Begyndervejledning til melon (MLN): Start din egen Blockchain Hedgefund

Melonport MLN Guide

Aktivstyring lyder måske ikke som en særlig spændende ting. Men sandheden er, at kapitalforvaltningsindustrien er billioner af dollars værd og normalt overskygger hele kryptovalutamarkedet med hensyn til dets størrelse. Branchen kan være enorm, men det er ikke uden problemer. De fleste kapitalforvaltningsselskaber er overbelastede med høje gebyrer og er ofte utilgængelige for gennemsnitlige detailinvestorer. Dette er grunden til skaberne af Melon, Melonport AG lavede deres blockchain-fokuserede aktivstyringsprojekt. Det er designet til at give enhver mulighed for ikke kun at deltage i en digital aktivadministreret fond, men at oprette en selv og få andre til at investere i den. I denne artikel skal vi gennemgå, hvad melon er, og hvordan du kan deltage i denne spændende potentielle økonomiske revolution.

Melonport MLN Guide

Hvad er kapitalstyring?

For dem der ikke ved, er kapitalforvaltning et finansielt udtryk, der refererer til forskellige måder, hvorpå finansielle virksomheder tilbyder at hjælpe investorer på forskellige finansielle markeder som f.eks. Aktiemarkedet. For eksempel er gensidige fonde et godt eksempel på kapitalforvaltning. Investorer betaler gebyrer for at være en del af en forvaltet fond, der kontrolleres af (angiveligt) dygtige mennesker. Disse mennesker vender sig derefter om og investerer disse penge ved hjælp af deres egne færdigheder og erfaring og prøver at give overskud.

Problemet med gensidige fonde er, at de som nævnt ovenfor ofte har stejle gebyrer. Nogle investeringsfonde opkræver et gebyr for at købe aktier og sælge aktier ud af fonden. Mens nogle gensidige fonde ikke har disse gebyrer, har de alle en eller anden form for administrationsgebyr. For at gøre tingene værre har mange gensidige fonde et minimum krævet beløb for selv at få din fod i døren. For eksempel ses $ 10.000 eller mere ofte i et antal forskellige forvaltede fonde. Selv billige indeksfonde har administrationsgebyrer, men de har tendens til at være meget lavere, da indeksfonde ikke forvaltes aktivt.

Et andet stort problem med kapitalforvaltning er, at hvis nogen ønsker at starte deres egen fond, kræver det mange millioner dollars, en hær af advokater og mange års brug af frem og tilbage med arkiveringsgebyrer. Dybest set betyder det, at kun de veste topspillere er i stand til at deltage i kapitalforvaltning og tjene overskud ved at gøre det.

Demokratisering af kapitalstyring

Det er her, melon kommer ind. Ideen bag melon er at skabe en infrastruktur, der gør det muligt for enhver at oprette deres egen aktivfond, der er bundet af en række regler og forskrifter, der kan konfigureres ved oprettelsen af ​​fonden.

Foto: Hansen Wang fra Melonport holder en præsentation på Shanghai Ethereum Meetup i april 2018

Alt styres af smarte kontrakter, og Melon har aldrig adgang til midler indeholdt i forskellige investeringsplaner. Melonport selv beskriver deres tilbud som et “offentligt gode”, der er “som Internettet selv”.

Adgangskravene til både investering i en fond og oprettelse af din egen er ekstremt lave. Det ser ud til, at alt, hvad der kræves, er at du ejer melon-tokens. Melon-tokens bruges til at oprette en fond, indsamle indtjening fra en vellykket fond samt til at investere i en.

Investering i en melonfond

Melon gik lige live på Ethereums hovednet i februar i år. Og så i dag er der allerede en hel del samfundsoprettede midler, som man kunne vælge at deltage i.

I øjeblikket er måden at få adgang til listen over tilgængelige midler på gennem et link på Melonports officielle hjemmeside. Dette fører til en side på ipfs.io, der viser alle tilgængelige valg. Klik på et af disse valg afslører, hvordan fonden er struktureret, samt dens tidligere resultater. Den beskriver de regler, som fonden skal overholde i overensstemmelse med sin smarte kontrakt, og hvilke aktiver fonden i øjeblikket ejer.

En interessant komponent i melon er, at de regler, som fonden oprettes under, i det væsentlige er sat i sten, når den er oprettet. Så for eksempel kan en ondskabsfuld aktør ikke oprette en bedragerisk fond og derefter tømme kontoen og løbe væk, når investorer køber sig ind i den. Dette skyldes, at den smarte kontrakt forhindrer denne handling i at forekomme. Derfor siger Melon, at investorer og fondskabere ikke behøver at stole på hinanden. De har kun brug for at forstå reglerne for en bestemt fond. Hvis alle accepterer reglerne, vil de blive tvunget til at overholde dem, da enhver handling uden for disse regler simpelthen vil være umulig at udføre.

Melon-tokens (MLN)

Melonport havde et fantastisk tilbud med sit token-salg, der solgte helt ud på en chokerende kort tid. Efter dette frigav gruppen sine Melon-tokens, MLN, hvoraf der kun maksimalt vil være 1,25 millioner.

I øjeblikket handles MLN-tokens for omkring $ 70 hver, med et højeste niveau på $ 240 hver tilbage i december 2017. Den nuværende cirkulerende forsyning er 599.400 MLN.

Den primære anvendelse af Melon-tokens er for dem, der ønsker at deltage i en digital aktivfond gennem Melon-netværket. Enten det, eller de bruges til at oprette en ny fond til dem, der ønsker det.

MLN kan købes på følgende børser:

  • Bittrex
  • Kraken
  • Etherdelta
  • Liqui
  • Livecoin
  • Radar-relæ

Er melon værd at undersøge?

Melonport har eksisteret i et stykke tid nu, og indtil videre har de erhvervet et stærkt samfund såvel som at have et antal glade investorer. Da deres vigtigste nettoprodukt nu er live, bør interessen for projektet vokse støt, efterhånden som flere investorer bliver involveret i denne type investeringer.

Det, Melonport tilbyder, er en helt ny måde at investere i en bred samling af digitale aktiver. I dag, hvis du vil investere i kryptokurrency, er den enkleste måde at gøre det simpelthen at købe den og holde den. Melonport tilbyder dog et helt nyt investeringsparadigme, der er mere kendt for dem, der er investorer på et aktiemarked. At være investering i en veldesignet Melon-fond kan give dig adgang til et bredt spektrum af forskellige digitale aktiver uden at skulle købe og holde alle de forskellige tokens og altcoins. Ikke kun det, men Melonport hævder, at det tilbyder stærke sikkerhedsfunktioner, så investorer ikke behøver at bekymre sig om at holde i hundredvis af private nøgler til alle de forskellige digitale aktiver, som fonden repræsenterer. Sammenlign dette med at investere alene i 100 forskellige digitale aktiver. Man skulle enten risikere at holde midler på en børs, eller de skulle oprette mindst et halvt dusin eller flere multi-aktiv tegnebøger og individuelle aktiv tegnebøger for at gemme alt.

Melon er dog ikke perfekt. Brugergrænsefladen er stadig ekstremt grov og ikke særlig brugervenlig. Holdet bliver nødt til at arbejde hårdt for at udvikle en grænseflade, der er visuelt attraktiv og let at forstå med et hurtigt blik. Dette er sandsynligvis en del af holdets mål, men det er svært at sige, hvornår en sådan ambition kan blive en realitet. Indtil videre er det kun de mest tålmodige og teknisk dygtige, der sandsynligvis deltager, indtil dette er løst.

Hvis du er villig til at grave igennem den meget tekniske brugergrænseflade, kan du måske finde oplevelsen ret givende og gavnlig for din portefølje og din bundlinje.

Billeder via Robert DeVoe, melonport.com

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me