Begyndervejledning til Lendingblock: Cross-Chain Platform til Cryptocurrency-lån

Udlånsblok er stolt af at være den første platform for krydskædeudlån i verden i kryptoøkonomien. Det er en åben børs designet til kryptolån. Platformen matcher långivere og låntagere på en enkel, gennemsigtig og sikker måde. Med andre ord leverer Lendingblock værdipapirudlån inden for kryptovalutaverdenen.

Vejledning til udlånsblok

Lendingblock-økosystemet er selvstændigt, hvilket giver mulighed for fuldt sikkerhedsstillet udlån og låntagning af kryptoaktiver. Børsen er den vigtigste komponent og er det, der forbinder långivere og låntagere (undertiden flere långivere pr. Låntager) transparent, så begge parter får den bedste udførelse. Denne udveksling er åben og i realtid ved hjælp af markedsrengøring af rentesatser for fairness.

Smart Contract System er en anden nøglekomponent i økosystemet. Det operationelle system er baseret på smarte kontrakter og implementerer de aftalte lånebetingelser, som børsen skaber. Bare nogle af disse vilkår inkluderer den oprindelige overførsel, sikkerhedsstyring, rentebetalinger, tilbagebetaling og standardbehandling.

Hvad er nogle nøglefunktioner i Lendingblock?

Med Lendingblock kan brugerne låne eller låne ethvert digitalt aktiv. En långiver kan være en institution eller en person, der ønsker at tjene ekstra indkomst på en sikker måde på langsigtede investeringer. Låntagere kan blandt andet være markedsproducenter, forhandlere, investorer og fonde. Med Lendingblock kan låntagere få adgang til de aktiver, de har brug for til investeringsfinansiering, fondens arbejdskapital eller handel.

Lendingblock er stolt af at være enkel, gennemsigtig, sikker og sikker. Enkelheden og gennemsigtigheden kommer fra matchningsprocessen, der involverer ret parring af långivere og låntagere på basis af den bedste rente og første date. Af hensyn til sikkerhed er alle långivere og låntagere beskyttet af avanceret kryptografisk sikkerhed og aktivt styret sikkerhed.

Udlånsblokfunktioner

Lendingblock giver interoperabilitet på tværs af kæder ved at muliggøre kryds-til-krypto-udlån på tværs af kæder, der er sikkerhedsstillet. Det er sikkert, fordi sikkerheden er gemt i en sikker kryptografisk spærring. Ledelse sker via de gennemsigtige smarte kontrakter, der fastlægger alle lånevilkår og udfører dem.

For ekstra gennemsigtighed og tillid kører orakler i en SGX-enklave og leverer pålidelige input samt koordinerer multikædetransaktioner baseret på smarte kontraktinstruktioner.

Hvem kan bruge Lendingblock?

Det vil være muligt for næsten alle at bruge Lendingblock, da der vil være både mobil- og webværktøjer. Derudover vil der være API’er, der eksponerer markedsdybde, udførte transaktioner, rentekurver og ordrebøger, hvilket gør det muligt for låntagere at indsende anmodninger og långivere at indsende tilbud.

For ekstra brugervenlighed vil Lendingblock have integration med porteføljesporing og tegnebogspartnere, så brugerne kan se udlånsmarkedsrenter i realtid for deres porteføljer. Disse partnerskaber og integration gør det også muligt for Lendingblock-klienter at låne direkte uden at skulle forlade applikationen.

Hvad er LND-tokens?

LND er symbolet bag Lendingblock. Det bruges til at foretage betalinger og til at modtage renter på lån. Ved at bruge LND til disse funktioner er Lendingblock i stand til at reducere omkostningerne i forbindelse med valutagebyrer. Dette gør det også meget nemmere at administrere rentebetalinger, da de vil være i en enkelt valuta i stedet for de mange kryptovalutaer, som långivere og låntagere har. Takket være brugen af ​​et token som LND kan smarte kontrakter styre et låns operationelle behandlingskrav. Dette reducerer udgifter, risici og kompleksitet, hvilket i sidste ende giver lavere omkostninger for låntagere og højere afkast for långivere.

Forsalget på LND varede fra 7. til 14. april med en tildeling på 450 millioner tokens (45 procent af det samlede beløb) og en bonus på 20 procent. Den effektive pris for LND var $ 0,01666667. Hovedsalget løb fra 15. til 29. april med 100 millioner tokens (10 procent) tildelt og ingen bonus til en effektiv pris på $ 0,02. Samlet set var soft cap $ 5 millioner med en hård cap på $ 10 millioner, et tal, der blev mødt med $ 10 millioner samlet. Dette blev delt mellem $ 500.000 i det private salg, $ 5.2 millioner i forsalget og $ 4.3 millioner i hovedsalget.

Tokensale

Ud over de 45 procent af de tokens, der er afsat til forsalget, 5 procent til det private salg og 10 procent til hovedsalget, afsættes yderligere 15 procent til vækstfonden. Femten procent går til stiftere, med 5 procent hver til holdet og tilhængere.

Hvorfor valgte Lendingblock at oprette LND?

Der var to hovedårsager til beslutningen om at bruge LND som den primære betalingsmetode inden for platformen. Den første er at forenkle modtagelse og betaling af renter, da holdet forventer, at låntagere og långivere begge vil bruge flere forskellige kryptoaktiver. Ved at bruge et enkelt token til disse transaktioner er der ingen grund til at bruge på vekselgebyrer, hvilket sparer alle penge. Derudover giver brug af en fælles valuta mulighed for en enklere teknisk løsning, når man opfylder et låns operationelle behandlingskrav. Dette reducerer omkostningerne, risikoen og kompleksiteten, som alle brugerne ville have oplevet uden eksistensen af ​​LND.

Hvordan bruger Lendingblock Crowdsale Funds?

Lendingblock har en klar afgrænsning for brugen af ​​dets midler. Femten procent går til salg og markedsføring med 20 procent til udvikling af brugerværktøjer. Yderligere 20 procent vil gå til udvikling af kerneplatformtjenesterne. Femten procent går til beredskabsdækning og 10 procent går hver til ekspert eksterne tjenester, udvikler integrationer og kernestyring.

Hvordan ser Lendingblock Road Map ud?

Lendingblock begyndte i oktober 2017 med en vision, efterfulgt af kundevalidering i november samme år. I januar 2018 blev operationerne inkorporeret, og platformens design fandt sted. I februar 2018 blev det private salg og en prototype-platform. I marts var der lovgivningsmæssig anvendelse og platformudveksling MVP. I april oplevede ICO og smart kontrakt MVP.

Køreplan

Nu i maj gennemgår platformen alfatest, og der vil være feedback fra lovgivningen. Platformsintegration finder sted i juni sammen med kundetilmelding. Juli bør omfatte betatestning af platformen og godkendelse fra lovgivningen. August 2018 bliver en stor måned for Lendingblock med lanceringen af ​​operationer og produktion af platformen.

Konklusion

Lendingblock bruger blockchain-teknologi til at give långivere og låntagere af kryptoaktiver en måde at oprette forbindelse på. Med smarte kontrakter på plads er processen med at parre låntagere og långivere retfærdig og gennemsigtig. Investorer ser ud til at tro på Lendingblock’s potentiale, da ICO for LND, dets symbol, nåede loftet og hævede $ 10 millioner.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me