Begyndervejledning til randenvaluta (XVG): En virkelig anonym mønt?

Guide til randenes valuta (XVG)

Randen er en Crypto-valuta, der er bygget med en gaffel af Bitcoin, men med vægt på privatlivets fred, der bruger anonymitetscentrerede netværk som TOR og i2P for at sikre, at IP-adresserne på brugerne er tilslørede, og transaktionerne er helt sporbare. I lighed med andre fortrolighedsfokuserede mønter som DASH og Monero sigter det mod at skabe sikkerhed og privatliv for brugere af kryptomønter. Vi mener, at ægte privatliv er en af ​​dræberfunktionerne i krypto, vi ved, at bitcoin ikke er virkelig anonym, fordi der er en permanent hovedbog, hvor adresser har handlet sammen, så alt hvad der kræves er, at en bruger personligt identificerer sig med en adresse (såsom via en udveksling eller med en leveringsadresse) og hele deres transaktionshistorie bliver offentligt kendt.

Verge (XVG) startede livet som DogeCoinDark tilbage i 2014, hvilket gør det til en af ​​de ældre anonyme mønter, da det blev lanceret var det målet at være en sjov anonym digital valuta, i februar 2016 blev det omdøbt til at blive Verge.

Verge bruger Proof of Work-konsensus for at sikre netværket, og du er i stand til at udvinde ved hjælp af 5 forskellige algorythms: Scrypt, X17, Lyra2rev2, myr-groestl og blake2s, som var efter design for at gøre det muligt for så mange mennesker som muligt med forskellige minedriftopsætninger at have lige adgang til at tjene mønterne.

Der er 16,5 milliarder mønter i omløb, som holder prisen pr. Mønt lav, hvilket kan gøre det mere attraktivt at bruge det i fremtiden som en fungerende valuta. Alligevel har valutaen en imponerende stigning i værdi i år fra $ 0,000019 i januar til $ 0,0039 i øjeblikket (pr. 30. august 2017).

Indtil videre har udviklingen været imponerende på Verge med udvikleren vedligeholdelse en detaljeret køreplan skitserer, hvornår nye funktioner ankommer, og også en “Sort” papir der går ind i de tekniske detaljer bag det. Verge har en hovedudvikler, Sunerok om projektet og 10 andre bidragydere.

Hvorfor er privatlivets fred vigtigt?

Nogle mennesker associerer muligvis mønter, der tilbyder beskyttelse af privatlivets fred med det “mørke” web og andre ulovlige aktiviteter, og selvom der ikke benægtes, at det er en brug af denne type valutaer, er der andre ting at overveje.

Forestil dig for eksempel, at du er en virksomhed, der accepterer betaling i Crypto-valutaer – hele din betalingshistorik er offentligt tilgængelig for alle at se – konkurrenter er i stand til at se din cashflow, betalinger ind og ud. Hvis du er leverandør til den pågældende virksomhed, er du også i stand til at se din balance og også hvilke andre leverandører du arbejder med, dette kan være til gavn for dem i prisforhandlinger osv..

Af samme grund, hvis du personligt handler med nogen online – er de i stand til at se din tegnebogsaldo og historie. Med god grund går folk ikke rundt med at overføre deres private banksaldoer offentligt. Hvis den person kender dig personligt eller har din adresse (til leveringsvarer osv.), Kan en kriminel måske forsøge at stjæle penge fra dig ved at tvinge dig til at aflevere de private nøgler til din tegnebog.

Privatliv er noget, der bliver vigtigere, når vi bevæger os fremad, det begynder allerede at blive taget mere alvorligt med Ethereum, der ønsker at introducere ZK-SNARKS at verificere transaktioner, samtidig med at brugerens privatliv beskyttes, og Stratis introducerer deres Breeze Wallet med Tumblebit-funktionalitet for at give anonymitet til Bitcoin-brugere.

Jeg tror virkelig, at privatlivets fred er grundlæggende menneskerettighed, på trods af hvad nogle regeringer vil forsøge at få dig til at tro, og at det at forvente privatliv ikke betyder, at du er en kriminel eller “har noget at skjule”.

Verge Wallets

Der er et antal Desktop- og Mobile-tegnebøger tilgængelig til download fra den officielle webside til Windows, Mac, Linux, Tor, Android, Raspberry PI og mere. Du kan fremskynde din installation ved at downloade blockchain her.

Sådan køber du randen

Nu har du din opsætning af din tegnebog, du vil købe noget Verge for at holde i den. Du er ikke i stand til at købe XVG med “Fiat” -valuta, så du bliver nødt til først at købe en anden valuta – de nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskort / kreditkort og derefter bytte det til XVG kl Changelly eller Binance.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er nemt at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Coinbase sender dig derefter et link via e-mail for at bekræfte din e-mail-konto, når du først har klikket på linket i e-mailen, føres du til en bekræftelsesside. Du skal derefter tilføje dit telefonnummer og uploade et foto af dit id – dette kan være et pas, kørekort osv. Du skal også tilføje dine betalingsoplysninger, så du kan tilføje din bankkonto eller et betalingskort eller kreditkort efter behov – efter en kort periode bliver din konto derefter verificeret, og du kan derefter foretage dit første køb.

Coinbase-verifikation

Køb Ethereum eller Bitcoin

Til denne vejledning køber vi Ethereum for at bytte til vores målkryptovaluta. Årsagen til dette er, at det har langt billigere gebyrer end bitcoin for afsendelse, og transaktionen sker også meget hurtigere. Så i Coinbase, besøg fanen “Køb / Sælg” øverst, vælg “Ethereum”, vælg din betalingsmetode og indtast det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb XVG hos Binance

Hvis du er fortrolig med, hvordan børser fungerer, er den, vi anbefaler til køb af Verge, Binance. Det er let at tilmelde sig, og du får 2 BTC-udbetalinger hver dag uden at skulle indsende ID-verifikation, alt hvad du skal gøre er at sende din BTC eller ETH til din konto der og bytte til Verge. For mere information, læs vores komplette guide til Binance her.

Binance tegnebøger

Brug af Changelly

For begyndere anbefaler vi at bruge Changelly.

Den næste fase er at bruge Changelly-webstedet til at bytte din Ether til XVG. Brug dette link og indtast hvor mange Eth du vil gerne konvertere, og det viser dig, hvor mange Verge du får til gengæld. Hvis du er glad, skal du gå videre og klikke på den grønne “Exchange” -knap.

På det næste skærmbillede bliver du bedt om at registrere en konto, som du kan gøre ved at bruge en social mediekonto eller indtaste din e-mail-adresse.

Registrering af Changelly

Når det er gjort, føres du til en side, der viser transaktionsoplysningerne – kontroller det og sørg for, at beløbene er korrekte. Når du er glad, skal du klikke på den grønne “Næste” -knap.

På det næste skærmbillede bliver du bedt om din Verge-pungadresse, hvor du modtager mønterne. Indsæt dette i feltet og klik på den grønne “Næste” -knap.

Changelly Wallet-adresse

Du får derefter vist en sidste bekræftelsesskærm igen, sørg for at alle detaljer er korrekte, inden du fortsætter.

Changelly-bekræftelse

Changelly vil derefter give dig en adresse, som du sender din Ether til, så kopier den adresse, som de giver dig, og gå derefter tilbage til din coinbase-konto.

Send Changelly til

Send dit Ethereum eller Bitcoin

I Coinbase skal du klikke på “Konti” og vælge din Ethereum-tegnebog til venstre og derefter klikke på “Send”.

Indtast den adresse, som Changelly gav dig før.

Send Ethereum

Klik på “Fortsæt”, og så bliver du muligvis nødt til at bekræfte transaktionen med din e-mail eller telefon, hvis du har aktiveret 2-faktor-godkendelse.

Transaktionen sendes nu over Ethereum-netværket og det tager kort tid at ankomme – du kan tjekke ind på din Changelly-konto, hvor den giver dig besked om følgende trin:

 1. Venter på betaling
 2. Udveksler
 3. Sender til din tegnebog

Når det er gennemført, vises en bekræftelsesmeddelelse på skærmen, der siger “Transaktion afsluttet”. Du kan nu kontrollere din Verge Wallet, hvor du kan bekræfte, at du nu ejer din XVG.

Changelly Transaction Complete

Minesoftware

Verge er ret let at udvinde på din GPU, uanset hvilken opsætning du har. Her er downloadlinkene til de forskellige typer software.

(Jeg har været nødt til at fjerne direkte links, da Google klassificerer disse som malware-software på grund af det faktum, at minesoftware undertiden er inkluderet i malware, der kører ind på din computer uden ejerens kendskab. Du kan finde de rigtige Github-lister i Google.

med Nvidia GPU: x17:

 • SGMiner til x17 (Windows)
 • Kildekode til Linux

blake2s:

 • CCminer Blake2s (Windows)
 • CCMiner kildekode til Linux

lyra2rev2:

 • CCMiner til Lyra2Rev2 (Windows)
 • CCMiner kildekode til Linux

myr-groestl:

 • CCMiner til Myr-Groestl (Windows)
 • CCMiner kildekode til Linux

scrypt:

 • CCMiner til Scrypt (Windows)
 • CCMiner kildekode til Linux

Minedrift puljer

Her er de tilgængelige minedriftspuljer for hver type algoritme, du ønsker at bruge.

Scrypt

Myr-Groestl

Lyra2Rev2

Blake2s

x17

Konklusion

Jeg kan godt lide Verge meget, der var ingen prangende ICO eller større lancering – kun en udvikler og et team af frivillige, der arbejder sammen om at skabe en privatlivsfokuseret kryptovaluta, der skal bruges i den virkelige verden. Prisen pr. Mønt er stadig meget lav, så det kan være værd at tilføje noget til din portefølje, hvis du mener, at offentligheden vil trække mere mod privatlivsmønter i fremtiden, uanset om det kan fortsætte med at konkurrere mod Monero, Dash, PIVX og Z-Cash er stadig at se, men det kan være værd at sprede din portefølje omkring et par af disse mønter.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me