Begyndervejledning til SONM: Decentral platform til computerkraft

Hvad er SONM?

SONM er en platform til decentral tåge-computing. Med SONM har brugerne adgang til almindelige computertjenester af skylignende karakter, herunder IaaS og PaaS, som alle har tåge-computing som backend. Værter over hele verden kan bidrage med computerkraft som en del af SONM-markedet.

SONM-websted

Hvem står bag SONM?

Lederne for SONM er medstifter Sergey Ponomarev og CTO Igor Lebedev. SONM bruger den agile udviklingsramme med et selvorganiserende tværfunktionelt team. Produktstyrelsen definerer markedets behov for at bekræfte, at produkterne opfylder forretningskravene. Architecture Board udvikler arkitekturen for forskellige SONM-produkter og leverer samtidig optimale løsninger. Produktleveringskortet synkroniserer levering af hver del af systemmodulet eller produktet.

Derudover har SONM opdelt sit udviklingsteam i underhold baseret på det funktionelle aspekt af platformarkitektur. Disse inkluderer node (kerne), smarte kontrakter, tegnebog (klient) og distribueret enhed og integration. Hvert af disse hold har flere udviklere, inklusive en lead. Andre hold inkluderer produktet & Analytics og QA teams. Andre teammedlemmer inkluderer uafhængige kvalitetssikringer, tekniske eksperter og domæneeksperter.

Hvad skal du vide om SONM-arkitekturen?

Ingeniørerne bag SONM brugte privat udvikling og førsteklasses teknologier og samlede disse ressourcer til at udvikle tåge-computerstakken. Denne tåge-computerplatform er mere effektiv og decentraliseret end cloud computing. Overlay netværk gør det muligt at linke forskellige containere inden for et privat netværk.

SONM Arkitektur

Brug af smarte Ethereum-kontrakter skaber et konsensussystem, der garanterer sikkerhed og gennemsigtighed for deltagere i systemet. Arkitekturen inkluderer også en p2p-netværksstak, der lader brugere arbejde uden en offentlig IP, specifikt med relæer og NAT-penetration. Der er dockercontainere, som er isolerede miljøer, der sikrer databehandling parallelitet, samt at enhver enhed kører den passende enhed. Endelig er der Kubernetes, en type open source klyngeorkestrationssoftware, der automatisk administrerer flere forekomster af containere.

Hvad er SONM Marketplace?

Tænk på SONM Marketplace som et sted at købe og sælge computerkraft. Leverandører kan være virksomheder og enkeltpersoner med beregningsressourcer. Disse leverandører kan vælge at begynde at tjene med disse beregningsressourcer eller øge deres nuværende indtægter fra disse aktiviteter. SONM gør brug af alle typer moderne pc-ressourcer, herunder netværket, disken, GPU, CPU og RAM, så leverandører kan leje deres forskellige computerforekomster ud via markedet.

SONM bruger

Kunder på SONM-markedet er enkeltpersoner eller virksomheder, der har brug for computerkraft, såsom servere, virtuelle maskiner og hardware-pc’er. De definerer, hvilke kapaciteter og ressourcer de har brug for, samt hvilken pris de er villige til at betale for brug af disse ressourcer. Kunder er også i stand til at drage fordel af fordelene ved tåge-computing i forhold til centraliserede cloud-tjenester, såsom fremtidig beredskab, omkostningseffektivitet og skalerbarhed.

Hvordan gavner SONM kunder?

SONM gør altid kundetilfredshed til sin højeste prioritet. SONM undersøger markedet for udlejningsressourcer for at finde ud af, hvad kunderne har brug for, og leverer de fordele som allerede nævnt skalerbarhed. Derudover vil kunderne drage fordel af platformen Infrastructure-as-a-Service, der understøtter alle typer hardware-ressourcer, hvilket gør det muligt at finde den nøjagtige ressource, du har brug for.

SONM-kunder

Derudover har SONM generel kompatibilitet med alle eksisterende applikationer, der kører i et Docker-miljø på Linux (x64), med meget få begrænsninger og begrænsninger. På denne måde er der ikke behov for at justere databehandlingsprocessen eller noget andet, inden du bruger ressourcer. Det er også kompatibelt med eksisterende værktøjer til styring og kørsel af opgaver. SONM fokuserer også på moderne implementering ved hjælp af Docker-containere, som er den industri-accepterede leveringsmetode.

Forbrugere vil sætte pris på evnen til at vælge deres specifikke pris, computerressourcer og lejetid. Vilkårene, de afvikler på, leveres sammen med en garanti og håndhæves derefter med automatiserede mekanismer, så kunderne altid får det, de betaler for og ønsker.

Med SONM kan forbrugerne øjeblikkeligt frigive og udvide ressourcer inden for computertågen. Derudover opretholdes der altid sikkerhed med hensyn til leverandørens omdømme. For ekstra sikkerhed arbejder SONM også mod hardware-håndhævet sikkerhed. Endelig drager forbrugerne fordel af høj markedslikviditet i indkøb af ressourcer og evnen til at skalere deres anvendelse.

Hvordan gavner SONM leverandører?

Ud over at levere en strøm af indtægter til leverandører forbinder SONM moderne krypto minearbejdere og traditionelle cloud-kunder. Den alternative indtægtsstrøm, der udvinder en Proof-of-Stake-kryptokurrency, kræver, at du vælger hvilken valuta, du skal mine, og derefter konstant overvåger din beslutning og begrænses til kun minedrift. Med SONM kan leverandører dog vælge deres rentable opgaver og vil altid have tilgængelige opgaver at vælge imellem. I det væsentlige kan de tjene penge, når som helst en leverandør har en computerressource til rådighed. Bedst af alt er indtjeningen fra at arbejde for applikationer i den virkelige verden næsten altid større end indtægterne til minedrift.

SONM-leverandører

Derudover leverer SONM regelmæssigt minearbejde til ledige leverandører, så der er ingen nedetid, når de ikke tjener penge i bytte for brug af deres ressourcer. Forskellen er, at i stedet for kun minedrift med ressourcerne, kan leverandører modtage flere penge til andre ressourceudlejninger det meste af tiden og nyde denne mineindtægter resten af ​​tiden. Selv med hensyn til minedrift er det bedre for leverandører at gøre det gennem SONM, da der er en automatisk minedriftopgavevælger. Det vælger den bedste pris for dig som leverandør, når du lejer din hardware.

Hvad er nogle brugssager til SONM?

Teamet på SONM tilbyder adskillige brugssager til platformen, herunder generelle applikationer med to eller tre niveauer, inklusive mobilapps og platforme til applikationshosting. Blockchain-baserede og decentrale applikationer kan nyde den distribuerede, billige SONM IaaS. De, der er interesseret i maskinlæring, kan drage fordel af SONM til løb og træningsmodeller via TensorFlow.

Med SONM bliver det muligt at gengive videoer på top-GPU’er og CPU’er af forbrugerkvalitet, som dem der i øjeblikket bruges til kryptomining. Brug platformen til video- og CDN-streaming, da de geografisk distribuerede ressourcer er tilgængelige med enhver internetudbyder over hele verden. SONM kan også bruges til webhosting, videnskabelige regnemaskiner og spilservere som CS: GO og Quake.

Sådan køber du SONM-tokens?

Du er ikke i stand til at købe SONM med “Fiat” -valuta, så du bliver først nødt til at købe en anden valuta – den nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskort / kreditkort og derefter handle det for SONM ved en udveksling, der viser tokenet. Læs videre for at se, hvordan du køber det.

Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

Køb SONM hos Binance

Du kan nu sende din Ether eller Bitcoin over til Binance for at foretage dit køb af SONM. Se vores anmeldelse af Binance her for at se, hvordan du tilmelder dig og køber på deres børs.

Binance tegnebøger

SONM er også tilgængelig på følgende børser

  • COSS
  • Tidex
  • Liqui
  • OKEx
  • Kucoin
  • HitBTC

Konklusion

SONM tager fordelene ved tåge-computing, såsom decentralisering og skalerbarhed, og bringer det til masserne. Denne markedsplads gør det muligt for dem med yderligere computerressourcer at tjene penge. I mellemtiden kan de, der har brug for disse ressourcer, udnytte dem uden at skulle investere i dyre maskiner. Systemet skal komme både leverandører og forbrugere til gode, med endnu flere fordele, når projektet skrider frem.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me