Begyndervejledning til Litecoin: Sølvet til Bitcoins guld?

Litecoin Guide

Litecoin (LTC) er en af ​​de ældste kryptokurver, der findes, og blev lanceret i oktober 2011 som en fork af Bitcoin. Det deler mange af de samme egenskaber som Bitcoin, men stræber efter at være lettere og hurtigere og udviser som et resultat kortere blokgenereringstider på cirka 2,5 minutter. Dette giver mulighed for både hurtigere transaktionsgodkendelse og til gengæld lavere transaktionsgebyrer end Bitcoin.

Litecoin-websted

Holdet bag Litecoin beskriver det som en peer-to-peer-internetvaluta, der muliggør øjeblikkelige, næsten nul-omkostningsbetalinger til alle i verden. Litecoin er et open source, matematisk sikkert, globalt betalingsnetværk, der også er fuldt decentraliseret. Litecoin-teamet ser også på at inkorporere teknologi, der forbedrer møntens nøglefunktioner, og som et resultat har Litecoin stor industristøtte, handelsvolumen og likviditet, det er et gennemprøvet udvekslingsmiddel og en af ​​de mest etablerede digitale valutaer med hensyn til webhandel og internetudgifter. Litecoin sigter mod at lette en stigning i daglige digitale transaktioner og sigter også mod at fungere som supplement til Bitcoin.

Hvem står bag det?

Litecoin blev udviklet af Charlie Lee, en tidligere Coinbase-medarbejder, der holdt op med at arbejde på børsen sommeren 2017 for at fokusere på Litecoin på fuld tid. Lee forestillede sig at skabe en valuta, der ville være et supplement til Bitcoin og fungere som “digital sølv” til Bitcoins status som en digital butik af værdi svarende til guld. Lee fungerer som en vokal og gennemsigtig frontmand for projektet og kan ofte findes deler sine tanker om en række emner, der påvirker det generelle kryptokurrency-samfund.

Mens han har ansvaret for den daglige drift, der er involveret i drift af Litecoin, er Lee også medlem af Litecoin Foundation, en nonprofit organisation registreret i Singapore, der stræber efter at fremme Litecoin til gavn for samfundet ved at udvikle og fremme avancerede blockchain-teknologier. Fundamentet består af:

  • Bestyrelse: Charlie Lee (US), Xinxi Wang (SG) og Franklyn Richards (UK)
  • Administrerende direktør: Charlie Lee
  • Operations Director: Keith Yong (SG)
  • Sponsorerede fuldtidsudviklere: Adrian Gallagher (thrasher, AU)
  • Deltidsudviklere: Loshan T. (UK), Fan Yang (CN)

Litecoin består også af Litecoin Core udviklingsteam, der inkluderer alle udviklere af Litecoin-projekt og både Litecoin Foundation og Core-teamet arbejder tæt sammen og deler teknisk og økonomisk støtte.

Litecoin-funktioner

Litecoin er open source-software og er åben for uafhængig verifikation af binære filer og deres tilsvarende kildekode. Litecoin søger også at gennemføre teknologiske fremskridt, der gør det muligt for den at opretholde sin position som en førende kryptokurrency. Disse inkluderer:

Blockchain – Litecoin-blockchain er gearet til at håndtere et stort antal transaktioner sammenlignet med Bitcoin. Ved at implementere hyppig blokgenerering, Lightening og Segregated Witness (SegWit) understøtter Litecoin-netværket store transaktioner uden behov for at ændre softwaren i fremtiden. Dette gør Litecoin mere effektiv for handlende og kunder, der drager fordel af hurtigere bekræftelsestider og lavere gebyrer.

Minedrift – Litecoin bruger en algoritme kaldet Scrypt, der bestemmer minedriftsprocessen for nye mønter, og Scrypt giver mulighed for en højere grad af parallel behandling og er generelt mere tilgængelig for nye minearbejdere end en mere traditionel algoritme. Brug af Scrypt hjælper med at lette minedrift af Litecoin uden at bruge den ASIC-baserede minedrifthardware, der er nødvendig til minedrift af mønter ved hjælp af SHA-256-algoritmen. Minearbejdere tildeles i øjeblikket 25 nye Litecoin pr. Blok, et beløb, der halveres hvert 4. år eller cirka hver 840.000 blok. Litecoin-netværket er planlagt til at producere 84 millioner Litecoin, hvilket er nøjagtigt 4 gange så Bitcoins maksimale forsyning.

Industriintegration – Litecoin var oprindeligt en fork af Bitcoin, og som et resultat deler de to valutaer stadig mange af de samme egenskaber. Litecoin er derfor en af ​​de mest velintegrerede kryptokurver i sektoren og har en bred vifte af support på tværs af hele branchen. Litecoin understøttes godt af børser, pengeautomater, online- og offlinehandlere, webcasinoer og udviklere. Det er også bakket op af et loyalt og lidenskabeligt samfund.

Litecoin vs. Bitcoin

Bitcoin og Litecoin ses generelt som værende gratis, og Litecoin fungerer ofte for at dampe fremad med implementering af ændringer og opgraderinger, der også kan gavne Bitcoin-netværket..

Litecoin har fokuseret på at være hurtigere og mere effektiv end Bitcoin og har bevidst sigtet mod at blive adopteret af købmænd og leverandører. Ud over at implementere hyppig blokgenerering bruger Litecoin også Lightening Network og Segregated Witness (SegWit) for at hjælpe med at garantere, at brugerne vil være i stand til at stole på, at netværket er i stand til at håndtere en stor mængde transaktioner i høj hastighed og lav koste. Litecoin blev også for nylig brugt til at udføre en tværkæde atomombytning som giver brugerne mulighed for at bytte kryptokurver direkte ved brug af en smart kontrakt og uden behov for en tredjepart, såsom en udveksling.

Disse opgraderinger giver Litecoin overhånden med hensyn til den samlede effektivitet; dog er det næsten uundgåeligt, at disse funktioner i sidste ende vil blive inkorporeret af Bitcoin blockchain.

Trods etableringen af ​​sig selv som en top 5-kryptokurrency sporer Litecoin stadig Bitcoins kølvandet, når det kommer til popularitet. Bitcoin handler i øjeblikket på omkring $ 7000 og har en markedsværdi på omkring $ 117B, og det er også i stand til at registrere 24 timers handelsvolumener på op til fire gange større end nogen anden kryptokurrency. Litecoin har i øjeblikket en markedsværdi på $ 3B og handler på omkring $ 60 (pr. 15. november 2017).

Bitcoin ses som den overlegne værdibutik, og Bitcoin-netværket kan aldrig overstige 21 millioner mønter. Litecoin kan rumme op til 84 millioner mønter, og den lavere pris gør det mere egnet til at købe billige varer eller tjenester, og da kryptokurver kommer tættere på masseadoption, bør dette hjælpe Litecoin med at lukke kløften på sin ældre bror.

Litecoin tegnebøger

Der er en række forskellige tegnebøger, du kan bruge til opbevaring af din Litecoin, du kan gemme dem i en hardware-tegnebog: både Trezor og Ledger understøtter Litecoin. Du kan også download et antal tegnebøger fra den officielle webside til Windows, Mac, Linux, Android, iOS og så videre.

Litecoin tegnebøger

Sådan køber du Litecoin

Litecoin er en af ​​kun 3 kryptovalutaer, som du i øjeblikket kan købe med fiat-valuta fra Coinbase, hvilket gør det til et af de nemmeste køb i øjeblikket og derfor attraktivt for nybegyndere i kryptokurrency. Du kan læse vores fulde anmeldelse af Coinbase her.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er let at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptokurrency fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, du vil blive krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld dig”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Coinbase sender dig derefter et link via e-mail for at bekræfte din e-mail-konto, når du først har klikket på linket i e-mailen, føres du til en bekræftelsesside. Du skal derefter tilføje dit telefonnummer og uploade et foto af dit id – dette kan være et pas, kørekort osv. Du skal også tilføje dine betalingsoplysninger, så du kan tilføje din bankkonto eller et betalingskort eller kreditkort efter behov – efter en kort periode bliver din konto derefter bekræftet, og du kan derefter foretage dit første køb.

Coinbase-verifikation

Køb Litecoin

I Coinbase skal du besøge fanen “Køb / Sælg” øverst, vælge “Litecoin”, vælge din betalingsmetode og indtaste det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et beløb i US-dollar eller et antal LTC.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er gennemført, føjes din Litecoin til din konto, og vi anbefaler, at du derefter flytter dem fra børsen til en tegnebog, hvor du styrer den private nøgle.

Markedsudvikling

For størstedelen af ​​sin eksistens handlede Litecoin generelt på omkring $ 3 til $ 4-mærket med en markedsværdi, der generelt ikke oversteg $ 200 mio. LTC oplevede en stigning i værdien vinteren 2013, men faldt snart tilbage til sine normale niveauer. Det forblev stabilt i lang tid og handlede stadig på $ 4-mærket i marts 2017. Litecoin ville dog snart fortsætte med at skyde op i pris og løbende sætte nye tiders høje priser. Dette nåede sit højdepunkt i september, hvor LTC handlede på over $ 80 og nåede en markedsværdi på omkring $ 4,2 mia., Mens de oplevede 24 handelsvolumener på omkring $ 1 mia..

Litecoin var godt placeret til at drage fordel af en verdensomspændende stigning i kryptokurrencyhandel, da kryptomarkederne i lande som Japan og Kina blev mere udviklede. En del af den nuværende stigning i popularitet kan tilskrives Litecoins vedtagelse af funktioner såsom Lightning Network og Segregated Witness (SegWit), teknologi, der har gjort det muligt for netværket at behandle flere transaktioner og bruges overalt på nettet til at betale for en rækkevidde af varer og tjenester. Værdien af ​​Litecoin er vokset markant i løbet af 2017, og LTC handler i øjeblikket på knap $ 60, mens den bibeholder en markedsdækning på ca. Med 2017, der viser sig at være det største udbrudsår for Litecoin, er mange analytikere og observatører ivrige efter at se, hvad der ligger i vente for kryptokurrency i de næste par år.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me