Begyndervejledning til kvantfury: Handel med alle markeder uden provision og gebyrer

Quantfury Guide

Kvantfury giver brugerne en intuitiv handelsapplikation, som de kan bruge til at handle med kryptovalutaer samt andre finansielle instrumenter, herunder aktier, fiat-par og råvarer. Når du handler med Quantfury, er der ingen gebyrer, herunder gearingsgebyrer eller provisioner. For at gøre Quantfury endnu mere nyttigt har alle de finansielle instrumenter markedskurser i realtid for bud- og salgspriserne, inklusive kunstige justeringer.

Quantfury Guide

Mægleren blev grundlagt i april 2017 og har kontorer i både Toronto og Singapore for en international tilstedeværelse. Quantfury overholder loven om investeringsforretningslov, som er 2010 “SIBA” fra De Britiske Jomfruøer.

Hvem er bag kvante?

Quantfury er et fintech-selskab med en stærk interesse og baggrund i kryptokurrency. Virksomheden startede med en gruppe af quants, maskinlæringsfagfolk og handlende. De havde til formål at ændre detailhandel fra dens udnyttende karakter til en gennemsigtig, retfærdig version.

Hvorfor er kvantfury nødvendig?

Mens der er mange mæglere til rådighed til handel med en lignende række aktiver som dem, du kan handle på Quantfury, har de alle deres problemer. De fleste detailmæglere satser mod kunder via deres spreads, urealistiske gebyrer og markedspriser, der er kunstigt justeret. Disse mæglere gør det også næsten umuligt, hvis ikke faktisk umuligt for indehavere af kryptokurrency at bruge deres krypto til at få adgang til disse markeder. For at afrunde det hele opkræver de fleste mæglere, der understøtter handel med kryptokurrencyaktiver, større provisioner for kryptorelaterede handler samt høje gearingsgebyrer.

Om Quantfury

Hvordan skiller Quantfury sig ud fra konkurrenter?

Der er flere måder, hvorpå Quantfury skiller sig ud fra konkurrencen. En af de mest afgørende forskelle er, at brugerne kan bruge deres kryptokurrency som sikkerhed og få fiat-midler til at handle med traditionelle aktiver og kryptoaktiver. De fleste mæglere kræver, at brugerne først konverterer deres kryptokurrency til fiat, før de deponerer den, mens kryptokursudvekslinger kun giver dig mulighed for at handle med andre kryptokurver med dine nuværende kryptokurrencyaktiver.

Derudover er en stærk forskel mellem Quantfury og konkurrencen, hvor meget det koster at handle med denne platform. Der er ingen provisioner, gearingsgebyrer eller nogen anden form for skjulte gebyrer.

Endelig er alle finansielle instrumenter på Kvantfury er angivet til det reelle markeds- og salgspris, der kommer direkte fra de globale børser og ECN’er. Quantfury justerer ikke spreads, så brugerne handler altid ved hjælp af reelle markedspriser.

Hvem kan drage fordel af at bruge Quantfury?

Enhver, der har kryptovaluta, kan drage fordel af at bruge Quantfury, da denne applikation giver dig let handel med markeder. Evnen til at bruge kryptokurrency til at investere i råvarer eller aktier til at diversificere din portefølje er et meget stærkt punkt til fordel for Quantfury, hvilket hjælper det med at appellere til kryptoindehavere.

Quantfury vil også appellere til alle, der ønsker at få mest muligt ud af deres investeringer på grund af gennemsigtig prisfastsættelse baseret på de faktiske markedsværdier og ingen gebyrer.

Hvilke enheder er kvantfury kompatibel med?

Quantfury er tilgængelig for begge iOS og Android enheder, der gør det muligt at appellere til en bred vifte af en kundebase. For at begynde at bruge Quantfury behøver du kun et par minutter.

Du skal bare downloade applikationen, registrere og sende din krypto til sikkerhed. På dette tidspunkt vil du være klar til handel. Hele processen tager cirka to minutter at gennemføre, så du kan begynde at handle inden for få minutter.

Quantyfury-app

Hvilke kryptovaluta accepterer Quantfury?

For at gøre Quantfury tilgængelig for en bred vifte af forhandlere accepterer platformen de mest populære kryptovalutaer. Du kan deponere sikkerhedsstillelse i Bitcoin, Ethereum eller Tether.

Denne understøttelse af de mest populære kryptokurver lader brugerne udnytte deres kryptokurrencybeholdninger til at handle både kryptomarkedet og de traditionelle markeder.

Hvilke aktiver kan du handle med Quantfury?

Quantfury gør det muligt at bruge kryptokurrency til at få handel med fiat og handle råvarer og aktier fra europæiske og amerikanske markeder ud over fiat-par og kryptokurver. Der er valget mellem 779 forskellige aktier noteret i EU og USA, inklusive mellemstore og store aktier. Med hensyn til råvarer kan du bruge Quantfury til at handle råolie, naturgas, kobber, sølv, platin eller guld.

Der er otte cryptocurrency-handelspar og 14 fiat-valutapar. Kryptovalutaparene inkluderer BTC / USD, BTC / EUR, ETH / USD, ETH / EUR, LTC / USD, LTC / EUR, XRP / USD og XRP / EUR. Fiat-parene inkluderer USD / CAD, EUR / GBP, EUR / USD, USD / JPY, GBP / USD, NZD / USD, AUD / USD, USD / CHF, CAD / JPY, EUR / JPY, GBP / JPY, NZD / JPY, AUD / JPY og CHF / JPY.

Kvantumsmarkeder

Hvor meget koster det at handle med Quantfury?

En af de unikke ting ved Quantfury er, at denne platform tilbyder uovertrufne forhold, som du ikke kan finde andre steder. Platformen er virkelig gratis uden provision, gearing eller andre gebyrer, som du skal bekymre dig om, gennemsigtig eller skjult.

Det skiller sig også ud, at Quantfury kan levere de bedst mulige pris- og salgspriser. Dette er muligt, da priserne kommer lige fra ECN’erne og de globale børser. Mens de fleste mæglere tjener overskud via spreads eller gebyrer, opkræver Quantfury ingen af ​​dem, hvilket giver de handlende de bedst mulige priser.

Understøtter Quantfury handel med gearing?

Selvom Kvantfury opkræver ikke gebyrer for brug af gearing, platformen understøtter brugen af ​​gearing. Imidlertid fungerer gearing på Quantfury anderledes end den almindelige opfattelse er på kryptomarkedet. Brugere finansierer deres sikkerhed i krypto og modtager 20 gange i fiat-midler til at handle med, men de behøver ikke bruge det hele. Du kan købe 20 $ i Ripple, sælge 150 $ i guld eller købe 3 Tesla-aktier for 1000 $. Ikke hver eneste handel er med 20x gearing, brugerne kan frit vælge, hvordan de skal tildele deres handelskraft, hvad de skal købe eller sælge. Dette giver mulighed for en dramatisk stigning i den potentielle fortjeneste, der optjenes ved handel med Quantfury. Bare husk, at brug af gearing medfører en vis risiko, da dine potentielle tab også forstørres.

Hvordan ser fremtiden for Quantfury ud?

Quantfury arbejder på at gøre processen med handel med finansielle markeder fuldt ud fair såvel som gennemsigtig. Det vil fortsat tilbyde ingen gearingsgebyrer eller provisioner for brugere over hele verden. Quantfury sigter mod at have mindst 70.000 daglige aktive brugere inden november 2019, et år siden lanceringen af ​​handelsapplikationen.

Konklusion

Quantfury er et godt eksempel på en off-chain finansiel teknologivirksomhed, der bruger krypto til omkostningseffektive måder at handle inden for sit økosystem og bruger blockchain til at gøre sin forretningsmodel til en branchedifferentiator. Virksomheden har en smartphone-mobilapp, der giver brugerne mulighed for at handle kryptokurver såvel som traditionelle aktiver som aktier, råvarer og fiat-par, som alle bruger kryptokurrency som sikkerhed og uden gebyrer..

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me