Begyndervejledning til Ravencoin: Blockchain Carrying Statements of Truth om aktivsejerskab

Ravencoin-guide

Ravencoin blev udviklet fra en open source-fork af den originale Bitcoin-kode for effektivt at overføre aktiver mellem parter. Det blev designet med denne specifikke brugssag i tankerne som et alternativ til Bitcoin- eller ERC20-overførselsprotokoller.

Ravencoin-guide

Ravencoin tager sit navn fra det valgte fugleudleveringssystem i Westeros, et af de fiktive kontinenter skabt af forfatteren George R. Martin i hans fantasy-serie med sværd og trolldom, “A Song of Ice and Fire.” Ravens udfylder rollen som passageduer eller traditionel sneglepost i romanerne.

Ravencoin Mining

Ravencoin debuterede den 31. oktober 2017. Minedobinarier blev frigivet den 3. januar for at falde sammen med niårsdagen for Bitcoins lancering.

Ravencoin har en trinvis udviklingsplan. Der arbejdes løbende med oprettelsen af ​​Ravencoin-platformen og dens nye minealgoritme, x16r. Denne nye algoritme er designet specielt til at bekæmpe top-tunge minedrift puljer og ASIC minedrift udstyr.

Ravencinos websted siger, at det vil blive gjort uden forudindvinding for at give alle brugere en lige så stor knæk på mønten. Minedrift sker gennem bevis for arbejde “… ikke fordi det forbrænder en knappe ressource af elektricitet eller kravet om computerhardware, men i stedet fokuserer på den mest værdifulde del af ‘arbejdet’, som bygger en stadig større tid -baseret væg, der beskytter brugerdata mod fremtidig manipulation og censur med hvert nyt lag. ”

Hvis du gerne vil begynde at udvinde Ravencoin for dig selv, skal du kigge på vores dybdegående guide, som vi oprettede for at lede dig gennem processen.

Sådan mine Ravencoin

Raven Coin tegnebøger & Binærfiler

Du kan downloade alt hvad du har brug for til Ravencoin fra den officielle hjemmeside, herunder binære filer til Windows, Mac og Linux og klientside-papirbogsgeneratorer.

Ravencoin tegnebøgerencoi

Hvem står bag projektet?

Hvidbogen er underskrevet af blockchain-rådgiver i Boston-området Bruce Fenton og Salt Lake City-baseret Tron Black. Bruce Fenton har fungeret som rådgiver for Bill and Melinda Gates Foundation og grundlagt Dubai Bitcoin Conference. Tron Black fungerede senest som den vigtigste softwareudvikler for Medici Ventures.

Hvidbogen krediterer også “over 430” unavngivne Bitcoin-udviklere.

Hvad adskiller det?

I Ravencinos hvidbog indrømmer udviklerne deres dybe gæld til Bitcoin-skaberen Satoshi Nakamoto og anerkender, at deres kode var bygget på UTXO Bitcoin-protokolmodellen. Ravencinos særlige fork af Bitcoin-koden inkluderer flere ændringer fra den oprindelige, især ingen vægtet distributionsplan og oprettelse af aktiver og messaging-evner. I det væsentlige bruger Ravencoin et system med unikke tokens til at flytte aktiver gennem blockchain, og denne funktion er blevet prioriteret frem for alle andre. Det er minearbejdeligt, men ASIC-resistent. Ravencoin har også et messaging-system til tokenholdere. Tokenholdere, der ikke ønsker at modtage beskeder, kan fravælge systemet.

Ravencoin Halvering

Hvad er udviklernes overordnede vision?

Den frie og sikre bevægelse af en række aktiver ved hjælp af en open source-kode, der løbende kan forbedres.

“Hvis den globale økonomi er påvirket af aktører, der bruger forskellige blockchains, kan den måde, kapitalmarkederne fungerer i dag også ændre sig,” skrev udviklerne i deres hvidbog. ”Grænser og jurisdiktioner kan blive mindre relevante, da flere aktiver bliver omsættelige, og handel på tværs af grænser bliver mere og mere gnidningsfri. I en tidsalder, hvor folk kan flytte betydelige mængder formue med det samme ved hjælp af Bitcoin, vil globale forbrugere sandsynligvis kræve den samme effektivitet for deres værdipapirer og lignende aktivbeholdninger. ”

Hvilke slags ting kan sendes med Ravencoin?

Udviklerne tilbyder en liste med forslag i deres hvidbog med det forbehold, at listen kun er forslag. Næsten alt kan sendes via Ravencoin på grund af dets enestående fokus på denne evne. Blandt forslagene er: fysiske værdilagre som guldstænger, sølvstænger eller sjældne tegneserier; fysisk fiat-valuta og ejendomshandlinger; virtuelle varer, såsom valuta i spillet eller e-billetter til sportsbegivenheder; og kreditrepræsentationer, som flyselskabsmiljøer eller gavekort.

Hvert aktiv, der skal sendes, er repræsenteret af et ikke-minabelt token, oprettet af en Ravencoin-platformbruger.

Er det sikkert?

Sikkerhed er et af de højst angivne mål for Ravencoin-projektet. Selve blockchain fungerer på samme måde som Bitcoin, idet den “… kun fungerer med en markedsværdi, et stærkt minesamfund og bred distribution.”

Privatliv er en facet af dette, og Ravencoin har til hensigt at drage fordel af den iboende adskillelse på en blockchain mellem en tokenindehavers adresse og hans eller hendes reelle identitet.

Udviklerne tilføjer, at når ny og bedre teknologi bliver tilgængelig til sikring af sit system og beskyttelse af brugernes privatliv, vil disse teknologier anvendes, når det er muligt, til Ravencoin.

Eventuelle unikke tilfælde?

Udover de slags varer, der kan sendes med Ravencoin, tilbyder udviklerne flere eksempler på systemet i aktion. Forestil dig en kunsthandler, der ønsker at overføre ejerskabet af et fysisk maleri til en kunde. Hver af de tokens, han eller hun opretter på Ravencoin-systemet, er forbundet med et unikt navn og serienummer. Denne mønt kan ikke duplikeres eller ødelægges, og den fungerer som en digital stand-in til det fysiske maleri. Det fungerer også som et bevis på ægthed, da mønten er unik og specifik for det pågældende maleri.

Ravencoin forestiller sig også, at dets system bruges til at forenkle afstemning af aktionærer i offentlige virksomheder.

”Et offentligt selskab, der udsteder aktier på Nasdaq, som et eksempel, bliver nødt til at betale et kvasi-monopolfirma bare for at få postadresserne til deres egne aktionærer på et givet tidspunkt,”

skrev udviklerne,

”Derefter skal der sendes en fysisk (dødt) mailing til aktionærerne med information om, hvordan man skal stemme sammen med en fuldmagtsstemmeformular.”

Ravencoin kan potentielt eliminere dette system med dets messaging-funktioner. Tokenindehavere får besked om, at der er planlagt en afstemning, og udsteder derefter nye stemmetokener i forholdet 1: 1 med deres originale tokens. Den faktiske afstemning kan derefter for det meste automatiseres ved at sende afstemningstokens til specifikke tælleadresser.

Tjek Ravencoins hjemmeside her eller læs hvidbogen her.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me