Begyndervejledning til Po.et

Po.et-guide

Digter er en universel, åben og delt hovedbog, der registrerer metadata samt ejerskabsinformation for forskellige digitale kreative aktiver. Med sin åbne platform ved hjælp af Bitcoin blockchain har teamet bag Po.et målet om at skabe den mest globalt verificerbare og institutionelle rekord for digitale medieaktiver. Optegnelsen skal derefter tjene som en ramme til at skabe interoperable og smarte medieapplikationer, der er afhængige af et udvideligt, delt og standardformat til metadata.

Po.et websted

Kort sagt har Po.et til formål at ændre forlagsbranchen fuldstændigt med oprettelsen af ​​en distribueret, uforanderlig hovedbog til folks kreative værker. Holdet ønsker også, at det skal være en platform for centraliserede og decentrale medieapplikationer, en sjælden kombination, da de fleste platforme fokuserer på den ene eller den anden.

Hvem står bag Po.et?

Po.et-holdet inkluderer store navne og mennesker med mange års erfaring inden for investering, medier og blockchain. CEO, Jarrod Dicker, er en medie- og iværksætterteknologisk direktør. Han arbejdede tidligere som vicepræsident for kommerciel strategi og innovation i Washington Post og havde tidligere roller i RebelMouse, Huffington Post og Time Inc. Teknisk leder Lautaro Dragan har næsten 10 års erfaring med fuld stack-udvikling.

Po.et-hold

De øvrige medlemmer af kerneteamet inkluderer medie- og strategileder Max Bronstein, leder af produktdesign Pat Riley, strategidirektør Jeremey Kandah, leder af samfundsrelationer Elliot Feeny, leder af produktudvikling Justin Litchfield, teammedlem Chris Zhou i Asien og udvikler Walter Zalazar.

Partnere inkluderer AmaZix, Jaxx og Otonomos. Rådgivningsrådet inkluderer dem, der arbejder på steder som Fenbushi Capital, BTC Inc., Ethereum, Jaxx, Viacom, Vimeo, Fox, Razorfish, BBC, Samsung, Smartwallet og Augur.

Hvad er nogle store fordele ved Po.et?

Fordi Po.et bruger Bitcoin-blockchain, er den gennemsigtig karakter, da blockchain er fuldt distribueret og offentlig. Dette betyder, at alle kan få adgang til blockchain og platform fra hvor som helst. Med andre ord kan indholdsskabere og udgivere nu holistisk se oprindelsen af ​​digitale aktiver og deres respektive afledte data fra en pålidelig kilde.

Bitcoin-minenettet giver sikkerheden for Po.et, og da dette er det mest kraftfulde af alle computernetværk, gør det et fremragende stykke arbejde. For yderligere at garantere dataintegritet og parternes identitet kommer kryptografiske signaturer i spil.

Po.et-funktioner

Fordi Po.et er decentraliseret, er der intet enkelt punkt, hvor det kan mislykkes. Der er ingen risiko for strømafbrydelse eller en naturkatastrofe på et specifikt centralt sted, der får hele platformen til at mislykkes.

Endelig er Po.et fleksibel. Det giver brugerne mulighed for at oprette deres egne licensbetingelser, hvis de ønsker det. Det giver indholdsskabere mulighed for at bruge systemet til at registrere deres indhold og derefter beslutte, om de vil dele det offentligt. Brugere kan også bruge den til at oprette nye smarte kontrakter.

Hvordan appellerer Po.et både skabere og udgivere?

Det åbne netværk på Po.et vil gøre underværker for både skabere og udgivere. Skabere vil være i stand til at bevise, at deres arbejde er deres eget og forhindre plagiering, mens udgivere kan verificere indhold. Derudover fungerer platformen som en bro mellem disse forskellige grupper, så udgivere kan finde nyt indhold, og skabere kan finde en udgiver.

Hvordan vil udgivere bruge Po.et?

Po.et er stolt af at give forlagene en introduktion til den decentrale medieøkonomi. Med denne platform kan udgivere tidsstemple digitale værker, da blockchain-teknologien skaber et digitalt “fingeraftryk”. Dette “fingeraftryk” beviser matematisk, at en artikel ikke har oplevet ændringer eller manipulation.

Forlag vil også sætte pris på muligheden for at administrere alle deres digitale kreative aktiver på et sted. Alt sker på blockchain via den samme bekvemme platform. Du bruger platformen til at oprette et katalog over dine kreative aktiver digitalt, så du kan se og spore dem på et enkelt sted, uanset hvor du er. Dette gør det også nemt at dele kataloget over aktiver med andre inden for og uden for din virksomhed. Du kan endda få adgang til en log for redaktører og journalister.

Hvordan beskytter et system som Po.et skabere og udgivere?

Fordi Po.et registrerer alt på blockchain og kan verificere indhold, har det adskillige applikationer til at beskytte udgivernes og skabernes interesser. Du kan bevise, at det var dig, der offentliggjorde et bestemt stykke medier og den tid, du gjorde det. I tilfælde af ærekrænkelse, offentliggørelse af indhold med beskyttelse af intellektuel ejendomsret eller cybermobning kan du bevise, om dokumentet er redigeret af en anden.

Hvordan kan Po.et forbedre licensering?

En anden fordel ved Po.et er dens evne til at bruge kryptografi til at give indholdsskabere og udgivere de værktøjer, de har brug for til at automatisere licensering uden behov for at ansætte en tredjepart. Du kan bruge en allerede eksisterende licens som inspiration eller oprette dine egne vilkår. Hvis du vælger denne mulighed, kan du også automatisere betalinger, licensudstedelse og overførsler.

Hvad er Po.et Token POE?

Po.et-token, POE, giver flere funktioner. Hvis brugerne sætter deres tokens på spil, kan de deltage i en markedsplads. På denne måde vil de være i stand til at forbedre deres indholds opdagelighed. Du kan også bruge POE som betalingsmetode til forskellige tjenester inden for netværket. Staking tokens arbejder også for at skabe et omdømme og skaber en økonomisk mekanisme, der giver udgivere et incitament til at inkludere indhold af høj kvalitet på netværket. Tokens giver også brugerne ret til at stemme på protokolforbedringer eller tvistbilæggelse for udfordringer inden for markedet.

Po.et-token

Sådan køber du Po.et POE

Du er ikke i stand til at købe POE med “Fiat” -valuta, så du bliver først nødt til at købe en anden valuta – de nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskortkøb og derefter handle for POE ved en udveksling, der viser tokenet. Læs videre for at se, hvordan du køber det.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er let at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer.

Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Køb Ethereum

I Coinbase skal du besøge fanen “Køb / Sælg” øverst, vælge “Ethereum”, vælge din betalingsmetode og indtaste det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb POE på Binance

Du kan nu sende din Ether over til Binance for at foretage dit køb af POE, se på vores anmeldelse af Binance her for at se, hvordan du tilmelder dig og køber på deres børs.

Binance tegnebøger

POE er også tilgængelig på følgende børser:

  • Kucoin
  • COSS
  • OKEx
  • HitBTC

Po.et udvekslinger

Konklusion

Po.et er en sjælden type platform, der anvender blockchain-teknologi til medieindhold, hvilket giver udgivere og skabere en måde at udnytte det på. Med Internettet voksende og øgede tilfælde af cybermobning, ærekrænkelse og krænkelse af ophavsret vil et system som Po.et, der gør det simpelt at udstede licenser og bevise ejerskab, opfylde et vigtigt formål. Denne platform skal give udgivere og skabere af indhold sikkerhed. Det vil forhåbentlig også være startpladen for andre blockchain-teknologier til at blive udviklet relateret til mere end bare den finansielle sektor.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me