Begyndervejledning til terningintelligens: Sikkerhedsplatform til bilindustrien

Terning

Terning sigter mod at styrke og tilvejebringe sikkerhed for den voksende CDMA-radiokommunikation med kodeadskillelse mellem køretøjer i forvejen af ​​en forventet stigning i CDMA-kompatible køretøjer efter 2020.

Terning

”Nyfabrikerede biler fra 2020 vil blive produceret med en indbygget CDMA,” skriver udviklingen i deres hvidbog. ”Forbundne biler forventes at være under konstant cyberangreb, svarende til de ondsindede angreb mod netværksforbundne pc’er. Cube forbereder sig på at omfavne en central rolle i det hurtigt skiftende bilmarked. ”

Hvordan virker det?

Der er et væld af grundlæggende kommunikationsniveauer, som autonome og tilsluttede køretøjer har – køretøj til køretøj, køretøj til infrastruktur, køretøj til enhed osv. Alle er forskellige permutationer af det såkaldte tingenes internet, hvorved maskiner vil være i stand til at tale med hinanden i realtid for at justere virkelige variabler til at manipulere ydeevne og andre faktorer.

Disse meddelelser forventes at være truet af potentielt ondsindede aktører. Forestil dig det kaos, som en hacker kan forårsage ved at justere selvkørende køretøjer for at ignorere de regulerede hastighedsgrænser, afstanden mellem køretøjer, trafiksignaler og lignende. Cube håber at frustrere sådanne hackingsforsøg ved hjælp af en trelags sikkerhedsprotokol.

Det første lag består af den iboende sikkerhed i et blockchain-system. Cube kommer omkring begrænsningen i filstørrelse fra traditionelle blockchains ved hjælp af en peer-to-peer hypermedia-protokol og asymmetrisk kryptering.

Det andet lag er en Cube’s endpoint sikkerhedsteknologi.

“Cube’s unikke teknologi bruger hash til at scanne og skelne over 300 millioner” kendte “angreb med kun 10 MB diskplads,” skrev udviklerne. “Faktisk, selv med vores lette software, har den den hurtigste slutpunktsbehandling blandt det eksisterende sikkerhedsprodukt til slutpunkter.”

Det sidste lag er en skybaseret sikkerhedskontrol, hvor malware kan sammenlignes med en national database. Ukendte malware-varianter skiftes til et virtuelt køretøjsmiljø for at identificere muligheder og løsninger.

Hvordan fungerer Cube’s neurale netværk?

Cube-teamet peger på mangler i eksisterende neurale netværk, som Cube har til formål at løse.

Eksisterende neurale netværk til identifikation af malware lider af underfitting, lav hastighed og overfitting. Underfitting refererer til mangel på opdateringer i læringsprocessen, som Cube løser ved at indføre en selvaktiveringsfunktion, der ikke forsvinder over tid. Cube løser hastighedsproblemet ved at finjustere koden for at favorisere hastighed frem for absolut nøjagtighed, som kan rettes senere. Endelig løses overmontering eller ufleksibilitet ved at slippe irrelevante data, når maskinen er i en læringsfase.

Hvad er Cube’s gennemsigtighedspolitik?

Cube’s gennemsigtighedspolitik hænger sammen med tre centrale principper. Cube planlægger at indgive månedlige operationelle og økonomiske rapporter, strukturere virksomhedens økonomi, så det kan fungere i tre år uden yderligere ekstern finansiering og indføre en valideringsprocedure for nye medarbejdere.

Hvordan fungerer kubetokenet?

Cube’s team forventer, at tokenet vil opsuge en række data fra bilindustrien fra både aktive bilbrugere og tilknyttede virksomheder, som f.eks. Tankstationer og bilforhandlere. Cube-økosystemet vil gøre disse data tilgængelige på blockchain, hvilket stimulerer forbruget og prisen på Cube-tokens.

Terningstoken

Er Cube en offentlig eller privat Blockchain?

Cube indeholder elementer fra begge dele, hvilket gør det til en hybrid blockchain. Visse kritiske hardwareelementer, som firmwareopdateringer til bilproducenter, håndteres på en offentlig blockchain for at skabe tillid.

Offentlige blockchains er imidlertid ineffektive til at håndtere store datamængder hurtigt. For at løse dette problem opretholder Cube en privat blockchain til behandling af data.

”Cube er sammensat af hybrid-blockchains, der bruger offentlige og private blockchains sammen,” forklarede udviklerne. ”Ved datafikring af køretøjets drev genereres der masser af data, selvom dataene varierer afhængigt af, hvordan dataene blev akkumuleret. Selv når man kun tæller kørselsoplysningerne og den perifert anerkendte information, der bruges til datafikation, genereres enorme mængder data (op til 4 TB) hver dag. Dette tager meget tid at behandle eller dele. Efter kontrakt kræver køretøjer hurtig databehandling, transmission og modtagelse for at forhindre ulykker. ”

Hvad med infrastrukturintegration?

Cube’s team ser kulminationen af ​​sin teknologi som et link mellem Cube-aktiverede køretøjer og Cube-aktiveret infrastruktur, som motorveje og trafiksignaler.

Hurtig og kraftfuld behandling skal finde sted mellem disse slutpunkter for at sikre, at autonome køretøjer kan reagere i realtid på skiftende vejforhold og adfærd hos andre autonome køretøjer.

“Mens en række forskellige teknologier er tilgængelige for at sikre sikkerhed, når et autonomt køretøj betjenes, er teknologien med i køretøjet alene ikke nok,” skrev udviklerne. ”Den mest oplagte metode er at installere IoT (tingenes internet) på den vej, hvor det autonome køretøj kører. Det autonome køretøj er konstant i kommunikation med IoT på den smarte vej. I dette tilfælde er det nødvendigt at certificere, at IoT på den smarte vej er den autoriserede IoT. ”

For at udføre denne konstante kvalitetskontrol over en så stor del af fast ejendom har Cube til formål at levere et billigt system, der kan distribueres i store mængder. Med andre ord giver det mere mening at have en række mindre processorer med mindre effekt end en enkelt central processorenhed til selve infrastrukturen.

“Derfor er der brug for en metode til autentificering af en kæde tættere på realtid end realtidsgodkendelse,” skrev udviklerne. “Cube ser denne IoTs realtidsgodkendelsesmetode som en af ​​de vigtige fremtidige udviklingsfaktorer.”

Hvordan ser markedet ud?

Cube’s token, AUTO, er noteret på OKEx og HitBTC til omkring $ 0,0089 pr. Maj 2018. AUTOs markedsværdi er omkring $ 56 millioner med en cirkulerende forsyning på 6,27 mia. Tokenets samlede forsyning er 7,2 mia.

Hvad er næste på Cube’s køreplan?

Cube forventer at færdiggøre sit blockchain-lag i juni 2018. AI-arkitekturen bygges i oktober, og en årlig rapport udsendes i december.

Du kan besøge Cube’s websted her og læs hvidbogen her.

Referencer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me