcoin kraterede ned 86 procent. Men til sidst dukkede ting op, og se hvor vi er nu.

Hvis der er brand i USDTs røg, er kryptokurrencyrummet indstillet til at opleve sit andet bjerg. Gox hændelse, Mt. Gox 2.0, hvis du vil. Så tingene ville blive meget grimere, før de blev pænere igen. Hvis dette sker, vil de, der udbetales på sidelinjen, være de store vindere. De, der bliver fanget i implosionen, kan bare miste det hele.

Det er som det siger: kryptopriser kan gå ned til nul natten over. Lad os håbe, at det aldrig sker, men forbered os altid på det værste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me