Begyndervejledning til Lisk

Guide til Lisk

Lisk er en af ​​de mange tilgængelige blockchain applikationsplatforme som blev oprettet i begyndelsen af ​​2016, det er designet til at give udviklere mulighed for at oprette deres egne decentrale apps – svarende i funktion til Ethereum eller NEO.

Det er afhængigt af sit helt eget netværk af blockchain sammen med et udpeget token, kendt som LSK. Udviklerne bag Lisk håber, at det giver andre udviklere mulighed for at oprette såvel som distribuere og administrere blockchain-applikationer af decentral karakter. For at gøre dette implementerer disse udviklere deres sidekæder, der er linket til Lisk-netværket og dets brugerdefinerede token. Fordi sidekæder er fleksible, har udviklere komplet tilpasning af deres egne blockchain-applikationer med Lisk.

Da Max Kordek og Oliver Beddows kiggede på blockchain-branchen efter flere år indenfor det, indså de, at adoption af udvikler manglede. De tog dette som et tegn på, at blockchain-teknologi ikke var tilgængelig nok. De arbejdede derefter med at udvikle Lisk som en måde at forenkle og fremskynde udviklingen af ​​blockchain-rammen på.

Lisk codebase blev faktisk forked fra et andet projekt, der hedder Crypti, som de to udviklere var en del af i 18 måneder, som til sidst blev lukket:

For det ultimative mål var de disponible økonomiske reserver imidlertid simpelthen ikke tilstrækkelige til at udvikle ideen i fuldt omfang, selvom den blev forvaltet ekstremt omhyggeligt. Oliver og jeg så potentialet og besluttede at overtage, hvilket gav Crypti-indehavere en exitmulighed.

Hvordan skiller Lisk sig ud?

Der er mange udvikler værktøjer og blockchain applikationsplatforme, så det er naturligt at undre sig over, hvad der gør Lisk unik. Lisk håber at skille sig ud med sin tilgængelighed, hvilket er takket være Softwareudviklingssættet skrevet ved hjælp af JavaScript. Lisk fokuserer også på brugeroplevelsen i modsætning til eksisterende platforme samt dybdegående dokumentation og udviklersupport.

Langt de fleste andre løsninger, du finder, er enten baseret på en enkelt blockchain eller designet til at blive brugt sammen med private blockchains. I stedet for at gå med en alt eller intet tilgang mellem disse to strategier, tager Lisk de positive af hver.

Lisks hovedkæde giver sikkerhed og stabilitet. Samtidig giver sidekæderne ubegrænset fleksibilitet. Som sådan giver Lisk udviklere et sted at oprette et blockchain-netværk, der er under deres fulde kontrol. De er også i stand til at oprette dette netværk i form af en sidekæde uden at skulle lægge kræfter og tid på at danne et blockchain-netværk helt fra bunden; Lisk udfylder den rolle.

Kom godt i gang med Lisk

Til begynde at bruge Lisk til fulde muligheder, begynder med at oprette en konto, download af Lisk Wallet, og derefter starte applikationen. Efter dette modtager du dine LSK-tokens, som du kan købe på mange kryptokursudvekslinger og forklares nærmere nedenfor. Tokens er vigtige for hver handling, der udføres på Lisk-netværket, så dette trin kan ikke springes over.

På dette tidspunkt kan du tilpasse de avancerede funktioner på din konto, men du vil, inklusive muligheden for at tilføje en anden adgangssætning for ekstra sikkerhed. Dette er, når du er klar til at udforske værktøjerne i Lisk Blockchain Explorer. Denne opdagelsesrejsende udvider konstant og giver i øjeblikket dig mulighed for at se ting som alle delegerede og statistikker, de seneste transaktioner, de rigeste konti, Lisk-markederne og netværksstatus. Efter dette er de med flere færdigheder velkomne til at bruge dem til at fremme Lisk, herunder implementering af applikationer.

Decentrale applikationer

De applikationer, der er bygget på Lisk, vil blive decentraliseret, hvilket sætter dem i skarp kontrast til dem, der findes i Googles Play Store og Apples App Store. Hver af disse er en centraliseret løsning, som en virksomhed ejer for at oprette centraliserede applikationer. I modsætning hertil er applikationer bygget på Lisk decentrale og bruger blockchain-teknologi, som alle har adgang til.

Hovedmålet med Lisk er at give udviklere mulighed for at opbygge disse decentrale blockchain-applikationer ved hjælp af Lisk API’er. Applikationerne kører hver på deres egne sidekæder for at holde Lisk skalerbar såvel som sikker. Ansøgningerne skrives i JavaScript. Evnen til at bygge applikationer på Lisk udvikles stadig med en håbefuld frigivelse i fjerde kvartal i år.

Lisk Foundation arbejder på at færdiggøre softwareudviklingssættet, kendt som SDK. Denne ramme er skrevet i JavaScript og giver udviklere mulighed for at implementere deres blockchain-netværk sammen med det store Lisk-netværk. Som sådan er hver decentral applikation bygget på din egen blockchain.

Hvordan kan Lisk bruges?

Når først softwareudviklingssættet er lanceret, er mulighederne for at bruge Lisk til udvikling ubegrænsede. Det vil være muligt at udvikle sociale netværk, spil, messengers og andre applikationer, der er uafhængige af platforme. Bedst af alt er der ingen problemer som at følge peer-to-peer-netværksprotokoller eller udvikle konsensusalgoritmer. Fordi de enkelte blockchains vil blive bygget fra den vigtigste Lisk blockchain, er disse udfordringer allerede taget hånd om, mens de stadig opretholder decentralisering.

ICO-detaljer og LSK-tokens

Lisk’s ICO fandt sted i februar og marts 2016, hvorunder 100 millioner LSK-tokens blev distribueret. Femogfirs procent af disse tokens gik til ICO-deltagere, hvor 7,8 procent gik til kerneteamet. Kampagnerne og bounties modtog 4 procent, mens rådgivere, partnere og tredjeparter fik 2 procent. Endelig modtog tidlige tilhængere 1 procent, og de resterende 0,2 procent gik til første dags ICO-deltagere.

Hvis du gik glip af ICO, kan du købe og sælge LSK-tokens på de fleste større børser, herunder Jubi, Poloniex, Bittrex og YoBit. Du kan bytte dem til bitcoins og andre kryptovalutaer. De eneste FIAT-valutaer, som du i øjeblikket kan udveksle LSK-tokens med, er den japanske yen og den kinesiske yuan, selvom udviklerne håber at udvide mulighederne i fremtiden.

Sådan køber du Lisk

At købe Lisk med “Fiat” -valuta er i øjeblikket ikke muligt, så den nemmeste måde at købe den på i øjeblikket er ved at købe enten Bitcoin eller Ethereum og derefter bytte disse til det på en børs. I dette afsnit viser vi dig, hvordan du kan købe kryptovaluta med et kredit- eller betalingskort ved hjælp af Coinbase-webstedet og derefter bytte det til Lisk hos Changelly.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er nemt at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, du vil blive krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Coinbase sender dig derefter et link via e-mail for at bekræfte din e-mail-konto, når du først har klikket på linket i e-mailen, føres du til en bekræftelsesside. Du skal derefter tilføje dit telefonnummer og uploade et foto af dit id – dette kan være et pas, kørekort osv. Du skal også tilføje dine betalingsoplysninger, så du kan tilføje din bankkonto eller et betalingskort eller kreditkort efter behov – efter en kort periode bliver din konto derefter verificeret, og du kan derefter foretage dit første køb.

Coinbase-verifikation

Køb Ethereum eller Bitcoin

Til denne vejledning køber vi Ethereum for at bytte til vores målkryptovaluta. Årsagen til dette er, at det har langt billigere gebyrer end bitcoin for afsendelse, og transaktionen sker også meget hurtigere. Så i Coinbase skal du besøge fanen “Køb / Sælg” øverst, vælge “Ethereum”, vælge din betalingsmetode og indtaste det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et beløb i US dollar eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er gennemført, føjes dit Ethererum til din konto.

Brug af Changelly

Den næste fase er at bruge Changelly-webstedet til at bytte din Ether til Lisk. Brug dette link og indtast hvor mange Eth du vil gerne konvertere, og det viser dig, hvor mange LSK du får til gengæld. Hvis du er glad, skal du gå videre og klikke på den grønne “Exchange” -knap.

På det næste skærmbillede bliver du bedt om at registrere en konto, som du kan gøre ved at bruge en social mediekonto eller indtaste din e-mail-adresse.

Registrering af Changelly

Når det er gjort, føres du til en side, der viser transaktionsoplysningerne – kontroller det og sørg for, at beløbene er korrekte. Når du er glad, skal du klikke på den grønne “Næste” -knap.

På det næste skærmbillede bliver du bedt om din Lisk tegnebog-adresse, hvor du modtager mønterne. Indsæt dette i feltet og klik på den grønne “Næste” -knap.

Changelly Wallet-adresse

Du får derefter vist en sidste bekræftelsesskærm igen, sørg for at alle detaljer er korrekte, inden du fortsætter.

Changelly-bekræftelse

Changelly vil derefter give dig en adresse, som du sender din Ether til, så kopier den adresse, som de giver dig, og gå derefter tilbage til din coinbase-konto.

Send Changelly til

Send dit Ethereum eller Bitcoin

I Coinbase skal du klikke på “Konti” og vælge din Ethereum-tegnebog til venstre og derefter klikke på “Send”.

Indtast den adresse, som Changelly gav dig før.

Send Ethereum

Klik på “Fortsæt”, og så bliver du muligvis nødt til at bekræfte transaktionen med din e-mail eller telefon, hvis du har aktiveret 2-faktor-godkendelse.

Transaktionen sendes nu over Ethereum-netværket og det tager kort tid at ankomme – du kan tjekke ind på din Changelly-konto, hvor den giver dig besked om følgende trin:

  1. Venter på betaling
  2. Udveksler
  3. Sender til din tegnebog

Når det er gennemført, vises en bekræftelsesmeddelelse på skærmen, der siger “Transaktion afsluttet”. Du kan nu kontrollere din Lisk Wallet, hvor du kan bekræfte, at du nu ejer din LSK.

Changelly-transaktion afsluttet

Delegeret bevis for indsats (DPOS)

Det samme som Ark bruger Lisk et delegeret bevis for indsats (DPOS) til konsensus, som fungerer som følger:

Alle kan registrere en delegeret konto på Lisk-netværket ved blot at vælge et brugernavn til deres konto. Nu kan denne delegerede konto indsamle stemmer fra enhver LSK-indehaver. Let sagt 1 LSK svarer til 1 stemme, og hver LSK-indehaver kan kun stemme med det samlede beløb på sin konto. De 101 delegerede med flest stemmer i hele netværket bliver aktive og begynder at sikre netværket ved at tilføje nye blokke. Hver anden delegeret konto uden for top 101 er i standby. Afstemningsprocessen er dynamisk, og delegaternes rækkefølge, aktiv og standby, kan ændre sig.

Dette betyder, at du vælger en delegat, der skal stemme på, som derefter deler deres LSK-belønninger med puljen af ​​mennesker, der har stemt på dem, hvilket øger din LSK-forsyning bare for at holde valutaen.

Om teamet

Max Kordek – Præsident / grundlægger

Max er en futurist og fuldblods iværksætter, der er interesseret i forstyrrende teknologier. Efter at have en rig erfaring i blockchain-branchen og se potentialet i blockchain-baserede applikationer, var han medstifter af Lisk. En blockchain-applikationsplatform til JavaScript-udviklere, der skabte ophidselse, da den samlede 14000 BTC i sin crowdfond tidligt i 2016.

Oliver Beddows – Vicepræsident / stifter

Oliver er en fuld stack-udvikler med over 15 års erfaring med at opbygge missionskritiske virksomhedsapplikationer. Han var med til at grundlægge Lisk med henblik på at inspirere og sætte udviklere i stand til at opbygge de decentraliserede applikationer i deres drømme med en enestående grad af enkelhed og lethed. Han er mand, far, open source-talsmand, blockchain-entusiast og arbejder utrætteligt for at opbygge en bedre fremtid for Lisk hver dag.

På grund af Lisks fokus på decentralisering, Lisk Foundation arbejder med entreprenører fra hele verden. Mange er placeret i New York; Berlin; og Zug, Schweiz. Kerneteamet, der arbejder på Lisk (via Lightcurve GmbH), er baseret i Berlin.

Konklusion

Når det først er i gang, kan Lisk være et værdifuldt værktøj for udviklere, der søger decentrale platforme. Denne software skal spare udviklere tid og give dem mulighed for at fokusere på at perfektionere deres applikation i stedet for at blive fastholdt af detaljer i den vigtigste blockchain.

Ligesom Ark er dette en god kryptovaluta at have, da du bliver belønnet af det delegerede system for at holde tokens i din tegnebog (jo flere mennesker, der holder og sætter deres tokens, jo mindre levering til salg). Lisk er lidt over et år gammel, og LSK-tokens koster i øjeblikket omkring $ 4,70 (pr. 15. september 2017) med en ATH på lige under $ 8, så det ser nu ud til at være et godt tidspunkt at købe og holde, indtil platformen modnes, og der er ægte -verdenen bruger i aktion.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me