Begyndervejledning til Qtum

QTUM Guide

Qtum gør blockchain tilgængelig for virksomheder, der ønsker at opbygge decentrale applikationer. Disse applikationer fungerer derefter på mobile enheder og er kompatible med de eksisterende store økosystemer i blockchain, noget der ikke tidligere har været muligt. Qtum er i det væsentlige et værktøjssæt til oprettelse af pålidelige decentrale applikationer, der kan bruges i den virkelige verden til forretningsorienterede formål.

QTUM-websted

Qtum bruger en interkompatibel variation af den populære Ethereum Virtual Machine sammen med en ændring af Bitcoin Core-infrastrukturen. Denne kombination giver mulighed for pålidelighed forbundet med blockchain plus grænseløsheden af ​​smarte kontrakter.

Hvem er bag Qtum?

Holdet bag Qtum kommer fra flere kilder, herunder Ethereum- og Bitcoin-samfund og traditionelle virksomheder, herunder Alibaba, NASDAQ, Baidu og Tencent. Holdet inkluderer dem med erfaring inden for traditionel risikovillig kapitalisme, med blockchain og som ledere for de største teknologivirksomheder i Kina.

QTUM Team

Patrick Dai har omfattende blockchain-erfaring og arbejdede med Alibaba. Neil Mahi har 20 års erfaring med at arbejde med softwareudvikling plus fire år med blockchain. Jordan Earls er en del af kryptokurrency-samfundet og har lavet softwareudvikling i årevis. Yunqi “Caspal” Ouyang er en webudvikler, Baiqiang Dong studerede teoretisk mekanik, og Xiaolong “Stephen” Xu har erfaring med softwareudvikling. Listen fortsætter med at omfatte endnu et dusin teammedlemmer med lignende erfaring.

Hvad adskiller Qtum bortset fra andre decentrale appsystemer?

Qtum blev designet specielt til at omfatte interoperabilitet, stabilitet og modularitet. Dens hybride natur kombinerer elementer taget fra Ethereum og Bitcoin-infrastrukturer, hvilket giver den perfekte kombination af fordele. Det har også en PoS-konsensusprotokol, der er en af ​​de første i sin art, og lader den opretholde kompatibilitet med alle de store blockchain-økosystemer. På samme tid har den indbygget support til både IoT-applikationer og mobile enheder.

QTUM Dapps

Hvad er komponenterne i Qtum?

Som en hybrid blockchain-applikation har Qtum flere teknologier inden i sig. Kerneteknologien kombinerer bevis for stakes konsensus, EVM (Ethereum Virtual Machine), andre virtuelle maskiner i Account Abstraction Layer og noget Bitcoin Core. Holdet bag Qtum føler, at denne kombination tillader kørsel af decentrale applikationer og smarte kontrakter på en platform, der er kendt, men alligevel tilbyder nok til udviklere at arbejde med.

Hvad er det abstrakte lag for kontoen?

Det Kontoabstrakt lag af Qtum forbinder modellen Unspent Transaction Output fra Bitcoin Core med EVM. På grund af denne innovation bliver det muligt at køre decentrale applikationer og udføre smarte kontrakter på en sikker og enkel måde i miljøer, som du ikke kunne gøre det før.

Kontoabstraktionslag

Forud for Qtum’s Account Abstract Layer har andre forsøgt at udvikle smarte kontrakt systemer, der brugte Bitcoin blockchain. Imidlertid kunne alle ikke nå mainstream eller havde simpelthen adskillige problemer, fordi Bitcoin blockchain og Ethereum bruger forskellige modeller: at knytte mønter til en adresse vs. en kontobaseret model. Kontoabstraktlaget formår at forbinde disse forskellige modeller, hvilket muliggør problemfri funktionalitet.

Hvad kan virksomheder gøre med Qtum?

Med Qtum er virksomheder, ældre institutioner og etablerede sektorer nu i stand til let at bruge blockchain-teknologi, uanset om de har en dyb teknologisk baggrund. Ved hjælp af Qtum er det muligt at oprette tokens og derefter automatisere processen med supply chain management og endda oprette selvudførende aftaler. Alt sker i det standardiserede miljø, der er testet grundigt for at kontrollere stabilitet.

Qtum arbejder på at udvikle metoder og værktøjer, der standardiserer arbejdet i forbindelse med udvikling af forretningssmarte kontrakter. Værktøjerne kan specificere elementer, betingelser og vilkår, mens de modstår fejl; formelt bekræfte oversættelser fra aftaler, der kan læses af mennesker til maskinsmarte kontrakter og mere.

Hvordan fungerer Qtum på mobile enheder?

Langt størstedelen af ​​blockchain-platforme fokuserer på computerrelaterede applikationer, men Qtum giver også mulighed for mobile løsninger. Dette skyldes, at SPV-protokollen (simpel betalingskontrol) har standardstøtte fra Qtum-kodebasen takket være dens indflydelse fra Bitcoin UTXO-modellen. Denne standardstøtte gør det muligt at udføre smarte kontrakter ved hjælp af lite tegnebøger, der er tilgængelige for alle mobile enheder.

QTUM Mobile

I det væsentlige tillader Qtum mobile decentrale applikationer ud over ikke-mobile applikationer. Dette er en vigtig evne, da ca. halvdelen af ​​al trafik på internettet kommer fra tablets og smartphones. Mens andre programmer ikke fungerer med denne trafik, gør Qtum det.

Ud over at nå mobile platforme kan Qtum nå andre miljøer, som Turing-komplette blockchains ikke tidligere kunne. Dette kommer ned til udvidelsen af ​​Bitcoin “script” -sprog, der sender koden til Qtum’s EVM. Dette tillader igen kørsel af decentrale applikationer og udførelse af smarte kontrakter. Nu kan flere miljøer drage fordel af Bitcoin-økosystemets modenhed og stabilitet plus smarte kontraktmuligheder.

QTUM-tokens

Crowdsalget for Qtum varede fra 16. marts til 15. april 2017. Alt i alt blev der distribueret 100 millioner mønter, hvor 51 procent var tilgængelig for offentligheden via salget. De resterende 49 procent blev opdelt som følger: 20 procent gik til udviklingsteamet, stiftelsesinitiatorer og tidlige støttemænd, med yderligere 20 procent afsat til forretningsudvikling. De sidste 9 procent gik til akademisk forskning, markedsudvidelser og uddannelse.

Sådan køber du QTUM

Du er ikke i stand til at købe QTUM med en “Fiat” -valuta, så du bliver først nødt til at købe en anden valuta – den nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskortkøb og derefter bytte det til QTUM ved en børs som Binance.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er nemt at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, du vil blive krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Køb Ethereum

Til denne vejledning køber vi Ethereum for at bytte til vores målkryptovaluta. Årsagen til dette er, at det har langt billigere gebyrer end bitcoin for afsendelse, og transaktionen sker også meget hurtigere. Så i Coinbase skal du besøge fanen “Køb / Sælg” øverst, vælge “Ethereum”, vælge din betalingsmetode og indtaste det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et beløb i US dollar eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er gennemført, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb XLM på Binance eller Kucoin

Du kan nu sende din Ether over til Binance for at foretage dit køb af QTUM. Se vores anmeldelse af Binance her for at se, hvordan du tilmelder dig og køber på deres børs.

Binance tegnebøger

QTUM kan også købes på Kucoin Exchange, se vores guide her for at finde ud af, hvordan du bruger denne exchange.

Kucoin

Når du har købt din QTUM, anbefaler vi, at du gemmer dem fra børsen, hvis du planlægger at holde dem et stykke tid.

Hvad håber Qtum at opnå i fremtiden?

Gennem sin udvikling og samarbejde med både tredjeparter og partnere ønsker Qtum at sætte industristandarder. Holdet håber at skabe et smart kontrakthub med meget sikre skabeloner, der allerede har gennemgået grundig test. Disse smarte kontrakter inkluderer tilpassede muligheder for forskellige brancher, såsom sociale netværk, supply chain management, IoT og telekommunikation.

Qtum Foundation ønsker at udvikle den offentlige blockchain, som virksomheder vil bruge. Når udviklingen er færdig, ønsker holdet, at forskellige industrier skal kunne udnytte det, selv de, der ikke traditionelt er i den teknologiske sektor. De industrier, Qtum håber at nå, inkluderer industriel logistik, fremstilling, mobil telekommunikation, finansiering og forfalsket beskyttelse.

I alle aspekter af udviklingen ser Qtum mod fremtiden. Derfor er Qtum kompatibel med alle eksisterende Bitcoin gateways og Ethereum-kontrakter. Det vil også have bagudkompatibilitet for at sikre funktionalitet selv med fremtidige opdateringer.

Konklusion

Ved at kombinere de mest nyttige aspekter af Ethereum- og Bitcoin-infrastrukturen bør Qtum tilbyde virksomheder og enkeltpersoner en mere ligetil og effektiv metode til at bruge blockchain til at skabe decentrale applikationer. Mens det begynder i det små, kan Qtum vokse hurtigt takket være dets anvendelighed og give et nyttigt værktøj til virksomheder i en række brancher.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me