Begyndervejledning til OmniBazaar: Decentraliseret peer-to-peer-markedsplads

OmniBazaar

OmniBazaar bruger blockchain-teknologi til at eliminere banker og formidlere, der er involveret i e-handel, hvilket hjælper både sælgere og købere. Som en decentral platform er OmniBazaar også i stand til at bringe C2C-handel til de 2,5 milliarder mennesker over hele verden, der ikke kan få adgang til grundlæggende banktjenester, herunder kreditkort, og som traditionelt ville være udelukket fra C2C-handel.

OmniBazaar

OmniBazaar opnår dette ved at lade folk eller virksomheder købe og sælge varer uden nogen bankkonto eller kreditkort og uden mellemhandler. Transaktionerne gennemføres i stedet ved hjælp af kryptokurrency.

Hvad er OmniBazaar Marketplace?

OmniBazaar Marketplace er en peer-to-peer-markedsplads i international skala. Med denne markedsplads kan små virksomheder og enkeltpersoner let købe eller sælge til hinanden. Sælgere bruger softwaren til at liste produkter eller tjenester uden gebyrer. Købere kan enten gennemse fortegnelserne eller søge efter en vare og derefter købe uden at bekymre sig om platformsgebyrer. Softwaren er fuldt tilgængelig helt gratis.

Det er vigtigt at bemærke, at markedet faktisk består af flere forskellige tjenester relateret til bank- og e-handel i en enkelt pakke. Det begynder med et peer-to-peer-netværk, der kan tilgås fra enhver computer på en måde som BitTorrent. Dette netværk gør det lettere at handle med tjenester og varer, ligesom traditionelle e-handelsplatforme. Derudover inkluderer markedspladsen automatisk betaling ved hjælp af kryptovalutaer, så der er ingen omkostninger for betaling, som det ville være med et kreditkort eller PayPal.

Hvad er nogle vigtige tjenester, der tilbydes af OmniBazaar?

En af de største fordele ved OmniBazaar er manglen på detailhandlere, hvor sælgere og købere i stedet kontakter hinanden direkte for at arrangere handler, noget der reducerer omkostningerne med mellem 90 og 100 procent.

Et andet vigtigt træk ved OmniBazaar er, at køb foretages ved hjælp af kryptokurver. Dette fører til adskillige fordele, herunder det faktum, at det nu er lettere at få kryptokurver end det er banktjenester, hvilket gør det muligt for dem, der ikke er bank, at bruge OmniBazaar. Brug af kryptokurrency betyder også, at der ikke er nogen bankgebyrer, der forårsager skjulte gebyrer, såsom dem, der er relateret til betalingsbehandling. Kryptovalutaer behandles også betydeligt hurtigere end bankgebyrer, hvilket strømliner processen.

For at tage hastigheden på kryptokurrencybetalinger til det næste niveau har OmniBazaar sin egen indbyggede kryptokurrency kaldet OmniCoin. Denne valuta behandler betalinger på maksimalt fem sekunder, så det er nødvendigt med minimal ventetid.

For at skabe ro i sindet og sikkerheden for alle parter, der er involveret i transaktioner, inkluderer OmniBazaar også et distribueret deponeringssystem. Købere og sælgere er enige om en gensidigt acceptabel escrow-agent fra en af ​​de bedømte frivillige, som OmniBazaar holder styr på. Dette er især vigtigt, da det giver tillid til transaktionerne i tilfælde, hvor parterne ikke kender hinanden.

Hvilke valutaer kan du bruge på OmniBazaar?

Ved lanceringen vil OmniBazaar arbejde med Bitcoin såvel som OmniCoin, kryptokurrency udviklet specielt til at lette transaktioner på denne platform. Holdet planlægger at udvide kryptovalutaunderstøttelsen for at gøre OmniBazaar endnu mere tilgængelig.

Hvem kan bruge OmniBazaar?

OmniBazaar valgte udelukkende at stole på kryptokurver som betaling på grund af de store fordele ved krypto, herunder muligheden for alle rundt om i verden til at bruge dem. Det eneste krav til brug af OmniBazaar er at have en cryptocurrency-tegnebog. Du har ikke brug for et ansøgningsskema, til at registrere, til at håndtere et bankgebyr eller til at bestå en kredit- eller baggrundskontrol.

Hvad skal du vide om OmniBazaar Beta Test?

Det OmniBazaar Beta Test vil omfatte et begrænset antal brugere. Betatestere vil være i stand til at bruge markedet og softwaren. De vil også rapportere eventuelle problemer, som de bemærker inden lanceringen af ​​OmniBazaar finder sted. Denne proces giver mulighed for, at reelle transaktioner finder sted, hvilket sikrer, at OmniBazaar fungerer som det skal og giver udviklingsholdet muligheden for at stryge eventuelle mindre problemer ud. Efter test og fejlretning vil OmniBazaar-markedet opleve en fuld lancering.

Downloads

Tidlige adoptere såvel som betatestere modtager OmniCoins gratis til brug på markedet. Brugere er velkomne til at deltage i beta-testen, og offentlig deltagelse opfordres faktisk. Du kan tilmelde dig betatestingen ved at besøge OmniBazaar-webstedet.

Hvad skal du vide om OmniCoin?

Som sagt, OmniCoin er den oprindelige kryptokurrency i OmniBazaar, selvom platformen også bruger Bitcoin. Holdet oprettede OmniCoin for at imødekomme vækst på OmniBazaar Marketplace. Denne mønt leverer den nødvendige skalerbarhed ved at have blokproduktion hvert femte sekund og stole på Graphene / Bitshares-teknologi, så den kan behandle tusindvis af transaktioner hvert sekund. Der vil være en samlet forsyning på 25 milliarder OmniCoins, hvilket giver mulighed for en stor skalerbarhed. Minedrift af OmniCoin følger en sikkerhedsprotokol for bevis for deltagelse.

Hvordan forbedrer OmniBazaar privatlivets fred?

Ud over at fremskynde transaktioner og reducere omkostninger kan OmniBazaar øge brugernes privatliv ved at fjerne forhandleren fra køb og salg. Enhver e-handelsforhandler eller virksomhed, der fungerer som formidler, sporer dine oplysninger, herunder dine præferencer og placering, og bruger derefter disse oplysninger til at oprette en profil og målrette markedsføring for dig. Ud over de typiske bekymringer om, hvad en virksomhed vil gøre med personlige data, som du ikke er klar over, at den indsamler, er der også en risiko for, at hackere stjæler disse oplysninger, uanset om de vil stjæle din identitet, begå kreditkortsvindel eller gøre noget andet.

OmniBazaar undgår af sin art denne type fortrolighedshensyn, da den blev designet som en samarbejdsvillig og privat internetmarked, der kun involverer sine brugere. Der er ikke noget centralt sted, så brugerne handler direkte med hinanden uden at skulle bekymre sig om, at tredjeparter indsamler deres oplysninger. Dette betyder også, at der ikke er et centralt sted, som hackere kan infiltrere for at få information.

Konklusion

OmniBazaar er en peer-to-peer-markedsplads, der giver brugerne mulighed for at købe og sælge produkter eller tjenester ved hjælp af kryptokurrency i stedet for traditionelle muligheder som fiat. OmniBazaar leverer en spærretjeneste, og markedet er gratis at bruge. Projektet er i øjeblikket i sin beta-testfase med markedspladsen åben. Når testen er udført, og eventuelle opdagede fejl er rettet, starter projektet, så det skal gå live i den relativt nær fremtid.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me