Begyndervejledning til Quantstamp

Quantstamp Guide

Kvantstempel er den allerførste smarte kontraktprotokol til revision af sikkerhed. Det tager Ethereum-teknologi og udvider det for at sikre, at brugernes smarte kontrakter er sikre.

Kvantstempel

Hvem står bag Quantstamp?

Holdet bag Quantstamp er fyldt med eksperter inden for softwaretest og har mere end 500 citater i Google Scholar. Det inkluderer også ph.d.er med mange års brancheerfaring. Richard Ma er medstifter og administrerende direktør med erfaring i forretnings- og strategidrift, plus algoritmisk handel og mere. Steven Stewart er medstifter og CTO med erfaring inden for smart kontraktudvikling og det canadiske Department of National Defense. Senior sikkerhedsingeniør Edward Zulkoski arbejder med smart kontraktudvikling og har gjort omfattende forskning inden for SMT- og SAT-løsere. Den anden senior sikkerhedsingeniør, Vajih Montaghami, udfører softwareverifikation og er ekspert i skalerbare systemer og sikkerhedsinfrastruktur.

Quantstamp Team

Andre teammedlemmer inkluderer Prit Sheth som ledende backendingeniør, Leonardo Passos som seniorudvikler, Krishna Sriram som community manager og PR, Anna Kao som grafik og UX-designer, Jared Harril som community manager, Alex Murashkin som senior software ingeniør og Kacper Bak som senior softwareingeniør. Holdet er i øjeblikket på udkig efter blockchain-ingeniører og meddeler snart Ph.D. sikkerhedsingeniører med omfattende erfaring.

Hvad gør Quantstamp?

Quantstamp er i det væsentlige et revisionsnetværk. Dette specialiserede netværk forbinder investorer, brugere og udviklere i en proof-of-audit, der er skalerbar og gennemsigtig. Netværket giver mulighed for automatiseret kontrol af de forskellige sårbarheder i smarte kontrakter. Det belønner også automatisk dem, der identificerer fejl, og tilskynder netværket til altid at være i topform.

Hvordan det virker

Hvilke problemer adresserer Quantstamp?

Holdet bag Quantstamp anerkender, at blockchain-netværk faktisk er sikre, men det ønsker at forbedre sikkerheden for smarte kontrakter, noget der alvorligt mangler. I hvidbogen citerer holdet tilfælde, hvor hackere stjal $ 30 millioner og $ 55 millioner på grund af fejl og viser den nøjagtige type scenarie, som det håber at forhindre med Quantstamp..

Holdet føler, at nuværende forsøg på at validere smarte kontrakter bare ikke er nok, og at brug af et sikkerhedskonsulentfirma ville have brug for en menneskelig ekspert til revision af de smarte kontrakter. Dette fører til en høj risiko for fejl og høje omkostninger, ud over en høj afhængighed af en enkelt virksomhed, der sætter den virksomhed, der revideres, i fare. I det væsentlige mener holdet ikke, at det er muligt for menneskelige revisorer at følge med det voksende antal smarte kontrakter, da der ikke er nok eksperter, hvilket vil føre til en stigende pris.

Smart kontrakt

Ved at oprette et skalerbart og omkostningseffektivt system, der kan kontrollere smarte kontrakter, løser Quantstamp disse problemer, hvilket gør det muligt at gennemføre revisioner uden at stole på mennesker.

Hvad er nogle nøglefunktioner i Quantstamp?

Protokollen bag Quantstamp er afhængig af to hoveddele. Den første er softwareverifikationssystemet, der er fuldstændig automatiseret og kan opgraderes. Dette system kontrollerer Solidity-programmer og er designet til at fange angreb med stigende sofistikering. Den anden del er den automatiserede udbytte, der giver belønninger til menneskelige deltagere, der finder fejl i de smarte kontrakter. Dette gør det muligt for Quantstamp at bygge bro over kløften mellem den nuværende afhængighed af menneskelige revisorer og overgangen til dets software.

Quantstamp er stolt af at være omkostningseffektiv, så virksomhederne ikke tøver med at udnytte tjenesterne og sikre sikkerheden i deres smarte kontrakter. Det er også skalerbart og arbejder på at verificere ethvert Ethereum-projekt. Ideelt set bliver det til sidst en grundlæggende del af Ethereums mainstream-adoption. Som en protokol designet med sikkerhed i tankerne er Quantstamp også meget sikker. Protokollen til bevis for revision var designet til at gøre det umuligt for dem med ondsindede intentioner at manipulere resultaterne af revisionen. Dette eliminerer risikoen forbundet med sårbarheden ved centraliserede revisioner.

Hvad skal du vide om Quantstamp-tokens?

Quantstamp-tokens, QSP, er en type Ethereum ERC20 og købes kun med ETH under massesalget. Presalget har ingen individuelle hætter, da dette bruges til at ansætte ingeniører. Hovedsalget har individuelle hætter. I slutningen brændes usolgte tokens. Poletterne til det stiftende hold har en tre-årig optjeningsplan.

I alt distribueres 65 procent af tokens under tokensalget med 20 procent afsat til holdet og rådgivere. Kerneaktivitetsreserven får 10 procent, og de sidste 5 procent går til samfundsudvikling. Hele 50 procent af provenuet går direkte til produktudvikling med yderligere 30 procent afsat til markedsføring og samfund, 15 procent til administrative og generelle fonde og 5 procent til sikkerhed.

Hvordan bruges QSP-tokens?

QSP-tokens er betalingsmetoden for verifikationstjenester samt hvordan de, der leverer verifikation, belønnes. Bidragydere får QSP-tokens til den software, de bidrager til at verificere Solidity-programmer. De, der kører Quantstamp-valideringsnoder, får QSP-tokens til gengæld, og de, der finder fejl, modtager også deres belønning i form af QSP. De, der opretter kontrakter, betaler QSP-tokens, når de får deres smarte kontrakter verificeret.

Sådan køber du Quantstamp QSP

Du er ikke i stand til at købe QSP med “Fiat” -valuta, så du bliver nødt til først at købe en anden valuta – den nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskortkøb og derefter bytte det til QSP ved en børs som Binance.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er nemt at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Køb Ethereum

Til denne vejledning køber vi Ethereum for at bytte til vores målkryptovaluta. Årsagen til dette er, at det har langt billigere gebyrer end bitcoin for afsendelse, og transaktionen sker også meget hurtigere. Så i Coinbase, besøg fanen “Køb / Sælg” øverst, vælg “Ethereum”, vælg din betalingsmetode og indtast det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb QSP hos Binance eller Kucoin

Du kan nu sende din Ether over til Binance for at foretage dit køb af QSP, se på vores anmeldelse af Binance her for at se, hvordan du tilmelder dig og køber på deres børs.

Binance tegnebøger

QSP kan også købes på Kucoin Exchange, se vores guide her for at finde ud af, hvordan du bruger denne exchange.

Kucoin

Hvordan ser køreplanen ud?

I januar 2018 vil Quantstamp færdiggøre opbygningen af ​​valideringsnoden, som er en udvidet Ethereum-node. I februar vil den femte halvautomatiske revision blive udført ved hjælp af analysesoftwareens V1. Denne software vil også blive tilføjet til valideringsnoden, der er ansvarlig for returnering af rå output og bevis-for-audit-hash. I marts vil teamet arbejde på testfasen og forbedre krypto-økonomiske incitamenter ud over at starte tokenholder-styringssystemet.

Produktionsfaser

I april vil testnetværket blive implementeret efter test og validering. På dette tidspunkt begynder systemets akademiske gennemgang også. I maj vil der være den første Quantstamp-hackathon, og arbejdet med smart kontraktforsikring begynder i juni. Juli afstemmer tokenholdere til mainnet, og mainnet V1 frigives i august. I september begynder holdet at arbejde på den distribuerede SAT-konsensus og BFT til mainnet V2. I oktober tilføjes alfaproduktet fra smart kontraktforsikring til mainnet smart kontrakter.

Konklusion

Behovet for et system som Quantstamp er noget, som mange ikke var klar over, før det blev bragt op, men denne platform kan gøre en væsentlig forskel. Sikkerhed er faktisk en aktuel bekymring for smarte kontrakter, og med teamet og teknologien bag Quantstamp bør denne bekymring hurtigt reduceres. Med incitamenterne på plads og holdets erfaring bør Quantstamp vise sig effektiv til at sikre, at smarte kontrakter er fri for fejl.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me