Begyndervejledning til mennesker: Global Resource Bank for virksomheder og mennesker

Mennesker

Mennesker er en global ressourcebank for virksomheder og mennesker. Projektet er designet til at transformere, hvordan vi arbejder, lever og forholder os til hinanden.

HUMANS katalogiserer menneskers viden, færdigheder og karakteristika og skaber det, projektet omtaler som en global HUMANS Resource Bank. Med HUMANS kan du søge efter mennesker.

Mennesker

Hvad er nøjagtigt Mennesker?

HUMANs ultimative vision er at omdanne nutidens platform til verdens største fuldt decentrale peer-to-peer-netværk, hvilket muliggør mere effektive interaktioner mellem mennesker og virksomheder rundt om i verden. Der er ingen gebyrer eller go-betweens. HUMANS har også til hensigt at give tilbage til brugerne og returnere en betydelig del af sin omsætning til de aktive brugere. Dette er i skarp kontrast til andre peer-to-peer-platforme, der tager en enorm nedskæring af overskuddet for sig selv eller store virksomheder, der sælger brugerdata uden at tilbyde brugerne noget..

Eksempler inden for mennesker

  • HUMANSBANK er en decentral finansiel organisation, der er designet til den nye kryptoverden og understøtter alle krypto- og fiat-valutaer. Det har sin egen blockchain-infrastruktur med tilstrækkelige transaktioner pr. Sekund.
  • HUMANSMARKED tilbyder en ægte gig-økonomitjeneste, som brugerne kan dele og købe tjenester, køretøjer, varer, rum og meget mere.
  • HUMANSPROMOTION giver mulighed for personlig kapital og social forbedring. Der er personlige vurderinger for mennesker baseret på behov eller livsspor, som almindelige mennesker, arbejdsgivere, investorer og filantroper kan bruge.
  • HUMANSSTARS lader dig arrangere et møde med en berømthed eller forretningsprofessionel for at modtage underholdning eller forretningsrådgivning.
  • HUMANSGENOME er et individuelt godkendelsessystem bygget på en Genome 64-nøgles hash.

Andre eksempler inkluderer HUMANSMUSIC, HUMANSINSURANCE, HUMANSNEWS, HUMANSSPORT, HUMANSSPARKING og HUMANSVOICE.

HUMANS Platform

HUMANS-platformen blev oprettet i 2017. Den hjælper allerede med at forbinde mennesker over hele verden, og tusindvis af aktive brugere tilmelder sig platformen ugentligt.

Humans Market

Den næste generations åbne platform fra HUMANS vil blive videreudviklet og gøre det muligt for tredjepartsvirksomheder, enkeltpersoner og tjenesteudbydere at udnytte HOME (HUMANS åbne multifeatured økosystem), som er i hurtig udvikling. Dette vil være en givende form for strukturel forstyrrelse.

Mennesker GEN & Belønninger

HUMANS GEN vil være Menneskernes kryptokurrency. Det giver brugerne mulighed for bekvemt og sikkert at foretage betalinger på platformen uden transaktionsgebyrer, hvilket forbedrer brugernes daglige liv. MENNESKER tjener penge på reklamer med tilladelse til rigtige brugeres aktivitet, så platformen vender tilbage ved at lade brugerne også tjene belønninger.

For at nå dette mål kan de registrerede brugere, der handler på HUMANS-platformen ved hjælp af HUMANS GEN og forbruger reklamerne, tjene månedlige belønninger. Hver måned går 25 procent af platformens samlede indtægter til Incentive Payment Reserve, som derefter fordeles på de aktive brugere.

Mennesker GEN

Heraf går 40 procent til brugere, der bruger reklamer. Derefter går 10 procent af det til brugere, der leverer teknisk kapacitet til at understøtte HUMANS GENs funktionalitet. De resterende 50 procent fordeles blandt aktive tokenholdere og tjenesteudbydere. Der er også interaktioner mellem de to sidste grupper, hvor aktive tokenholdere udfører transaktioner, hvor de betaler tjenesteudbydere i HUMANS GEN-tokens..

Det er vigtigt at bemærke, at i stedet for at begrænse brugen af ​​forskellige betalingsmetoder, vil HUMANS tilskynde brugen af ​​HUMANS GEN som det primære betalingsinstrument. Med HUMANS GEN kan registrerede brugere også modtage ekstra tjenester via platformen, såsom peer-to-peer-reklame.

Token Salg

Det HUMANS GEN token salg begyndte den 15. november 2018 for akkrediterede investorer. I løbet af denne fase sælges den gennem Simple Agreement for Future Tokens (SAFT). Investorer, der er berettigede, modtager en bonus på 50 procent, når de køber HUMANS GEN-tokens. Der vil også være en bonus på 25 procent for tidlige platformregistranter af det offentlige salg. For at modtage denne bonus skal du modtage en af ​​det begrænsede antal kuponer.

HUMANS Token Sale

Tokenprisen er sat til 1 USD pr. Token. Under salget kan du bruge Bitcoin, Ether eller en fiat-valuta. Salget har en hård loft på $ 100 millioner USD.

Tidligere seks måneder efter starten af ​​token-salget lanceres token på platformen, og incitamentsprogrammet introduceres. Der skal gå mindst seks måneder mellem token-lanceringen og starten af ​​crowd-salget.

Tredive dage før mængdesalget slutter distributionen af ​​kuponer. I starten af ​​crowd-salget kan SAFT-indehavere muligvis modtage deres tokens. Der vil derefter være en periode på to måneder, hvor tokens sælges til offentligheden.

I slutningen af ​​crowd-salget kan reserverede tokens og bonus-tokens udstedes. To måneder efter afslutningen af ​​crowd-salget vises token på børser.

HUMANS Resultater indtil videre

Ser man på køreplanen, startede HUMANS mellem 3. kvartal 2016 og 4. kvartal 2017. I denne periode blev platformen officielt lanceret i NYC, og der var 50.000 registrerede brugere på platformen. Q1 2018 blev lanceret af HUMANS Interactive Matching System. Dette kvartal oplevede også den globale lancering af platformen og større opdateringer, herunder HUMANS Chat og HUMANS Search. I 3. kvartal lancerede platformen apps til Android og iOS, og mere end $ 10 millioner USD blev tiltrukket og investeret i platformudviklingen. Til dato overstiger det samlede antal brugere, der er registreret på platformen 200.000-mærket, og nogle af de globale virksomheder som National Newspaper Publishers Association, FreshTunes og Coffeemania / L’adresse bruger tjenesten til at ansætte medarbejdere eller lade deres samfund udnytte platformens fordele.

Køreplan

I 2. kvartal 2019 lancerer HUMANS GEN-token, ligesom HUMANS Data, som er decentral lagring af folks personlige oplysninger på blockchain. Den første incitamentbetalingsreserve finder sted i 3. kvartal 2019. 4. kvartal vil have store platformopdateringer, herunder den første udgivelse af HUMANS Wallet og AI-baserede assistent og starten på det offentlige publikumsalg. Dette er også når platformen forventes at nå 1 million aktive brugere.

Køreplan

Fremadrettet vil Q1 i 2020 lancere HUMANS Decentralized Reputation System, Q2 vil se mange platformopdateringer, Q3 vil omfatte udviklingen af ​​HUMANS HOME (HUMANS Open Multi-featured Ecosystem), og Q4 giver mulighed for DNA-signaturer.

Konklusion

Mennesker er et peer-to-peer-netværk, der giver brugerne mulighed for at levere tjenester og produkter til andre på en intuitiv måde. Platformen er allerede funktionel, og projektet vil arbejde hen imod fuld decentralisering og tilføje andre AI- og blockchain-baserede funktioner.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me