Begyndervejledning til QASH: Kryptovaluta til den flydende platform

Hvad er QASH

QUOINEX er den allerførste japanske børs, der reguleres af Japan Financial Services Agency, JFSA oprettet af moderselskabet QUOINE. Holdet lancerede med succes en kryptokursudveksling, der er blandt de største i landet. De arbejdede derefter med at skabe en global likviditetsplatform for investorer i kryptovaluta, tokenudstedere og kunder, der ønsker at drage fordel af den nye generation af finansielle tjenester kendt som VÆSKE platform. Det hele drives af QASH-tokenet.

Quoinex Exchange

Under QASH-tokensalget i slutningen af ​​2017 rejste QUOINE 350 millioner QASH. Hver QASH er lig med 0,001 ETH. Som en sikkerhedsforanstaltning for tokenholdere skal alle QASH-tokens købes via en QRYPTOS-konto. Selvom nogle investorer måske finder det irriterende, er det en beregnet beslutning at reducere de sikkerhedsrisici, som brugerne står over for.

Væske

QUOINE påpeger, at der hver dag forekommer flere cyberangreb, efterlignere og hacks, hvilket fører til tyveri af millioner af dollars. Holdet føler, at denne sårbarhed kommer fra manglen på sikkerhedsforanstaltninger for investorer til at deponere og overføre penge. I stedet for at ignorere korrekt kendskab til dine kundekontrol (KYC) og kun bruge en offentligt offentliggjort adresse til midler (som kan falskes af hackere), kræver QUOINE, at bidragsydere bruger sin egen handelsplatform (QRYPTOS) under tokensalget..

Hvordan forårsager mangel på likviditet problemer?

Hovedproblemet QUOINE sigter mod at løse med LIQUID-platformen er manglen på likviditet på tværs af ressourcer. Holdet påpeger, at der er meget begrænsede ressourcer af likviditet, og disse er kun inden for to hovedområder. Udviklede markeder med selvstændige børser har deres egne lukkede likviditetspuljer, men ikke-residenter har ikke adgang til disse. Voksende markeder, der i øjeblikket er underforsynet med illikvide lokale valutaer, skal interagere med de større likviditetspuljer for at drage fordel af kryptokurver i deres egen lokale valuta og give den anden metode til at opnå likviditet. Processen er imidlertid rundkørsel og kompliceret.

Likviditet

Hvordan løser QUOINE dette?

QUOINE vil løse manglen på likviditet ved at oprette en enkelt handelsplatform, der er globalt hentet, kaldet World Book, plus en tilknyttet servicesuite, kendt som Prime Brokerage. Disse værktøjer samler det fulde globale netværk fyldt med kryptobørser og leverer det højeste likviditetsniveau til alle markeder.

Hvilke nøgleteknologier bruger VÆSKE?

I LIQUID-platformen, der kombinerer World Book og Prime Brokerage, bruger QUOINE flere teknologier og metoder. Matching Engine blev lavet fra bunden og baseret på årtiers erfaring med økonomisk teknologi. Det kan behandle flere millioner transaktioner hvert sekund, hvilket giver hyper-skalerbarhed og ry som blandt de mest avancerede matchende motorer.

Platformen

QUOINE erkender, at fiat-styring måske er den mest restriktive begrænsning for markedets likviditet, men den har en løsning. Det skabte et netværk med relationer dannet med banker rundt om i verden. I de sidste tre år har det skabt relationer med finansielle institutioner i områder, der inkluderer USA, Japan, Europa, Filippinerne, Singapore, Indonesien og Taiwan.

QUOINEs smarte ordrerutesystem leverer lav latenstid og realtidsfeeds til hver af de største børser over hele verden. Systemet dirigerer automatisk ordrer med det mål at finde tilgængelige kampe på de verdensomspændende børser.

Endelig vil Prime Brokerage omfatte kreditfaciliteter. Med disse fiat- og kryptofaciliteter kan kunder udnytte eksisterende saldi for at få forbedrede handelsmuligheder og kan bruge deres valg af crypto eller fiat som sikkerhed.

Hvordan adskiller Væske sig fra andre lignende produkter?

Der er adskillige andre platforme, der sigter mod at opnå likviditeten, QUOINE tilbyder med LIQUID, men de mangler alle. Uden for konkurrencen er det kun Omega One, der har en samlet ordrebog, men den mangler valutakonvertering i realtid, fiat-styring og market making. Kun Salt har en kreditudlånsfacilitet. Faktisk er LIQUID den eneste platform, der har alle disse ting sammen med fuldt funktionel smart ordrerute og en matchende motor, der leverer den komplette pakke.

Hvad er QASH, og hvordan vil du bruge det?

QUOINE ser QASH som det foretrukne betalingstoken for en række finansielle tjenester på en måde, der ligner Bitcoin, men i den finansielle sektor. Nytten af ​​QASH skaleres op, efterhånden som flere fintech-startups, partnere og finansielle institutioner vedtager det som en betalingsmetode. Token indehavere vil være i stand til at handle QASH på alle de større børser, betale ved hjælp af det for alle tjenester fra QUOINE og bruge det i form af et betalingstoken til en række andre finansielle institutioner.

QASH

Hvordan ser QASH-tildelingen ud?

Nu i år et tilbydes 35 procent af QASH-tokens i det offentlige salg. Tyve procent går til QUOINE-aktionærer og ledelse, 30 procent til økosystemet og samfundet og 15 procent til de institutionelle købere og strategiske partnere, der er langsigtede indehavere. Om fem år skal denne fordeling ændre sig med kun 20 procent for ledelse og aktionærer og de resterende 80 procent tilgængelige for offentligheden.

Halvdelen af ​​provenuet fra QASH-salget går til likviditet. Yderligere 20 procent vil blive sat i retning af produktudvikling, og 15 procent vil gå til hver lovgivning / regulering og drift.

Sådan køber du QASH

Du er ikke i stand til at købe QASH med “Fiat” -valuta, så du bliver først nødt til at købe en anden valuta – den nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskort / kreditkort og derefter handle det til QASH ved en udveksling, der viser tokenet. Læs videre for at se, hvordan du køber det.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er nemt at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer.

Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Køb Ethereum

I Coinbase skal du besøge fanen “Køb / Sælg” øverst, vælge “Ethereum”, vælge din betalingsmetode og indtaste det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb QASH på en børs

Du kan nu sende din Ether til en børs for at handle med QASH-tokens, den er tilgængelig på følgende børser:

Hvad er der på den VÆSKE Køreplan?

QUOINE har allerede opnået meget med LIQUID. I 1. kvartal 2018 lancerer den den direkte markedsadgangs beta for LIQUID. I 2. kvartal finder den officielle QUOINE LIQUID-lancering sted. Q3 tilføjer direkte markedsadgang, og det primære mæglertilbud kommer i 4. kvartal. I 1. kvartal 2019 udvider det tjenesten til investeringsbank og kapitalforvaltning. QASH blockchain lanceres i 2. kvartal i 2019, og den opnår fuld licensbank inden 3. kvartal

Køreplan

Konklusion

QUOINE har et stærkt omdømme takket være sin licens fra Financial Services Agency i Japan og holdes under høje overholdelsesstandarder over hele verden. Med LIQUID har det til formål at løse problemerne i traditionel bankvirksomhed relateret til mangel på likviditet, hvilket giver fordele til alle involverede, især dem, der har kryptovaluta..

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me