Begyndervejledning til TenX

Begyndervejledning til TenX

TenX Pte. Ltd. er baseret i Singapore og har stærk støtte inden for branchen. TenX fik titlen på førstepladsen under DBS Blockchain Hackathon under navnet OmniChain og dimitterede fra PayPals startinkubationsprogram.

TenX-websted

Når de fleste mennesker tænker på TenX, forestiller de sig TenX-kortet, som er et betalingskort med flere blockchains, der er knyttet til din mobil tegnebog og giver dig mulighed for at bruge kryptokurrencyaktiver overalt, både offline og online. Brug af TenX-kortet medfører ikke transaktions- eller valutaomkostninger.

Som et Singapore-baseret firma var de første brugere fra Singapore. TenX-kortet og tegnebogen gennemgik beta-test, der involverede 1.000 brugere i Singapore. Efter dette var der yderligere betatestere rundt om i verden. Siden da er antallet af brugere udvidet i tusinder med flere tilslutninger hver dag. I øjeblikket er TenX-kortet og tegnebogen blevet brugt i mere end 50 lande, hvilket viser dets anvendelighed over hele verden.

TenX-betalingskort

Hvilke aktiver understøttes?

TenX arbejder konstant på at udvide listen over understøttede aktiver. I øjeblikket understøttes aktiver i flere blockchains. Disse inkluderer Bitcoin, Dash, Ethereum og forskellige Ethereum ERC20-tokens, hvoraf den sidste inkluderer ANT, TRUST, REP, DGX og andre.

Hvad er fordelene?

Ud over manglende gebyrer for udenlandske børser og transaktioner modtager TenX-brugere belønninger, der giver yderligere besparelser. Indehavere af TenX-tokens får 0,5 procent belønning i Ethereum-valuta. TenX-kortindehavere modtager 0,1 procent belønninger i PAY-valuta. Alle belønninger gives først månedligt, hvor målet om belønning fordeles hurtigere i fremtiden. TenX-kortet er et visum, så husk det, når du gennemfører transaktioner.

Belønninger

Husk, at selvom du ikke har nogen bytte- eller transaktionsgebyrer, er der andre gebyrer med TenX-appen og kortet. Både det fysiske og det virtuelle kort har et gebyr på $ 10, men de fraviges, hvis du bruger over $ 1.000 om året. Du skal også betale $ 15 for et nyt fysisk kort, der dækker udstedelse og forsendelse. Hvis du aktiverer det virtuelle kort, koster dette $ 1,50 for udstedelse. Der er også et pengeautomatgebyr på $ 2,75, et minimalt beløb. Alle gebyrer trækkes automatisk fra din kryptokurrency-konto.

Hvad med ikke-kortbaserede betalinger?

Du kan få adgang til webappen og TenX iOS-tegnebogen, hvilket også giver mulighed for glatte transaktioner via din mobile enhed eller computer. Husk, at du kun kan være logget ind på din TenX-konto på en enkelt enhed på én gang, men dette skal ændre sig i fremtiden, så du kan logge på flere enheder. Alligevel linkes din konto automatisk på tværs af platforme, inklusive Android, iOS og webappen, da TenX-kontoen er baseret på dit telefonnummer og e-mail-adresse.

Hvad er PAY-tokens?

PAY er valutaen for mange transaktioner udført af TenX. Token-salgsfasen af ​​TenX sluttede den 24. juni, så den sælger ikke længere tokens direkte. I stedet kan du købe dem på kryptovalutaudvekslinger. Antallet af børser, der tilbyder PAY-tokens, udvides konstant, og du kan finde en liste over disse markeder online. Du kan gemme dine PAY-tokens hvor du vil, inklusive i din ERC20-aktiverede tegnebog. Husk bare, at for at bruge dem med TenX-kortet, skal de være i din TenX-tegnebog. Bortset fra dette er der ingen fordel ved at opbevare dem der.

Sådan oprettes en Ten X-tegnebog

PAY-tokenet kan gemmes i en mobilapp, der er tilgængelig til download til iOS- eller Android-enheder fra deres hjemmeside. Dette giver dig mulighed for at sende og modtage betalinger og gemme dine PAY-tokens.

Der er også en webgrænseflade tilgængelig, hvor du kan oprette en tegnebog, tilmelding er meget ligetil – du bliver nødt til at indtaste dit navn, e-mail og et telefonnummer og bekræfte din e-mail-adresse og telefonnummer via en sms, de sender dig. Når du har valgt din lokale valuta, får du adgang til din online tegnebog, hvor du derefter kan deponere kryptovalutaer, sende betalinger eller bestille TenX-betalingskortet.

TenX tegnebog

Medmindre du har en særlig kode, skal du betale $ 15 for det fysiske betalingskort.

Sådan køber du TenX Pay

Den nemmeste måde at købe det på i øjeblikket er ved at købe enten Bitcoin eller Ethereum og derefter bytte disse til det på en børs.

I dette afsnit viser vi dig, hvordan du kan købe kryptovaluta med et kredit- eller betalingskort ved hjælp af Coinbase-webstedet og derefter bytte det til PAY Tokens på Changelly.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er let at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptokurrency fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld dig”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Coinbase sender dig derefter et link via e-mail for at bekræfte din e-mail-konto, når du først har klikket på linket i e-mailen, føres du til en bekræftelsesside. Du skal derefter tilføje dit telefonnummer og uploade et foto af dit id – dette kan være et pas, kørekort osv. Du skal også tilføje dine betalingsoplysninger, så du kan tilføje din bankkonto eller et betalingskort eller kreditkort efter behov – efter en kort periode bliver din konto derefter verificeret, og du kan derefter foretage dit første køb.

Coinbase-verifikation

Køb Ethereum eller Bitcoin

Til denne vejledning køber vi Ethereum for at bytte til vores målkryptovaluta. Årsagen til dette er, at det har langt billigere gebyrer end bitcoin for afsendelse, og transaktionen sker også meget hurtigere. Så i Coinbase, besøg fanen “Køb / Sælg” øverst, vælg “Ethereum”, vælg din betalingsmetode og indtast det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Brug af Changelly

Den næste fase er at bruge Changelly-webstedet til at bytte din Ether til PAY. Brug dette link og indtast, hvor mange Eth du vil konvertere, og det viser dig, hvor mange PAY du får til gengæld. Hvis du er glad, skal du gå videre og klikke på den grønne “Exchange” -knap.

På det næste skærmbillede bliver du bedt om at registrere en konto, som du kan gøre ved at bruge en social mediekonto eller indtaste din e-mail-adresse.

Changelly registrering

Når det er gjort, føres du til en side, der viser transaktionsoplysningerne – kontroller det og sørg for, at beløbene er korrekte. Når du er glad, skal du klikke på den grønne “Næste” -knap.

På det næste skærmbillede bliver du bedt om din Waves-tegnebog-adresse, hvor du modtager mønterne. Indsæt dette i feltet og klik på den grønne “Næste” -knap.

Changelly Wallet-adresse

Du får derefter vist en sidste bekræftelsesskærm igen, sørg for at alle detaljer er korrekte, inden du fortsætter.

Changelly-bekræftelse

Changelly vil derefter give dig en adresse, som du sender din Ether til, så kopier den adresse, som de giver dig, og gå derefter tilbage til din coinbase-konto.

Send Changelly til

Send dit Ethereum eller Bitcoin

I Coinbase skal du klikke på “Konti” og vælge din Ethereum-tegnebog til venstre og derefter klikke på “Send”.

Indtast den adresse, som Changelly gav dig før.

Send Ethereum

Klik på “Fortsæt”, og så bliver du muligvis nødt til at bekræfte transaktionen med din e-mail eller telefon, hvis du har aktiveret 2-faktor-godkendelse.

Transaktionen sendes nu over Ethereum-netværket og det tager kort tid at ankomme – du kan tjekke på din Changelly-konto, hvor den giver dig besked om følgende trin:

  1. Venter på betaling
  2. Udveksler
  3. Sender til din tegnebog

Når det er gennemført, vises en bekræftelsesmeddelelse på skærmen, der siger “Transaktion afsluttet”. Du kan nu kontrollere din TenX Wallet, hvor du kan bekræfte, at du nu ejer dine PAY-tokens.

Changelly Transaction Complete

Hvordan giver TenX sikkerhed?

Med TenX har brugerne en decentraliseret sikkerhedssmart-kontrakt (DSS). Da brugerne har deres DSS-nøgle, har de fuldstændig kontrol over deres midler og sikkerhedsindstillinger, hvoraf sidstnævnte er lette at justere. Bare nogle af de indstillinger, der kan justeres, inkluderer porteføljeudgifter, tilbagetrækningsindstillinger, daglige grænser og udgiftsgrænser. TenX har en banklicens ud over betalingskortet, hvilket gør det lovligt at være navet for blockchain-systemerne og giver det mulighed for at levere denne service.

Forståelse af betalingsplatformen

Betalingsplatformen, der bruges af TenX, fungerer med en række blockchain-aktiver. Det tjener til at forbinde virksomheder og aktiver på disse blockchains med de virkelige butikker, folk besøger på en måde, der forbliver decentraliseret. Virksomheder er i stand til at oprette forbindelse til brugere for at modtage reelle betalinger, mens udviklere kan oprette intelligente sikkerhedsmoduler. Platformen tillader transaktioner at ske på tværs af en række systemer, lige fra bankkonti og betalingskort til mobile tegnebøger og fysiske butikker, som dagligvarebutikker.

Hvad er COMIT?

Ud over kortet arbejder TenX på at udvikle sig KOMMER, et netværk, hvis navn står for kryptografisk sikker off-chain multi-aktiv øjeblikkelig transaktion. Dette netværk vil blive brugt parallelt på TenX-backend. Det vil udnytte betalingskanaler, likviditetsudbydere og hashede tidslåsekontrakter som en måde at udvikle et decentraliseret netværk, der består af konvertering på tværs af aktiver..

Comit-netværk

Med COMIT-protokollen er hver blockchain forbundet med de andre. Denne transaktionsprotokol uden for kæden gør det i det væsentlige muligt at skalere økosystemet af blockchains, hvilket gør det mere inkluderende.

Konklusion

TenX har en meget lys fremtid, især nu er mobilapplikationerne lanceret for offentligheden. TenX-kortet giver allerede kontohavere mulighed for at bruge deres kryptokurver problemfrit i lande rundt omkring i verden, uanset hvor du eller den valuta, som butikken, du handler i, bruger. Som sådan vil dette være et nyttigt værktøj for rejsende. Med mobilapplikationerne giver den samme brugervenlighed som andre mobile betalingsapps. Dette betyder, at brugerne ikke engang behøver at bære deres tegnebog med sig for at betale ved hjælp af kryptokurver. Da kryptokurver vokser i popularitet, er dette en enkel måde at bruge aktiver på uden først at skulle konvertere dem til FIAT-valutaer, noget som markedet værdsætter.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me