Begyndervejledning til PIVX: En privat Cryptocurrency-mønt med masternoder

PIVX, en kryptovaluta med et stærkt fokus på privatlivets fred, er en udløb for DASH. Det blev liv, da kryptosamfundet ikke kunne blive enige om fremtiden for DASH. Ifølge insider Crypto S.I. DASH-samfundet blev splittet mellem opbygning af den ultimative privatlivsmønt og skalering for at nå et massepublikum. Da de ikke kunne blive enige om dette, besluttede et par medlemmer af samfundet at forfølge masseadoption og at starte PIVX.

PIVX-websted

Hvad er PIVX?

PIVX tager de bedste funktioner i DASH og tilføjer et par unikke funktioner. Kryptovalutaen bruger en fortrolighedsprotokol kaldet zk-SNARKs eller zero-knowledge proofs, som også bruges i zCash, Monero og DASH. Det ligner ZCoin, idet det også bruger en brugerdefineret version af Zerocoin-protokol. Det har en valgfri funktion til at sende private mønter. Brugere kan sende brøkdele og sende mønter direkte til en modtagende tegnebog. I denne forstand er det en hybrid mellem DASH og ZCoin, der inkorporerer privatliv og bevis for indsats (PoS). Det hævdes, at PIVX er den eneste Proof of Stake-kryptokurrency (PoS), der har implementeret hele sæt krav som beskrevet i Zerocoin-hvidbogen.

Zerocoin-hvidbogen

Zerocoin er en kryptovaluta, der var foreslået i et papir af professor Matthew D. Green og to kandidatstuderende. Målet er at udvide Bitcoin-protokollen med ægte anonyme transaktioner. I denne forstand har PIVX overlegne fortrolighedsfunktioner sammenlignet med Bitcoin.

Hvad er fordelene ved PIVX?

PIVX er mere energieffektiv end andre PoW-kryptokurver på grund af PoS-konsensusmekanismen. Der er også et netværk af masternoder, der opretholder PIVX-blockchain. Masternodes styrer netværket og kan stemme om beslutninger vedrørende fremtidig udvikling af mønten. Der er også et selvfinansierende skatkammer, der frigiver midler til nyudvikling af PIVX-blockchain.

Hvilke funktioner gør PIVX anderledes end DASH?

I stedet for at blive bygget på en PoW-algoritme som DASH, hvor minearbejdere skal bruge computerressourcer til at verificere blockchain, er PIVX-algoritmer afhængige af PoS. PIVX er også helt anderledes end andre privatlivsmønter som Monero (XMR) og ZCash (ZEC), da det ikke kræver minedrift at generere nye mønter, men indehavere tjener en indsats eller belønning for blot at holde PIVX i en tegnebog. Proof of Stake er en metode til distribueret konsensus. Indehavere af PIVX belønnes for at have mønterne i deres tegnebog. Et andet godt træk ved PIVX er se-saw-algoritmen og øjeblikkelige transaktioner ved hjælp af SwiftTX.

DASH vs PIVX

Hvad er en PIVX Masternode?

En PIVX Masternode har brug for 10.000 PIVX for at blive låst i en tegnebog på serveren som sikkerhed. Masternodes tjener belønninger for at tilbyde tjenester til PIVX-netværket. Naturen til masternodes-konceptet er, at de skal være fuldt decentraliserede og tillidsløse. Belønningen til masternode-indehavere er lidt højere afkast end til tegnebogindehaveren, der spiller PIVX for belønninger. Disse belønninger er variable og bestemmes af en se-saw-algoritme.

Hvad er See-saw algoritmen?

Denne brugerdefinerede algoritme er et smart svar på netværk, der bliver for masternode tunge. Dette fører til spørgsmål relateret til regeringsførelse. Med DASH har masternode-ejere stemmeret og større kontrol over netværket. Jo flere masternoder nogen har, jo større indflydelse har de på beslutninger. Dette gør indflydelse mere centraliseret, og at adgang til at eje en masternode kun er tilgængelig for nogle få udvalgte. See-saw-algoritmen for PIVX kontrollerer mængden af ​​masternoder sammenlignet med mængden af ​​PIVX, der er indsat i samme øjeblik. Hvis mængden af ​​masternoder er for mange, justerer algoritmen de belønninger, der frigives til masternode-ejere. De tjener mindre belønninger. Dette er for at tilskynde masternode-ejere til snarere at sætte mønter og opgive stemmeretten. I denne forstand er der en større decentralisering af stemmerettighederne og en større fordeling af PIVX-indehavere. I modsætning til de fleste kryptokurver er udbuddet af PIVX ubegrænset.

Hvad er SwiftTX?

PIVX’s SwiftTX er tæt på øjeblikkelige transaktionstider, hvor transaktioner bekræftes inden for få sekunder. Dette opnås gennem netværket af masternoder, og transaktioner behøver ikke flere bekræftelser som Bitcoin, før det er brugt.

Hvorfor har PIVX en ubegrænset møntforsyning?

I modsætning til Bitcoin, der har en maksimal møntforsyning på 21 millioner Bitcoin, har PIVX ikke denne grænse. Begrundelsen bag dette er, at mens Bitcoin mere er et digitalt aktiv, fungerer PIVX som en digital valuta. Udbuddet af enhver valuta skal øges og være underlagt inflation. Dette kaldes kvantitativ lettelse i den centrale bankverden.

PIVX-udbuddet stiger med 5% om året. Begrundelsen er, at folk vil blive tilskyndet til at handle med PIVX, ikke holde det. Det vil ikke stige i værdi, men være deflatorisk som fiat-valuta. I stedet for en centralbank, der drager fordel af valutadevalueringen, returneres de nye mønter, der genereres, til masternode- og tegnebogindehaverne gennem PoS-belønninger. Dette kommer samfundet direkte til gode. Priserne på masternoder skyder ikke op i fremtiden og er faktisk overkommelige, hvilket er en ekstra bonus.

Sådan køber du PIVX?

Du er ikke i stand til at købe PIVX med “Fiat” -valuta, så du bliver først nødt til at købe en anden valuta – de nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskort / køb og derefter handle til PIVX ved en udveksling, der viser tokenet.

Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, du vil blive krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

Du kan købe PIVX på følgende børser:

  • Bittrex
  • UpBit
  • Binance
  • Cryptopia
  • CoinRoom
  • YoBit
  • LiveCoin

Hvad er køreplanen for PIVX?

Udviklingsteamet har travlt med at implementere Zerocoin-protokollen i deterministiske tegnebøger til PIVX. Denne protokol kaldes zPIV. Et fantastisk og unikt træk ved zPIV er, at din tegnebogsaldo kan maskeres. Dette er fantastisk til sikkerhed og for at afskrække potentielle hackere fra at stjæle dine midler. Det er også en helt unik funktion til kun PIVX.

Er zPIV en anden mønt end PIVX?

Nej, zPIV og PIVX er den samme kryptokurrency. ZPIV-protokollen samler de private transaktioner på pIVX ved hjælp af nul-vidensbeviser.

Hvad er en deterministisk PIVX-tegnebog?

En deterministisk tegnebog er en tegnebog, der let kan gendannes eller sikkerhedskopieres ved hjælp af en sikkerhedskopifras. Dette er normalt en lang liste med ord. Brugeren behøver ikke at kende den private nøgle for at gendanne tegnebogen. Da zPIV-protokollen fungerer med nul vidensbeviser, er der ingen forbindelse mellem afsenderen og modtageren. Afsendelse af PIVX ved hjælp af zPIV-protokollen er 100% anonym og ikke sporbar. Dette er gode nyheder, da brugerne ikke behøver at tage backup hver gang de pryder nye private PIVX-mønter. Dette inkluderer fremtidige og tidligere sikkerhedskopier af enhver privat PIVX, der er præget. Ud over tegnebogfunktionerne har de også planer om at indføre staking af zPIV kaldet zProof-of-stake (zPOS).

PIVX tegnebøger

Hvad er zPOS?

I lighed med at placere normale PIVX-mønter kan indehavere også stake zPIV-mønter. Fordelen ved dette er, at de vil være i stand til at tjene højere belønninger. Der foreslås et nyt blokbelønningssystem, der betyder, at zPIV-indehavere tjener 50% større belønninger end at have normale PIVX-mønter. For at tjene belønninger skal brugerne holde deres tegnebøger åbne 24/7. Dette skaber et større netværk af noder, der er øjeblikkeligt tilgængelige.

Hvad ser holdet ud som?

Da PIVX-mønten er en privatlivskryptovaluta, holder mange af bidragyderne gerne deres identiteter skjult. Meget få af de faktiske teammedlemmer er angivet på hjemmesiden. Enhver, der er et betroet medlem af PIVX-samfundet og er aktiv bidragyder til projektet, kan bedes om at blive opført på deres hjemmeside ved at kontakte den officielle DIscord-kanal.

Konklusion

PIVX er en næste generations kryptokurrency, der fokuserer på decentralisering, privatlivets fred og vedtagelse i den virkelige verden som betalingssystem. Til dette formål kan den håndtere hurtige transaktioner, er sikker og tilbyder privat afsendelse af midler.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me